pussysmoke wrote:Ne shvatam potrebu da se govori o nekim stvarima i ismijava ono što drugi rade, čak i ako to nema veze s tobom. Ima nas koji volimo da čitamo/gledamo sve o onome što ljudi nazivaju
teorije zavjere, pa šta sad? Ne vidim u čemu je problem. Ako je nekome ta grupacija ljudi smiješna, u redu, ali bespotrebno provocirati uz pokušaj da se pri tome bude duhovit, je suvišno.
Govorim iz iskustva. Pogotovo mi je žao kada vidim da navedeno radi forumaš čiji su mi postovi na drugim temama interesantni.

Vidi smoke, ja ne ismijavam njega sto vjeruje u teorije zavjere, ali mi je smjesno sto vjeruje u ama bas sve teorije.
Ako je iko postovalac te vrste zanimacije ja sam, pa jbte ovde sam banove dobijao prije vise od pet godina jer lijepih dokaze o geoinzenjeringu sa listom linkova sa američkog patentnog zavoda u kojim vidis opis metoda, materijala, procesa, brizgalica, hemijskih spojeva sa kojima modifikuju vrjeme od 40tih godina naovamo.
I to ne druze ban na heftu, ne ban na mjesec, vec ban zastalno i brisanje nicka, tema, postova.
Zbog ovakvih likova kao što je ovaj lik, svima nam se podsmjehuju ovce iako im prostres neznam kakve dokaze.
Insan koji mi stavi David ickea i alex jonesa, pa i onog coru americkog koji glumi whistleblowera a u biti su kontrolisana opozicija, odma mi je jasno sa kakvom ovcom imam posla.
U te kontrolisane pijune ubrajam vjerovao ili ne i assangea.
Insan koji toliko dugo prezivi poslije leakovanja tako kobejagi bitnog infa koji kobiva oni nisu odobrili da se leakuje ne moze mi niko reci da nije njihov igrac.
I ja sam teoreticar zavjere ako se tako mogu nazvati ali brate imam neku vrstu filtera da nanjusim bullshit.
Frajer mi lijepi takve stupidnosti i neke shatro whistleblowere koji nemaju veze s vezom, samim tim potkopava mnoge ljude koji fakat rade validne stvari oko toga.
Dajte malo ozbiljnosti jbmu mater, od svih gluposti koje je ovdje naljepio ako ima pet validnih priča i linkova sa istinom jbes mi sve.