Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ommadawn wrote:Ako ikuda volim voziti kroz Bosnu i Hercegovinu, to su kanjoni. Nekako mi se dusa ispuni kad vidim ljepotu kad god idem rutom Sarajevo-Jadran i nazad.
Evo vec 28 godina kako nisam prosao kanjonom Tijesno koji se nalazi izmedju Banja Luke i Jajca - uvijek imam taj neki peh da mi nesto pomuti plan kad god hocu da prodjem tuda.
tuda bas ne volim voziti , ali je lijepo.....
jedne prilike sam vozio prema bl i na moju stranu izletjela budala i zamalo nisam sletio
mad_max_ba wrote:Ponukan sa nekoliko prelijepih ličnih fotografija uvaženih forumaša koje pokazuju zapravo koliko je prelijepa ova naša državica, odlučih da otvorim ovu temu. Na ovom podforumu se mogu naći pojedinačno opisi pojedinih mjesta koje posjećujemo ali moja ideja je da se to objedini uz fotografijice sa kratkim opisom lokacije.
Bilo da ste planinar, lovac, ribolovac ili ste se našli u nekom krajoliku koji bi ste podijelili sa ostalima.