Dan (i) nakon referenduma u RS
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#626 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Mozda je off, sli je sramotno da tuzioci i sudije imaju stranacki bekgraund, pa ga formalno zalede, pa igraju po pravilima i uputama politike. Partokratija kao u najgoroj diktaturi
-
benjen
#627 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
A zamisli da je sudstvo i policija nezavisno.KatarinaKosaca wrote:Mozda je off, sli je sramotno da tuzioci i sudije imaju stranacki bekgraund, pa ga formalno zalede, pa igraju po pravilima i uputama politike. Partokratija kao u najgoroj diktaturi
Pa ne bi bivol zanocio u kuci svojoj onu vece kad je referendoom bio.
Da ne pricam o moru stvari koje valja ispravit ali kad dodje na red,a doci se..
- Kikibombona
#628 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Šunj wrote:Priprema se ulazak u NATO: http://www.avaz.ba/clanak/256316/pogled ... u-sarajevo
Pripreme za vježbu "Brzi odgovor 2016"
Prvi od tri teretna aviona Antonov 124, inače jednog od najvećih u svijetu, koji isporučuju 30 vozila po zahtijevu britanskih vojnika koji su podrška vježbi "Brzi odgovor 2016" sletio je u Sarajevo. Antonov 124 je u svijetu drugi najteži avion koji je stanju isporučiti 150 tona opreme, i pogodan je za brzi prijenos vozila preko kontinenta. Svi popratni elementi bit će usko usklađeni s Oružanim snagama BiH (OSBiH) a kombinacija treninga i dijeljenje znanja i iskustva će se pokazati tokom vježbe, planirane na Manjači u periodu od 30.septembra do 5.oktobra. Više od 750 vojnika iz EUFOR-a, Oružanih snaga BiH… će zajedno raditi u BiH. Ova regionalna vježba će također omogućiti sjedištu EUFOR-a u uvježbavanju komande i kontrole u velikom opsegu vježbi. Vojnici će imati priliku proširiti svoje znanje i iskustvo u ophodnji, pratnjii, konvojima, medicinskim evakuacija, evakuacijama..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#629 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
mO k3 wrote:@ dežurni hvala
Hoće li ga Covic moći sačuvati
@ pici otišao da lovi koke po srpskim forumima
ejjjj bio je i onaj chat live, pa sam pod nadimkom radovanova žena zasnovo par lezbejskih kontakata
- Alfons Kauders
#630 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
jos losih vijesti za sjeverne Gandijevce...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/proje ... /160928081
a sad idu tuzbe...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/proje ... /160928081
a sad idu tuzbe...
- arzuhal
#631 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
U kakvim odnosima je Goca s Američkim veleposlanstvom? 
- mO k3
#632 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Trzan ??arzuhal wrote:U kakvim odnosima je Goca s Američkim veleposlanstvom?
- ultima_palabra
#633 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Na kraju će ga jebati Srbi, uz malu pomoć starog jarana Ćirilice.
-
Zgoljo
#634 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Sta danas veli Sputnjik,koje jos zemlje se protive uklanjanju Dodika i sankcijama?
Bezmalo se i Trump oglasavao kategorickim odbijanjem i pokusaja tako necega?
Pricajte,sve mi ispricajte.
-
DonieBrasco
#635 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Znaci ceka se da prođu izbori a onda ce tuzilastvo poceti sa radom - "mozda" jer kod nas se preko noci znaju dogovoriti kad njima gori pod nogama.
A i inace ako se nakon Dodika sve zaustavi i ne krene u dalje hvatanje krupnih riba sto bi Mektic rekao onda je sve badava. Bojim se da je takav scernario izvjestan.
A i inace ako se nakon Dodika sve zaustavi i ne krene u dalje hvatanje krupnih riba sto bi Mektic rekao onda je sve badava. Bojim se da je takav scernario izvjestan.
- mO k3
#636 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ultima_palabra wrote:Na kraju će ga jebati Srbi, uz malu pomoć starog jarana Ćirilice.
to kazem danima , njega ce njegovi da skine , vidi samo istoriju srba
- KatarinaKosaca
#637 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Naravno da jeste. Neka banjalucka tvornica lom poslova obuce poslala je Melaniji cipele sa zeljom da ih zastiti. Ova bivsa prostitutka se srdacno zahvalila, a Trump je izjavio da nitko ne smije dirati PC i «Cuvajte mi Seselja»Zgoljo wrote:Sta danas veli Sputnjik,koje jos zemlje se protive uklanjanju Dodika i sankcijama?
To je ujedno bila i njegova posljednja politicka poruka prije izbornog kraha.
- mO k3
#638 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
o kojem trumpu pricas??on ti je okupiran izborima ko da njega sada boli ona stvar za bih ...Zgoljo wrote:Sta danas veli Sputnjik,koje jos zemlje se protive uklanjanju Dodika i sankcijama?
- KatarinaKosaca
#639 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Pn i ne zna gdje je BIHmO k3 wrote:o kojem trumpu pricas??on ti je okupiran izborima ko da njega sada boli ona stvar za bih ...Zgoljo wrote:Sta danas veli Sputnjik,koje jos zemlje se protive uklanjanju Dodika i sankcijama?
- mO k3
#640 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ok ok
hvala @katarina....
Imam poslovnu ideju i trazim investitore
Zatvore za elitu da pravimo !!!
-
Zgoljo
#641 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
KatarinaKosaca wrote:Naravno da jeste. Neka banjalucka tvornica lom poslova obuce poslala je Melaniji cipele sa zeljom da ih zastiti. Ova bivsa prostitutka se srdacno zahvalila, a Trump je izjavio da nitko ne smije dirati PC i «Cuvajte mi Seselja»Zgoljo wrote:Sta danas veli Sputnjik,koje jos zemlje se protive uklanjanju Dodika i sankcijama?
To je ujedno bila i njegova posljednja politicka poruka prije izbornog kraha.
Jos je dodao da nece dozvoliti kadiji da tuzi i da sudi,da ce bombardovati Bakirove teroriste,licno spaliti Islamsku deklaraciju te preorati Zelenu transferzalu.
A lavove ce preparirati.
- bh.tornjak
#642 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ne razmisljaju Kato....ne razmisljaju...KatarinaKosaca wrote:To je tobenjen wrote:Zato tog novog treba izmust za NATO i EU ..a onda nek se pretvori..do narednog ,izgleda ne moze drugacije.O'zone wrote:Svi su dobri, fini i milozvučni dok se ne dočepaju vlasti a onda.......promjena ploče.
I dodo je bio mnogima extra kao opozicija dok nije zasjeo na fotelju onda je pokazao pravo lice i sds će biti isti samo dok se ponovo uhvati pozicija.Velikosrpska politika je ista. Bio Vucic ili Tadic u Bgd, bio Bosic ili Dodik u PC. Sigurno nece pobijediti Ceda u Srbiji, a Zdravko Krsmanovic u PC. Medjutim, neko vrijeme i uvijek poslije sankcija neke vrste ta politika se primiri. Vrijeme poslije sankcija Dodiku, koje su izgledne treba iskoristiti za snaznu ofanzivu prema ulasku u EU. Mada neki na forumu likuju kako, eto, Dodik nije uhapsen. Oni «objektivni»
vidis da svaka dva sata mijenjaju misljenje...(da su politicari,mijenjali bi stranke)
dobra prilika kako zamutit vodu jos vise....
malo odugovlacit s procesuiranjem Dodika...SzP "sutnut" iz drzavne vlasti i uvesti SNSD....
koja bi to utakmica bila....
PS.
to je jedna od opcija...od milion drugih
- bh.tornjak
#643 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
benjen wrote:Ma opozicija je morala podrzati referendoom inace bi bukvalno bili pometeni na izborima.
-
prog321
#644 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
benjen wrote:Ma opozicija je morala podrzati referendoom inace bi bukvalno bili pometeni na izborima.
Ako je tako onda je problem u narodu.
Njima treba uvesti sankcije. Pa neka srbuju dok večeraju travu
-
DonieBrasco
#645 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Bice problema i sa opozicijom u buducnosti na celu sa Ivanicem, jer svi u oni veliki srbi opet ce biti blokada drzave na putu u EU i Nato, da ne pricamo na domacem terenu. Dodik ce pasti ako Bog da zajedno sa svojom strankom i saradnicima ali njegovi nasljednici nisu nista manje cetnicko zlo od njega.
Last edited by DonieBrasco on 28/09/2016 15:21, edited 1 time in total.
- BHCluster
#646 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ima onaj sto se pravi u Istocnom Teheranu jedno krilo je vec opremljeno za VIP goste.mO k3 wrote:ok okhvala @katarina....
Last edited by BHCluster on 28/09/2016 15:25, edited 1 time in total.
-
LSD
#647 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
prog321 wrote:benjen wrote:Ma opozicija je morala podrzati referendoom inace bi bukvalno bili pometeni na izborima.
Ako je tako onda je problem u narodu.
Njima treba uvesti sankcije. Pa neka srbuju dok večeraju travu
dobro jutro , Columbo....iako je 2016, nikad nije kasno
Rekoh, da nisu možda hrvati birali Slobu 1990, da nisu crnogorci dali Šešelju preko miliona glasova '99, da ne biraju možda bošnjaci Dodika pravo za premiera potom i za predsjednika RSa
-
prog321
#648 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Moze to EU dovest u red da hoce.
Budzet pi si ja je razvucen do zadnjeg pfeniga. Neka im ne daju zajam, blokiraju bankovne racune, financijski ih bace u srednji vijek jer su ionako mentalno tamo.
Mozda se i dohavizaju ?
Budzet pi si ja je razvucen do zadnjeg pfeniga. Neka im ne daju zajam, blokiraju bankovne racune, financijski ih bace u srednji vijek jer su ionako mentalno tamo.
Mozda se i dohavizaju ?
-
LSD
#649 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Nema brate dohavizavanjaprog321 wrote:Moze to EU dovest u red da hoce.
Mozda se i dohavizaju ?
Srbovanje je omiljena disciplina srba
Srpski mentalitet je cudo neviđeno koje je zapocelo 4 rata u nepunih 5 godina, sve sa svojim dojucerašnjim komšijama (Slovenija, Hrvatska, BiH, Kosovo).
Ne može se dohavizati narod koji bira za svoje vođe i lidere Slobu, Šešelja, Radovana, Dodika i slicne šoviniste, koji i dalje guslaju o kosovskom boju.
Kako misliš dohavizati takav narod
Naravno, čast pravim normalnim srbima koji ne pripadaju nebeskoj vrsti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#650 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
lightsaberomLSD wrote: Naravno, čast pravim normalnim srbima koji ne pripadaju nebeskoj vrsti