Velkoski wrote:https://www.vecernji.hr/sport/gledajte- ... om-1258220
55:30
Popiša se Subašić po onim što su rekli da je lažna izjava
Možda će i Mbappe ako pobijedi posvetiti majkama Srebrenice pobjedu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Velkoski wrote:https://www.vecernji.hr/sport/gledajte- ... om-1258220
Popiša se Subašić po onim što su rekli da je lažna izjava
Nije "problem " samo u toj grupi iz Hercegovine. Valjda ste i sami čuli kako nogometaši, zajedno sa svim stručnim stabom i Kolindom, nakon Rusije, pjevaju Herceg Bosni, odnosno UZP-u.storm2018 wrote:Ova je anketa, sto bi se reklo, kirurski podijelila narod![]()
Puno previse gledate hr repku iskljucivo kroz prizmu odredjene grupe idiota u hercegovini.
Mogu to i razumjeti, nerviraju i mene kao i svakog normalnog navijača vatrenih...
To im je jos jedino ostalo...taj verbalni proljev.
Ma ok...ta pjesma se primila nekako, vise opisuje u kontekstu gdje sve hrvati zive...ne mislis valjda da igraci politicki kontaju o hercegbosni? To su gluposti.farisovo wrote:Nije "problem " samo u toj grupi iz Hercegovine. Valjda ste i sami čuli kako nogometaši, zajedno sa svim stručnim stabom i Kolindom, nakon Rusije, pjevaju Herceg Bosni, odnosno UZP-u.storm2018 wrote:Ova je anketa, sto bi se reklo, kirurski podijelila narod![]()
Puno previse gledate hr repku iskljucivo kroz prizmu odredjene grupe idiota u hercegovini.
Mogu to i razumjeti, nerviraju i mene kao i svakog normalnog navijača vatrenih...
To im je jos jedino ostalo...taj verbalni proljev.
Ali, nemojte se šokirati, večeras će to Francuska srediti.
Da, da to sad svi pricaju.bingov buraz wrote:Englezi nisu uopšte u istoj ligi.
Nemoj...pilim naopako maloMis mekinjas wrote:2-1 za Hrvate.
Jednom se igra finale. Francuzi su ko i Englezi jaci od Hrvata. Mo’s misliti.
Haj ne risesuncana_strana wrote:Cijeli svijet slavi Hrvatsku. Samoanci pjevaju "nije u soldima sve"![]()
![]()
srce mi je veliko kao nasa domovina, nikad nisam bila preponosnija sto sam Hrvatica.
Mi Hrvati iz BIH i Hrvati iz HR smo jedna dusa, jedan narod, jedno tijelo. Nista nas ne moze razdvojiti.
Postujemo i uvijek cemo postovati BIH i njene zakone, ali nase srce je uvijek uz nase. Svakom svoje, mi nemamo nista protiv toga.
Dosao je taj veliki dan. Jedva cekam, pa i ako ne budemo prvi, mi HRVATI smo pokazali od cega smo stvoreni.
Nema nam ravnih.
AJMO!!!!!
Boze sacuvaj da smo svi isti. S vama koji ovakve gluposti pisete nemam nikakve slicnosti. Jebe mi se za vama i ne trebate imati pravo glasa u HR.suncana_strana wrote:Cijeli svijet slavi Hrvatsku. Samoanci pjevaju "nije u soldima sve"![]()
![]()
srce mi je veliko kao nasa domovina, nikad nisam bila preponosnija sto sam Hrvatica.
Mi Hrvati iz BIH i Hrvati iz HR smo jedna dusa, jedan narod, jedno tijelo. Nista nas ne moze razdvojiti.
Postujemo i uvijek cemo postovati BIH i njene zakone, ali nase srce je uvijek uz nase. Svakom svoje, mi nemamo nista protiv toga.
Dosao je taj veliki dan. Jedva cekam, pa i ako ne budemo prvi, mi HRVATI smo pokazali od cega smo stvoreni.
Nema nam ravnih.
AJMO!!!!!
Realno Fra je jačaMis mekinjas wrote:Da, da to sad svi pricaju.bingov buraz wrote:Englezi nisu uopšte u istoj ligi.
Vjerujem da bi sport bio jak vezivni faktor. Ali znajući da je nakon stvaranja SFRJ u istoj bilo više od pola nepismenih ta država koja je napravila privredno i infrastruktorno čudo za 30 godina ipak nije mogla opstati kad se nepismenoj stoki dao glas.pirmin wrote:Kakva bi to dominacija Jugoslovena bila!
Evropski prvaci u kosarci, svjetski u fudbalu a onda i Wimbledon.
Isto Spanija.
radostan dan wrote:dječak sa šibicama wrote:stig`o odgovor na srpsku posalicu o ostashama, kaze kako se zovu Srbi koji igraju fudbal? pocetnici![]()
![]()
![]()
dječak sa šibicama wrote:
Coban tera ovcice ... kako se na francuskom kaze ovcice?
Kod nas u bivšoj državi je sport bio razebavajući faktor.p206 wrote:Vjerujem da bi sport bio jak vezivni faktor. Ali znajući da je nakon stvaranja SFRJ u istoj bilo više od pola nepismenih ta država koja je napravila privredno i infrastruktorno čudo za 30 godina ipak nije mogla opstati kad se nepismenoj stoki dao glas.pirmin wrote:Kakva bi to dominacija Jugoslovena bila!
Evropski prvaci u kosarci, svjetski u fudbalu a onda i Wimbledon.
Isto Spanija.
E zbog ovoga i unatoč svemubingov buraz wrote:Velkoski wrote:https://www.vecernji.hr/sport/gledajte- ... om-1258220
Popiša se Subašić po onim što su rekli da je lažna izjava![]()
Možda će i Mbappe ako pobijedi posvetiti majkama Srebrenice pobjedu
Sretno Hrvatska!Pa dovrsi misao.p206 wrote:Realno Fra je jačaMis mekinjas wrote:Da, da to sad svi pricaju.bingov buraz wrote:Englezi nisu uopšte u istoj ligi.
Komentator na HRT reče jučer da su Englezi dali 9 od 12 golova iz prekida
Ali jedna je utakmica, i ovdje više odlučuje psiha nego fudbalsko znanje.... Hrvati su tu jaci a vala ne zaostaju ni sekunde u fudbalskom znanju. Iskusniji su i bolji.![]()
Mali_Vuk wrote:E zbog ovoga i unatoč svemubingov buraz wrote:Velkoski wrote:https://www.vecernji.hr/sport/gledajte- ... om-1258220
Popiša se Subašić po onim što su rekli da je lažna izjava![]()
Možda će i Mbappe ako pobijedi posvetiti majkama Srebrenice pobjeduSretno Hrvatska!