Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zlo zlo
#626 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
dok ne skontate definiciju, vi iz Sarajeva bi nas mogli updejtat ima li što novog o Eldaru?' 
-
zipoo
#627 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moze uz kafu?zlo zlo wrote:dok ne skontate definiciju, vi iz Sarajeva bi nas mogli updejtat ima li što novog o Eldaru?'
- beni-bu-man
#628 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Eo ga u Jazz-u u Hrasnom pije, ne skida se s tamne tocenezlo zlo wrote:dok ne skontate definiciju, vi iz Sarajeva bi nas mogli updejtat ima li što novog o Eldaru?'
- zlo zlo
#629 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
mislim ono jel oženio onu trudnu i tak to

- vatrogasac
#630 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Na oglasima nema, ali ako se prepoznaš u nekom od ovih, šta znaš koji ti je suđen.zlo zlo wrote:dok ne skontate definiciju, vi iz Sarajeva bi nas mogli updejtat ima li što novog o Eldaru?'

- zlo zlo
#631 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
neam ni polo, ni bmw, nisam iz Sarajeva i već sam osuđena
ništa za mene 
- beni-bu-man
#632 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
primi moje saucesce 
-
Bellomo
#633 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Fufica, to dođe nešto kao nekritička upotreba vlastitih tjelesnih atributa u razne svrhe, koja je direktno proporcionalna sa neupotrebom mozga i logičkog razmišljanja. Što za rezultat može imati propast nejakih muških jedinki, koje se uz veliku dozu neukusa nalaze u radijusu kretanja fufice. Valja li ova?
- triconja
#634 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne valja, jer po tebi fufica nije samo bula (bolje je rec nindza, a to je pravo moderno kod mene u mahali rec[posprdno, jelte])Bellomo wrote:Fufica, to dođe nešto kao nekritička upotreba vlastitih tjelesnih atributa u razne svrhe, koja je direktno proporcionalna sa neupotrebom mozga i logičkog razmišljanja. Što za rezultat može imati propast nejakih muških jedinki, koje se uz veliku dozu neukusa nalaze u radijusu kretanja fufice. Valja li ova?
-
Bellomo
#635 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Nije baš, ovo je za šire narodne mase definicija. Ja lično ne generalizujem ženski rod i ne pravim grupe i podgrupe, 'vake i 'nake i tako to.triconja wrote:Ne valja, jer po tebi fufica nije samo bula (bolje je rec nindza, a to je pravo moderno kod mene u mahali rec[posprdno, jelte])Bellomo wrote:Fufica, to dođe nešto kao nekritička upotreba vlastitih tjelesnih atributa u razne svrhe, koja je direktno proporcionalna sa neupotrebom mozga i logičkog razmišljanja. Što za rezultat može imati propast nejakih muških jedinki, koje se uz veliku dozu neukusa nalaze u radijusu kretanja fufice. Valja li ova?
- triconja
#636 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Evo ti definicija koja je bolja (tj. preciznija). Znaci fufica (jal musko, jal zensko, znaci vazi za oba spola) je svaka jedinka koja bi hljeba bez motike i koja u tome uspijeva, vecinom leteci ko bumbar sa cvijeta na cvijet (dok ima polena belesi), naravno moral i etika su pojmovi koji joj nisu strani jer ih zna koristiti u svoju korist i odbranu.Bellomo wrote:Nije baš, ovo je za šire narodne mase definicija. Ja lično ne generalizujem ženski rod i ne pravim grupe i podgrupe, 'vake i 'nake i tako to.triconja wrote:Ne valja, jer po tebi fufica nije samo bula (bolje je rec nindza, a to je pravo moderno kod mene u mahali rec[posprdno, jelte])Bellomo wrote:Fufica, to dođe nešto kao nekritička upotreba vlastitih tjelesnih atributa u razne svrhe, koja je direktno proporcionalna sa neupotrebom mozga i logičkog razmišljanja. Što za rezultat može imati propast nejakih muških jedinki, koje se uz veliku dozu neukusa nalaze u radijusu kretanja fufice. Valja li ova?
Hljeba bez motike ne mora znacit samo pare, moze bit zbog bolje pozicije u drustvu, moze bit zbog bilo cega. Ne bih se slozio da je seksualnim putem u stanju dobiti bas sve, uglavnom takve osobe su veoma dobri manupulatori pa eto, seks im dodje samo kao ulog do veceg dobitka.
Za zene sa vise seksualnih partnera postoji izraz (jest malo pogrdan kod nas) a tehnicki je nimfomanka.
-
detroit-mercy
#637 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Dobra plavka, dala bi se guzitvatrogasac wrote:Ali ljudi vole da kritikuju neukus pa i onaj tipičan za takvu supkulturu. E sada da li sa razlogom i kakvim motivom je druga priča.Hakiz wrote: Neukusno obučena žena nije nužno fufica. To što neko nema stila u odijevanju ili pretjeruje ne mora značiti da će se ponašati onako kako stereotipi o fuficama to govore.
Ali, kao što sam već govorio, ta kvalifikacija je ne samo uvredljiva nego i apsolutno nepotrebna. Čini mi se ta takvim kvalifikacijama samo pokazujemo sopstvenu tendenciju kompleksa više vrijednosti, tendenciju ograničavanja slobode drugima i diktatorsku tendenciju, to jeste svi moraju biti onakvi kakvi mi zamišljamo da moraju biti.
- vatrogasac
#638 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Misliš da nije već.detroit-mercy wrote: Dobra plavka, dala bi se guzit![]()
![]()
![]()
![]()
-
Fudo387
#639 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ovo sve nesta moralna vertikala, abuzenze i slicne ublehe.
Dobra ona u tus kabini sa snimka.
Dobra ona u tus kabini sa snimka.
- Ramzess Veliki
#640 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Radi samoodbrane I nosanja teskih dijelova skele.Black swan wrote:odbije te jedna pa njih 47 poslije nje... budi stoik
a jednom muško odbije curu odmah govori raja peder
da pitam
elem zašto muški idu u teretanu da imaju dobre mišiće?
- duminjo
#641 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sjetih se. Davno mi mama Govorila "kloni se sine tih ofajli"
Možemo li reci da je fufica ofajla?
-
moonca
#642 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne bih rekla.

- duminjo
#643 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Al priznaj da je u bobu 
-
moonca
#644 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ma, mislim da je fufica- ipak pozitivna samo malo cvrknuta. 
- duminjo
#645 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Koliko znam, fufica je neko ko laze i petlja.
Kako je onda pozitivna?
Kako je onda pozitivna?
- Edin H.
#646 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Mama, sreca sto te nisam poslusao.duminjo wrote:Sjetih se. Davno mi mama Govorila "kloni se sine tih ofajli"
-
moonca
#647 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ko zna pravo znacenje?duminjo wrote:Koliko znam, fufica je neko ko laze i petlja.
Kako je onda pozitivna?
Laganje zna biti bolest.
- duminjo
-
moonca
#649 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sto vise mislis da znas sve se vise udaljavas.
Djevojke sa 'etiketama' ne bi trebale biti tvoj interes.
Vodi se svojom intuicijom i sa kojom god zabrsis bice tvoj izbor. Ne slusaj nikoga, ne obaziri se ni na koga.
Djevojke sa 'etiketama' ne bi trebale biti tvoj interes.
Vodi se svojom intuicijom i sa kojom god zabrsis bice tvoj izbor. Ne slusaj nikoga, ne obaziri se ni na koga.
- muhafuca
#650 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
zatvori ovo
26. strana jos nismo skontali ni sta je fufica
otvoriti novu temu
"Sta je fufica" pa kad se to protabiri, onda otkljucati ovu.
26. strana jos nismo skontali ni sta je fufica
otvoriti novu temu
"Sta je fufica" pa kad se to protabiri, onda otkljucati ovu.