Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
dezurni_ucenik
#626 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
,
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 12:46, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#627 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A sta je sa ljudima i kompanijama koje je Avaz godinama kroz svakakve kontekste provlacio, jel se tada mislilo o porodicama ljudi koji rade za te firme ?zateznistub wrote:Slažem se, ali imaju li koristi porodice ljudi koji na bilo koji način rade u Avazu, hotelu i sl? Ili i to trebamo zanemariti?dezurni_ucenik wrote: Nemamo ni ja ni ti koristi od toga sto imamo najvise tornjeve kad je Albanija ispred nas.
Ne dolazi stranac u Sarajevu da se divi poduhvatima sosonskog Hajla Selasija vec da vidi Bascarsiju, tunel spasa...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#628 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Smjesno.nightvision wrote:Jednom izasla na izbore i sad sve pripisuje ljevici?!Banksy wrote: Ispravka, ŠJB KJB ili Šta je bilo kad je bilo.
Nikad više. Glupi jesmo, ali nismo ludi.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A vezano za toranj. Mnogi ocito zaboravljaju 20+ milionski kredit, od Razvojnee banke Federacije. To dobio onako, na lijepe oci. Toranj je kljucni momenat za koji se trebao dati kredit, a firme i fabrike nam svakodnevno propadaju.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#629 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Gledam na FB grupa-podrska za Fahrudina Radoncica
Ovaj narod stvarno nije normalan
- sinuhe
#630 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mali je Balkan za njega. Jedini covjek u Evropi koji se obogatio stampanjem novina u 21 vijeku.
-
condy
#631 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Bez tih ljudi ne bi bilo ni Radončića. Oni su više potrebni njemu...zateznistub wrote:Slažem se, ali imaju li koristi porodice ljudi koji na bilo koji način rade u Avazu, hotelu i sl? Ili i to trebamo zanemariti?dezurni_ucenik wrote: Nemamo ni ja ni ti koristi od toga sto imamo najvise tornjeve kad je Albanija ispred nas.
Ne dolazi stranac u Sarajevu da se divi poduhvatima sosonskog Hajla Selasija vec da vidi Bascarsiju, tunel spasa...
- zateznistub
#632 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Hej, znas me makar toliko da znas sta mislim i o Fahri i o SDA, i nemoj bar meni nabijati na nos ono sto nema veze sa mojim pisanjem...dezurni_ucenik wrote:zateznistub wrote:Slažem se, ali imaju li koristi porodice ljudi koji na bilo koji način rade u Avazu, hotelu i sl? Ili i to trebamo zanemariti?dezurni_ucenik wrote: Nemamo ni ja ni ti koristi od toga sto imamo najvise tornjeve kad je Albanija ispred nas.
Prica o 100 000 radnih mjesta
-
Samprotivsviju
#633 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Taj kredit koji je dobio od RB ce i do groba ganjati Dzaferovica (tadasnjeg direktora RB)-LIBERO- wrote:Smjesno.nightvision wrote:Jednom izasla na izbore i sad sve pripisuje ljevici?!Banksy wrote: Ispravka, ŠJB KJB ili Šta je bilo kad je bilo.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A vezano za toranj. Mnogi ocito zaboravljaju 20+ milionski kredit, od Razvojnee banke Federacije. To dobio onako, na lijepe oci. Toranj je kljucni momenat za koji se trebao dati kredit, a firme i fabrike nam svakodnevno propadaju.
Covjek samo davao uzasno povoljne kredite firmama kojima je firma njegove zene bila vanji revizor
Last edited by Samprotivsviju on 26/01/2016 12:00, edited 1 time in total.
- zateznistub
#634 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
E jbg.condy wrote: Bez tih ljudi ne bi bilo ni Radončića. Oni su više potrebni njemu...
Reci to njima sutra kad ostanu na ulici i bez posla...
-
dezurni_ucenik
#635 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 12:46, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#636 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Privodjenje Fahre ne znaci stecaj Avaza...blizu, ali ne istozateznistub wrote:E jbg.condy wrote: Bez tih ljudi ne bi bilo ni Radončića. Oni su više potrebni njemu...
Reci to njima sutra kad ostanu na ulici i bez posla...
- Banksy
#637 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Umij se, i da sam nijednom, lopovluk i korumpiranost im smrdi do neba,nightvision wrote:Jednom izasla na izbore i sad sve pripisuje ljevici?!Banksy wrote:Ispravka, ŠJB KJB ili Šta je bilo kad je bilo.nightvision wrote: SBB KBB.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
jednom za SDP, pa su u vlast ušli s SDA i ''gospodinom Fahrom koji zna ekonomiju'', a sve da bi uzeli gradnju autoceste na kojoj su bili dobri, koliko ono, 6 miliona po km
ili drugi put za DF, kriminalno-policijsko društvo u pokušaju, gdje je SDA najpoželjniji partner, a ''gospodina Fahre nema u krađi, njega jednostavno neeema'', pa padoše na ajfonu i energetici ...
Nikad više.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#638 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
I sta kazu.plain vanilla wrote:Gledam na FB grupa-podrska za Fahrudina Radoncica![]()
Zajednicki vapaj SDA - SBB - nemojte nam parlamentarnu vecinu, ode drzava u PM.
Hebes zakon, ustav, pravo...puszite ga na slobodu. Kakva drzava

- zateznistub
#639 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa ni trafike nema da njih nema unutra, nije to nikakva novost...dezurni_ucenik wrote: znamo se.
Ali znam i ja nekoliko ljudi koji su tamo zaposleni, sandzaklije. Ne kazem da tamo samo oni rade, ali je sigurno plus ako potices iz Sandzaka.
- zateznistub
#640 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne znam, moza...vidicemo...Samprotivsviju wrote: Privodjenje Fahre ne znaci stecaj Avaza...blizu, ali ne isto
-
dječak sa šibicama
#641 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Scepo izdrzi!
Zar nije havaz prepisao na zenu?
Zar nije havaz prepisao na zenu?
- JThomas
#642 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ali zapitaj se koliko je radnih mjesta moralo zaplatiti da bi avaz nastao u današnjem obimu. a konkretno ti kažem, zadnji toranj je vranici bio među zadnjim slamkama...
-
dezurni_ucenik
#643 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 12:45, edited 1 time in total.
- zateznistub
#644 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja sam eto malo više puta izasao na izbore..Banksy wrote:
Umij se, i da sam nijednom, lopovluk i korumpiranost im smrdi do neba,
jednom za SDP, pa su u vlast ušli s SDA i ''gospodinom Fahrom koji zna ekonomiju'', a sve da bi uzeli gradnju autoceste na kojoj su bili dobri, koliko ono, 6 miliona po kma s Dodikom rastaljivali hidroelektrane po Drini i Čoviću dali duplu vrijednost glasa kao uvod u Treći,
ili drugi put za DF, kriminalno-policijsko društvo u pokušaju, gdje je SDA najpoželjniji partner, a ''gospodina Fahre nema u krađi, njega jednostavno neeema'', pa padoše na ajfonu i energetici ...
Nikad više.
I ista bukvalno ista stvar...das glas za nekoga za koga ti srce kaze to je to i onda oni koaliraju sa nekim za koga ni u ludilu ne bi dao glas..
Ja nikad vise na izbore...
-
dječak sa šibicama
#645 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jebi ti to, ja se uspeo goram, ono se vrti, rekoh cuvajte se ljudi poleticemo, konobari me smiruju.dezurni_ucenik wrote:MordorSync wrote:pa normalno kad je bošnjo zatucandezurni_ucenik wrote:Kad se sjetim euforije medju bosnjama kad su se napravili tornjevi.
Napravio rotirajuci restoran - ko da smo dobili spache shuttle.
-
VjecitiStudent
#646 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Osim par glavnih lešinara, sve ostalo se ko na traci izmjenjuje, toliko je dobar poslodavac.zateznistub wrote:Slažem se, ali imaju li koristi porodice ljudi koji na bilo koji način rade u Avazu, hotelu i sl? Ili i to trebamo zanemariti?dezurni_ucenik wrote: Nemamo ni ja ni ti koristi od toga sto imamo najvise tornjeve kad je Albanija ispred nas.
-
dječak sa šibicama
#647 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa ovo novo govno sto je napravio kod stanice, nekad bjese Alhos... briga li iko vise za te radnike.JThomas wrote:ali zapitaj se koliko je radnih mjesta moralo zaplatiti da bi avaz nastao u današnjem obimu. a konkretno ti kažem, zadnji toranj je vranici bio među zadnjim slamkama...
-
malimbi
#648 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Uhapsili lopova
Neka je i njemu neko dohako, stvarno se nadam da ce da ga zatvore i bace kljuc
Neka povede i Bakira sa sobom , duge noci a hladna celija, treba se grijat
Neka je i njemu neko dohako, stvarno se nadam da ce da ga zatvore i bace kljuc
Neka povede i Bakira sa sobom , duge noci a hladna celija, treba se grijat
-
Samprotivsviju
#649 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Evo i Zike slao razglednice
ALi tekst ispod

ALi tekst ispod

-
dječak sa šibicama
#650 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Dautbasic i Scepo ce ministarske poslove obavljati iz prdekane, rek˙o Bake nema problema ako je ministar u zatvoru