Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- CSKA
#626 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Polako prvo da vidimo za sta ce se Krstaja odluciti...Valjda nece cuvati 0:0...Mogu samo misliti koliko sada suflera ima iz fudbalskog saveza sta da radi.
- Young Erotica
#627 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Pa ako ne budemo išli na pobedu više reprezentaciju nikada neću gledati u zivotu.
-
dječak sa šibicama
#628 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
nikada potcjenjivati glupost fudbalera
sto se tice navijaca, cekam da vidim Poljake i Engleze, ako i oni budu ko bubice, jasno je da niko ne smije izazovati srecu i kartu za Sibir. Lako je po francuskoj raditi nerede, ajde stisni u Gulaglandu.
sto se tice navijaca, cekam da vidim Poljake i Engleze, ako i oni budu ko bubice, jasno je da niko ne smije izazovati srecu i kartu za Sibir. Lako je po francuskoj raditi nerede, ajde stisni u Gulaglandu.
- ljevoruki
#629 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Zna li se ko sudi srbija - Svicarska?
Ako bude neki neiskusni sudija iz zemalja treceg svijeta bice dernek i na terenu i vjerovatno na tribinama.
U svakom slucaju jedva cekam
Ako bude neki neiskusni sudija iz zemalja treceg svijeta bice dernek i na terenu i vjerovatno na tribinama.
U svakom slucaju jedva cekam
-
llull
#630 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ne treba toliko ozbiljne igrace podcjenjivati samo zato sto su ludi srbi ...dječak sa šibicama wrote:sve sve ali Matic i lucidni momenti
mozda ono kad se zamalo potukao sa kostarikancima
Na ovo sam mislio, nije jednom dao tako nekakav gol iz neke bezvezne situacije ...
-
Mark Tven
#631 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Heh, ajde ajde...naš'o si sad da bukvališeš.dječak sa šibicama wrote:"sipci" imaju djukacke provokacije, treba ih napucati u facu, ali nema nacionalne naprzenosti, ne
Vučić je jedan teški tenkre i bezočno vnogo. Sklon je u svojoj svakodnevnoj kampanji i medijskoj uzurpaciji, skupljati na različite načine (a uglavnom kroz spinove i preglumljavanje radoholočnog pseudo patriote) poene kod kašasto ispeglanog plebsa...mahom penzića. Čovek je maskota koja sluganski poltroniše onima iznad, a ovamo svako malo stigne da politikanskom retorikom zaprlja javni prostor, gde mu inače nije mesto. Ponajviše na našu štetu, lik dobrano testira trpeljivost bezvoljnog i poluapatičnog naroda, i koristi svu raspoloživu moć i instrumente koje mu omogućavaju...a sve to rezultira, između ostalog, i ovakvim sramotnim nastupima. Ma kolko sa stanovišta jedne zrele zajednice i društva, ovakvi istupi bili skandalozni, na njegove gafove i gluposti se navikneš. Mučno, jbg, al tako je.Muhamed Đakmić wrote:Ja puno veću dozu zadrtosti vidim sa druge strane, počevši od Vučića i bitnosti utakmice protiv Švicarske, pa preko svega ostalog.
To što ne možete smisliti postojanje bilo kakvih Albanaca, bojim se da je drugi par cipela
Ovu provokaciju u nastavku posta ne vredi ni komentarisati.
Ne kažem da su naši po germanijama i svugde u svetu, primeri civilizovanosti. Ima tamo svakakvih profila, pogotovo kad vidimo ko sve odlazi u pečalbu, kojeg nivoa obrazovanja, i sl. To je obično masa srednjoklasnog balkanskog proseka, a među njima nažalost i kamara onih sa specifičnim nam senzibilitetom, manirima, i ostalom negativnom "balkanoidnom" zaostavšitom koju ponosno isparadiraju kod ovakvih i sličnih manifestacija.dječak sa šibicama wrote:Smijesno mi je to prozivanje "njihove dijaspore" kao naprzene, nacionalno opterecene, kad to dodje od pripadnika bilo koje nacije na Balkanu.
Kao, "nasa dijaspora je ipak dostojanstvena".
da, dostojanstveno se potuku na tenisu u Melburnu, ili na vaterpolu u Kranju.. i na sah mecu bi se potukli, debili
Ceo balkan je lako pobuđen niskim strastima i plane u nedolične prozivke bez ikakvog razloga.
Ono što sam mislio u vezi njih kada sam spominjao naboj, jeste fokusiranost i snažna želja da se tu iskažu.
Ovo!llull wrote:Duel Svicarska - Srbija ce prije rijesiti neka glupost srba u korist Svajcaraca nego Svajcarska genijalnost.
Imamo talenta za kreativna uprskavanja da ne poveru'eš.
Ne berem brigu da će neka leteća ruka smečirati loptu unutar 16m, ili neki sličan briljantni potez.
E, za ovo nisam siguran. Imam utisak da ih se previše uzdiže, a deluju mi da će u stani pani trenucima ispasti takvi paničari, da će celo ovo guranje i hvalospevi o odličnim igračima i jakom postavom, lako ispasti šuplja priča. Nekako mi i dalje deluju da su pre svega na psihološkom planu, krhki, ali treba znati načeti ih pa da se to pokaže.Brazil bez obzira na sve ja vidim u polufinalu... Ovo juce je bio cisti incident...
Ozbiljna mina im dolazi već u 1/16.
-
Mark Tven
#632 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ovo je pucanje sebi u nogu. Em što nam taj rezultat ne bi puno značio jer bi onda Švajcarci u trećoj tekmi išli na rastavljanje Kostarikanaca sa što ubedljivijom pobedom (čitaj više od jednog gola razlike...a nama preostalo da se rvemo sa Nejmarovom frizurom), em što tom namerom ne bi razigrao ekipu i umrtvio sve sa jednom tatkički ziceraškom igrom.CSKA wrote:Polako prvo da vidimo za sta ce se Krstaja odluciti...Valjda nece cuvati 0:0...
Treba nam pobeda...moramo ući sa stavom da ih razbijemo, jer ako ovde ne iskoristimo 'set loptu', u trećoj rundi nema kalkulacija...ostaje ti samo imperativ da skalpiraš Brazil.
-
radostan dan
#633 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.
-
radostan dan
#634 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
bunarenje, termin nepoznat zapadnoj fudbalskoj cicilizaciji...
-
Mark Tven
#635 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
radostan dan wrote:najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.
Skloni smo nesklonom.
Mada, problem je što neretko i mi nemamo pojma šta igramo, pa se onda pridružimo rivalu u optšoj zbunjenosti.
-
Fudo387
#636 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
radostan dan wrote:najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.
Taktika, nabij, nesto ce se desiti.
-
radostan dan
#637 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Mark Tven wrote:radostan dan wrote:najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.![]()
Skloni smo nesklonom.
Mada, problem je što neretko i mi nemamo pojma šta igramo, pa se onda pridružimo rivalu u optšoj zbunjenosti.
pa to ti pričam...
- Edin H.
#638 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Buckethead wrote:Tomahawk11 wrote:Prvo je kolo i sigurno je da će favoriti koji su podbacili igrati bolje naredna dva.
-
radostan dan
#639 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
ma jok...slušaj - i kroz kvalifikacije, i prije njih, i evo sad...Fudo387 wrote:radostan dan wrote:najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.![]()
glavna taktika srbije je - ako može da se ne primi gol do 25 minute, 30-te. e onda imamo viziju igre,a to je da ako može da stignemo do poluvremena sa 0:0. ako se šta slučajno uvali dobro je, ali najbolje je da bude ništa-ništa.
jer ako uvalimo, napašće nas odmah u drugom...najbolje je bez golova, jer ni oni onda ne znaju šta da rade u drugom, dal da napadaju il da čekaju.
ako su pametni, čekaće.
e tu su onda srbijini, jer vazda ima neka budala koja će da napravi neki incident tipa slobodnjak, il da se zatrči u šesnaest, ili da proda foru tipa peta, lažnjak, kurac palac.
al to važi samo za utakmice u kojima obje ekipe igraju za bodove bez kalkulacija tipa - treba mi bod, treba mi tri. znači - igramo, ne znamo šta ćemo i koliko nam treba.
u tim uslovima, bez obzira na neuigranost ili tanak kvalitet zadnje linije, napadača...srbija je jako zajebana ekipa, ozbiljno.
mdjt, u utakmicama u koje se ulazi sa znanjem kakav rezultat nam treba...čista truba.
-
dječak sa šibicama
#640 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ciro je davno detektirao problem, nije dobro prerano zabiti gol i ono dva nula je najopasniji rezultat ili tako nesto, ko bi vise Ciru pohvatao.
-
radostan dan
#641 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
a osim je govorio da najviše mrzi uzvrat utakmice koju je izgubio 2-0...kad je ono sa željom u k.uefa igrao.
- bingov buraz
#642 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kolarov dobio Ladu,sad se mora povezati sa nekim automehaničarem jakim 
- animals
#643 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Pobijediti Svicu moze samo jako dobra momcad..
pricati da si Svicarci izborili remi
samo zato sto je Brazil slab moze samo neko ko se ne konta u nogomet..pogledajte samo njihove rezultate u zadnje vrijeme..
samo zato sto je Brazil slab moze samo neko ko se ne konta u nogomet..pogledajte samo njihove rezultate u zadnje vrijeme..
-
radostan dan
#644 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
da je stojadin, bitangu bi zvali...bingov buraz wrote:Kolarov dobio Ladu,sad se mora povezati sa nekim automehaničarem jakim
-
Fudo387
#645 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Pa manje vise, dobro si opisao, sve zavisi od momenta nadahnuca pojedinca koji moze zablistati kad se najmanje nadas. Nema tu nekog posennog sistema.radostan dan wrote:ma jok...slušaj - i kroz kvalifikacije, i prije njih, i evo sad...Fudo387 wrote:radostan dan wrote:najveća prednost srbije je u tome što protivnici ne mogu da ih provale šta oni igraju...i toga se treba držati.![]()
glavna taktika srbije je - ako može da se ne primi gol do 25 minute, 30-te. e onda imamo viziju igre,a to je da ako može da stignemo do poluvremena sa 0:0. ako se šta slučajno uvali dobro je, ali najbolje je da bude ništa-ništa.
jer ako uvalimo, napašće nas odmah u drugom...najbolje je bez golova, jer ni oni onda ne znaju šta da rade u drugom, dal da napadaju il da čekaju.
ako su pametni, čekaće.
e tu su onda srbijini, jer vazda ima neka budala koja će da napravi neki incident tipa slobodnjak, il da se zatrči u šesnaest, ili da proda foru tipa peta, lažnjak, kurac palac.
al to važi samo za utakmice u kojima obje ekipe igraju za bodove bez kalkulacija tipa - treba mi bod, treba mi tri. znači - igramo, ne znamo šta ćemo i koliko nam treba.
u tim uslovima, bez obzira na neuigranost ili tanak kvalitet zadnje linije, napadača...srbija je jako zajebana ekipa, ozbiljno.
mdjt, u utakmicama u koje se ulazi sa znanjem kakav rezultat nam treba...čista truba.
Stara boljka, ostala od grobara ex yu fudbala, pokojnog Miljana Miljanica. Kakve je on reprezentacije znao upropastiti, Mancini je nula bodova za njega.
Golman Kolarovu, Kolarov iz sve snage, tamo ako nekog opali u glavu i odbije se u gol, super, ako ne opali, bice faul pa onda opet Kolarova da je sljustri.
-
radostan dan
#646 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
joj ovog gavrana od animalsa...dobro bolan rekao si nam to sto puta, primil k znanju, pusti nas na miru da seremo i da se sprdamo.
jebo te, ko da je bojno polje...dobiju-dobiju, popuše-popuše, sutra je novi dan, fino smo se zanimali, veselili, jebavali, tugovali...i ćao.
ne hrane mi oni djecu, nit mi život zavisi od 11 ufuranih mandova sa par razreda škole,
jebo te, ko da je bojno polje...dobiju-dobiju, popuše-popuše, sutra je novi dan, fino smo se zanimali, veselili, jebavali, tugovali...i ćao.
ne hrane mi oni djecu, nit mi život zavisi od 11 ufuranih mandova sa par razreda škole,
-
dječak sa šibicama
#647 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
ljudi su 6. na FIFA rang listi, pa sad svidjalo se to nekome ili neanimals wrote:Pobijediti Svicu moze samo jako dobra momcad..
imaju poraz od Poljaka na penale prije dvije godine na EP, poraz od Portugala u kvalifikacijama i sve ostalo pobjede, pa i taj Portugal su dobili 2-0
- muha_sa
#648 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
ko možeradostan dan wrote:joj ovog gavrana od animalsa...dobro bolan rekao si nam to sto puta, primil k znanju, pusti nas na miru da seremo i da se sprdamo.
- AmiĐa_Idriz
#649 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Hvala Bogu ima FOE, moj best friendradostan dan wrote:joj ovog gavrana od animalsa...dobro bolan rekao si nam to sto puta, primil k znanju, pusti nas na miru da seremo i da se sprdamo.
- animals
#650 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ko sa tobom prica..radostan dan wrote:joj ovog gavrana od animalsa...dobro bolan rekao si nam to sto puta, primil k znanju, pusti nas na miru da seremo i da se sprdamo.
otkaci se..nemoj me spominjati vise..
nije ova tema tvoja..
nisam te citirao.niti me zanima tvoje misljenje..