Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Capsicum

#626 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

mg wrote:@Capiscum,

zeleni nisu moja opcija. Kod mene je petokraka na zidu... :P

Zamisli, kad bi reuf vidio novi ajfon...nema boljeg uvlačenja dragom vodji. Ministru brez fotelju. Politicaru brez funkciju. Direktoru brez preduzecje. Uspjehu brez karijeru. Paru brez motiku. Ajfon brez paru... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad neko pokusava da bude smijesan, a ispadne... Sine, da bi nekom "shuknuo", treba ipak imati malo inteligencije. Tvoj humor je na nivou "joj Hamo vid' mu glave". Znaci otprilike smijesan mozda 6-togodisnjacima maksimalno i odraslima sa iq na nivou gusjenice.

Odgovaram tebi, a i ostalima koji misle da su rekli nesto smijesno kad Reufa vezu za taj "ajfon". Reuf je telefon dobio kao sluzbeni, isti je uredno razduzio kad je napustio funkciju ministra. Od drzave naplatio samo tih nekoliko plata i ni marke vise. S druge strane i ti tvoji sa petokrakom, uzimaju iznose sa 6-7 cifri od drzave za svoje kampanje, pa se nesto ne zajebavas na taj racun. Tvoji sa petokrakom se nisu bunili da se javna preduzeca dijele medju strankama ko babovina, dok im je ministar Refko "ajfon" poslao finansijsku policiju, dobio na sudu da to nije ispravno itd. Al hajmo se hohoho smijat sto je koristio tih par mjeseci sluzbeni ajfon. To je smjesnije od toga sto se ova drzava bezocno pljacka, sto nam djeca umiru, jer nema para za njihovo lijecenje, dok stranke kao sto je ta tvoja uzimaju milione iz budzeta za svoje usrane kampanje.

To je taj nivo humora. Hajmo ismijavat i to sto Reuf skuplja donacije za svoju kampanju. Ajfon, pa jos skuplja donacije, hohoho. Glasat cu ja za svoje, nema veze sto me pljackaju, nema veze sto djeca umiru, a kupuju se nova auta od po 300 hiljada KM. Jock, smijesan je ajfon hohoho
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#627 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Bojim se da mu ne mogu pomoci ni ja :wink: medjutim njemu je cilj da Ajnadzoc pobjedi, a on i Smuljagic nastave vegetirati bez svrhe, cilja, smisla i ideje na nasim porezima.
Capsicum

#628 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

KatarinaKosaca wrote:Bojim se da mu ne mogu pomoci ni ja :wink: medjutim njemu je cilj da Ajnadzoc pobjedi, a on i Smuljagic nastave vegetirati bez svrhe, cilja, smisla i ideje na nasim porezima.
Joj kad ti Refko napravi igraliste osvijetljeno k'o Wembley pod prozorom :lol:

Go go Refko! Život ne čeka! :D
VjecitiStudent

#629 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by VjecitiStudent »

Apple je predstavio novi IPhone 7

Image

Ukro sam sa FB
:D
Last edited by VjecitiStudent on 08/09/2016 11:53, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#630 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Capsicum wrote:
KatarinaKosaca wrote:Bojim se da mu ne mogu pomoci ni ja :wink: medjutim njemu je cilj da Ajnadzoc pobjedi, a on i Smuljagic nastave vegetirati bez svrhe, cilja, smisla i ideje na nasim porezima.
Joj kad ti Refko napravi igraliste osvijetljeno k'o Wembley pod prozorom :lol:

Go go Refko! Život ne čeka! :D
Privatnu imovinu nece nikom nikom otimati. To samo ovaj primitivni Sandzaklija misli da.moze. a njegovi sljedbenici da covjek mora biti licno ostecen da bi reagirao na.nepravdu. dakle, dvoriste nije moje, ali jeste privatna imovina, a ne Sandzaklijina prcija. Kakp napusah......na poligraf mozemo da zeli oteti privatnu imovinu psihicki invalidnoj osobi. Dno dna
Capsicum

#631 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

Refko, imas moj glas ako Kati napravis to igraliste pod prozorom. Obecavam da cu dovoditi svoju djecu redovno. Ima da im kupim vuvuzele za igru :lol:
Capsicum

#632 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

VjecitiStudent wrote:Apple je predstavio novi IPhone 7
Ukro sam sa FB
:D
Nisam neki dizajner, al brate nije uspio bas da prenese poruku. Al hajd.
KatarinaKosaca

#633 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Capsicum wrote:Refko, imas moj glas ako Kati napravis to igraliste pod prozorom. Obecavam da cu dovoditi svoju djecu redovno. Ima da im kupim vuvuzele za igru :lol:
dakle tebi je smijesno sto seljacic zeli da otme djedovinu psihicki bolesnoj osobi? Aferim.....pravo Reufov bot
Capsicum

#634 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

Smiješno mi je što ćemo ti "šaputati" vuvuzelama pod prozorom aBd. :lol:

Život ne čeka :izet:
KatarinaKosaca

#635 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Capsicum wrote:Smiješno mi je što ćemo ti "šaputati" vuvuzelama pod prozorom aBd. :lol:

Život ne čeka :izet:
ne, tuzno je da seljacic otima tudju djedovinu. Jos tuznoje da je kao lesinar vidio psihicki bolesnu osobu, pa se razmece sa Ajnadzicevim utjecajem i obecanjina.
Capsicum

#636 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

Jes, jes, Refko ruku pod ruku sa Ajnadzicem, a sve protiv ultra jakog kandidata NS pod imenom Admir Bukva. Sve se urotilo protiv jadnog naseg lijevog krila SDA :lol:
mg

#637 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by mg »

Capsicum wrote:
mg wrote:@Capiscum,

zeleni nisu moja opcija. Kod mene je petokraka na zidu... :P

Zamisli, kad bi reuf vidio novi ajfon...nema boljeg uvlačenja dragom vodji. Ministru brez fotelju. Politicaru brez funkciju. Direktoru brez preduzecje. Uspjehu brez karijeru. Paru brez motiku. Ajfon brez paru... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad neko pokusava da bude smijesan, a ispadne... Sine, da bi nekom "shuknuo", treba ipak imati malo inteligencije. Tvoj humor je na nivou "joj Hamo vid' mu glave". Znaci otprilike smijesan mozda 6-togodisnjacima maksimalno i odraslima sa iq na nivou gusjenice.

Odgovaram tebi, a i ostalima koji misle da su rekli nesto smijesno kad Reufa vezu za taj "ajfon". Reuf je telefon dobio kao sluzbeni, isti je uredno razduzio kad je napustio funkciju ministra. Od drzave naplatio samo tih nekoliko plata i ni marke vise. S druge strane i ti tvoji sa petokrakom, uzimaju iznose sa 6-7 cifri od drzave za svoje kampanje, pa se nesto ne zajebavas na taj racun. Tvoji sa petokrakom se nisu bunili da se javna preduzeca dijele medju strankama ko babovina, dok im je ministar Refko "ajfon" poslao finansijsku policiju, dobio na sudu da to nije ispravno itd. Al hajmo se hohoho smijat sto je koristio tih par mjeseci sluzbeni ajfon. To je smjesnije od toga sto se ova drzava bezocno pljacka, sto nam djeca umiru, jer nema para za njihovo lijecenje, dok stranke kao sto je ta tvoja uzimaju milione iz kudzeta za svoje usrane kampanje.

To je taj nivo humora. Hajmo ismijavat i to sto Reuf skuplja donacije za svoju kampanju. Ajfon, pa jos skuplja donacije, hohoho. Glasat cu ja za svoje, nema veze sto me pljackaju, nema veze sto djeca umiru, a kupuju se nova auta od po 300 hiljada KM. Jock, smijesan je ajfon hohoho
Nakon ovog nema više direktnog odgovaranja, jer vidim ja da je neko osobno etiketiranje, pretpostavke i predrasude osnov za svaku raspravu.

Ovo vrijeđanje koje se odnosi na nečiji nivo inteligencije je jadno i patetično, ali i nažalost tipično kada se nema šta pametnije reći u odbranu vlastite argumentacije. Što opet u konačnici govori o veličini nečije sujete kada je prihvatanje šale na vlastiti račun u pitanju. Ali razumijem ja ego manijake, psihopate i ološ što su uzjahali na leđa ovom narodu, jer nisu oni na vlasti zbog znanja i umijeća i vještina koje posjeduju, već zbog meni degutantnih ljudskih kvaliteta. A te kvalitete sam opisao u šali koja je tebe ujela za srce,odnosno dragog vođu, koji ako nisi ti, onda si njegova forumska refleksija, koja pretenduje na fotelju.

Moja petokraka je u prošlom sistemu, ne misliš valjda da bi se poistovjetio sa još jednim manijakom kojem su članovi tvoje stranke pisali knjige, dok su rektalnim alpinizmom pokušavali doći na neku poziciju.

Velikoj većini naroda ovako paše, a ja sam moral i etiku izbacio kroz prozor, dok je ovaj sistem, jer se borim za opstanak, dal ko lav, il ko lešinar, nije ni bitno. Imam više od 97% ljudi u državi. I to je zato što vjerujem u sebe, a ne u lažne Reufe, Bakire, Peđe...itd.

Odavno znam da smo ekonomski i politički eksperiment kao država i društvo, pa se u ovom neo kapitalizmu tako i ponašam.

Moje je samo ono što je u gruntu i na papiru. A fikcije poput države, ustava i sistema nisu nešto sto smatram svojim, jer mi ništa dato nije, samo uzeto.

A ti i dalje, budu podanik, dobro ti ide...za jednog slugu...
Capsicum

#638 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

mg wrote:Nakon ovog nema više direktnog odgovaranja, jer vidim ja da je neko osobno etiketiranje, pretpostavke i predrasude osnov za svaku raspravu.

Ovo vrijeđanje koje se odnosi na nečiji nivo inteligencije je jadno i patetično, ali i nažalost tipično kada se nema šta pametnije reći u odbranu vlastite argumentacije. Što opet u konačnici govori o veličini nečije sujete kada je prihvatanje šale na vlastiti račun u pitanju. Ali razumijem ja ego manijake, psihopate i ološ što su uzjahali na leđa ovom narodu, jer nisu oni na vlasti zbog znanja i umijeća i vještina koje posjeduju, već zbog meni degutantnih ljudskih kvaliteta. A te kvalitete sam opisao u šali koja je tebe ujela za srce,odnosno dragog vođu, koji ako nisi ti, onda si njegova forumska refleksija, koja pretenduje na fotelju.

Moja petokraka je u prošlom sistemu, ne misliš valjda da bi se poistovjetio sa još jednim manijakom kojem su članovi tvoje stranke pisali knjige, dok su rektalnim alpinizmom pokušavali doći na neku poziciju.

Velikoj većini naroda ovako paše, a ja sam moral i etiku izbacio kroz prozor, dok je ovaj sistem, jer se borim za opstanak, dal ko lav, il ko lešinar, nije ni bitno. Imam više od 97% ljudi u državi. I to je zato što vjerujem u sebe, a ne u lažne Reufe, Bakire, Peđe...itd.

Odavno znam da smo ekonomski i politički eksperiment kao država i društvo, pa se u ovom neo kapitalizmu tako i ponašam.

Moje je samo ono što je u gruntu i na papiru. A fikcije poput države, ustava i sistema nisu nešto sto smatram svojim, jer mi ništa dato nije, samo uzeto.

A ti i dalje, budu podanik, dobro ti ide...za jednog slugu...
Kao sto rekoh, za salu treba doza inteligencije. Ono tvoje nije sala nego djetinjasto ruganje nekome bez ikakve podloge. Upravo to "pisanje kad nemas sta pametnije reci" se i ogleda u takvim "salama". Inteligentni ljudi daju konkretne zamjerke na ono sto covjek radi i govori. Poistovjecujes Reufa sa kriminalcima koji ojadise svoj narod, a tamo se uvlacis u supak Pedji Kojovicu i Nasoj stranci koji su podrzali SDA kad su zagrabili u dzep i po pravima radnika. Toliko o tvojem vjerovanju u sebe...

Reklamiranje sebe ostavi za neku djevojku koja ce mozda pasti na to, ovdje zbog toga neces ispasti pametniji.
KatarinaKosaca

#639 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Pedja se rodio u kvartu o kojem je mali Reuf uz prela i ognjiste u svom sandzakskom selu mastao. Semso mu je ispunio djeciji san. Sto ne znaci da je postao gradjanin koliko se god volio porediti :wink:
Capsicum

#640 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

KatarinaKosaca wrote:Pedja se rodio u kvartu o kojem je mali Reuf uz prela i ognjiste u svom sandzakskom selu mastao. Semso mu je ispunio djeciji san. Sto ne znaci da je postao gradjanin koliko se god volio porediti :wink:
Nemam pojma gdje je Reuf rodjen, ali vidim da je tebi to nesto plaho bitno. One koji ljude cijene samo po mjestu rodjenja smatram teskim primitivcima i malogradjanima. Tvoji preci iz neolita su sigurno bili "rodjene" sarajlije :lol:
KatarinaKosaca

#641 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Teski primitivci i malogradjani su oni koji kriju gdje su rodjeni, kao ova osoba u svojoj zvanicnoj biografiji.
Capsicum

#642 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

KatarinaKosaca wrote:Teski primitivci i malogradjani su oni koji kriju gdje su rodjeni, kao ova osoba u svojoj zvanicnoj biografiji.
A gdje mu je zvanicna biografija? Sta znaci zvanicna biografija inace? Ima i nezvanicna?

Oni koji ljude cijene po mjestu rodjenja obicno gaje neke malogradjanske komplekse. Takvi najcesce misle da zbog toga sto im je majka trudove dobila bas u trenutku dok se nalazila na ovoj geografskoj sirini i duzini, imaju neka posebna prava koja ih stavljaju iznad onih cije majke su trudove dobile na nekoj drugoj geografskoj sirini i duzini. Znam takvih koliko hoces. Gotovo bez izuetka su nekakvi probisvijeti i velike licnosti samo u svojim glavama, dok ih u stvarnosti ne benda niko ni 2%, jer taj njihov "kvalitet" u stvari niko ziv, osim njih, ne smatra bitnim u zivotu. Ali im zato rade frustracije 100 na sat, svi drugi i drugaciji su im krivi za njihove neuspjehe u zivotu. Malogradjanstina, pa to ti je...
mg

#643 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by mg »

Capsicum wrote: Kao sto rekoh, za salu treba doza inteligencije. Ono tvoje nije sala nego djetinjasto ruganje nekome bez ikakve podloge. Upravo to "pisanje kad nemas sta pametnije reci" se i ogleda u takvim "salama". Inteligentni ljudi daju konkretne zamjerke na ono sto covjek radi i govori. Poistovjecujes Reufa sa kriminalcima koji ojadise svoj narod, a tamo se uvlacis u supak Pedji Kojovicu i Nasoj stranci koji su podrzali SDA kad su zagrabili u dzep i po pravima radnika. Toliko o tvojem vjerovanju u sebe...

Reklamiranje sebe ostavi za neku djevojku koja ce mozda pasti na to, ovdje zbog toga neces ispasti pametniji.
Ruganje, tako je. Zaradi sebi Iphone, pa si kupi, a ne u prvom mjesecu "ministrovanja". To mi je podloga.konkretno na ono što je čovjek uradio, i kako se postavio, a s obzirom iz koje je stranke tada dolazi, i za šta se ta stranka zalagala.

Ako je ministarstvu i trebao mobitel, sigurno nije bilo potrebe za najskuplji u tom trenutku.

Prodaje se Reuf, radio ovo, radio ono...pa što si nije kupio Iphone??

Što se Suljagić humanista nije odrekao bijelog hljeba?

I na kraju, da poistovjećujem ga. Bio bi isti, ako ne i gori, jer prva odluka ministra da kupi sebi državnim parama najskuplji mobitel dovoljno govori o moralnim kvalitetama, kao i o samom shvatanju funkcije.. To što pišeš ostao je mobitel ministarstvu, mačku o rep, nije on kupio to ministarstvu, nego sebi, jer je planirao da će koalicija da traje, i da je fotelja do 2018. Al ga zajebala greška u koracima...

Da, glasat ću za NS, glasao sam i na prošlim izborima, glasat ću i na narednim. Član NS nisam, niti ću ikad biti član bilo koje stranke.

A lijepo si napisao da mislis da je dati glas, uvlačenje u šupak. To takođe govori o načinu na koji posmatrate glasače.
KatarinaKosaca

#644 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Capsicum wrote:
KatarinaKosaca wrote:Teski primitivci i malogradjani su oni koji kriju gdje su rodjeni, kao ova osoba u svojoj zvanicnoj biografiji.
A gdje mu je zvanicna biografija? Sta znaci zvanicna biografija inace? Ima i nezvanicna?

Oni koji ljude cijene po mjestu rodjenja obicno gaje neke malogradjanske komplekse. Takvi najcesce misle da zbog toga sto im je majka trudove dobila bas u trenutku dok se nalazila na ovoj geografskoj sirini i duzini, imaju neka posebna prava koja ih stavljaju iznad onih cije majke su trudove dobile na nekoj drugoj geografskoj sirini i duzini. Znam takvih koliko hoces. Gotovo bez izuetka su nekakvi probisvijeti i velike licnosti samo u svojim glavama, dok ih u stvarnosti ne benda niko ni 2%, jer taj njihov "kvalitet" u stvari niko ziv, osim njih, ne smatra bitnim u zivotu. Ali im zato rade frustracije 100 na sat, svi drugi i drugaciji su im krivi za njihove neuspjehe u zivotu. Malogradjanstina, pa to ti je...
ja nisam kandidat, pa ni tema. Zasto se Reuf stidi rodnog sela? Zasto ponosno ne napuse gdje je rodjen?
Capsicum

#645 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

mg wrote:
Capsicum wrote: Kao sto rekoh, za salu treba doza inteligencije. Ono tvoje nije sala nego djetinjasto ruganje nekome bez ikakve podloge. Upravo to "pisanje kad nemas sta pametnije reci" se i ogleda u takvim "salama". Inteligentni ljudi daju konkretne zamjerke na ono sto covjek radi i govori. Poistovjecujes Reufa sa kriminalcima koji ojadise svoj narod, a tamo se uvlacis u supak Pedji Kojovicu i Nasoj stranci koji su podrzali SDA kad su zagrabili u dzep i po pravima radnika. Toliko o tvojem vjerovanju u sebe...

Ruganje, tako je. Zaradi sebi Iphone, pa si kupi, a ne u prvom mjesecu "ministrovanja". To mi je podloga.konkretno na ono što je čovjek uradio, i kako se postavio, a s obzirom iz koje je stranke tada dolazi, i za šta se ta stranka zalagala.

Ako je ministarstvu i trebao mobitel, sigurno nije bilo potrebe za najskuplji u tom trenutku.

Prodaje se Reuf, radio ovo, radio ono...pa što si nije kupio Iphone??

Što se Suljagić humanista nije odrekao bijelog hljeba?

I na kraju, da poistovjećujem ga. Bio bi isti, ako ne i gori, jer prva odluka ministra da kupi sebi državnim parama najskuplji mobitel dovoljno govori o moralnim kvalitetama, kao i o samom shvatanju funkcije.. To što pišeš ostao je mobitel ministarstvu, mačku o rep, nije on kupio to ministarstvu, nego sebi, jer je planirao da će koalicija da traje, i da je fotelja do 2018. Al ga zajebala greška u koracima...

Da, glasat ću za NS, glasao sam i na prošlim izborima, glasat ću i na narednim. Član NS nisam, niti ću ikad biti član bilo koje stranke.

A lijepo si napisao da mislis da je dati glas, uvlačenje u šupak. To takođe govori o načinu na koji posmatrate glasače.
Nesto ne vidim da ti je smetalo kad koalicijski partneri kupuju auta od preko 200 hiljada KM. Njima se ne rugas. Rek'o Pedja da se njih ne smije dirat, a? Jah, strasan trosak Reuf napravio jednim telefonskim uredjajem. Samo bacate dimne. Tvoja stranka je samo za jednu godinu izmuzla iz drzavnog budzeta za potrebe finansiranja stranke jedno 300 tih ajfona, koje se nece vratit nazad drzavi, za razliku od onog Reufovog. Hajmo se pravit da to ne vidimo.

Sto se tice uvlacenja u supak, ja govorim bas o tome, a ne o davanju glasa. A ti bujrum, glasaj za lijevo krilo SDA. Svako ima neke svoje prioritete i shvatanja u zivotu.
Capsicum

#646 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

KatarinaKosaca wrote:
Capsicum wrote:

ja nisam kandidat, pa ni tema. Zasto se Reuf stidi rodnog sela? Zasto ponosno ne napuse gdje je rodjen?
Ponosno? Sta se imas ponositi time gdje te majka rodila? Kao ti si mogla uticati na to gdje ce te rodit? Ulozila neki veliki trud da se trudovi dese bas tu gdje jesu. Ma hajde. Ako se time ponosis, onda si za zaljenje. Oni koji imaju nesto konkretno napisati u biografiji, obicno se ponose nekim svojim dostignucima, kvalitetima... Oni koji nemaju sta, onda im preostaje samo da se dice mjestom gdje im je mama obavila porodjaj.
KatarinaKosaca

#647 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Aha......dakle treba kriti mjesto rodjenja? Tako sam i mislila, hvala :mrgreen: To obicno bude papanski kompleks. Ni slucajno promovirati rodno selo, zaboraviti ognjiste, zatrati iz sjecanja, biografije, traga. Reufe, spasi Centar vrati se u rodno selo!
Capsicum

#648 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

KatarinaKosaca wrote:Aha......dakle treba kriti mjesto rodjenja? Tako sam i mislila, hvala :mrgreen: To obicno bude papanski kompleks. Ni slucajno promovirati rodno selo, zaboraviti ognjiste, zatrati iz sjecanja, biografije, traga. Reufe, spasi Centar vrati se u rodno selo!
A sta ako je rodjen u Sarajevu?
omar little

#649 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by omar little »

ja da imam ikakve veze sa ovom strankom, ja bih se regala imenom, prezimenom i funkcijom samo da se ogradim od ovog bota. pa ni botove ne znas izabrati, djeca ti se smiju, moj reufe. :D ja vasingtona igovana...
Capsicum

#650 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

omar little wrote:ja da imam ikakve veze sa ovom strankom, ja bih se regala imenom, prezimenom i funkcijom samo da se ogradim od ovog bota. pa ni botove ne znas izabrati, djeca ti se smiju, moj reufe. :D ja vasingtona igovana...
Hajde bar nauci za sta se koristi taj izraz [emoji23]
Locked