Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
- HAVANA
#626 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Sto bolan raspravljas sa djecom?Mlado,ludo,veze sa zivotom nema.Naucice ga zivot.Eto si sad i cedo. 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#627 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Napredujem napredujem hahahahahHAVANA wrote:Sto bolan raspravljas sa djecom?Mlado,ludo,veze sa zivotom nema.Naucice ga zivot.Eto si sad i cedo.
- HAVANA
#628 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Kad mene stignes javi se.Ja sam radovanovu sliku na zidu drzo,kako kazu.hrasno38 wrote:Napredujem napredujem hahahahahHAVANA wrote:Sto bolan raspravljas sa djecom?Mlado,ludo,veze sa zivotom nema.Naucice ga zivot.Eto si sad i cedo.
- and
#629 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
momci su uspjeli zato što su ostavljeni na miru da najbolje rade ono što znaju.Ali Kemal wrote:Uspjeh je kljuc svega. Momci su uspjeli i onda im nije vise nista drugo vazno.
Ostatku koji ne uspijeva svako je kriv.
na svim bi poljima bila takva situacija samo da puste ljude koji znaju da to rade.
nisam siguran da bi ovi momci uspjeli da je neko rekao selektor mora biti bošnjak,centri hrvati,plejmejker srbin....a tako nam je u državi.ljudi na sve pozicije dolaze ili na osnovu toga što su pripadnici nekog naroda ili stranke.pa nam ministar saobraćaja bude ortoped
nažalost nemamo tu sreću da nam na položaj dolaze ljudi na osnovu svog znanja i umijeća kao što su ova djeca imala tu sreću.
- HAVANA
#630 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ode robert na mars a mi jos o zastavama pricamo,bakiru,scepi,qrcu,palcu...
http://radiosarajevo.ba/novost/198193
-
burger_pasa
#631 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
[/quote]hrasno38 wrote:burger_pasa wrote: hahahahaha dobar mali dobar!!!!! ne da si fulio nego su fulio u tri picke materine.....jos jedan mali perpektivni SDA minderlija i zastitnik svijetlih tradicija porodice Izetbegovic. Koliko nabijem Bakira toliko nabijem i Lagumdziju, Radoncica ali vidis ne Komsica on nema ni autom ni hacijendum ni vikendicu a iz Hrasnog....zamisli Hrasno prepuno cetnika i ustasa a ti se moze onako bas slikat...... a za Dodika i Covica vidis nema mjere koliko ih nabijem mali "zeleni" djecace. Pala hacijenda na Poljinama onako iz cista mira....bog dao svom Bakiru zasluzio je jadan a nije zasluzila majka rahmetli heroja Zajke koja dade 4 sina za ovu zemlju...ona nema hacijendu....niti je imala priliku da po Turskoj skuplja zlato i pare za "odbranu" BiH!!!! Hehehehe niste svjesni jazavci koliko me uveseljavate a ovakvim pisanjima......ja da sam moderator nikada ne bih baniro ljude koji imaju zestoka pisanja jer tu saznajes s kim zivis i tako se odlicno otkrivaju polozaji...ali nisam moderator vidis i nije mi to palo da budem za 11 godina....a i gdje ce cetnik za moderatora hahahahahahahahaha
Vidis ja ne psujem za razliku od tebe. Izgleda da ti je neko okahnuo Bosnjastvo, Islam, drzavu itd... A da ti nije bilo SDA i Alije ne bi ti sada ovdje svrljavao po ovom portalu, niti bi ova djeca zlato donijela. E sad ces ti sigurno pocet pricu o borcima koji su drzavu branili itd... Ali se sjeti, da su te borce organizovali, pa kako tako SDA i Alija... sjeti se da nije bilo SDA ne bi bilo ni drzave... toliko o ulozi SDA... a Komsic je propali proleter ciji je najveci politicki uspjeh slikanje ispod slike mrtvog bravara... to je nonsens nad nonsensima... a jos veci je da ima tipova koji to smatraju politickim uspjehom... a moderator moze banirati mene, mada ja ne psujem, vec argumentovano pisem, za razliku od tebe...
Last edited by burger_pasa on 19/08/2015 17:02, edited 2 times in total.
-
Patriotska_Liga
#632 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.HAVANA wrote:Ode robert na mars a mi jos o zastavama pricamo,bakiru,scepi,qrcu,palcu...
- hrasno38
#633 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
.....i svako jutro pjevao "sliku tvoju ljubim" hahahah ima uvijek gore od goregHAVANA wrote:Kad mene stignes javi se.Ja sam radovanovu sliku na zidu drzo,kako kazu.hrasno38 wrote:Napredujem napredujem hahahahahHAVANA wrote:Sto bolan raspravljas sa djecom?Mlado,ludo,veze sa zivotom nema.Naucice ga zivot.Eto si sad i cedo.
- hrasno38
#634 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Vidis ja ne psujem za razliku od tebe. Izgleda da ti je neko okahnuo Bosnjastvo, Islam, drzavu itd... A da ti nije bilo SDA i Alije ne bi ti sada ovdje svrljavao po ovom portalu, niti bi ova djeca zlato donijela. E sad ces ti sigurno pocet pricu o borcima koji su drzavu branili itd... Ali se sjeti, da su te borce organizovali, pa kako tako SDA i Alija... sjeti se da nije bilo SDA ne bi bilo ni drzave... toliko o ulozi SDA... a Komsic je propali proleter ciji je najveci politicki uspjeh slikanje ispod slike mrtvog bravara... to je nonsens nad nonsensima... a jos veci je da ima tipova koji to smatraju politickim uspjehom... a moderator moze banirati mene, mada ja ne psujem, vec argumentovano pisem, za razliku od tebe...[/quote]burger_pasa wrote:hrasno38 wrote:burger_pasa wrote: hahahahaha dobar mali dobar!!!!! ne da si fulio nego su fulio u tri picke materine.....jos jedan mali perpektivni SDA minderlija i zastitnik svijetlih tradicija porodice Izetbegovic. Koliko nabijem Bakira toliko nabijem i Lagumdziju, Radoncica ali vidis ne Komsica on nema ni autom ni hacijendum ni vikendicu a iz Hrasnog....zamisli Hrasno prepuno cetnika i ustasa a ti se moze onako bas slikat...... a za Dodika i Covica vidis nema mjere koliko ih nabijem mali "zeleni" djecace. Pala hacijenda na Poljinama onako iz cista mira....bog dao svom Bakiru zasluzio je jadan a nije zasluzila majka rahmetli heroja Zajke koja dade 4 sina za ovu zemlju...ona nema hacijendu....niti je imala priliku da po Turskoj skuplja zlato i pare za "odbranu" BiH!!!! Hehehehe niste svjesni jazavci koliko me uveseljavate a ovakvim pisanjima......ja da sam moderator nikada ne bih baniro ljude koji imaju zestoka pisanja jer tu saznajes s kim zivis i tako se odlicno otkrivaju polozaji...ali nisam moderator vidis i nije mi to palo da budem za 11 godina....a i gdje ce cetnik za moderatora hahahahahahahahaha
E vidis upravo sam ovakav i tekst ocekivao od jednog nadobudnog balavca i nekoga koga su ucili da je "u jedinstvu spas". Ja bih se odmah 92 godine roknuo da se cekao da me organizuje SDA i roknuo bi se sad 2015 kad bi izjavio da su ovu drzavu odbranili SDA i Alija. Aliju za razliku od Bakira po nekim stvarima cijenim a SDA su termiti BH drustva i treba ih tretirati kao zohare mada izuzetaka naravno ima. Za razliko od tvog Alije, Bakira koji su svoje guzove krili 92 u Trezoru Narodne banke Komisc i ja smo izasli pred puske cetnika, Belih Orlova, Vojske RS-a i JNA......za to vruijeme takvi minderasi kao ti su cuvali centralu SDA....da ne pobjegne.......ajd sad razligu
- HAVANA
#635 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Patriotska_Liga wrote:Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.HAVANA wrote:Ode robert na mars a mi jos o zastavama pricamo,bakiru,scepi,qrcu,palcu...
Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?
-
Fudo387
#636 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Pa jebi ga, nije da ih ne izazivate.HAVANA wrote:Patriotska_Liga wrote:Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.HAVANA wrote:Ode robert na mars a mi jos o zastavama pricamo,bakiru,scepi,qrcu,palcu...
Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?
-
detroit-mercy
#637 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Haj ba, bio si i ti omladinacHAVANA wrote:Patriotska_Liga wrote:Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.HAVANA wrote:Ode robert na mars a mi jos o zastavama pricamo,bakiru,scepi,qrcu,palcu...
Pamet kasnije dodje
- HAVANA
#638 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Prelistaj malo istoriju postova od pojedinaca sa ove teme.Samo ce ti se kazati zasto.Fudo387 wrote:Pa jebi ga, nije da ih ne izazivate.HAVANA wrote:Patriotska_Liga wrote: Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.
Ja sam svoje napisao jutros i otprilike to je to sto ja mislim.
HAVANA wrote:Naravno sve se ovo pretvara u ono sto smo i rekli.Smradovi izmile iz rupa,vracaj djecu u kolosijek.Drzi ih na zadanom pravcu sa besmislenim raspravama,dizanjem tenzija,odrzavaj stanje haosa i podjele,jer tu se hajruje najvise.Tako nista i nikom ne funkcionise osim njima.Ubij svaki vid zajednistva.kreativnosti,umjetnosti,nauke,ne finansiraj ih niposto.Naskodice ti.Kad se i pojave pojedini slucajevi,uslikaj se s njima,potapsi ih po ramenu,supljiraj malo o zajednickoj,nedjeljivoj,jedinoj...a pusti pijune da rovare,pisu,nadizu atmosferu...do zaborava svega pozitivnog.Vise optimizma,uspjeha,putovanja,obrazovanja,posla,novca...donosi i probleme za njih.Donosi na duze staze red,rad,disciplinu i odgovornost.Progledaju ljudi,vide da se moze zivjeti i raditi.Da nema njih,da se postepeno vise pocne raditi a manje naprdjivati sa besmislenim pricama,da uvazis i pokusas razumjeti i stavove drugog,izbjegavas stvari koje nekog vrijedjaju,zasto ih potencirati? Sta imas od toga? Svi trebamo malo popustiti i okrenuti se buducnosti,rat je davno gotov a mi i dalje pricamo glupe price.Iste ove su se pisale i nekada kada sam djete vodio u vrtic pa citao forum prije posla.Sada kontam koji fakultet ce upisati a o istom sranju pisem u 7 ujutro.Kreni od sebe samog i svojih pogleda na svijet.Radi,mijenjaj sebe i druge oko sebe.Pokazi zube uz osmijeh.Lijepa rijec,rad,trud i pozitiva dugorocno daje uspjeh,srecu i zadovoljstvo.Najlakse se pobit,sta si rijesio,nista.Uvazi tudje misljenje,postuj tudje zrtve,ne vrijedjaj ljude bez razloga,primi ruku svakog normalnog covjeka gdje osjetis da hoce i moze biti nesto normalno.S budalom ne moze,zadrte budale izbjegavaj,jebi mu mater uzduz i poprijeko,ubijaj ga pozitivnim primjerima zivota,poslovanja,razmisljanjima.Obicno su te budale pune mrznje najmanje propatile i osjetile od rata.Ko je stvarno osjetio sta je rat,bol i tuga na svojoj kozi ,u vecini slucajeva nema te mrznje u ocima.Samo bol i tugu.I nadu.Moja djeca su kao ova dva momka sa slike,jedno mladje,jedno starije.Sta njih briga za vase price,ko se kako zove i kojem se bogu moli? To su djeca zeljna zivota,druzenja...Pustimo ih bar da zive svoju mladost kad su vec nasu unistili.Ova slika gore govori vise od hiljadu rijeci i ponavljo bi je na svakoj stranici.Izraz lica,sreca i uspjeh.Ne moras ni pisat ko su,sta su i odakle su.Sijaju,sretni i uspjesni.Ko god na njima sabirao poene,zelio ih razdvojiti i nabaciti im usranu facu punu mrznje na lice...jebem mu ja mater usta.
- HAVANA
#639 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
detroit-mercy wrote:Haj ba, bio si i ti omladinacHAVANA wrote:Patriotska_Liga wrote: Tačno. Robert ode na Mars, a ti nemaš pametnija posla nego da napadaš one koji mašu zastavama RBiH. Možeš mislit' gdje je Robert, a gdje si ti.
Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?pa si govorio, bjezi ba stari sta ti znas
.
Pamet kasnije dodje.
Sto mi mater kaze kad ruzim djecu...Ti,ni jedne
-
Bodkin
#640 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Naravno. Zna to i ona samo se pravi luda. Ja bih sve dao da vidim sta bi ovi nacionalisti na baterije da se pocnu ljudi prnjati na onaj balkon zaogrnuti srpskim orlon ili sahovnicom. Regularne zastave srba i hrvata, a ne zastave srbije i hrvatske.detroit-mercy wrote:Problem je sto kad igra Hrvatska ili Srbija, od 11 igraca, njih 10 su ili Srbi ili Hrvati, kod nas je malo drugacija sitacija pa od 11 njih, 6 su Bosnjaci, 5 ovi ili obrnuto. Mi smo ipak malo komplexnija drzava i od Srbije i od Hrvatske. Treba poci od toga ili od one trenerove, da se uvazavamo.NataliDizdar wrote:To je to. Sjecam se kada su srpski rukometasi stavili sajkace na glavu nakon osvojenog srebra prije par godina. Nije se nijedan od ovih koji se sada bune zbog ljiljana tada nesto rekao protiv toga, iako je Bosnjak Alen Toskic bio medju najboljim igracima u tom mecu...a, da se razumijemo, nisu ni trebali da se bune. Igrala Srbija, pobijedila Srbija, i nema nikakvih razloga da se ko buni protiv srpskih simbola u toku slavlja. Potpuno isto misljenje imam o ljiljanima.Nikad ovaj nije otišao da objasni Hrvatima i Srbima kako ih nije stid onih njihovih reprezentativaca Bošnjaka što su na silnim dočecima u Zagrebu i Beogradu gledali šahovnice i trobojke. A i zašto bi, osvojio si zlato za Hrvatsku ili Srbiju, logično je da se slavi uz njihove zastave.
No nesto sto me brine na ovoj temi je da su mnogima (koji su navodno nenacionalisti) osjecaji nebosnjackih igraca toliko bitniji od osjecaja bosnjackih igraca. Bilo je par komentara za vrijeme doceka kako je patriotizam u govoru nekih bosnjackih igraca neprimjeren, kao i ono "ko ne skace mrzi Bosnu". Kao treba izbjegavati bilo kakvo spominjanje Bosne kao drzave da se nebosnjacki igraci ne ljute.
To mi je vec skroz bolesno i nakaradno.
Iskljucivosti nigdje ne vode.
Po meni je ok i jedno i drugo ali nije svima tako. Onaj ko je izgubio nekoga zbog te zastave ne moze biti racionalan..
-
Patriotska_Liga
#641 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ko napada? Ovdje ste se okupili da napadate ljude koji mašu zastavom RBiH i da pametujete kad je pravo a kad krivo vrijeme za mahanje tom zastavom. I šta očekujete onda? Dođe lik i fino kaže kako vas nije stid što mašete zastavom s ljiljanima i kad ga neko napadne onda slijedi iščuđavanje neko. Znači prvi bezobrazno napada i kad dobije adekvatan odgovor onda svi zinu. Nevjerovatno.HAVANA wrote: Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?
Šta mene briga koliko ko ima godina. Oni ako za svojih šta ti ja znam koliko godina nisu bili u stanju da shvate neke stvari vjerovatno neće ni do kraja života. Nemam pojma koliko ko godina ima ali ako je vjerovati tebi onda su baš takvi najbolji dokaz da mudrost ne dolazi nužno s godinama nego da se mudrost stiče, a vi skupa očito niste stekli ništa od toga. I vjeruj mi da nisu toliko stari da neki od njih meni bude otac, nisam ja baš toliko mlad. A iz iskustva ti mogu reći da među puno mlađim od mene ima dosta više i mudrosti i pameti nego među tim jugocentričnim metuzalemima i to je ono što me istinski raduje.
-
Fudo387
#642 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Sve je to Havana sto pises sasvim u redu, ali mi je nekako blesavo lijepiti etikete nacionalista, smradova i cega sve ne, momcicima koji masu zastavom sa ljiljanima i docekuju svoje sampione do neba sretni, i jos ih bez imalo obzira trpati u kos sa grupacijama koje bi tu zemlju najradije zapalile da je nema nikako.
Ne valja to, samo ih bezveze provocirate.
Rizikujete i da vas namlate, em ste ostarili em se jos qrcite tu.
Ne valja to, samo ih bezveze provocirate.
- Bosanski_kralj
#643 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Činjenica je da oni kojima smetaju ljiljani, smeta i trenutna državna zastava.
Ako je uslov da neko navija za nas, da neko igra za nas to da se odreknemo ljiljana, onda neka hvala, neka oni navijaju i igraju za koga hoće.
Sutra nećemo smiti obilježiti Srebrenicu i to mnogima smeta, nećemo smiti spomenuti Nanića i on mnogima smeta, neću smiti ići u džamiju i to nekima smeta..
Jednostavno neki se moraju naučiti toleranciji i poštovati tuđe (koje je i njihovo, al et).
Ako je uslov da neko navija za nas, da neko igra za nas to da se odreknemo ljiljana, onda neka hvala, neka oni navijaju i igraju za koga hoće.
Sutra nećemo smiti obilježiti Srebrenicu i to mnogima smeta, nećemo smiti spomenuti Nanića i on mnogima smeta, neću smiti ići u džamiju i to nekima smeta..
Jednostavno neki se moraju naučiti toleranciji i poštovati tuđe (koje je i njihovo, al et).
- HAVANA
#644 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ok.Samo nacin pisanja mnogih na ovoj temi mi ne daje utisak zrele i sobom zadovoljne osobe.Previse je nekog bijesa,nerazumijevanja tudjeg stava...Sta ocekujes da ti napise neko ko je krvario za ovu zemlju kad mu napises cedo,salonac...nego da te posalje u tri picke materine? Ti mislis nekom ceif bio nosat ljiljane na ramenu i skupljat dijelove tijela najboljih prijatelja,nekom ceif voltaren doruckovat i danas poslije 22 godine? Treba i dijete da mi isto snadje? Rat nije rjesenje,mrznja nije rjesenje.Ucite,radite,druzite se,zaobidjite prepreke...Sve je bolje od rata.Patriotska_Liga wrote:Ko napada? Ovdje ste se okupili da napadate ljude koji mašu zastavom RBiH i da pametujete kad je pravo a kad krivo vrijeme za mahanje tom zastavom. I šta očekujete onda? Dođe lik i fino kaže kako vas nije stid što mašete zastavom s ljiljanima i kad ga neko napadne onda slijedi iščuđavanje neko. Znači prvi bezobrazno napada i kad dobije adekvatan odgovor onda svi zinu. Nevjerovatno.HAVANA wrote: Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?
Šta mene briga koliko ko ima godina. Oni ako za svojih šta ti ja znam koliko godina nisu bili u stanju da shvate neke stvari vjerovatno neće ni do kraja života. Nemam pojma koliko ko godina ima ali ako je vjerovati tebi onda su baš takvi najbolji dokaz da mudrost ne dolazi nužno s godinama nego da se mudrost stiče, a vi skupa očito niste stekli ništa od toga. I vjeruj mi da nisu toliko stari da neki od njih meni bude otac, nisam ja baš toliko mlad. A iz iskustva ti mogu reći da među puno mlađim od mene ima dosta više i mudrosti i pameti nego među tim jugocentričnim metuzalemima i to je ono što me istinski raduje.
- HAVANA
#645 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ko da cu se usrat.Fudo387 wrote:S
-
Fudo387
#646 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Nemoj to, samo k'o hrasno kad ga satjeraju u cosak dreknes ajjjjj ja sam se borio!HAVANA wrote:Ko da cu se usrat.Fudo387 wrote:S
Rizikujete i da vas namlate, em ste ostarili em se jos qrcite tu.![]()
- hrasno38
#647 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
NIJE TACNO!!!! Nemoj pisati onako kako ti odgovara nego pisi istinu vjeruj mi nije bolno. Niko ovdje nije spomenuo zastavu kako ti kazes RBiH tj zastavu sa ljiljanima negio zastavu sa ljiljanima na kojopj je pisalo ARMIJA BIH!!!! Meni zastava sa ljiljanima nikada nije i nece biti problem jer znam sta ljudi osjecaju za nju ali bilo koja ratna zastava je cista provokacija dolazila sa bilo koje strane.Patriotska_Liga wrote:Ko napada? Ovdje ste se okupili da napadate ljude koji mašu zastavom RBiH i da pametujete kad je pravo a kad krivo vrijeme za mahanje tom zastavom. I šta očekujete onda? Dođe lik i fino kaže kako vas nije stid što mašete zastavom s ljiljanima i kad ga neko napadne onda slijedi iščuđavanje neko. Znači prvi bezobrazno napada i kad dobije adekvatan odgovor onda svi zinu. Nevjerovatno.HAVANA wrote: Jadni ne bili napadate redom ljude koji vam ocevi mogu biti i koji su od prvog dana bili u ratu.Svaku foru popusili i skolu izucili ...i vi cete njima nesto objasniti,dozeru,hrasnom...Jeste vi ludi,koji vam je kurac?
Imas kazes finish godina a sluzis se neistinama i odmah spadas u klasu forumasa koji izgledaaju smjesni za komunikaciju. Tako da si od sada i ti na topj listi iako ti pise na avataru @Patriotska_liga koju je osnovao Sefer Halilovic inace komandant za kojeg sam do neki dan govorio da je bio jedini pravi u stvari i jeste ostao takav komandant ali je kao covjek zajedno sa svojim sinom postao prava nula. 20 godina nekoga optuzujes da ti je ubio suprugu u isto vrijeme i majku a onda sa njim ulazis u kolaciju radi fotelja.
Puno to0ga i ti imas jos da ucis pa sjedi ne moras kupovati knjige virtualni svijet je pred tobom!!
- hrasno38
#648 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Prijatelju vas 30 takvih mene ne moze ni dogurati do coska a ne satjerati.......auuuuu kako bi Bakir volio da moze reci da je bio borac nemas pojma:)Fudo387 wrote:Nemoj to, samo k'o hrasno kad ga satjeraju u cosak dreknes ajjjjj ja sam se borio!HAVANA wrote:Ko da cu se usrat.Fudo387 wrote:S
Rizikujete i da vas namlate, em ste ostarili em se jos qrcite tu.![]()
![]()
-
Fudo387
#649 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
To je vise figurativno, jarane nema posta u kojem ne spomenes da si se borio na strani Armije. Zajebo se i pm-a. 
- hrasno38
#650 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Jarane ja se toga ne stidim naprotiv i to cu spominjati dok sam ziv....jer zamisli cetnik u A BiH....jebo te moze se snimiti film. I svaki borac A BiH treba na svakom cosku to da ponavlja jer Bakir je davnio zaboravio da ima tih ljudi jos zivih koji daj boze i da prezivljavaju a na sreci ja nisam jedan od njih. Ali dobro zato sam "cetnik" hahahahhahahaFudo387 wrote:To je vise figurativno, jarane nema posta u kojem ne spomenes da si se borio na strani Armije. Zajebo se i pm-a.
Vidi ja ne pisem postove u stilu brace Grimm nego gledam da uvijek potkrijepim svoje rijeci nekim argumentom. Ja nisam poceo pricu o zastavi Armije BiH ali sam je vidio i zasmetala mi je. Da je bila u pitanju proslava titule Zelje ili Sarajeva jebe mi se to nije reprezentacija ali za mene je represzentacija svetinja i svako ko se odazove da igra za nju ja ga postujem jer evo na primjeru Djedovica mozemo vidjeti da svaki sportista za cas moze promjeniti drzavljanstvo.
Onda to vijenimo majku mu jebem jer smo jucer pri put u zivotu gledali kako jedan Hrvat iz Viteza vice "volim te Bosno" kako cijela ekipa skace na "ko ne skace mrzi Bosnu"....kako svi kao jedan pjevaju "Bosnom behar probeharao" pa postujmo makar tu djecu ako mi odrazli nismo u stanju da postujemo jedni druge. Svi vi koji mislite da su Dodik, Covic, Bakir i svi ostali koji preferiraju nacionalno u ovoj zemlji sreca ove zemlje ma u velikoj ste zabludi i to cete skontati izgleda kad vam novcanici budu skroz prani i kad od onoga "hljeba i igara" ostane samo "hljeba".
Last edited by hrasno38 on 19/08/2015 17:58, edited 1 time in total.