Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
razmišljam o mirovini i vikendici...
hm još 30 godina valja giljat ako se ne promijene zakoni
Ista su nam razmisljanja to valjda covjek se umori od svega i onda masta o nekom miru.
Ja vec sve zamislila oko vikendice gdje ce sta stojati,sta cu posijati,zasaditi:))
pocela sam i sebe zamisljati kao stariju osobu tada..
Ista su nam razmisljanja to valjda covjek se umori od svega i onda masta o nekom miru.
Ja vec sve zamislila oko vikendice gdje ce sta stojati,sta cu posijati,zasaditi:))
I ja sam tako prije par godina čula od kolegice s posla kako hvali pekač za hljeb... i odlučila da kupim i ja sebi jedan. Pitao me muž što će ti aparat kad svakako praviš domaći hljeb... A ja k'o iz topa - za vikendicu! Pita on dalje, koju vikendicu? Pa onu koju ću da kupim kad budem imala para, a dotad ću imati pekač...
P.S. Nisam kupila pekač... a ni vikendicu... još uvijek ... al' nada zadnja umire...
Black swan wrote:jes...ali tada ce ti biti bitnije dq si blize bolnici
mene je ljetos alergija kad sam kosio izbacila 7 dana iz stroja
mogu misliti sta ce biti sa 69ako ne umrem
jedino se mogu nadati da geni preskoce jednu generaciju jer mi je prastric stogodisnjak a djedovi umrli od starosti
Ma, u prirodi i starci se bolje osjecaju,a vikendice su za odmor ne za stalno naseljavanje.
Bas nadati se da se dozivi bilo koje godine kad smo upropasteni svi od samog postanka rat,glad,imali nesrecu roditi se u ovoj rupi.
I ja sam tako prije par godina čula od kolegice s posla kako hvali pekač za hljeb... i odlučila da kupim i ja sebi jedan. Pitao me muž što će ti aparat kad svakako praviš domaći hljeb... A ja k'o iz topa - za vikendicu! Pita on dalje, koju vikendicu? Pa onu koju ću da kupim kad budem imala para, a dotad ću imati pekač...
P.S. Nisam kupila pekač... a ni vikendicu... još uvijek ... al' nada zadnja umire...
A roundup of recent sex research from online platform Happify addressed a super-important question: When do people have the best sex of their lives?
According to people in their 50s and 60s (aka those who would know), the best sex of their lives happened in their 40s—specifically at age 46. Hot dayum!
Znači, najbolje tek dolazi