Čitam komentar i ponavljam BAŠ majke mi! Hahahbadalpur wrote:Dunja mi je bila pravo osvježenje kad sam je otkrila prije par mjeseci. Neopterećena, pozitivna i što reče prirodna. Ja i kolegice s posla smo je bash zagotivile, no vrlo brzo postane jasno da je cura totalno izgubljena i da veze nema u kojem smjeru bi da joj kanal ide pa bi tako malo šminkala, malo davala razne savjete djevojkama i mamama, malo pjevala, malo glumila, malo kuhala i šta sve ne...Sve to začinjeno često pretjeranim kreveljenjem. O vlogovima da ni ne govorim. Ono, kad krene vlog ne mogu da ne pomislim da je ona jedina čiji život je dosadniji od mogtinkerbell09 wrote:Zaludila je žene, to pokazuje broj njenih pratilaca što na faceu, što na instagramu. Neki njeni klipovi su simpa, smiješni, ali su definitvno suvišni vlogovi. Ok, to je sad in i furka, ali ne znam koju to normalnu osobu može zanimat šta pas Dunje Tatomirović radibadalpur wrote:Prati li iko Dunju Tatomirović? Bash me zanima neko neutralno mišljenje s obzirom da je, prema komentarima na YT, žene obožavaju.![]()
![]()
![]()
Djevojka je drugačija, opuštena i prirodna. Ženama to treba, u smislu da je dosta naprltanih, full našminkanih žena non-stop koje sve idealiziraju. Koliko sam upratila ona brutalno priča o mnogim ženskim stvarima i trudi se ostat normalna. Nisam pretplatnik, pogledam nekad klipove kad baš ništa pametnije nemam za radit![]()
, ali generalno ne razumijem furku youtubera nit bih mogla provest sate i sate gledajući tuđe klipove.
Slažem se, posebno za to kreveljenje, (Nisam htjela u prvom komentaru bit brutalna haha)
I istina, ne može se gledati klip za klipom, to ubi. Ali eto, gradi nešto, raste joj popularnost, a sigurno i zarađuje. Pogledaj Jasminu, njeno kreveljenje će ti bit sigurno biti osvježenje