Daj bolan, uozbilji se, pa djeca u obdanistu pisu pravilnije.Connaisseur Karlin wrote:al' nisma glupaPoint. wrote:Jesi li ti sa namjerom ovako nepismena?Connaisseur Karlin wrote: ne mozes negirati nesto sto je poznato: Bosanjci se ne osjecaju ugodno u RSi ti cojkeu pises ako se bude osjaco ugrozenim
pa covjece,razmislil mlao,kad su se ljudi poceli osjecati ugorzenima u proslom ratu,bilo ke kasno,a ti ces mu pomoci ako se nesto desi,eto,ti znas,da ces mu moci pommoci u krzinim momentima
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- Point.
#626 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
radostan dan
#627 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
fakat wrote:Zao mi konja.
Balasevic...
-
sumirprimus
#628 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ne razvodnjuj i ne kreci.radostan dan wrote:fakat wrote:Zao mi konja.
Balasevic...
nego se spremaj.
-
radostan dan
#629 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ja vec preso drinu, evo me u loznici...ako bog da da ljevoruki i ona pudla malo ublaze postove, mozda se vratim...ne znam...ne daj boze nikome.sumirprimus wrote:ne razvodnjuj i ne kreci.radostan dan wrote:fakat wrote:Zao mi konja.
Balasevic...
nego se spremaj.
- Krokodajl
#630 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Što bi reko Adin Vrabac, za Partizansumirprimus wrote:jarane on je tolko tamo kod njih da je poceo da navija za putina i garant zvezdu
- Putnik ali stvarno
#631 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
+1Challenger__ wrote:+1saim_adka wrote:Niko ovdje nije u pravu, a svi ste djelimično u pravu. Ova situacija se rješava sa mudrim ljudima i adekvatnom politikom.
Čitava ova gužva je trajno rješiva bez posredstva stranaca najduže za sedam dana.
i 1878 i 1995 MZ je pravila protektorat zgodan svom trenutno nedefinisanom interesu i odlozila zivot u BiH za neki njima zgodan racun i trenutak.
Zajedno i samostalno, bez MZ, za BiH
-
sumirprimus
#632 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
auf pa dobro podnosljivo, hatuna, subic,lazevski...Krokodajl wrote:Što bi reko Adin Vrabac, za Partizansumirprimus wrote:jarane on je tolko tamo kod njih da je poceo da navija za putina i garant zvezdu![]()
-
sumirprimus
#633 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
stici ce vas bozija pravda i u srbijiiiii...radostan dan wrote:
Ja vec preso drinu, evo me u loznici...ako bog da da ljevoruki i ona pudla malo ublaze postove, mozda se vratim...ne znam...ne daj boze nikome.
mi smo junak do junaka,mi smo braca sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Nadzornik
#634 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Godinama i ti ces se asimilirati kao i mi iz Darmstata i bice ti svejedno...Krokodajl wrote:Jebiga ovde svaka škola il je Sveti Sava il je Desanka Maksimović il je Vuk Karadžićsumirprimus wrote:krokodile djesi tacno? pod svetim savom?![]()
seli se jebote.![]()
![]()
A đe ću se selit, đe sam prispio, jedino tebi u Tuzlu da dođem al ne navijam za Slobodu fak
-
sumirprimus
#635 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
vudum kolko ti je svejedno samo o siriji vazis
znam znam borba protiv terorizmaaa buuu hu huuuuuuuu
znam znam borba protiv terorizmaaa buuu hu huuuuuuuu
- insomnia78
#636 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
#dnevna#doza#borbe#protiv#da(h)ija
-
VjecitiStudent
#637 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
2092., tačno na stogodišnjicu prvog rata u BiH, započeo je još jedan rat u BiH, ovaj put između potomaka doseljenih Rusa sa jedne i potomaka doseljenih Arapa s druge strane.
Potomci Bošnjaka, Srba i Hrvata, nekadašnjih stanovnika BiH, koji su natjerani siromaštvom odselili iz BiH još tokom dvadesetih godina ovog vijeka, su bez puno emocija posmatrali krvave sukobe na tlu nekadašnje domovine.
- Nadzornik
#638 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
A to kao u Sarajevu nece biti ugrozen ako rata bude,ja cu ga smjestiti u Darmstat da rahat prozivi ostatak zivota...Challenger__ wrote:Tu si gdje si a ako bi bilo belaja, ako se osjetiš ugroženim na bilo koji način, pošalji p.p, javno ti dajem riječ da ću ti bez odlaganja - na odmah i sad - dati dvosoban stan u Sarajevu na korištenje, tebi i tvojoj porodici.Krokodajl wrote:A đe ću se selit, đe sam prispio, jedino tebi u Tuzlu da dođem al ne navijam za Slobodu fak
Bez kirije, bez ikakve nadoknade.
- Quaresma
#639 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
nova godina, nova kriza, idemo sve ispocetka, prestaće brujati o 9. januaru kroz koji dan, pa će onda na red doći i srebrenica, opet rezolucije, ofo ono, i tako dalje i tako dalje, isto sve kao kroz prethodne godine

-
sumirprimus
#640 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
realno ispuhali su i dodikovci...
dosad bi to preplavlo temu...
sjebani su i oni ba.ekonomski sunovrat je cudo.
a od majoriziranih ni mukajt.
u strahu su velke oci
cak ni labud ne navraca
u strahu su velke oci
cak ni labud ne navraca
- Krokodajl
#641 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Lazanskisumirprimus wrote:....
- Connaisseur Karlin
#642 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
insomnia78 wrote:#dnevna#doza#borbe#protiv#da(h)ija
buna protiv dahija on hold
- mO k3
#643 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Labud majorizirani ???sumirprimus wrote:realno ispuhali su i dodikovci...
![]()
u strahu su velke oci![]()
![]()
cak ni labud ne navraca
-
sumirprimus
#644 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
tu bezbjednjacku vucibatinu ne volim ni na guglu srest.Krokodajl wrote:Lazanskisumirprimus wrote:....
ko ga jebe i sve njegovo sto objavi. nebitan je lik, ko kurton iustrosen, gdje on radi pise?
-
sumirprimus
#645 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ma on ti je nesto ko prosvijetljeni ...spozno je boga samim tim i hdzmO k3 wrote:Labud majorizirani ???sumirprimus wrote:realno ispuhali su i dodikovci...
![]()
u strahu su velke oci![]()
![]()
cak ni labud ne navraca
- Krokodajl
#646 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mislim da na petepece ima neku emisiju, nego vezano za labudana, danas je obljetnica priznanja neovisnosti RH, sigurno negdje neki privatni derneksumirprimus wrote:tu bezbjednjacku vucibatinu ne volim ni na guglu srest.Krokodajl wrote:Lazanskisumirprimus wrote:....
ko ga jebe i sve njegovo sto objavi. nebitan je lik, ko kurton iustrosen, gdje on radi pise?
- BarbaDue
#647 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nije Alija kriv, krivi su oni koji su nastavili iza njega. Ono što je on uradio, trebalo je nastaviti graditi i braniti. Nažalost muslimani bošnjaci su svojom bahatošću, naovnošću pa i glupošću poklonili sve što se moglo pokloniti. U međuvremenu i ono malo hrabrih bošnjaka koji su imali muda da odjebu i raspizde srbadiju po pički smo popljuvali i napravili nepismenim seljacima.palermo wrote:ma u ovom našem divanjenju oko toga šta će biti, meni nikako nije jasno kako svaka priča uvijek završi na istom.
Ono rahmetli Alija je kriv.
Greška je naša što vazda pokušavamo biti zapadnije od onih na samom zapadu, ako me razumite šta želim reći.
-
sumirprimus
#648 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ne razumim te. sta si tacno htio rec?BarbaDue wrote:Nije Alija kriv, krivi su oni koji su nastavili iza njega. Ono što je on uradio, trebalo je nastaviti graditi i braniti. Nažalost muslimani bošnjaci su svojom bahatošću, naovnošću pa i glupošću poklonili sve što se moglo pokloniti. U međuvremenu i ono malo hrabrih bošnjaka koji su imali muda da odjebu i raspizde srbadiju po pički smo popljuvali i napravili nepismenim seljacima.palermo wrote:ma u ovom našem divanjenju oko toga šta će biti, meni nikako nije jasno kako svaka priča uvijek završi na istom.
Ono rahmetli Alija je kriv.
Greška je naša što vazda pokušavamo biti zapadnije od onih na samom zapadu, ako me razumite šta želim reći.
-
smijesni_ste
#649 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ja bih dodao još Dobrovoljačku i Oluju pored toga što si naveo i tako iz godine u godinuQuaresma wrote:nova godina, nova kriza, idemo sve ispocetka, prestaće brujati o 9. januaru kroz koji dan, pa će onda na red doći i srebrenica, opet rezolucije, ofo ono, i tako dalje i tako dalje, isto sve kao kroz prethodne godine
- madner
#650 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Greska Bosnjaka je sto ne zele citati a vole pametovati.
Uglavnom, nije sve tako crno, protivnici su jos gori.
Uglavnom, nije sve tako crno, protivnici su jos gori.