Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
-
VjecitiStudent
#626 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
Last edited by VjecitiStudent on 10/01/2016 22:06, edited 1 time in total.
- spreca
#627 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
jednog dana kadaSIPA pocne vodati Zucu ispod ruke bice veselo
-
hizo ramidovic
#628 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
-
julisiz es grant
#629 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Imaju svi koji su na birou, ne pravi se blesav. A to im obezbjeđujemo mi koji radimo.VjecitiStudent wrote:Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
-
julisiz es grant
#630 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
hizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
Šta ti misliš o prof. Izetbegović kao stručnjaku?
-
muzicar_iz_parka
#631 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Umjesto da ste srećni što je prva dama za razliku od drugih u okruženju i širom Evrope pa i Amerike, veoma obrazovana i postigla najviše akademsko zvanje a da ne pričam o istaknutoj stručnoj sposobnosti dotične.
Nađite mi jedan takav primjer bilo gdje.
I naš Bake a i mi trebamo biti srećni zbog toga.
Michelle Obama joj ni do koljena nije.
Nađite mi jedan takav primjer bilo gdje.
I naš Bake a i mi trebamo biti srećni zbog toga.
Michelle Obama joj ni do koljena nije.
-
muzicar_iz_parka
#632 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ja bi bolan samo prostro tepihe, jeftinije nego stolice a još više u jednoj sobi može sjesti.hizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
- JThomas
#633 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
ili šipke k'o u tramvajima staviti, što će i sjediti.
-
VjecitiStudent
#634 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
U KS hiljade i hiljade izbrisane, svi koji su se usudili da nekako zarade vise od 209km.julisiz es grant wrote:Imaju svi koji su na birou, ne pravi se blesav. A to im obezbjeđujemo mi koji radimo.VjecitiStudent wrote:Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
U ostalim kantonima je tek pustos.
- HAVANA
#635 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Sta ce im ikako.Telho il SCC2,ko dusha,a zaposlis ljude...JThomas wrote:ili šipke k'o u tramvajima staviti, što će i sjediti.
-
VjecitiStudent
#636 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Razapeti šatore po krovovima i tramvajima.JThomas wrote:ili šipke k'o u tramvajima staviti, što će i sjediti.
- XXS
#637 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Najbolje bi bilo da pacijente kace o plafon, k'o šišmiše.JThomas wrote:ili šipke k'o u tramvajima staviti, što će i sjediti.
-
starisalko
#638 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Na birou imaju svi. Al svi zaposleni nemajujulisiz es grant wrote:Imaju svi koji su na birou, ne pravi se blesav. A to im obezbjeđujemo mi koji radimo.VjecitiStudent wrote:Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
-
hizo ramidovic
#639 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
ustolicama sijedi ce mescini laksi slucaevi aovi tezi necese ni primat vegocese slat kuci dase sami ljece danebi zauzimali mijesta
-
VjecitiStudent
#640 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
I opet, svi koji su se drznuli da nekako zarade preko 209km su ekspresno skinuti sa biroa, bez mogućnosti povratka. Hiljade i hiljade su u pitanju.starisalko wrote:Na birou imaju svi. Al svi zaposleni nemajujulisiz es grant wrote:Imaju svi koji su na birou, ne pravi se blesav. A to im obezbjeđujemo mi koji radimo.VjecitiStudent wrote:Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
- trambusek88
#641 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Neće oni naje*ati, nego raja koja se razboli!julisiz es grant wrote:Dopustićete da sam važan dio svog života proveo tamo (ne kao bolesnik, hvala Bogu), na stranu što su se, kao i mnogima, neki članovi moje porodice liječili tamo, odatle moja, ne samo emotivna, povezanost sa bolnicom.Banksy wrote:Nisu svi, a i da jesu, šta predlažeš, da se oni sami, skupa sa svojim porodicama koje hrane, bore za pravdu, dok javnost, opozicija, mediji, nvo-i ne poduzimaju nikakvu konkretnu akciju?julisiz es grant wrote: Osoblju, a pogotovo ljekarima, ne pružam nikakvu podršku jer su se pokazali kao pizde koje se boje jedne spodobe i mire sa svim ovim.
moja reakcija je ovako oštra jer sam sentimentalno vezan za tu bolnicu i boli me ovo što se događa.
Nisi jedini, cijelo Sarajevo je sentimentalno vezano za tu bolnicu.
Problem jeste što ne vidimo da se iko od njih buni, osim dr Stevanovića koji istupa ispred ljekarske komore. Tišina koja dopire iz bolnice u najsudbonosnijim danima njenog postojanja prosto probija uši (ako izuzmemo fingirano pismo "podrške" u Avazu).
- Logovan
#642 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ma ja, patetika...Man of steel wrote: Bljutava patetika.
Do mene već dolaze glasine od radnika KCUS-a kako je Izetbegovićka od starta bez i malo ustezenja počela uvoditi red.
Prve žrtve njene vladavine su zabrane ispijanja kafe, puš pauze, naručivanje hrane i sjedeljki po kancelarijama.
Radnici imaju pravo da se odmore uz kafu, imaju pravo da naruče hranu, itd.
- General War
#643 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Pa i ima smisla, time bi se ubilo vise muha;hizo ramidovic wrote:ustolicama sijedi ce mescini laksi slucaevi aovi tezi necese ni primat vegocese slat kuci dase sami ljece danebi zauzimali mijesta
1. Kucno lijecenje uz koristenje prirodnih lijekova by Sejfudin Tokic (ko ce kome vec svoj svome)
http://www.dailymotion.com/video/xhc3dd ... shortfilms
2. Bosna Lijek ionako ide u privatizaciju...sto im dizati rejting?
3. Tezi slucajevi mogu koristiti online zapise ili dove.
- trambusek88
#645 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Jasmina hitno mijenjaj sliku naslovnice dok ti je mama nije vidjelasoccerfan88 wrote:Trazi Sebija da se mjenja profilna slikaMatijevic_Vlado wrote:Ja umirem od komentara![]()
. Nek nas jasu kad smo glupi
![]()
![]()
-
hillbill
#646 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
MA ja.......pitanje je treba li i ova jedna sto je ostalaVjecitiStudent wrote:Našim nezaposlenim svakako i ne treba bolnica, jer nemaju zdravstvenog, to nam dobro bilda statistiku.
- piupiu
#647 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Nadam se da u Sarajevu ima bar 20,000 zabrinutih gradjana spremnih da potpišu peticiju, pa kakav god da je njen ishod. Stvarno je vrijeme da se vidi da gradjani žele aktivno učestvovati u odlučivanju o stvarima koje ih se direktno tiču. I to bi bio neki pomak naprijed.
http://www.onlinepeticija.com/signature ... ulah_naka/
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#648 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
gore Arkan, dole Salkan.VjecitiStudent wrote:
Sad kad imamo najmanji broj bolničkih kreveta u regionu, formula boljitka je u tome da ih imamo još manje?
Ah pardon, u statistiku ulaze i oni u Zagrebu (Bakir), Njemačkoj (Tihić), nastavite niz ...
Sve što četnik nije uspio do 92 do 95, pokušaće da uradi ova garnitura SDA.
- Kombat
#649 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
hizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
Hizo...neopjevana legendo!!!
-
julisiz es grant
#650 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Žalosno je koliko je ljudi koje je peticiju potpisalo odlučilo da sakrije svoje ime i prezime.piupiu wrote:Nadam se da u Sarajevu ima bar 20,000 zabrinutih gradjana spremnih da potpišu peticiju, pa kakav god da je njen ishod. Stvarno je vrijeme da se vidi da gradjani žele aktivno učestvovati u odlučivanju o stvarima koje ih se direktno tiču. I to bi bio neki pomak naprijed.
Čega se više bojite, u PM?!