Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
nightvision
#626 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Mogu uvaziti kada neko sa nekih 30 i nesto ili 40-50 godina kaze da je nezadovoljan, ali kada neko sa 20 i kusur godinica kaze kako je ovo 16 godina agonije dodje mi da placem. Koliko su sposobni ljudima isprali mozak, kada im je ovde poslo za rukom kako li je tek u nekoj drugoj sredini.
- MikroBelaj
#627 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Mali radio za SBB,i jako je razocaran,nece lec dnevnice haman,tornjak ih izradio sve sa poltronom bagrudinom 
-
babanovac
#628 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nema dzabe ni u stare babe.MikroBelaj wrote:Bahrudine,doniraj bar aspirina,da sprjecimo bar pokoji mozdani u sljedbenika ti
- MikroBelaj
#629 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako nece bagrudin,hoce Zadababanovac wrote:Nema dzabe ni u stare babe.MikroBelaj wrote:Bahrudine,doniraj bar aspirina,da sprjecimo bar pokoji mozdani u sljedbenika ti
-
nightvision
#630 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bome tesko i da ce zada, nije aspirin na esencijalnoj. 
- MikroBelaj
#631 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
nightvision wrote:Bome tesko i da ce zada, nije aspirin na esencijalnoj.
Znaci dzaba nam markice
- MikroBelaj
-
nightvision
#633 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nje dzaba, 20 markica je markica. I to haman pa samo mi imamo tu privilegiju u drzavi.
- MikroBelaj
#634 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ovom prilikom bih se zahvalio ministarstvu zdravstva TK,sve sa gubitnikom bagrudinomnightvision wrote:Nje dzaba, 20 markica je markica. I to haman pa samo mi imamo tu privilegiju u drzavi.
-
nightvision
#635 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Dobro sad, ne treba biti previse grub, ipak on nije taj koji je uveo markice a niti ima autoritet da ih ukine. Mozemo mu samo zamjeriti sto je mislio da ima autoriteta da bude gradonacelnik.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#636 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
o tome ja govorim, sve nam je u klincu i ne postaje boljetzipiripi wrote:
Nema šta, na nivou. Moju mater uhvatila leđa. Prvo bol. Ode u ambulantu, daju injekciju i kažu ako treba da dođe opet. Sutra isto tako. Od 1. maja totalno nepokretna, ni u wc. Sreća komšija ljekara u ulazu pa joj prepisaše 7 injekcija, ali nema ko dati. Odem po hitnu za prvu, ostale snađi se. Sreća pa se nađe poznanica medicinskih sestara. Odem ja njenom ljekaru i dobije uputnicu za snimanje kičme i naruče je 14.novembra, za 6 mjeseci![]()
Naravno Azabagiću 40 marona i fraktura trećeg pršljena. Naravno i terapije snađi se. Banja s njenom penzijom SF jer se pola plaća, kao i gomila lijekova. I sad još zamisli penzionera bez markice. A 40 godina radnog staža.
zaboli mene za stranke, ja znam da meni nije dobro
eto, dom zdravlja opstinski, bolnica kantonalna-samo mogu reci dabogda nam ne trebali, nista vise
nakon sto sam imala operaciju, mogu samo reci da kad covjek pozeli ista vise od zdravlja, samo treba otici u podrum Gradine, u onaj krkljanac.. pozelis ili zdravlje ili umrijeti 's nogu'
- It_is_a_Leclerc
#637 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ovo je istina.plain vanilla wrote:o tome ja govorim, sve nam je u klincu i ne postaje boljetzipiripi wrote:
Nema šta, na nivou. Moju mater uhvatila leđa. Prvo bol. Ode u ambulantu, daju injekciju i kažu ako treba da dođe opet. Sutra isto tako. Od 1. maja totalno nepokretna, ni u wc. Sreća komšija ljekara u ulazu pa joj prepisaše 7 injekcija, ali nema ko dati. Odem po hitnu za prvu, ostale snađi se. Sreća pa se nađe poznanica medicinskih sestara. Odem ja njenom ljekaru i dobije uputnicu za snimanje kičme i naruče je 14.novembra, za 6 mjeseci![]()
Naravno Azabagiću 40 marona i fraktura trećeg pršljena. Naravno i terapije snađi se. Banja s njenom penzijom SF jer se pola plaća, kao i gomila lijekova. I sad još zamisli penzionera bez markice. A 40 godina radnog staža.
zaboli mene za stranke, ja znam da meni nije dobro
eto, dom zdravlja opstinski, bolnica kantonalna-samo mogu reci dabogda nam ne trebali, nista vise
nakon sto sam imala operaciju, mogu samo reci da kad covjek pozeli ista vise od zdravlja, samo treba otici u podrum Gradine, u onaj krkljanac.. pozelis ili zdravlje ili umrijeti 's nogu'
Čudi me da se već neki holivudski režiser nije sjetio snimati neki horor u onom.
-
sumirprimus
#638 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
tako je kako je...
ipak je to regionalni centar i normalno da bude i guzve i zajebancije..
sta bi da gore budete par mjeseci?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#639 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ne mozes biti u podrumu na Gradini par mjesecisumirprimus wrote:tako je kako je...
blago tebi, pa haman ne znas o cemu govorim
-
nightvision
#640 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ma gradina je prica za sebe, ali eto srecom nije pod ingerencijom opstine inace bi imamovic bio kriv i za to.
-
sumirprimus
#641 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sestro mila...nazalost itekako imam.plain vanilla wrote:ne mozes biti u podrumu na Gradini par mjesecisumirprimus wrote:tako je kako je...
blago tebi, pa haman ne znas o cemu govorim
ti i ne znas sta jos u podrumu ima...hvala bogu...kojg nema...
- SkyLimit
#642 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sanjao sam čudan san, jedan viče: "Čija je ovo zemlja!?" a nas 10 000 u vojnim uniformama odgovaramo: "Jasminova!". "Čija!?". "Jasminova!".
-
sumirprimus
#643 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
znaci valja se borti za tuzlu opet?SkyLimit wrote:Sanjao sam čudan san, jedan viče: "Čija je ovo zemlja!?" a nas 10 000 u vojnim uniformama odgovaramo: "Jasminova!". "Čija!?". "Jasminova!".
-
nightvision
#644 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jok ba, vec je bakirov fiNdzan saraj entitet.SkyLimit wrote:Sanjao sam čudan san, jedan viče: "Čija je ovo zemlja!?" a nas 10 000 u vojnim uniformama odgovaramo: "Jasminova!". "Čija!?". "Jasminova!".
-
costacurta
#645 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Krkljanac u podrumu i inače na UKCu u prijemnim ambulantama je posljedica činjenice da UKC opslužuje teritoriju sa 500k sstanovnika. Uzmi k tome još i činjenicu da u Domovima zdravlja se upošljava nesposoban kadar koji pacijenate sa jačim kašljem ili prehladom, upalom uha, migrenom itd šalju na UKC umjesto da ih obrade u DZ. Tako se stvori "čep" jer kad ti već dodje sa uputnicom iz DZ na prijem moras mu odraditi pretrage, svi zahtjevi za obradu idu u podrum. Velika većina tih lhudi bude vraćena kući i upućena pinovo svom dr medicine u DZ. Ati pehlivanima, naročito u SHMP, je najlakše uputiti pacijente na UKC bez da urade ikakve preglede.plain vanilla wrote:
Ko ispašta?
pa oni kojima je pomoć stvarno potrebna i osoblje na tim odjelima koje se smori od posla.
Takodjer da ne bude zabune, nisu samo dr po DZ neuki, nesposobni i sa "lack of knowledge" dosta njih koji rade na UKCu ja ne bih dao uputnicu da ukucaju u sistem a kamoli da pregledaju pacijenta.
Ko je kriv?
ovaj narod koji se Kromanjoncima i Krapinskim ljudima nazivaju, za mene je primiti mito isto što i ponuditi, danas je kod nas običaj da kad kreneš ljekaru ko po defoltu nosiš kafu, čokoladu il dvaEs marki.
-
Heller
#646 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
SHMP je mila majka za UKC, majka mi je dugo bila bolesna i uvijek ok odnos sa SHMP, al oni uhljupi na Gradini krv im jebem čekaonica puna naroda, niđe doktora, i dajdža prođe tamo jer zna nekog lika dokotori gledaju utakmicu.
- sadie_forever
#647 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sve je to narod kriv,sto nosi kese i slicno...ja bih prvo takvog covjeka kaznila,nasi doktori su bezobrazni kao malo koHeller wrote:SHMP je mila majka za UKC, majka mi je dugo bila bolesna i uvijek ok odnos sa SHMP, al oni uhljupi na Gradini krv im jebem čekaonica puna naroda, niđe doktora, i dajdža prođe tamo jer zna nekog lika dokotori gledaju utakmicu.
- sadie_forever
#648 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sve penzioneri mene samo zanima zasto su oni zadovoljninightvision wrote:Mogu uvaziti kada neko sa nekih 30 i nesto ili 40-50 godina kaze da je nezadovoljan, ali kada neko sa 20 i kusur godinica kaze kako je ovo 16 godina agonije dodje mi da placem. Koliko su sposobni ljudima isprali mozak, kada im je ovde poslo za rukom kako li je tek u nekoj drugoj sredini.
-
Mohamad Sissoko
#649 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sjeverna Koreja.SkyLimit wrote:Sanjao sam čudan san, jedan viče: "Čija je ovo zemlja!?" a nas 10 000 u vojnim uniformama odgovaramo: "Jasminova!". "Čija!?". "Jasminova!".
-
Heller
#650 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Čija je ono livada? Čija je ono trava?sumirprimus wrote:znaci valja se borti za tuzlu opet?SkyLimit wrote:Sanjao sam čudan san, jedan viče: "Čija je ovo zemlja!?" a nas 10 000 u vojnim uniformama odgovaramo: "Jasminova!". "Čija!?". "Jasminova!".![]()