Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
high_volume
#626 Re: Crna hronika BH cesta
Zar ovakav BMW ne bi trebao imati sigurnosne jastuke? Jesu li jastuci mogli spriječiti smrt putnika?
-
ucenik1234
#627 Re: Crna hronika BH cesta
brate nema tog jastuka koji ce te na 100+ u ceonnom sudaru sa stubom spasiti taman da je Volvo....high_volume wrote:Zar ovakav BMW ne bi trebao imati sigurnosne jastuke? Jesu li jastuci mogli spriječiti smrt putnika?
-
Vidal89
#628 Re: Crna hronika BH cesta
Ja bi licno u zakonu uveo da kada polozis za vozacku, nemas pravo jos uvijek sudjelovati u saobracaju dok ne doneses 5 potvrda gdje si licno prisustvovao uvidjaju kao sto je ovaj nocas bio.
Ne da bi se smanjile nesrece za 50% nego za 99%
Vozaca ne zalim, ostalima sucesce moje.
Zar ova dionica nije pokrivena nadzornim kamerama??
Ne da bi se smanjile nesrece za 50% nego za 99%
Vozaca ne zalim, ostalima sucesce moje.
Zar ova dionica nije pokrivena nadzornim kamerama??
-
Nanox7
#629 Re: Crna hronika BH cesta
Vozač i još jedna djevojka je preživila.Neko je napisao lažne vijesti.
- mayab
#630 Re: Crna hronika BH cesta
Nažalost, većina papaka misli da mu u bembari X5(generalno) ne može ništa biti, kao i da ne vrijede zakoni fizike (koje taj očito ni u naznakama ne poznaje!), te uz ogromni ego i bahatost dolazi do ovakvih katastrofalnih udesa! 
- Petroley
#631 Re: Crna hronika BH cesta
Jasna stvar, mislio sam na jos neku porodicu koja se mogla na naci na putu izmedju stuba i bmw-a.Maraschino wrote:pa stradali su nevini. sve je nevino osim vozaca koji je imao njihove zivote u svojim rukama.Petroley wrote:Zalost velika...da bar hoce neko uzeti pouku iz ovoga. Sudeci po nacinu na koji se sve desilo dobro jos neko nevin nije stradao.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#632 Re: Crna hronika BH cesta
nije ni registrovan auto...razlicite tablice....
U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je neregistrovano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55.
- vješalica
#633 Re: Crna hronika BH cesta
Ma djubre kriminalnobitanga_sa_otesa wrote:nije ni registrovan auto...razlicite tablice....U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je neregistrovano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55.
Nekad je to bilo KD a sada je pisljivi prekrsaj
Cim vidis razlicite table treba mu ih zvalje ugurat pa nek hoda sa njima
-
jarobot
#634 Re: Crna hronika BH cesta
Ma kavi jastuci auto neregistrovan sa dvije različite tablice pozada i naprijed.high_volume wrote:Zar ovakav BMW ne bi trebao imati sigurnosne jastuke? Jesu li jastuci mogli spriječiti smrt putnika?
Krivci : Organi regulacije saobraćaja koji ne mogu upratiti auto sa dvije različite table koje se bogzna koliko dugo voza neregistrovano....
2. otac debila koji je vozio ( hebemu sve živo i mrtvo ) što nije idiota izdrko ili već kad ga je napravio što ga nije vaspitao a prije svega prebio kad je vidio da debil vozi neregistrovan auto. Ali kažu da iver ne pada daleko od klade....
U suštini korupcija ,mediji i raspale porodice...krvci za sve
- Bakir1
#635 Re: Crna hronika BH cesta
I da li je ovdje tehnicka neispravnost vozila igrala ulogu?
Kakvi su to ljudi koji imaju tablica viska?
Kakav je to mentalni sklop da stavi različite tablice na auto?
Ko je to balavcu od 20 godina dao taj auto? Odakle mu? Kriv je isto kao i on.
Taj dio je pokriven kamerama, objaviti video javno....
Zaobilaznica nema administrativnih zapreka kao autoput za rad presretača, taj auto treba imati 200.000 km za 2 godine normu.
Samo represivno nikako drugačije.
Zaobilaznica nema administrativnih zapreka kao autoput za rad presretača, taj auto treba imati 200.000 km za 2 godine normu.
- bitanga_sa_otesa
#636 Re: Crna hronika BH cesta
samo rupa u mozgu kod navedenog debila je imala ulogu...nista vise...Bakir1 wrote:I da li je ovdje tehnicka neispravnost vozila igrala ulogu?
- Bakir1
#637 Re: Crna hronika BH cesta
Znas li koliko ih ima sa rupama? Mali milion, vise nego bez rupa.
Porijeklo imovine, decko od 20 godina, bmw x5, odakle?
Da je taj u niskom letu sa tom lesinom od 2.5 tone potkacio jos koga bilo bi jos mrtvih...
Da je taj u niskom letu sa tom lesinom od 2.5 tone potkacio jos koga bilo bi jos mrtvih...
- bitanga_sa_otesa
#638 Re: Crna hronika BH cesta
znam, 84% u sarajevu.gledam ih svaki dan po cesti ,bjezim od njih da me ne opale.guslam iza njih po glavnoj dok se sminkaju i drkaju po mobitelima i dok razgledaju placeve okolo i sanjaju da ce kupiti...odakle beNwe??pa kume il je kredit il je kupio babo,da vide komsije i hejteri da se ima..al to je neko jeftino govno sklepano samo da ide,mozda se nije moglo ni registrovati pa je zavrsilo tu kod njega...Bakir1 wrote:Znas li koliko ih ima sa rupama? Mali milion, vise nego bez rupa.
sreca samo sto nije jos nekoga ubio.jadni roditelji od tih djevojcica...dvije su sestre bile...
-
condy
#639 Re: Crna hronika BH cesta
Stravicna nesreca tuga mladi zivoti
Ne sjedati u auto sa divljacima, nikad !
Ne sjedati u auto sa divljacima, nikad !
- Bakir1
#640 Re: Crna hronika BH cesta
Mentalno stanje generacije 18-30 godina u stilu jale brude šiše materijalnog pokazivanja jestejednako 2 različite tablice na autu.
- Travnički Noćni Šetač
#641 Re: Crna hronika BH cesta
Ostao sam bez teksta... Tuga zbog gubitka mladih života i naznake bijesa jer će sutra neki advokat pravdati ovaj slučaj... različite tablice naočigled Sarajeva punog policije... bolje da zašutim sada...
Last edited by Travnički Noćni Šetač on 30/06/2018 09:50, edited 1 time in total.
-
TheDocToR
#642 Re: Crna hronika BH cesta
Svakodnevno vidjamo djevojke sa klosarima, krimosima i sl.
Cesto se zapitam zasto?
Zao mi je djevojaka ali su sigurno znale s kim sjedaju u auto i nadam se da ce ove nase djevojke iz mnogobrojnih primjera shvatiti da nije "cool" biti sa nekim propalitetom kojem je babo kupio bmw (otkud 18 godinsnjak da zaradi), stan, kucu i slicne materijalnosti.
Cesto se zapitam zasto?
Zao mi je djevojaka ali su sigurno znale s kim sjedaju u auto i nadam se da ce ove nase djevojke iz mnogobrojnih primjera shvatiti da nije "cool" biti sa nekim propalitetom kojem je babo kupio bmw (otkud 18 godinsnjak da zaradi), stan, kucu i slicne materijalnosti.
- bitanga_sa_otesa
#643 Re: Crna hronika BH cesta
napisao sam na drugoj temi...pametniji sam bio sa 17 nego neki sad sa 25...Bakir1 wrote:Mentalno stanje generacije 18-30 godina u stilu jale brude šiše materijalnog pokazivanja jestejednako 2 različite tablice na autu.
- Bakir1
#644 Re: Crna hronika BH cesta
Sve go kokuz koji dobije sve na guzove. Ne zna se oznojit a da nije ispod zeljeza, ali x5 20 cola i dvije različite tablice. Cestitam 
- sheilak
#645 Re: Crna hronika BH cesta
Otkud njemu sa 20 za auto? Kako pisu raja negdje je golman pa bi to moglo biti izvor novca mada sa toliko godina cisto sumnjam da je tako dobro placen a ovaj BMW je mozda nekih 15-ak hiljada ne znam tako da nije tesko doci do ovog auta (r)
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#646 Re: Crna hronika BH cesta
Kakvih 15 hiljada, pa onaj X5 prva generacija je i dalje oko 10-15 hiljada, ovaj auto je bio minimalno 30+kKM, babo kupiosheilak wrote:Otkud njemu sa 20 za auto? Kako pisu raja negdje je golman pa bi to moglo biti izvor novca mada sa toliko godina cisto sumnjam da je tako dobro placen a ovaj BMW je mozda nekih 15-ak hiljada ne znam tako da nije tesko doci do ovog auta (r)
- commendatore
#647 Re: Crna hronika BH cesta
high_volume wrote:Davno još na ovom dijelu ceste trebalo je postaviti stacionarne radare u oba smjera.
i sta vrijedi stacionatni kad ima 2 table
-
condy
#648 Re: Crna hronika BH cesta
Tog skrsenog bmw-a treba postaviti u gradu na neko najprometnije mjesto mjesec dana da ga gledaju vozaci i svi divljaci za volanom....
-
jarobot
#649 Re: Crna hronika BH cesta
Đe golman u Mančesteru ili u nižerazrdnom Vratniku.sheilak wrote:Otkud njemu sa 20 za auto? Kako pisu raja negdje je golman pa bi to moglo biti izvor novca mada sa toliko godina cisto sumnjam da je tako dobro placen a ovaj BMW je mozda nekih 15-ak hiljada ne znam tako da nije tesko doci do ovog auta (r)
Treba njega ako se oporavi u Teksas pa da ga malo ispeku na električnoj. Tipični ubica sa predomišljajem
- commendatore
#650 Re: Crna hronika BH cesta
djutanu je bolje da ne izadje iz bolnice katastrofa