Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
prog321
#626 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Vjerovatno joj objasnio da je kladionica investment ? 
- Dozer
#627 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Zar nije? I to dugorocni

-
prog321
#628 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Dobro, Jadna je to sudbina.
Kad zena ne zna procjeniti krkana nesposobnjakovica.
Vidis kako je lako sposobnima?
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... ica/394795
Kad zena ne zna procjeniti krkana nesposobnjakovica.
Vidis kako je lako sposobnima?
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... ica/394795
-
Zizi505
#629 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Meni je najgora karakteristika kod muškarca kada se boji žena, a kod nas je većina takvih
Šta s njime raditi kada dršće pred tobom, ili npr. kada krije od žene da ide kod roditelja ili da ode vani s prijateljima/cama...
Šta s njime raditi kada dršće pred tobom, ili npr. kada krije od žene da ide kod roditelja ili da ode vani s prijateljima/cama...
- supercali
#630 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
A ti si zensko ili musko?zizi505 wrote:Meni je najgora karakteristika kod muškarca kada se boji žena, a kod nas je većina takvih![]()
-
Zizi505
#631 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
ženskosupercali wrote:A ti si zensko ili musko?zizi505 wrote:Meni je najgora karakteristika kod muškarca kada se boji žena, a kod nas je većina takvih![]()
-
ing-ecc
#632 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Koji ti je pravi nick?zizi505 wrote:ženskosupercali wrote:A ti si zensko ili musko?zizi505 wrote:Meni je najgora karakteristika kod muškarca kada se boji žena, a kod nas je većina takvih![]()
- hrle1976
#633 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Matzan wrote:hrle1976 wrote:djevojka bez imena wrote:Ja mislim da vise muskarci bjeze od tih 'obrazovnih razlika' nego zene. Obicno to znaci da zena vise zaradjuje a to je ono s cim se muski tesko nose.
Ima primjera gdje ovo ne vazi, ali ti muskarci su obicno patoloski lazovi. Ja poznam jednog, prvi brak oboje bili na nivou po tom pitanju. Dvoje djece dobili, ali poslje nekoliko godina braka svak svojim putem. Zena je strankinja odnsosno nije sa prostora Balkana. Onda nadje sebi zenu broj dva takodze i ta nije Balkanka, ali je od njega bar petostruko obrazovanija. Uvali se u njenu kucu i kaze oni skupa kupili, a on sa nepunih 40 godina jos ide u skolu, pa se pitam da mozda nije sa stipendijom kakvom postao toliko sposoban za stambenog kredita. Sve u svemu, on joj ni do koljena nije a ne znam sta je ta vidila u njemu, te jos mino njihovog djetata koje je njeno prvo, ima jos na grbaci i njegovo dvoje iz prvog i njega takvog. Ona za mjesec zaradi koliko on sa svojom spremom za pet mjeseci.
Pričamo o ovim našim hamšama. Žene na zapadu su već u fazi izlječenja, a ovdje sama pojava kasni 20-30 godina. Kao i sve drugo.
Zena hoce da se izdrzaje, nebitno bila ona hamsa iz BiH ili kaka hip-girl iz Kanade. I ako se potpuno slazem sa tvojim odgovorom, izdvojio bi samo to, da nebitno gdje, razlika je samo u gdje je zena i dalje predmet iza sudopere. Ni brakovi na zapadu ne cvjetaju previse gdje ona radi i zaradjuje a on kod kuce lezi. Taka sebi kaze pa mogu ja bez tebe. Dok kad je suprostna situacija, muski kaze pa hajd zna kuhati. Dok to zena nece reci, jer vecian bi da jede u restoranu.
- supercali
#634 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Jesi li mozda za kafu mlada damo?zizi505 wrote:ženskosupercali wrote:A ti si zensko ili musko?zizi505 wrote:Meni je najgora karakteristika kod muškarca kada se boji žena, a kod nas je većina takvih![]()
- hrle1976
#635 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
prog321 wrote:To su glupace, naravno.
Trebali su prvo gledati u novcanik kao i svaka pametna zena
Nije novcanik sve. Materialno je ono sto vaga najvise. Dzaba tebi kao muskarcu pun novacanik ako nisi troskali, jer zene hoce da si pun a i troskali. Mozes ti imati novcanik debljine prosjecne cigle ali ako si ono skroman u potrosnji, stedis i sl. Zaboravi.
Znaci, materijalizam, pokloni, restorani, nivo, putovanja i da je novcanik uvijek pun. Pa ti sad vidi koji Davi
Evo ti primjer jednog sa jednom nasom hamsom. On je kupi njoj malo auto da moze ona ici u shoping, jos ga zapakovo u poklon i masnu i sve
-
Zizi505
#636 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Očito se i taj tvoj boji žene, pa joj sve želje ispunjavahrle1976 wrote:prog321 wrote:To su glupace, naravno.
Nije novcanik sve. Materialno je ono sto vaga najvise. Dzaba tebi kao muskarcu pun novacanik ako nisi troskali, jer zene hoce da si pun a i troskali. Mozes ti imati novcanik debljine prosjecne cigle ali ako si ono skroman u potrosnji, stedis i sl. Zaboravi.
Znaci, materijalizam, pokloni, restorani, nivo, putovanja i da je novcanik uvijek pun. Pa ti sad vidi koji Davi
Evo ti primjer jednog sa jednom nasom hamsom. On je kupi njoj malo auto da moze ona ici u shoping, jos ga zapakovo u poklon i masnu i svepravo gej. Ona nabija sesire i ono baca nonama kad hoce, svako malo nove suncane, cak i zimi se noce, putovanja ono 14-20 dana. Sad ga natjerala da kupi kucu, ma ja ti kazem jedva sastavlja karj sa krajem ali njoj je bitno da se ona moze pohvalito. On radi puno radno + dopunsko dok ona u sedmici jedva radi 15h. To ti je kad seljak ozeni kobru za zenu.
To nikako da shvatim, što se muškarci boje žena, pa sebi dopuste nešto ovako
- supercali
#637 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
A ti se mene bojis?
- 512MB
#638 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Najgora karakteristika muskarca: iskljuciva privrzenost samo jednoj zeni
Najbolja: kad ima puno jaranica, kolegica, poznanica, "daljih rodica" itd
Najbolja: kad ima puno jaranica, kolegica, poznanica, "daljih rodica" itd
- esmasaric
- Dozer
#640 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Pa, ako je hladno s poda, moramo valjda imati papuce...?
-
ITNet
#641 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Soory, to nisu pametne zeneprog321 wrote:To su glupace, naravno.
- spreca
#642 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Najgora fizicka osobina?......kurchic ko cevap 
- edo_79
#643 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Kad pr'ne a ne rekne uh izvini, jebi ga izlet'lo

- vješalica
#644 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
specificna fizicka karakteristikaedo_79 wrote:Kad pr'ne a ne rekne uh izvini, jebi ga izlet'lo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Tony Soprano
#645 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Kud baksuz ne poginu u ratu.al_akhisari wrote:...sjedimo jedne prilike, a u društvu je neki covjek koji ima 45-plus godina i koji nikad u životu nije imao curu, nema niti ženu i tako se malo priča o ženama, kad će ti on: "ja da sam žena, ja bih se samo kurvo"![]()
-
Nayya
- sheilak
#647 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
visina def. 180 cm je neka max donja granica
celavost isto tako.
ne znam ni jednog debelog muskarca, cak ni medju prijateljima. ali turn off je guzat muskarac, sorry
celavost isto tako.
ne znam ni jednog debelog muskarca, cak ni medju prijateljima. ali turn off je guzat muskarac, sorry
-
ing-ecc
#648 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
jos samo da mu metnemO (r)sheilak wrote:visina def. 180 cm je neka max donja granica
celavost isto tako.
-
MedGirl
#649 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Radije bih celavog nego one s onim "ljubavnim tepihom na grudima" eto ne mogu da objasnim koliko mi je to odbojno na muskarcu, ne znam, sve me neka jeza prolazi..
I da, ako je celav tj. ako tek pocinje da gubi kosu, neka se onda lijepo skroz obrije i ljepota
I da, ako je celav tj. ako tek pocinje da gubi kosu, neka se onda lijepo skroz obrije i ljepota
- edo_79
#650 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
MedGirl wrote:Radije bih celavog nego one s onim "ljubavnim tepihom na grudima" eto ne mogu da objasnim koliko mi je to odbojno na muskarcu, ne znam, sve me neka jeza prolazi..