Kad neko pokusava da bude smijesan, a ispadne... Sine, da bi nekom "shuknuo", treba ipak imati malo inteligencije. Tvoj humor je na nivou "joj Hamo vid' mu glave". Znaci otprilike smijesan mozda 6-togodisnjacima maksimalno i odraslima sa iq na nivou gusjenice.mg wrote:@Capiscum,
zeleni nisu moja opcija. Kod mene je petokraka na zidu...
Zamisli, kad bi reuf vidio novi ajfon...nema boljeg uvlačenja dragom vodji. Ministru brez fotelju. Politicaru brez funkciju. Direktoru brez preduzecje. Uspjehu brez karijeru. Paru brez motiku. Ajfon brez paru...![]()
![]()
![]()
Odgovaram tebi, a i ostalima koji misle da su rekli nesto smijesno kad Reufa vezu za taj "ajfon". Reuf je telefon dobio kao sluzbeni, isti je uredno razduzio kad je napustio funkciju ministra. Od drzave naplatio samo tih nekoliko plata i ni marke vise. S druge strane i ti tvoji sa petokrakom, uzimaju iznose sa 6-7 cifri od drzave za svoje kampanje, pa se nesto ne zajebavas na taj racun. Tvoji sa petokrakom se nisu bunili da se javna preduzeca dijele medju strankama ko babovina, dok im je ministar Refko "ajfon" poslao finansijsku policiju, dobio na sudu da to nije ispravno itd. Al hajmo se hohoho smijat sto je koristio tih par mjeseci sluzbeni ajfon. To je smjesnije od toga sto se ova drzava bezocno pljacka, sto nam djeca umiru, jer nema para za njihovo lijecenje, dok stranke kao sto je ta tvoja uzimaju milione iz budzeta za svoje usrane kampanje.
To je taj nivo humora. Hajmo ismijavat i to sto Reuf skuplja donacije za svoju kampanju. Ajfon, pa jos skuplja donacije, hohoho. Glasat cu ja za svoje, nema veze sto me pljackaju, nema veze sto djeca umiru, a kupuju se nova auta od po 300 hiljada KM. Jock, smijesan je ajfon hohoho