BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Stari

#626 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Stari »

Vala na kraju krajeva ...zbog ciste savjesti pred spavanje - valja spomenuti ...i mi smo ovdje kenjali u vrazju majku .... izvinte momci - otelo se u zaru borbe . Igrali ste najbolje sto ste mogli i hvala vam. Sad za koji dan zgargajte ga Andori i volimo vas .
palermo

#627 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by palermo »

Joj kako nam ove kvalifikacije nikako ni drugi rezultati ne idu u prilog. Vrlo sam skeptičan da Izrael neće osvoiti ta dva njemu potrebna boda.
A ova utakmica, moglo je i bolje, ali očito je da postoje rupeu ekipi koje nas priječe da odemo na maloveći nivo. Ne možeš protiv ovih ekipa igrati sa Medunjaninom, da bi mi igrali i Pjanić mora biti na nivou ( a danas je bio već znate i samo kakav).....nije meni ovo ni bilo tako loše.....uh, Safete, Safete bojim se da ćemo te sve više i više spominjati
lakilaka

#628 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by lakilaka »

todd_smith wrote:
Šibicar wrote:Joj Safete u crno si nas zavio jebem li ti kosti seljačke.....
Pape kriv sto se zove Ibisevic i sto nemamo normalnog stopera. Ok.
normalno da je kriv seljak iz zavidovica. usrao je kvalifikacije i sada se tesko vaditi. priznajte to jednom papetoljupci. nije tesko.
sunceKOtepsija

#629 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by sunceKOtepsija »

nema me tamo wrote:
channel10 wrote:Sta ba kukate bezveze..znalo se da moramo pobjediti zadnje tri za baraž i to je to..ova tekma nam je mogla malo pomoći,ali sve u svemu ostaje nam da dobijemo zadnje tri,što će biti vrlo teško...

Dobicemo mi do kraja svaku siguran sam u to..

Samo nam to uopšte ne garantira baraž...
u sportu valja imat i malo srece :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#630 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

sunceKOtepsija wrote:
hrasno38 wrote:Ovo je zrelo da se ubace neki novi igraci pa sta bog da Vrancic, Ancic, Kolasinac stvarno trenutno nije za prvih 11 i jebo ti ovo kad Dzeko mopra da djeli lopte u napadu,,,,i onda ovdje neki trune kako je Pjanic bolji od Misketa....
gdje igra pjanic a gdje miske? samo to je dovoljno
Halo decko boli me kurac gdje ko igra i ne mozes to porediti jer mu Miske moze biti tata po godinama...... gledaj ucinak u reprezentaciji i ko je sta uradio u njoj.....
Herr Flick

#631 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Herr Flick »

Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP :-) :-)
noiserr

#632 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by noiserr »

hrasno38 wrote:
noiserr wrote:Nije losa utakmica. Nema se sta igracima i Mesi prigovoriti. Odigrali smo kako smo mogli, protiv realno puno boljeg protivnika.
Naravno i pored ovakve igre imali smo par odlicnih sansi ali tamo je jedan od najboljih golmana na svijetu. Pola nam igraca sjedi na klupi a njihovih svih 11 igra u punom pogonu. Dzeko je opet potvrdio da je svjetska klasa i sa 6 golova djeli drugo mjesto iza Lewandovskog i definitvno je ubjedljivo najbolji igrac svih vremena BiH.....ne bih se zakleo da na kraju nece biti i prvi strijelac.
:thumbup: Dzeko je ziva legenda, a papak neki sa tribina vice "DZEKO LEVATU", ono je najbolji gol glavom koji sam vidio odavno, sa 15 metara prevari Curtois-a.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#633 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by -LIBERO- »

Skim mi jos imamo do kraja igrati, skim Izrael?
Teoretske sanse jos ostaju, i to je to.
Riddle

#634 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Riddle »

Ma bolji su, nema price. Prvi na svaku loptu, bolje se krecu, pokrivaju, kombinuju... Sve. Jednostavno talentovaniji i ozbiljniji tim. Nemam sta prigovoriti stvarno, zasluzeno su ovo dobili.

Ja cijenim svaki trenutak koji Dzeko provede na terenu. Sad vise nego ikad kako se priblizava tridesetoj. Ko zna kad cemo opet imati ovakvog igraca. Kloc ovo ono, daj nam ih boze jos ovakvih.
Point.

#635 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Point. »

todd_smith wrote:
Šibicar wrote:Joj Safete u crno si nas zavio jebem li ti kosti seljačke.....
Pape kriv sto se zove Ibisevic i sto nemamo normalnog stopera. Ok.
Pape kriv za poraze protiv Kipra i Judeje. Jos kao nosioci, dovodimo se u stanje da se vadimo za baraz. Pa jebo ga led, jel toliko tesko priznati da nas je ukopo?
Capajebo

#636 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Capajebo »

Da odem na dzenazu Safetu Susicu, i kad pita hodza hocete li mu halaliti, ja mu ne bi halalio ono sto je uradio sa sa reprezentacijom!
Saian

#637 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Saian »

mirsek wrote: Ti imas neki certifikat ili trenersku diplomu pa palamudis ili zrak prorijedio na brdu u vas pa pucaju halucinacije u glavi ?
deckich ove srednjoskolske baze cu izignorirat', da odgovorim na njih mog'o bih komotno onda i stat' ispred one skole u Hrasnom i zajebavat djecu dok izlaze, al ne bih da se pitas jesam li procitao
KPNCTNJAH

#638 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by KPNCTNJAH »

Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
Fudo387

#639 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Fudo387 »

Jarane, malo ih je i sudija pogurao, mada objektivno nije im trebalo. Impresionira njuh naseg selektora da napravi kvalitetnu izmjenu u pravom momentu. Kako se koji razigra on ga i izvede napolje. Onaj panj na desnoj strani sem one pete Dzeki nista citavu utakmicu nije napravio, sve i jednu je ujebo.
Dzeko i Lulic kraljevi, ostalo srednja zalost.
Na kraju smo dobro i prosli kako je moglo biti.
noiserr

#640 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by noiserr »

hrasno38 wrote:
sunceKOtepsija wrote:
hrasno38 wrote:Ovo je zrelo da se ubace neki novi igraci pa sta bog da Vrancic, Ancic, Kolasinac stvarno trenutno nije za prvih 11 i jebo ti ovo kad Dzeko mopra da djeli lopte u napadu,,,,i onda ovdje neki trune kako je Pjanic bolji od Misketa....
Halo decko boli me kurac gdje ko igra i ne mozes to porediti jer mu Miske moze biti tata po godinama...... gledaj ucinak u reprezentaciji i ko je sta uradio u njoj.....
Nebi Miske puno promjenio, u ovoj utakmici je falilo trke. Miske bi bahildisao za 20 minuta. Ali doduse mogao bi nam valjati u zadnih 20 minuta.

Ali covjek se pozdravio sa reprezentacijom, i treba to postovati. Vjerujem da bi ga Mesa zvao da nije on to kategoricki odlucio.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#641 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

noiserr wrote:
hrasno38 wrote:
noiserr wrote:Nije losa utakmica. Nema se sta igracima i Mesi prigovoriti. Odigrali smo kako smo mogli, protiv realno puno boljeg protivnika.
Naravno i pored ovakve igre imali smo par odlicnih sansi ali tamo je jedan od najboljih golmana na svijetu. Pola nam igraca sjedi na klupi a njihovih svih 11 igra u punom pogonu. Dzeko je opet potvrdio da je svjetska klasa i sa 6 golova djeli drugo mjesto iza Lewandovskog i definitvno je ubjedljivo najbolji igrac svih vremena BiH.....ne bih se zakleo da na kraju nece biti i prvi strijelac.
:thumbup: Dzeko je ziva legenda, a papak neki sa tribina vice "DZEKO LEVATU", ono je najbolji gol glavom koji sam vidio odavno, sa 15 metara prevari Curtois-a.
a seljacici su opet bacali predmete zbog kojih cemo dobiti kaznu a lafo oni vole reprezentaciju i putuju da je gladaju.
MOSALJOZE

#642 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by MOSALJOZE »

Herr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP :-) :-)
Upravo to.Niko ne omalovazava uspjeh Papeta u kval.za SP,ali je covjek usrao pogotovo protiv Kipra,gdje nismo smjeli izbgubiti,ali to je proslost idemo dobiti Andoru pa dalje :bih:
KPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
Odjebi :kiss:
Org

#643 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Org »

Herr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP :-) :-)
Ako cemo realno u Izraelu nas je pokopao bojkot igraca. Ne branim Safeta, al nemojte pretjerivati
SmokingMan

#644 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by SmokingMan »

palermo wrote: Safete bojim se da ćemo te sve više i više spominjati
Ma boli Safeta penis šta mi mislimo,ima on zeludac za takve stvari.Kamo sreće da je skinut još prije početka kvalifikacija,ona tekma sa Kiprom mi se neprestano vrti u glavi...
JThomas

#645 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by JThomas »

sandromen wrote:
I to bi uradila većina svih, pa i boljih defanzivnih. Možda Cannavaro u najboljim danima bi iskontroliso igrača kao Hazarda u punoj brzini kada podivlja u kaznenom.
Tu je krvi Bešić jer probacio mu šegu kroz noge na rubu kaznenog i od tuda sve počelo.
jašta bi. ono je amaterski potez. pun šesnaesterac igrača, drugi je već tu, ti ga mlaviš bez teoretske šanse da potrefiš loptu. baš zato što je u šesneaestercu, jer je ono realno i crveni karton pride. što rješava utakmicu i da se desi u 10. minuti.
Pryda

#646 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Pryda »

-LIBERO- wrote:Skim mi jos imamo do kraja igrati, skim Izrael?
Teoretske sanse jos ostaju, i to je to.
Andora i Wales kuci, Cipar u gostima.

Izrael igra sa Ciprom kuci, Wales i Belgija u gostima.
poostar

#647 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by poostar »

sta se racuna prvo ? gol razlika ili medjusobni rezultati ?
SaNsEo

#648 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by SaNsEo »

Charuga wrote:I to je kraj ovih kvalifikacija za nas ... :sad:
kraj je za nas bio jos u prvoj utakmici kad smoisgubili od Cipra, nazalost
KPNCTNJAH

#649 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by KPNCTNJAH »

MOSALJOZE wrote:
Upravo to.Niko ne omalovazava uspjeh Papeta u kval.za SP,ali je covjek usrao pogotovo protiv Kipra,gdje nismo smjeli izbgubiti,ali to je proslost idemo dobiti Andoru pa dalje :bih:
KPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
Odjebi :kiss:
Prijavljen post... ovo se inace kaznjava, ako ne.. imam adekvatan odgovor :kiss:
sunceKOtepsija

#650 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by sunceKOtepsija »

hrasno38 wrote:
sunceKOtepsija wrote:
hajmo onda poredit nekog igraca iz 50-ih i sad :-)
Locked