citroen xm wrote:Ovi već 5 strana pokušavaju dokazati da je Šteta ravnopravna sa BMW-om.
Da nisu juče palili zapljenjenu vutru negdje u blizini grada?
Porediti 2 klase manje auto u sportskoj varijanti sa osnovnim autom iz dvije klase višeg razreda i pri tom uzimajući dva podatka sa papira je apsolutna smijurija. Ovo ni nadrealisti ne bi mogli smisliti, a vjerujem da bi sa ovim pokušajem opet bili apsolutni hit.
Nije ravnopravna nego je bolja, nova octavija RS.
Iza toga stojim 100%, nova octavia RS s 2.0TDI motorom i 185ks je bolje auto od bmw F10 2.0D sa 185ks. Bolji je vozački auto, izvana odlično izgleda pogotovo ako dođe na 19 inča felgama. Oprema joj je vrhnuska, od adaptivnog ovjesa, do modova za vožnju, strašnog mjenjača, sound actuatora, bixenona, recaro siceva, audio sistema i svega ostalog. Unutra nije lijepa ko BMW al daleko je od ružnog.
U svakom momentu bi prije dao 50k km za full octaviu RS nego za prosječnog opremljenog F10.
Naravno vi ćete to popljuvat, i tu dolazimo do one priče Bošnjačke, bolje A4 star 5 godina od Kramara nego Nova Kia Ceed.
Bakir1 wrote:Onako ja za gume i stazu, bezveze, sto si narucio s line, vizuelno ljepsi?
Koliko je to malo u odnosu na ovjes bmw-a?
Moze jedan spin?
Smijes li se zaletiti preko lezeceg sa audijem kao ja sa 265/75?
Ili jos jedan skakati po makadamu?
Cega ti je zao? Auta ili novcanika?
@ condy kako to? Nisu li perfomanse bile broj 1 i vrijeme na stazi kada si kupovao sa 2,7?
Pa jest ljepsi, ja ne vozim na stazama, tako da ne znam razliku između bmw običnog ovjesa i audijovg s line ovjesa.
Mogu ti samo reći da mislim da nijedan normalan i prosječan vozač nikad neće doći u vožnji do te mjere da može reći "što se zajebah pa ne uzeh sportski ovjes".
Žao mi je auta, ništa neće biti ako to uradim par puta, al ako to budem stalno radio eto sranja.