Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
soccerfan88

#627 Re: Farma šest

Post by soccerfan88 »

Izgleda da Maja polako gubi "fanove" medu farmerima! Da je hoce izbaciti! :-D Joj Jelene majko Bozija jest se unistila :D
nema me tamo

#628 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

E'o makekencic gura prstice u privatni dio Tamarinog tijela. :D
BegA_

#629 Re: Farma šest

Post by BegA_ »

nema me tamo wrote:E'o makekencic gura prstice u privatni dio Tamarinog tijela. :D
A i uliva ga loma. :D
dječak sa šibicama

#630 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Joj sexa :lol: sta je ovo, sisulja napravila vecu kilometrazu od kombija za Sedrenik, samo hoda, a ovaj pokusava da zajase, ona mu neda :lol:

Konacno je usteko, a ja se sam sebi cudim sta ja gledam u pola pet ujutro :lol:
cenecimoveocino

#631 Re: Farma šest

Post by cenecimoveocino »

Dobri ste,za noc 5 strana ste ispisali :izet:
trambusek88

#632 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

astrid wrote:
BegA_ wrote:Sto je Radasin bacio pik na Mazu. On garant i ne zna da je ona trandza. :D
On bi Mazu :maca:
https://www.youtube.com/watch?v=zzXyeyuQqGo
Last edited by trambusek88 on 18/09/2015 08:00, edited 2 times in total.
trambusek88

#633 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

.
cenecimoveocino

#634 Re: Farma šest

Post by cenecimoveocino »

https://youtu.be/cc_0ne29REs
Ubjedljivo najjaci lik :mrgreen:
Blue1

#635 Re: Farma šest

Post by Blue1 »

Koja legenda... :D

Perla7419

#636 Re: Farma šest

Post by Perla7419 »

Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim :D . Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
Ako su onog Alija uveli kao" predstavnika" BiH bolje da ga nisu ni uvodili. Trebali su ga uvesti kao kucnog ljubimca Zorice M, to bi mu vise pristajalo. Nije to sramota i Zorica Brunclik je bila na farmi sa svojim kucnim ljubimcem.
soccerfan88

#637 Re: Farma šest

Post by soccerfan88 »

Perla7419 wrote:Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim :D . Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
Ako su onog Alija uveli kao" predstavnika" BiH bolje da ga nisu ni uvodili. Trebali su ga uvesti kao kucnog ljubimca Zorice M, to bi mu vise pristajalo. Nije to sramota i Zorica Brunclik je bila na farmi sa svojim kucnim ljubimcem.
Zorka zvala Tamaru i ovog novog manekena i prica sa njima kako Maja se nesto pravi bitna na farmi a u biti je niko. I oni se složili sa njom. I kad su se vratili nazad u sobu Maja ih ispitivala sta im je Zorka reka oni joj nisu htjeli reci. Zato vjerovatno.
dječak sa šibicama

#638 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Aliju su uveli da i Zorka ima sta pojebat, da prostite.

Lik ima zenu i djecu u Kanadi, tako bar mediji tvrde.

Ono tamo imanje je zrelo za jednu napalm bombu, prethodno evakuirati samo kravu, tele, pilice i kokoske, eventualno Kristijana i onu blesavu Medenicu.

Zurka je zavrsila spektakularno, novi je valjda ustekao ili nije ko ce im znati, 3 sata su se ganjali po onom krevetu isto mma mec. Krunicku obezbjedjenje vadilo iz nekakve rupe iza kucice za izolaciju, dozivali je poljevali vodom. Dzej otpjevao dvije pjesme i otjerali ga, covjek je propao ko kauc. Na kraju dodju oni tamburasi.
A Bakic jos uvijek hoda po imanju i svima govori kako on nema nista sa Mazom, kako on nju ne poznaje :lol: kaze njemu Milic "pa dobro, imao si virtualnu vezu sa njom" :lol: Bake kad nije poludio.. kaze Kristijan "Bakic kad je vidio Mazu, zacrvenio se ko vatrogasni aparat" :lol:
Perla7419

#639 Re: Farma šest

Post by Perla7419 »

soccerfan88 wrote:
Perla7419 wrote:Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim :D . Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
Zorka zvala Tamaru i ovog novog manekena i prica sa njima kako Maja se nesto pravi bitna na farmi a u biti je niko. I oni se složili sa njom. I kad su se vratili nazad u sobu Maja ih ispitivala sta im je Zorka reka oni joj nisu htjeli reci. Zato vjerovatno.
Hvala na odgovoru. Zasto mi nije palo na pamet da je to maslo Zorice M?! Isti se obicno ne podnose, a Maja je Zorica iz mladjih dana, bar sto se jezika tice. Sad je Maja sama protiv svih :D . Vise ludaka na jednom mjestu odavno nisam vidjela. Svi, ali svi su za jednu dobru psihijatrisku ustanovu. Citam negdje da je sve gluma, izrezirano. Ako je istina, onda su svi za oskara. Prvo oskar, pa psihijatrija, za svaki slucaj.
Djecace, u pravu si, jedino zivotinje tamo vrijede.
P308

#640 Re: Farma šest

Post by P308 »

Portali pisu da je Maja sa novim farmerom (manekenom) bila nekad davno u vezi, negdje vidjeh cak i zajednicke fotografije. Mozda je zato ljuta na Tamaru :D
trambusek88

#641 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Image
nema me tamo

#642 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

Joj kako ih zadruga prca..

Eto ti Majo, pa ih zovi nekrofilima. :D
soccerfan88

#643 Re: Farma šest

Post by soccerfan88 »

A sudjenja :-D :-D Tetovirana i Tamara ispadose potpune glupace :D :D
asker

#644 Re: Farma šest

Post by asker »

Stanija ispade majka Tereza za ove dvije kurave.

Krunicka kad prodje pored otvorene boce alkohola treba joj kompletan NBA tim crnaca za gang bang...............ovo na farmi je sica za nju.

Evo sirotica pominje svoju majku................srce slatko.
soccerfan88

#645 Re: Farma šest

Post by soccerfan88 »

asker wrote:Stanija ispade majka Tereza za ove dvije kurave.

Krunicka kad prodje pored otvorene boce alkohola treba joj kompletan NBA tim crnaca za gang bang...............ovo na farmi je sica za nju.

Evo sirotica pominje svoju majku................srce slatko.
Ja bas sad ovo kontam. Kakve su "moralne" ostale na Farmi, Stanija ispade svetica. Da mi je ko reko da mi je neko rekao da cu ovo nekad izjaviti, reko bi mu da je budala!
asker

#646 Re: Farma šest

Post by asker »

Stanija je pola zena - pola reality show. Zna pichoka kako se ponasat u ovakvim situacijama............zna gdje su kamere, kad se postavit kvalitetno za kadar, kad istrpit bombardovanje, kad napast i sve to uz osmijeh.

Jedino sto je ocigledno je da je bas sto bi mi rekli "grohnula".............nema drugog izbora nego se vucarat po ovim farmama. Dodje mi je i zao. Moja 2 dobra prijatelja su je vodila po nekim diskotekama gdje su oni kao dj-evi a ona kao eto neka hostesa. Pricam o diskotekama po Bosni. Sirotinja.
Nije sramota bit sirotinja, al u tom slucaju nisi ni za kamere, novine, tabloide itd sa izjavama ni manje ni vise nego da si srpska Kim Kardashian. Tuga.

Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
soccerfan88

#647 Re: Farma šest

Post by soccerfan88 »

Jao Kristijana i ljubavnih prica majko najrodenija!! :izet: :izet:
sWeeT_Companion

#648 Re: Farma šest

Post by sWeeT_Companion »

asker wrote: Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
Ne bi. Ne vidim zašto se ovakve stvari potenciraju. Stanija itekako zna što hoće i da leko je od propale. Bez da je branim, jer me zabole za svaku striptizetu, starletu i slično.
asker

#649 Re: Farma šest

Post by asker »

sWeeT_Companion wrote:
asker wrote: Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
Ne bi. Ne vidim zašto se ovakve stvari potenciraju. Stanija itekako zna što hoće i da leko je od propale. Bez da je branim, jer me zabole za svaku striptizetu, starletu i slično.

Kakve stvari? Ovo zadnje je bila zajebancija a ne mislim da bi se neko ni otimao za nju. Eto je vama.
Nista protiv Stanojke, nek se bori kroz zivot al davno je profurana roba. Vrhunac "karijere" joj je starleta (sta god to znacilo). Godine neumoljivo gaze, model nije niti moze bit, pjevat nezna. 30-ak godina u guzici, njoj je dzek pot da se uvali nekome u kucu.

U sustini libo me racku za njom. Izmedju nje i ostalih fufica na ovoj farmi ipak mi je draza Stanojka.
trambusek88

#650 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Zorka opasno napala Maju, zaprijetila joj je da će sa njom obrisati patos. Pritom je odgurnula Bakića koji je pokušao da spriječi eventualni fizički kontakt.
Htjela je i da je polije kantom prljave vode iz kupatila.

Maja se usrala, nije smjela da joj kaže ništa što bi rekla ostalima koje je načepila.
Post Reply