Pokusavamo da pricamo, kada kazes da nisam odgovorio, prihvatam, evo odgovora.belfy wrote: cek' malo. ovdje pricamo o konkretnoj temi. dakle da li treba ici u NATO savez ili ne. valjda se onda treba drzati nekih smjernica da ne bi otisli u pricu o odrzavanju auta i gdje ga najbolje ili najjeftinije servisirati.
ja sam tebi prvi put postavio pitanje koje si rekao da je previse direktno i pitao me pitanja na koja sam odgovorio. ja sam nakon toga postavio konkretna pitanja da dalje raspravljamo, dok ti nastavljas u neodredjenom pravcu. niti sam ja dobio odgovor prvi put, niti drugi put. dok sam prvi put dobio nova pitanja za odgovoriti, a sada dobijam nova pitanja bez da dobijem iti jedan odgovor.
to nije razgovor prijatelju. to je propitivanje, a ja ovo ne vidim kao ispit. pa bih te zamolio da barem das odgovore na pitanja koja i ja postavih tebi. a to su ova:
"nakon svog odgovora ocekujem da mi odgovoris zasto se Predsjednistvo i Savjet ministara slazu oko pitanja prdruzenja NATO-u? i koji je sljedeci stepen koji treba preispitati da znamo da koji od DA/NE odgovora je ispravan?" hvala.
Predsjednistvo i Savet ministara se slazu oko pridruzivanju Nato. Zasto se slazu ? Nemam pojma, verovatno da podele neki novac.
Koji je sledeci stepen koji treba preispitati da znamo koji od DA / NE odgovora je ispravan ? Prvi stepen je i moje prvo pitanje na koje mi
nisi odgovorio, a to je da ponovim :
Navedi mi bilo kakav smisleni, konkretni i svrsishodni, korisni rezultat tog Predsjednistva.