Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo vidjeli od nas kad smo igrali baraz sa Portugalom, k’o biva zajebacemo ih ako se ne naspavaju.
Vi’s kad ih jos uslikaju kako krampama rove travu pred utakmicu.
A Ronu je onaj busen zajebo da smo prošli tad ja mislim da bi busen u Zemaljskom Muzeju ko eksponat završio
Kad ga frajer podize i opuca od zemlju
Bio u fazonu i onaj ludi Mevlid, taman je tad rafalo okolo, pun fejsbuk slika sa njim kako stoji iza Ronalda i drzi kalasnjikov...praaavooo smo bili zajebani.
Ako ja za pet minuta budem znao koja je koja utakmica, ko je ko, nek me sijeku gdje sam najtanji. Na obje utakmice jedni crveni drugi bijeli, jedino što španci imaju plave gaće
Evo frke, puta madre. Biće ovdje frke i marisane. Piqueu je morao crvendaća šuknut. Ne viđoh je li makar požutio.
°u° wrote:Ako ja za pet minuta budem znao koja je koja utakmica, ko je ko, nek me sijeku gdje sam najtanji. Na obje utakmice jedni crveni drugi bijeli, jedino što španci imaju plave gaće
Evo frke, puta madre. Biće ovdje frke i marisane. Piqueu je morao crvendaća šuknut. Ne viđoh je li makar požutio.
sta je uradio sakirin? de izvjestavaj da znam dal da saltam na drugu tekmu