Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
merlin246

#626 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

triconja wrote:
merlin246 wrote:
MarlboroGold wrote:A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
Prosjecan izgled.. Npr. ni ruzan ni lijep, neka srednja zalost.
Ogranicenost inteligencije, nezanimljivost, nema svoj stav, misli ono sto mu nametne okolina, karakterno ne istice se nicim posebno.
Sve je nekako bezlicno i monotono kod ovakvih osoba. Nista previse lose ni previse dobro. Sve u svemu nista.

Vrijedi isto i za zene
:facepalm:

Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas :lol: :lol: :lol:
Izvini molim te, jel ne bih smjela to misliti?
Zao mi je sto ti za sebe mislis da si nitko i nista i sto se svrstavas u homogenu masu.

Pa ti si se znaci dobrovoljno javio da das primjer jednog prosjeka :hajmooo:
triconja

#627 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote: Izvini molim te, jel ne bih smjela to misliti?
Zao mi je sto ti za sebe mislis da si nitko i nista i sto se svrstavas u homogenu masu.

Pa mislim da kad bi me upoznala da bi skontala da sam ja sa prosjekom ko nebo i zemlja ali necemo o meni. Po cemu mislis da si drugacija od prosjeka? Ja citajuci tvoje postove zakljucujem da si obicni prosjek (no hard feelings moja ti).

A i sam mislim da sam ja obicni prosjek koji je isti ko ljudi koji koriste iste obrasce ponasanja a imaju slicno razmisljanje kao i ja (jes da nas ima malo vakih, sta kae malo nas je ali smo govna :lol: ).
merlin246

#628 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

triconja wrote:
merlin246 wrote: Izvini molim te, jel ne bih smjela to misliti?

Pa mislim da kad bi me upoznala da bi skontala da sam ja sa prosjekom ko nebo i zemlja ali necemo o meni. Po cemu mislis da si drugacija od prosjeka? Ja citajuci tvoje postove zakljucujem da si obicni prosjek (no hard feelings moja ti).

A i sam mislim da sam ja obicni prosjek koji je isti ko ljudi koji koriste iste obrasce ponasanja a imaju slicno razmisljanje kao i ja (jes da nas ima malo vakih, sta kae malo nas je ali smo govna :lol: ).
Ko nebo i zemlja od koga ? :mrgreen:

Ja se u svemu osjecam natprosjecno i volim sto sam takva. Od izgleda do osobnosti.
Znaci proucavo si moje postove..Vidis ja tebe nisam ni primjetila, toliko si zanimljiv. :dosadno:
Na forumu bih izdvojila mozda samo 3 osobe koje se isticu od ostalih.

I covjece ti se meni prvi obracas sa sarkazmom i usporedjujes me s nekim Hitlerovim pomocnikom. Hoces mene nesto tu da spustis da podignes svoj ego, sta li..
Pretpostavljam da si stariji cak duplo od mene..
I jedino pametno sto si napisao je to u zagradi.
Tu si u pravu 100 % :lol:
triconja

#629 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote: Znaci proucavo si moje postove..Vidis ja tebe nisam ni primjetila, toliko si zanimljiv. :dosadno:

Ša imam proucavat kad na kraju svakog posta napises hahahaha, nema tu puno filozofije moja ti.

Naravno, ne libim se ja priznati da nemam empatije i tako tog :lol:
zipoo

#630 Re: Friendzone

Post by zipoo »

Sudar generacija
MarlboroGold

#631 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:
triconja wrote: :facepalm:

Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas :lol: :lol: :lol:
Bolje da se mi držimo C++ :D
More. Znas li odgovor na zadnje pitanje koje je tamo postavljeno? :lol:
Kad skontam javim :D
MarlboroGold

#632 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

merlin246 wrote: Na forumu bih izdvojila mozda samo 3 osobe koje se isticu od ostalih.
:lol:
MarlboroGold

#633 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

zipoo wrote:Sudar generacija
Zjala i Guba generacija protiv triconje :D
merlin246

#634 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

triconja wrote:
merlin246 wrote: Znaci proucavo si moje postove..Vidis ja tebe nisam ni primjetila, toliko si zanimljiv. :dosadno:

Ša imam proucavat kad na kraju svakog posta napises hahahaha, nema tu puno filozofije moja ti.

To "hahah" je posljedica i utjecaj drustvenih mreza. Dosta mladih ima naviku to da pise, npr kad se dopisujemo ili nesto komentiramo. Glupa je navika malo ali to je moj znak prepoznatljivosti ovdjee. :lol:
I pisem vise opusteno, sto pomislim to i napisem jer ne dozivljavam ovaj forum kao neku ozbiljnu stvar gdje moram ispasti super pametna, nacitana i elokventna.
Ne znam kako ti gledas na to. Ocito si godinama ovdje i smatras ovu stranicu vrhuncem svoje karijeree HA HA.
triconja

#635 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote: Ne znam kako ti gledas na to. Ocito si godinama ovdje i smatras ovu stranicu vrhuncem svoje karijeree HA HA.
Zanimljivo, cuj ti dodjes na forum i kazes da si drugacija od ostalih i napadas svakog ko ti ukaze da to nisi i onda govoris da su oni koji su ovdje dugo vremena postigli vrhunac svoje karijere na forumu, eee.

I kazes drugacija od ostalih? Eee, pa danas ce tako isto napisati desetak na ovom forumu i ako ti je to nesto u cemu si razlicita, onda hajd neka si :lol: :lol: :lol:

Ma nego da ne ispadne da te nesto napadam i tako to, samo ti kazem da ustvari stvari kako ti mislis da jesu mozda tako i nisu, ja sam imao to razmisljanje kad sam imao 8 godina da sam drugaciji i od svih bolji u svemu i eto prerasto sam ga davno. Nema veze to sto pises "narodnim" (novonarodnim) govorom, pisem i ja ali koristim stari narodni govor i lokalizme, to je normalno, gajis neku kulturu i eto.

I da znas ima ovdje i fine raje koja odstupa od sredine kolko hoces i koja se time ne fali :lol:
merlin246

#636 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

triconja wrote:
merlin246 wrote: Ne znam kako ti gledas na to. Ocito si godinama ovdje i smatras ovu stranicu vrhuncem svoje karijeree HA HA.
Zanimljivo, cuj ti dodjes na forum i kazes da si drugacija od ostalih i napadas svakog ko ti ukaze da to nisi i onda govoris da su oni koji su ovdje dugo vremena postigli vrhunac svoje karijere na forumu, eee.

I kazes drugacija od ostalih? Eee, pa danas ce tako isto napisati desetak na ovom forumu i ako ti je to nesto u cemu si razlicita, onda hajd neka si :lol: :lol: :lol:

Ma nego da ne ispadne da te nesto napadam i tako to, samo ti kazem da ustvari stvari kako ti mislis da jesu mozda tako i nisu, ja sam imao to razmisljanje kad sam imao 8 godina da sam drugaciji i od svih bolji u svemu i eto prerasto sam ga davno. Nema veze to sto pises "narodnim" (novonarodnim) govorom, pisem i ja ali koristim stari narodni govor i lokalizme, to je normalno, gajis neku kulturu i eto.

I da znas ima ovdje i fine raje koja odstupa od sredine kolko hoces i koja se time ne fali :lol:
Nisam to rekla za neke druge nego za tebe. :mrgreen:

Sad ja ispadoh umisljena i neki narcis a opce nisam ni blizu takva. Postujem svacije misljenje, nisam nikada bila osoba koja koja se voli svadjati ili napadati druge. Ali ako se ti meni prvi obratis na onakav nacin na koji si se obratio, naravno da cu te poslati u tri pm :)
triconja

#637 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote: Nisam to rekla za neke druge nego za tebe. :mrgreen:

Sad ja ispadoh umisljena i neki narcis a opce nisam ni blizu takva. Postujem svacije misljenje, nisam nikada bila osoba koja koja se voli svadjati ili napadati druge. Ali ako se ti meni prvi obratis na onakav nacin na koji si se obratio, naravno da cu te poslati u tri pm :)
Ma kakvi umisljena i narcis, nisi uopste davala utisak da si takva. Takav sam ti ja, obracam se direktno i redovno komentarisem stavove i postove za koje mislim da nisu tacni i da nesto u istima ne stima. I da znas to na forumu nije napadanje, tako ti svak pise ko god nesto pocne pametovat :lol: . Hajde kad pocnes citati i ostale podforume mozda ces nesto i skontat, nije ti forum samo lj i s, ima i politike i religije pogotovo :lol:
merlin246

#638 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

triconja wrote:
merlin246 wrote: Nisam to rekla za neke druge nego za tebe. :mrgreen:

Ma kakvi umisljena i narcis, nisi uopste davala utisak da si takva. Takav sam ti ja, obracam se direktno i redovno komentarisem stavove i postove za koje mislim da nisu tacni i da nesto u istima ne stima. I da znas to na forumu nije napadanje, tako ti svak pise ko god nesto pocne pametovat :lol: . Hajde kad pocnes citati i ostale podforume mozda ces nesto i skontat, nije ti forum samo lj i s, ima i politike i religije pogotovo :lol:
Samo ti komentiraj, nemam ja nista protiv. Hvataj se svake moje rijeci ako ti je to interesantno. :)
Pa citam ovaj jer je zabavniji i opusteniji. Ne volim pametovanja, pogotovo ne na temu religije.Da raspravljam s nekim o religiji ne pada mi na pamet vise nikada.
I kako ti znas da ja pisem samo ovdje? Nisi mi valjda sve postove citao?
Pratim ja redovno i znanost i nauku, kao i filozofiju :mrgreen:
triconja

#639 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote: Samo ti komentiraj, nemam ja nista protiv. Hvataj se svake moje rijeci ako ti je to interesantno. :)
Pa citam ovaj jer je zabavniji i opusteniji. Ne volim pametovanja, pogotovo ne na temu religije.Da raspravljam s nekim o religiji ne pada mi na pamet vise nikada.
I kako ti znas da ja pisem samo ovdje? Nisi mi valjda sve postove citao?
Pratim ja redovno i znanost i nauku, kao i filozofiju :mrgreen:
Pa cito sam par postova ovdje na lj i s pa si mi zapala za oko. :lol:
cendlerbing

#640 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

samo da se zna, nema na forumu niko ko trico :mrgreen:
MarlboroGold

#641 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Teško bi ga bilo klonirati :D
sheilak

#642 Re: Friendzone

Post by sheilak »

merlin246 wrote:
triconja wrote:

To "hahah" je posljedica i utjecaj drustvenih mreza. Dosta mladih ima naviku to da pise, npr kad se dopisujemo ili nesto komentiramo. Glupa je navika malo ali to je moj znak prepoznatljivosti ovdjee. :lol:
I pisem vise opusteno, sto pomislim to i napisem jer ne dozivljavam ovaj forum kao neku ozbiljnu stvar gdje moram ispasti super pametna, nacitana i elokventna.
Ne znam kako ti gledas na to. Ocito si godinama ovdje i smatras ovu stranicu vrhuncem svoje karijeree HA HA.
Pa ako se smatras iznad prosjeka zasto koristis nesto sto svi u prosjeku koriste?
Ti ako si iznad prosjeka ti bi imala neku svoju doskocicu da kazem koja te izdvaja od drugih a ne da pises kao kompletna tvoja generacija
Sto se tice izgleda kako bi sebe opisala ili jos bolje s kojom poznatom osobom bi se uporedila? (r)
sheilak

#643 Re: Friendzone

Post by sheilak »

MarlboroGold wrote:Teško bi ga bilo klonirati :D
To ti mislis
Jebes ga dok ne klone i eto :) (r)
MarlboroGold

#644 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

sheilak wrote:
To ti mislis
:lol:
triconja

#645 Re: Friendzone

Post by triconja »

sheilak wrote:
To ti mislis
:lol: :lol: :lol:
sheilak

#646 Re: Friendzone

Post by sheilak »

Vidis kako smo mi u frend zoni
Zaljubljeni sva trojica jedan u drugog a nista ne pokusavamo :mrgreen:
Zasluzujes ti boljeg nam je izgovor

Budi u frendu (r)
zipoo

#647 Re: Friendzone

Post by zipoo »

Kad cemo na kafu sheilak(r)?
merlin246

#648 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

sheilak wrote: Pa ako se smatras iznad prosjeka zasto koristis nesto sto svi u prosjeku koriste?
Ti ako si iznad prosjeka ti bi imala neku svoju doskocicu da kazem koja te izdvaja od drugih a ne da pises kao kompletna tvoja generacija
Sto se tice izgleda kako bi sebe opisala ili jos bolje s kojom poznatom osobom bi se uporedila? (r)
Doskocicu :lol:
Mislis nesto poput "idemo na kavu" ili "budi u frendu"?
Nazalost nisam toliko dosjetljiva da bih imala takve originalne doskocice. :mrgreen:
I jos da kazem s kim bih se usporedila pa da me opet svi redom napadate?
Noo :nene:
sheilak

#649 Re: Friendzone

Post by sheilak »

zipoo wrote:Kad cemo na kafu sheilak(r)?
Kad ja budem tebe pitao (r)
sheilak

#650 Re: Friendzone

Post by sheilak »

merlin246 wrote:
sheilak wrote: Pa ako se smatras iznad prosjeka zasto koristis nesto sto svi u prosjeku koriste?
Doskocicu :lol:
Mislis nesto poput "idemo na kavu" ili "budi u frendu"?
Nazalost nisam toliko dosjetljiva da bih imala takve originalne doskocice. :mrgreen:
I jos da kazem s kim bih se usporedila pa da me opet svi redom napadate?
Noo :nene:
Ne nego si mogla bar hihihi hohoho ili sl pa bi bila bar malo drugacija ovako sa hahaha tvoja tvrdnja da si drugacija nema smisla
Zasto bi te napadali samo nas zanima kakvom se smatras (r)
Post Reply