Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Kako ce Robi pozvati najbolje iz Premijer lige kada ne zna dva igraca u ligi.Naravno da mu je neko sugerisao za pozvane igrace.Da je napravio spisak od 1500 igraca opet bi bilo zamjerki.Ako medju pozvanim igracima koji dolaze u Ameriku ima molera,mehanicara i bravara neka se jave ostaju ovdje.Jebo fudbal
Joj, al ste se nafatali
Bolan, nije Robi pravio spisak.
Kad će ga praviti?
Nego da odmah razjasnimo ima li Prosinecki ekipu/igrace ili nema?!
Nemoj danas-sutra da bude, "eto ne dade mu se, ima kar'ne od igraca, da su nam nn i xx tu, derali bi". Sve isto k'o i u onog ublehasa Mese, minus Lulic. Ne racunam Ibisevica, jer je on odavno treb'o biti klupiran.
lajkujMe wrote:Protiv full okupljene SAD i Meksika? bice blamaza.
Mexico nam dero guzove s nasim najacim timom sta vi mislite da ce se desiti?
SAD ce biti sa timom nesto kao i nasi. Neka C selekcija.
Mexico je vec druga prica, iako nisam vidio koga je onaj ublehas pozvao jaci su od ove nase ekipe.
Jos jedna stvar koja ovim nasim nikako ne ide u prilog je da ce igrati dvije utakmice u tri dana i povrh toga vremenska razlika od 9 sati za LA i 7 za SA.
Kad sam vidio spisak pozalio sam sto sam kupio karte za Mexico -BiH, ne gledaju mi se Ahmetovic i Saric ama bas nikako. A nije sto su pitari.
BHF_Manijak wrote:Nego da odmah razjasnimo ima li Prosinecki ekipu/igrace ili nema?!
Nemoj danas-sutra da bude, "eto ne dade mu se, ima kar'ne od igraca, da su nam nn i xx tu, derali bi". Sve isto k'o i u onog ublehasa Mese, minus Lulic. Ne racunam Ibisevica, jer je on odavno treb'o biti klupiran.
Ima.
Ima, prije svega, u svakoj liniji po vrhunskog igrača.
Ima dosta mladih igrača koje treba uvesti u ekipu.
Uz ove iskusnije, može napraviti dobar tim.
On je najavio cilj plasman na prvenstvo, dakle nema amnestije.
Ja ne znam zasto ove 2 utakmice shvatate toliko ozbiljno kad ce se odraditi samo da se uzmu pare. Nadam se da vise nece biti ovih divljih termina i utakmica.