dezurni_ucenik wrote:Čavara: Željko Komšić ima ulogu destruktivca, Čović je najviše za BiH
Kaže ugrožava EU i NATO integracije
dezurni_ucenik wrote:Čavara: Željko Komšić ima ulogu destruktivca, Čović je najviše za BiH
mislis bosnje kao naroda ili sva tri ??Bodkin wrote:I onda sda ubije sa 40% glasova i clanom predsjednistva. Razlika ogromnaO'zone wrote:Srbuj makar slamu jeo.....mO k3 wrote:ne mogu da vjrujem da je dodik dobio u bl 46k glasova... naspram ivanica 49k ...![]()
Dodik, komsic i dzaferovic. Nema glupljeg naroda na planeti
nije problem u ustavima, papirima, kurcima. problem je u NAMA, nama bagri balkanskoj opancarskoj nepismenoj nazadnoj. Nikad ovdje sunce nece zasjat i bgm ako nista ja cu bar drugu polovicu zivota provest daleko daleko odavdeAhmetShabo wrote: tako je
Promjena jebeno ustava ove nakaradne države je jedini pomak ka naprijed.
Pri tome mislim na jednog predsjecnika, ukiddanje kantolane vlasti u federaciji, a ako je moguce ukinuti i entieete.
malocvijece wrote:dezurni_ucenik wrote:Čavara: Željko Komšić ima ulogu destruktivca, Čović je najviše za BiH
Kaže ugrožava EU i NATO integracije
BL:O'zone wrote:Srbuj makar slamu jeo.....mO k3 wrote:ne mogu da vjrujem da je dodik dobio u bl 46k glasova... naspram ivanica 49k ...
sva 3 naravno, sve su to ista govna od istih govana sazidanamO k3 wrote: mislis bosnje kao naroda ili sva tri ??
Kad imas Inzka spavaca, tesko ce se mijenjati ustav.art vandeley wrote:promjena jedino može doći izvana, uostalom na jednka način kao što je i instaliran postojeći sistem.
Ko ne razumije... šta se može.
Mene je čak iznenadila ovolika potpora Ivanicu, koji je faktički etiketiran kao izdajnik od strane Dodikove propagande. Srbija je uz Dodika takodjer...O'zone wrote:Srbuj makar slamu jeo.....mO k3 wrote:ne mogu da vjrujem da je dodik dobio u bl 46k glasova... naspram ivanica 49k ...
Pa vidis da su sva tri nabrojanamO k3 wrote:mislis bosnje kao naroda ili sva tri ??Bodkin wrote:I onda sda ubije sa 40% glasova i clanom predsjednistva. Razlika ogromnaO'zone wrote:
Srbuj makar slamu jeo.....![]()
Dodik, komsic i dzaferovic. Nema glupljeg naroda na planeti
Normalno da možemo samo sanjati kada svi maštaju o budžetu, kancelariji i milji svaki mjesec. Zato mi je presmiješno svake četiri godine čitati ove stranačke fanatike, pogotovo ove koji izgube.channel10 wrote: I jedna muzicka, ako moze. To samo mozemo sanjati.
nije to reko??FreakyStyley wrote:Čavara: Jebem vam sve.
CotSuljakovic wrote:Samo SDA. Ko nije glasao za SDA neprijatelj je ove drzave
ne nagovaraj raju beze, oni nacisti ce ih za koju godinu sve protjerati iz NjemackeBodkin wrote:I ko god upisuje faks sad, jebo IT. Upisujte za profesore njemackog. Ubicete lovu iducih 10 godina
Velkoski wrote:Normalno da možemo samo sanjati kada svi maštaju o budžetu, kancelariji i milji svaki mjesec. Zato mi je presmiješno svake četiri godine čitati ove stranačke fanatike, pogotovo ove koji izgube.channel10 wrote: I jedna muzicka, ako moze. To samo mozemo sanjati.
Muslimani praktički ovime prekidaju sabur i rahat patnju. Ipak se na kraju oni prvi umorili.
Treba im sada otvoreno reći da nama ne treba nikakav treći entitet nego hoćemo cijelu Federaciju. Pa nek oni onda traže entitet za sebe ili nek se otcjepljuju.
jest,hhaarree wrote:nije problem u ustavima, papirima, kurcima. problem je u NAMA, nama bagri balkanskoj opancarskoj nepismenoj nazadnoj. Nikad ovdje sunce nece zasjat i bgm ako nista ja cu bar drugu polovicu zivota provest daleko daleko odavdeAhmetShabo wrote: tako je
Promjena jebeno ustava ove nakaradne države je jedini pomak ka naprijed.
Pri tome mislim na jednog predsjecnika, ukiddanje kantolane vlasti u federaciji, a ako je moguce ukinuti i entieete.