Šale na račun feministkinja i ljevičara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mohamad Sissoko

#626 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Mohamad Sissoko »

SDP mladež sa saopštenjem za javnost.Direktno iz Centrale. :lol:

Image
Sara03

#627 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Sara03 »

haminhamo wrote:hahahah, oplakah, formuska detektivka opet u akciji. Nije prvi put da izlaziš sa tom teorijom Saro ubleharko bez života. Samo ja ne pamtim te stvari. Morao sam se vratiti po postovima kako bih vidio da ti ta braća nisu zanimacija sad, vec su uvijek bila.

Može biti da te jedan od njih dvojice loži pa da si svoj život podredila razmišljanjima i promišljanjima o njima.
Misli šta hoćeš totalno je nebitno. Dal mu ja bio brat,dal neko iz njegovog šireg kruga štovaoca dawe, a ima nas hvala Allahu, svejedno je.

Braća smo svakako, ako ne krvna onda u islamu. Boli te to islamsko bratstvo, ZNAM..
Ko diro, lola? Otišli živci, k'o pantalone.

Šta ćeš, imam jako dobro pamćenje, ali kako sam tvrdiš tebi baš i nije jača strana. Pozdravi glavonju od metar i ćevap, a ako ste kojim slučajem planirali na more u Švicarsku, neka to bude januar ili februar. Poželjno bi bilo i da zatvorite oči. :wink:

PS Tobejarabi, ne "diže mi se" na zapuštene i poglupe muškarce...
Banksy

#628 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Banksy »

Mohamad Sissoko wrote:U zemlji socijalističkog blagostanja, narod se okupio da donira višak novca za napaćeni i potlačeni narod Zapadne Njemačke.

Image
:-)

Image
It_is_a_Leclerc

#629 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by It_is_a_Leclerc »

haminhamo wrote:
Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..

“Pazi! Kada duša dođe do ključnih kosti, i vikne se:“Ima li vidara (liječnika, otklanjača nevolje)?“. I on se uvjeri da je to čas rastanka i noga se uz nogu savije, tog dana češ Gospodaru tvome priveden biti: Nije vjerovao i nije molitvu obavljao, nego je poricao i leđa okretao a onda svojima bahato odlazio.“ Teško tebi, teško tebi!“ (Al-Qijama, 26 – 34)

Kad ste mangupi, hajde predstavite se, da vam zvrčku organizujemo, kukavice jedne komunističke.
:lol: :lol:

Pahuljice jedna.
It_is_a_Leclerc

#630 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

I tako su se ovaj n'akav Hamo i budžetski korisnik Sisoco danima trudili da nam prezentiraju "šale" o ljevičarima, dođem ja, ispričam jedan benigni vic o krepalom ustaši, i pobijedim na tematskom konkursu.

Zato što je smrt ustaškog propagandiste humoreskan moment sam po sebi, pa se onda šale jednostavno kreiraju same od sebe.

P.S. Džabe ga tražite. ;)
hhaarree

#633 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by hhaarree »

It_is_a_Leclerc wrote:I tako su se ovaj n'akav Hamo i budžetski korisnik Sisoco danima trudili da nam prezentiraju "šale" o ljevičarima, dođem ja, ispričam jedan benigni vic o krepalom ustaši, i pobijedim na tematskom konkursu.

Zato što je smrt ustaškog propagandiste humoreskan moment sam po sebi, pa se onda šale jednostavno kreiraju same od sebe.

P.S. Džabe ga tražite. ;)
Oni se satrase u paintu i kopiranjem alt-right bljuvotina a ti im se usra u ceif. Nisi fer, ovo je trebao da bude njihov safe space :lol: :mrgreen:
hhaarree

#635 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by hhaarree »

Mohamad Sissoko wrote:Image
nije jezik nego predmet, al ne ocekujem od tebe da imas dovoljno sive mase da to razumijes.

btw nisam znao da su budzetski kompjuteri tako losi, rezolucija slike 2x3 piksela :lol:
Sara03

#639 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Sara03 »

hhaarree wrote:
nije jezik nego predmet, al ne ocekujem od tebe da imas dovoljno sive mase da to razumijes.

btw nisam znao da su budzetski kompjuteri tako losi, rezolucija slike 2x3 piksela :lol:
:lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#640 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Image

It's funny 'coz it's true.
Tito_i_Partija

#641 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Tito_i_Partija »

Mohamad Sissoko wrote::lol:

Image
Pretpostavljam da je ovo smijesno samo onima ciji je dedo bio u handzar diviziji.
hhaarree

#642 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by hhaarree »

It_is_a_Leclerc wrote:Image

:lol:
drndalo

#643 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by drndalo »

Jebem ti, kad pogledam kakvi obozavaju anamo onog Zahiragica kao njegovi sljedbenici, nije ni cudo da im je on kao takav mentolni kapacitet predvodnik... Ipak je bar 390% ispred njih... Sto vise govori o njima, nego o njemu...

Kako bi znali gdje im je predvodnik, ljudi davno izmislise zvono za istog... :mrgreen:
hhaarree

#644 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by hhaarree »

eno vam babo te ljiljane veze sa sa turcima po istanbulu. istim onima sto su kotromanice, prvobitne nositelje ljiljana, izbrisali sa lica zemlje. Imate malo sukoba interesa u ideologiji i simbolima koje koristite.

Al nema mozga da bi to smetalo, pa nastavite samo :lol:
sheilak

#645 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by sheilak »

hhaarree wrote:
eno vam babo te ljiljane veze sa sa turcima po istanbulu. istim onima sto su kotromanice, prvobitne nositelje ljiljana, izbrisali sa lica zemlje. Imate malo sukoba interesa u ideologiji i simbolima koje koristite.

Al nema mozga da bi to smetalo, pa nastavite samo :lol:

:D :thumbup:
Sara03

#646 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Sara03 »

It_is_a_Leclerc wrote:Image

Uh, ova prouzrokuje teške komplikacije kod članova grupe; živa istina, prič'o čoek. :lol:

@hhaarree :thumbup:
seln

#647 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#648 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by _BataZiv_0809 »

Bolje mu ovo ide nego podvaljivanje Haitija pod Kubu :mrgreen:
tranquil

#649 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by tranquil »

seln wrote:Image
Problem sa Ayn Rand je sljedeći: ovdje se tvrdi da je njen objektivizam, uz Friedmanov monetarizam i supply side economics, osnova ideologije današnje američke desnice, i to jeste tačno. Međutim postoji razlika: monetarizam i SSE su, bez obzira koliko štetne, i dalje samo ekonomske teorije, dok je objektivizam baš prava ideologija, koja propisuje kako društvo treba da funkcionira, i po tome se ne razlikuje od recimo komunizma, fašizma ili totalitarističkih monoteizama.

Objektivizam, srećom, nema genocidnu komponentu, i po svojoj prirodi teško da će ljudi pod njim završavati u koncentracionim logorima - ne zato što je human, nego zato što su po objektivizmu većina čovječanstva "paraziti", ali paradoksalno i dalje neophodni za funkcionisanje društva, i njihova eliminacija nije moguća.

Objektivizam na površan pogled ima neku privlačnost zbog filozofije "svakome prema zaslugama" ali kada se dublje zagleda, u principu je duboko nehuman sistem mišljenja koji stavlja korporaciju ispred ljudske dobrobiti.

Image
Mohamad Sissoko

#650 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Mohamad Sissoko »

Odlučili su da ispoštuju zahtjev SDP i javiše se

Image
Post Reply