Ti ovom temom predvodiš harangu... htio ti to priznati ili ne. I to ne harangu na HDZ i Dragana Čovića i njegove maksimalističke zahtjeve. ..nego harangu na nekog Antu, Miju, Krešu. .. anonimce, koji možda pišu ovdje na forumu i čitaju ga. Ja sam prije svega insan, pa se shodno tome svrstavam na stranu obespravljenih i potlačenih. Obzirom da ti ne definiraš kako želiš potlačiti političku opciju i neboluznu politiku Dragana Čovića, nego udaraš direktno na dostojanstvo i opstanak običnog čovjeka Hrvata u BiH uskraćujući mu neboluznim palamudjenjem ljudska i politička ustavom zagarantirana prava. ... smatram da je tema dno. I to je moje pravo. Obzirom da je ovo javni forum i da sam i sama otvarala bezbroj tema, ti meni ne možeš uskratiti povlasticu da iskažem svoje mišljenje.seln wrote:Kako mozes toliko lagati? Je li te bar mrvu sram?SaraFina wrote:Moja želja nije da Hrvati nestanu s lica zemlje, a ni iz BiH. To što tebe možda seln zastupa ovom temom, vaša je zajednička mokra želja.Maraschino wrote:![]()
![]()
@seln, naklon do poda...izdominirao si i ofirao sve dusmane ove jebene i napacene zemlje.![]()
Ovdje se ne radi o drugacijem misljenju nego licemjerstvu pojedinih forumasa.
Svako ima svoje zelje pa valjda trebaju i Bosanci/Bosnjaci imati svoje. Jedna od njih trebala bi biti i ova izmedju svih ostalih...pa dokle se stigne.
Svakim danom smo svjedoci nekih novih ''zahtjeva'' iz Mostara i B.Luke pa valjda i Sarajevo ima svoje.![]()
Ili BiH sa ekonomskim regijama ili nista ne dirati pa dok se boje ne rastope.
Tema degradira cjelokupan hrvatski korpus u BiH i blago rečeno neprimjerena je.
Nije u pitanju Čović, Ljubić i HDZ nego svi Hrvati u BiH i poziv na harangu i iživljavanje.
Da se bumerang selnu ne obije o glavu u USA ili tebi. .. Možda meni. ...
Nadji mi post gdje sam napisao da Hrvati trebaju nestati sa lica zemlj ili iz BiH.
Nema ga. Nula. Niente. Ali kolektivna dreka "objektivnih" forumasa je bas markantna. Jer, za boga miloga, kako smije Bosnjaci formulisati politicke zahtjeve.
Nikad me nije interesovala nacionalnost ljudi, ali u tvom slucaju sam zbilja radoznao. Ako nisi Bosnjakinja, onda ok, potpuno si na liniji onih drugih.
Ako jesi... onda si paradni primjer "kuhanja zabe", gdje su Bosnjaci medijskim i politickim terorom dovedeni u situaciju da se pravdaju jer postoje kao politicki korpus.
Svaki uhljup moze na ovom forumu kenjati o podjeli, o trecem, o referendumu... ali ova tema je strasna! uzasna! horor! da se najezis!
Ako nisi clan HDZ, uclani se, pred tobom je velika karijera.
U harangi na političku opciju koju zastupa HDZ imao bi moju potpunu podršku. No u harangi na običnog čovjeka hrvatske nacionalnosti nemaš.
A ova tema jeste upravo to.