Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
- soccerfan88
#627 Re: Farma šest
Izgleda da Maja polako gubi "fanove" medu farmerima! Da je hoce izbaciti!
Joj Jelene majko Bozija jest se unistila 
-
nema me tamo
#628 Re: Farma šest
E'o makekencic gura prstice u privatni dio Tamarinog tijela. 
- BegA_
#629 Re: Farma šest
A i uliva ga loma.nema me tamo wrote:E'o makekencic gura prstice u privatni dio Tamarinog tijela.
- dječak sa šibicama
#630 Re: Farma šest
Joj sexa
sta je ovo, sisulja napravila vecu kilometrazu od kombija za Sedrenik, samo hoda, a ovaj pokusava da zajase, ona mu neda 
Konacno je usteko, a ja se sam sebi cudim sta ja gledam u pola pet ujutro
Konacno je usteko, a ja se sam sebi cudim sta ja gledam u pola pet ujutro
- cenecimoveocino
#631 Re: Farma šest
Dobri ste,za noc 5 strana ste ispisali 
- trambusek88
#632 Re: Farma šest
https://www.youtube.com/watch?v=zzXyeyuQqGoastrid wrote:On bi MazuBegA_ wrote:Sto je Radasin bacio pik na Mazu. On garant i ne zna da je ona trandza.
Last edited by trambusek88 on 18/09/2015 08:00, edited 2 times in total.
- cenecimoveocino
-
Perla7419
#636 Re: Farma šest
Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim
. Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
Ako su onog Alija uveli kao" predstavnika" BiH bolje da ga nisu ni uvodili. Trebali su ga uvesti kao kucnog ljubimca Zorice M, to bi mu vise pristajalo. Nije to sramota i Zorica Brunclik je bila na farmi sa svojim kucnim ljubimcem.
Ako su onog Alija uveli kao" predstavnika" BiH bolje da ga nisu ni uvodili. Trebali su ga uvesti kao kucnog ljubimca Zorice M, to bi mu vise pristajalo. Nije to sramota i Zorica Brunclik je bila na farmi sa svojim kucnim ljubimcem.
- soccerfan88
#637 Re: Farma šest
Zorka zvala Tamaru i ovog novog manekena i prica sa njima kako Maja se nesto pravi bitna na farmi a u biti je niko. I oni se složili sa njom. I kad su se vratili nazad u sobu Maja ih ispitivala sta im je Zorka reka oni joj nisu htjeli reci. Zato vjerovatno.Perla7419 wrote:Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim. Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
- dječak sa šibicama
#638 Re: Farma šest
Aliju su uveli da i Zorka ima sta pojebat, da prostite.
Lik ima zenu i djecu u Kanadi, tako bar mediji tvrde.
Ono tamo imanje je zrelo za jednu napalm bombu, prethodno evakuirati samo kravu, tele, pilice i kokoske, eventualno Kristijana i onu blesavu Medenicu.
Zurka je zavrsila spektakularno, novi je valjda ustekao ili nije ko ce im znati, 3 sata su se ganjali po onom krevetu isto mma mec. Krunicku obezbjedjenje vadilo iz nekakve rupe iza kucice za izolaciju, dozivali je poljevali vodom. Dzej otpjevao dvije pjesme i otjerali ga, covjek je propao ko kauc. Na kraju dodju oni tamburasi.
A Bakic jos uvijek hoda po imanju i svima govori kako on nema nista sa Mazom, kako on nju ne poznaje
kaze njemu Milic "pa dobro, imao si virtualnu vezu sa njom"
Bake kad nije poludio.. kaze Kristijan "Bakic kad je vidio Mazu, zacrvenio se ko vatrogasni aparat" 
Lik ima zenu i djecu u Kanadi, tako bar mediji tvrde.
Ono tamo imanje je zrelo za jednu napalm bombu, prethodno evakuirati samo kravu, tele, pilice i kokoske, eventualno Kristijana i onu blesavu Medenicu.
Zurka je zavrsila spektakularno, novi je valjda ustekao ili nije ko ce im znati, 3 sata su se ganjali po onom krevetu isto mma mec. Krunicku obezbjedjenje vadilo iz nekakve rupe iza kucice za izolaciju, dozivali je poljevali vodom. Dzej otpjevao dvije pjesme i otjerali ga, covjek je propao ko kauc. Na kraju dodju oni tamburasi.
A Bakic jos uvijek hoda po imanju i svima govori kako on nema nista sa Mazom, kako on nju ne poznaje
-
Perla7419
#639 Re: Farma šest
Hvala na odgovoru. Zasto mi nije palo na pamet da je to maslo Zorice M?! Isti se obicno ne podnose, a Maja je Zorica iz mladjih dana, bar sto se jezika tice. Sad je Maja sama protiv svihsoccerfan88 wrote:Zorka zvala Tamaru i ovog novog manekena i prica sa njima kako Maja se nesto pravi bitna na farmi a u biti je niko. I oni se složili sa njom. I kad su se vratili nazad u sobu Maja ih ispitivala sta im je Zorka reka oni joj nisu htjeli reci. Zato vjerovatno.Perla7419 wrote:Je li ovo Maja posvadjana sa svima na farmi? Za Zoricu me ne cudi jer ona nije dvolicna nego stolicna. Sa svima je kao dobra a ne daj Boze ako nesto reci protiv nje. Pocne pljuvati od pra, pra do danas. Ali me cudi da Maja ne prica sa Tamarom a bile su dobre. Ako uopste tamo moze neko biti dobar sa nekim. Vi sto ste pratili cijelu noc vjerovatno znate razlog.
Djecace, u pravu si, jedino zivotinje tamo vrijede.
- P308
#640 Re: Farma šest
Portali pisu da je Maja sa novim farmerom (manekenom) bila nekad davno u vezi, negdje vidjeh cak i zajednicke fotografije. Mozda je zato ljuta na Tamaru 
-
nema me tamo
#642 Re: Farma šest
Joj kako ih zadruga prca..
Eto ti Majo, pa ih zovi nekrofilima.
Eto ti Majo, pa ih zovi nekrofilima.
- soccerfan88
#643 Re: Farma šest
A sudjenja
Tetovirana i Tamara ispadose potpune glupace

-
asker
#644 Re: Farma šest
Stanija ispade majka Tereza za ove dvije kurave.
Krunicka kad prodje pored otvorene boce alkohola treba joj kompletan NBA tim crnaca za gang bang...............ovo na farmi je sica za nju.
Evo sirotica pominje svoju majku................srce slatko.
Krunicka kad prodje pored otvorene boce alkohola treba joj kompletan NBA tim crnaca za gang bang...............ovo na farmi je sica za nju.
- soccerfan88
#645 Re: Farma šest
Ja bas sad ovo kontam. Kakve su "moralne" ostale na Farmi, Stanija ispade svetica. Da mi je ko reko da mi je neko rekao da cu ovo nekad izjaviti, reko bi mu da je budala!asker wrote:Stanija ispade majka Tereza za ove dvije kurave.
-
asker
#646 Re: Farma šest
Stanija je pola zena - pola reality show. Zna pichoka kako se ponasat u ovakvim situacijama............zna gdje su kamere, kad se postavit kvalitetno za kadar, kad istrpit bombardovanje, kad napast i sve to uz osmijeh.
Jedino sto je ocigledno je da je bas sto bi mi rekli "grohnula".............nema drugog izbora nego se vucarat po ovim farmama. Dodje mi je i zao. Moja 2 dobra prijatelja su je vodila po nekim diskotekama gdje su oni kao dj-evi a ona kao eto neka hostesa. Pricam o diskotekama po Bosni. Sirotinja.
Nije sramota bit sirotinja, al u tom slucaju nisi ni za kamere, novine, tabloide itd sa izjavama ni manje ni vise nego da si srpska Kim Kardashian. Tuga.
Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
Jedino sto je ocigledno je da je bas sto bi mi rekli "grohnula".............nema drugog izbora nego se vucarat po ovim farmama. Dodje mi je i zao. Moja 2 dobra prijatelja su je vodila po nekim diskotekama gdje su oni kao dj-evi a ona kao eto neka hostesa. Pricam o diskotekama po Bosni. Sirotinja.
Nije sramota bit sirotinja, al u tom slucaju nisi ni za kamere, novine, tabloide itd sa izjavama ni manje ni vise nego da si srpska Kim Kardashian. Tuga.
Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
- soccerfan88
#647 Re: Farma šest
Jao Kristijana i ljubavnih prica majko najrodenija!!

- sWeeT_Companion
#648 Re: Farma šest
Ne bi. Ne vidim zašto se ovakve stvari potenciraju. Stanija itekako zna što hoće i da leko je od propale. Bez da je branim, jer me zabole za svaku striptizetu, starletu i slično.asker wrote: Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
-
asker
#649 Re: Farma šest
sWeeT_Companion wrote:Ne bi. Ne vidim zašto se ovakve stvari potenciraju. Stanija itekako zna što hoće i da leko je od propale. Bez da je branim, jer me zabole za svaku striptizetu, starletu i slično.asker wrote: Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
Kakve stvari? Ovo zadnje je bila zajebancija a ne mislim da bi se neko ni otimao za nju. Eto je vama.
Nista protiv Stanojke, nek se bori kroz zivot al davno je profurana roba. Vrhunac "karijere" joj je starleta (sta god to znacilo). Godine neumoljivo gaze, model nije niti moze bit, pjevat nezna. 30-ak godina u guzici, njoj je dzek pot da se uvali nekome u kucu.
U sustini libo me racku za njom. Izmedju nje i ostalih fufica na ovoj farmi ipak mi je draza Stanojka.
- trambusek88
#650 Re: Farma šest
Zorka opasno napala Maju, zaprijetila joj je da će sa njom obrisati patos. Pritom je odgurnula Bakića koji je pokušao da spriječi eventualni fizički kontakt.
Htjela je i da je polije kantom prljave vode iz kupatila.
Maja se usrala, nije smjela da joj kaže ništa što bi rekla ostalima koje je načepila.
Htjela je i da je polije kantom prljave vode iz kupatila.
Maja se usrala, nije smjela da joj kaže ništa što bi rekla ostalima koje je načepila.