SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Banja Luka
#626 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Steta, koliko su dva levata upropastila jednu dobru generaciju, koja je sigurno mogla puno vise. Ostatak kvalifikacija bi valjalo iskoristiti za podmladjivanje ekipe, ali niti ima nekog kvaliteta na vidiku niti smo izgubili teoretske sanse za prolaz dalje, tako da ovaj glupan sigurno nece jos otici. Nisu krivi igraci, kriv je Mesa, koji je u stanju sa igracima Rome, Arsenala, Lacija, Juventusa itd. izgubiti od jebenog Kipra. Steta, steta, treba poceti ulagati u rukomet, kosarku i neke manje atraktivne sportove, fudbal smo procerdali, tako sto smo birali amatere za trenere.
- sunceKOtepsija
#627 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
nemojte ni vi, da ne kazem zajebavat, spustite loptu, mozda nismo igrali najbolje, ali priznacete da smo bili i indisponirani sa nekoliko-najblaze receno sumnjivih sudijskih odluka-u takvim okolnostima momci su se trudili i pruzili dobar otpor
- Maraschino
#628 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Nista bolje i ne zasluzujemo.
Tu nam je mjesto a to sto mi umisljamo je druga stvar.
Tu nam je mjesto a to sto mi umisljamo je druga stvar.
-
L u c i f e r
- insomnia78
#630 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Prodat Harapima
- Ricken
#631 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovi momci nisu željeli pobjedu. I izgubili su. Nijednog više nikad zvati u repku. Od Begovića do Džeke.
- Better Man
#632 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Izvini, ali to Džeko treba kao maneken da čeka da mu neko dadne loptu da bi pokušao eventualno dati gol? Pogledaj Rooneya, Messia, Ronalda i da ne nabrajam druge legende koji znaju sve sami da urade bez da kao manekeni čekaju u šesnaestercu. nemoj mi molim te braniti Džeku, jer nije zaslužio ni on, niti bilo ko od igrača. To što je Džeko napadač, ne zanči da treba da samo stoji u šesnaestercu ili oko njega i čeka loptu. Nekad treba da se i sam izbori za istu i uradi nešto.hrasno38 wrote: A sta treba da radi kad nije dobio ni jednu jedinu loptu kako treba.....halo on je napadac a ne neko ko treba da otima lopte i gradi igru. Mi tu igru nemamo od kada je otisao Miske i Mesi bi bilo puno bolje da je zvao Medu kakav god da je uvijek vise pokaze od pojedinih.
Ova reprezentacija veceras je imala neki veliki problem ili neku veliku kurcobolju iz nekog razloga jer ponovit cu da kada Kolasinac ne ide u duele nesto se cudno desava.
-
emmir1
#633 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovo je fakat užasno.
Najcrnji momenat bh reprezentacije
Uopšte nije problem izgubiti, ali izgubiti na ovaj način, bez trun zalaganja.
Zgadili su mi se
Kao da sam gledao mahalsku ekipu koja igra za gajbu pive, nikakve agresivnosti.
Jebote ne mogu da vjerujem
Najcrnji momenat bh reprezentacije
Uopšte nije problem izgubiti, ali izgubiti na ovaj način, bez trun zalaganja.
Zgadili su mi se
Kao da sam gledao mahalsku ekipu koja igra za gajbu pive, nikakve agresivnosti.
Jebote ne mogu da vjerujem
-
farisovo
#634 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kipar je igrao, borio se, trcao... i pobjedio. Zasluzeno!malakh wrote:ovaj voditelj ne može da vjeruje šta nas je snašlo. pa ljudi moji ovo je ravno da zrinjski pobijedi everton.
-
peepeep
#635 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
sunceKOtepsija wrote:nemojte ni vi, da ne kazem zajebavat, spustite loptu, mozda nismo igrali najbolje, ali priznacete da smo bili i indisponirani sa nekoliko-najblaze receno sumnjivih sudijskih odluka-u takvim okolnostima momci su se trudili i pruzili dobar otpor
- Sara03
#636 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Selektor navijač, bezmudac, propali taktičar, kurcobolja, umišljene primadone.
Tako nekako.
Tako nekako.
- denimb
#637 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
A jebemu mater pa ne zna ih covjek postaviti da odigraju 3 dodavanja, ne mogu sebi doci sta sam gledao veceras, ekipa iz lige kipra nam okrene 0-2.
Vazda smo imali 3-4-5 kloceva u ekipi al makar i pijani Sliskovic je u pojedinim trenutcima znao kompenzirati nedostatke...ovaj ne zna sloziti ekipu da nafakali 0-2 odrzi, pu jbt posao tvoj Mesa...plus sto manekeni setaju terenom to je za snimiti i pokazivati u skolama jbt, pa majku im jel ih stid sekunde da doniju 3 gola od amatera u 11 minuta!
Vazda smo imali 3-4-5 kloceva u ekipi al makar i pijani Sliskovic je u pojedinim trenutcima znao kompenzirati nedostatke...ovaj ne zna sloziti ekipu da nafakali 0-2 odrzi, pu jbt posao tvoj Mesa...plus sto manekeni setaju terenom to je za snimiti i pokazivati u skolama jbt, pa majku im jel ih stid sekunde da doniju 3 gola od amatera u 11 minuta!
-
Fudo387
#638 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
E moj Mesa, pa ostavi jebo ga ja, ljudski je. Ne znam, nisam za ovog, radi nesto drugo.
Nikad mi nece biti jasno kako ljudi poput Bicakcica naprave fudbalsku karijeru.
Pa jebo te sunce, ama bas nista zivo ne zna.
Odbrana skripi, pa uvedi tog jebenog Jozu jebem mu sunce, nista, on se samo hvata za glavu i kad treba praviti presjek vadi Viscu. Genijalno.
Vedo brate, svaka ti cast, hvala za sve, i nemoj vise matere ti, dobro je.
Kruh ti nejebem, znao sam da smo debili, al' da ovako mozemo usrati to granici sa nemogucim.
I koji ovo qrac uopste pratim i jetru svoju jedem?
Fudo majmune!
Nikad mi nece biti jasno kako ljudi poput Bicakcica naprave fudbalsku karijeru.
Pa jebo te sunce, ama bas nista zivo ne zna.
Odbrana skripi, pa uvedi tog jebenog Jozu jebem mu sunce, nista, on se samo hvata za glavu i kad treba praviti presjek vadi Viscu. Genijalno.
Vedo brate, svaka ti cast, hvala za sve, i nemoj vise matere ti, dobro je.
Kruh ti nejebem, znao sam da smo debili, al' da ovako mozemo usrati to granici sa nemogucim.
I koji ovo qrac uopste pratim i jetru svoju jedem?
Fudo majmune!
-
internazionale
#639 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
hrasno38 wrote:A sta treba da radi kad nije dobio ni jednu jedinu loptu kako treba.....halo on je napadac a ne neko ko treba da otima lopte i gradi igru. Mi tu igru nemamo od kada je otisao Miske i Mesi bi bilo puno bolje da je zvao Medu kakav god da je uvijek vise pokaze od pojedinih.hrasno38 wrote:E nek si ti spomenuo Dzeku pa makar. Pa mora li svaku utakmicu Dzeko da odluci. I onda mi kenjate ovdje sto mijesam plavo i bordo.......kako necu kad ovakvi vise zivac izvuku nego ovi na terenu.emigrazione wrote:Nece ba ljudi da igraju kakav crni Meša, veze ovo sa Mešom nema....mnogim majkojebcima iz Roma, Juventusa, HSV i ostalim je trebalo davno ocitati bukvicu, ovako se samo lupa po selektorima i tako dok se.boje ne rastope, Meša nije kriv sto Dzeko ili Pjanic jesnostavno ne zele da igraju za reprezentaciju
Ova reprezentacija veceras je imala neki veliki problem ili neku veliku kurcobolju iz nekog razloga jer ponovit cu da kada Kolasinac ne ide u duele nesto se cudno desava.
Dzeko ne moze duela da dobije, nakav kiparski stoper ga stavio u dzep
Pape izvadi cunu i pomokri se po strucnjacima
-
Tipicoti
#640 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Joj tabele .....

- ExNihilo
#641 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Suština priče. Otkazati povjerenje svima.Ricken wrote:Ovi momci nisu željeli pobjedu. I izgubili su. Nijednog više nikad zvati u repku. Od Begovića do Džeke.
- denimb
#642 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Dobar otpor??? Kome bolan, jesi dobar ti???sunceKOtepsija wrote:nemojte ni vi, da ne kazem zajebavat, spustite loptu, mozda nismo igrali najbolje, ali priznacete da smo bili i indisponirani sa nekoliko-najblaze receno sumnjivih sudijskih odluka-u takvim okolnostima momci su se trudili i pruzili dobar otpor
-
channel10
#643 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
U stilu Hizepeepeep wrote:sunceKOtepsija wrote:nemojte ni vi, da ne kazem zajebavat, spustite loptu, mozda nismo igrali najbolje, ali priznacete da smo bili i indisponirani sa nekoliko-najblaze receno sumnjivih sudijskih odluka-u takvim okolnostima momci su se trudili i pruzili dobar otporGledam ima li gdje smajlija.
-
lutko
#644 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
http://--- NO LINKS ---/clanak/Amila/44613 ... sa-sudijom
Savezu je prijavljeno da kazni Kadušića za ovo davljenje sudije na temelju TV snimka. Nisu to učinili jer nemaju morala. Eto sad nek razmisle od cega ce se finansirati naredne 2-3 godine
Savezu je prijavljeno da kazni Kadušića za ovo davljenje sudije na temelju TV snimka. Nisu to učinili jer nemaju morala. Eto sad nek razmisle od cega ce se finansirati naredne 2-3 godine
-
lutko
#645 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
http://--- NO LINKS ---/clanak/Amila/44613 ... sa-sudijom
- edo_79
#646 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Samo za Mešu i društvo
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#647 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
normalno da je zasluženo. i nije pobijedio, nego razgulio. puno jače reprezentacije od kipra ono ne bi uradila. za 15 minuta ljudi dali tri gola i hvala i doviđenja.farisovo wrote:Kipar je igrao, borio se, trcao... i pobjedio. Zasluzeno!malakh wrote:ovaj voditelj ne može da vjeruje šta nas je snašlo. pa ljudi moji ovo je ravno da zrinjski pobijedi everton.
meša je dobar čovjek, ljudska gromada, ali kao trener amater i neka večeras podnese ostavku.
-
zlajapravaraja
#648 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Još ništa nije izgubljeno, ima još dosta bodova u igri
Baždareviću, marš napolje, još večeras, amateru jedan
Baždareviću, marš napolje, još večeras, amateru jedan
- irac300
#649 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovo je mnogo dublji problem od kloca Meše. To da je neznalica, vidjelo se još protiv Irske, međutim, i kada on ode, ponovo će se dovesti neka ikebana. Sve dok Džeko i Pjanić biraju koje će utakmice igrati, Ibišević ima zagarantovano mjesto u prvih 11, a sve to pod patronatom nacional-mafijaškim Savezom, neJma nama napretka.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#650 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Bravo ali i kad su drugi ociti krivcimora se udarati po onima koji su nas uglavnom izvlacuili iz govana. Postoje ljubimci kao sto je upravo Begovic koji fakat uglavnom je primio sve sto ide po golu ali dobro sta da se radi ali i za to je kriv Dzeko ili Vedo. Jebo te mene bi bila sramota okriviti igraca koji je bio najbolji strijelac Njemacke i Italije kada je igrao sa igracima a ne sa antifudbalerima koji igraju u reprezentaciji. Vedo reseta u Njemackoj a kako ce ovdje kad nema ko da mu da loptu. Njih dvojica su najmanji krivci za ovo veceras ubjedljivo najmanji.ljevoruki wrote:Jebo majku je li ovaj Begovic ikad ista odbranio, sve sto ide po golu i udje.![]()
nosite se vise svi u pm, za sta se ja sekiram.
Mrs!
1. Mesa
2. Odbrana.
3. Veza
4. golma
5 napadaci