zauzimaju mjesta tj. pripremaju se
p.s.: Tito dragi zar neko jos uvijek prati RTS
Ne znam,jer i ono sto sam video svojim ocima hoce da me ubjede u suprotnoSpecialOffer wrote:
Evo tebe pitam, je li bio genocid u Srebrenici?
Imaju insajdereULTRAK wrote:Pa odakle njima ta informacija?Tipicoti wrote:
Samo sanjaj. Za istinu postoji medjunarodni sud u Hagu a ne Srbi. Historija je napisana kroz presude haske i kroz stotine filmova, dokumentaraca, reportaza, dnevnih buletena u kojima ste prikazani kao zlocinci. Niko vas ne pita za nista ni kada vas je NATO bombardovao nije vas niko pitao jeste li za to.DoZeN wrote:Ne znam,jer i ono sto sam video svojim ocima hoce da me ubjede u suprotnoSpecialOffer wrote:
Odgovor je:Ne znam
Ali itekako ce te morati pitati Srbe u BIH oko buducnosti BIH i oko proslosti
Naivan si.Edin H. wrote:Hajde ti procitaj Rezoluciju, govori se o postovanju Dejtonskog sporazuma, nema nikakve veze sa ukidanjem entiteta.Grean wrote:Ako ne kontate cemu rezolucija skontajte da je danas nakon 50 godina i 8,2% pobijenih Bosnjaka u onom ratu ravnogorski pokret opran i ima pravo da vam skace i sakuplja se ispred nosa, imaju pravo da vjesaju njihove zastave i obiljezja.
Tih 8,2% pobijenih Bosnjaka je procentualno vise nego sto je pobijeno u ratu 92-95'. Ali koga zabole, niste se zalili na vrijeme i sad je to prosla prica, otprilike tako.
Znaci dobri Bosnjani, vi koji ne smatrate nista vrijedno ako u najmanju ruku ne ukine entitet preko noci, gledajte u zastave cetnickog pokreta i svirajte qurcu, eto da na najslikovitiji nacin prevedem zasto se Srbi toliko bune protiv toga.
BTW...dok u isto vrijeme Simunic ostane bez ucesca na SP-u zbog "Za dom premni". Nadam se da cete uspjeti prepoznati razliku
Nevjerujem; RTS laze posto je sjednica vec skoro pocela. Ovi ljudi su svi u sali i ne idu nikuda:Edin H. wrote:Imaju insajdereULTRAK wrote:Pa odakle njima ta informacija?Tipicoti wrote:
To je generalno debilan odgovor. Ima vise nego dovoljno materiala za DA ili NE odgovoru. Uostalom ima cak i nekoliko medjunarodnih presuda. Ti valjda cekas 1080p verziju streljanja Srebrenicana.DoZeN wrote:Ne znam,jer i ono sto sam video svojim ocima hoce da me ubjede u suprotnoSpecialOffer wrote:
Walther wrote:https://ukrstream.tv/en/stream/rada_bie ... ZwgTmf9mUk
zauzimaju mjesta tj. pripremaju se
p.s.: Tito dragi zar neko jos uvijek prati RTS
Pa da gledamo onda, hvala za linkULTRAK wrote:Nevjerujem; RTS laze posto je sjednica vec skoro pocela. Ovi ljudi su svi u sali i ne idu nikuda:Edin H. wrote:
Imaju insajdere
https://ukrstream.tv/en/stream/rada_bie ... ZwhR_lmGpp
Ok,ali opet nece biti po tvome u BIHULTRAK wrote:
Samo sanjaj. Za istinu postoji medjunarodni sud u Hagu a ne Srbi. Historija je napisana kroz presude haske i kroz stotine filmova, dokumentaraca, reportaza, dnevnih buletena u kojima ste prikazani kao zlocinci. Niko vas ne pita za nista ni kada vas je NATO bombardovao nije vas niko pitao jeste li za to.
Moze biti, ali nepismen nisam.hornet wrote:Naivan si.Edin H. wrote:Hajde ti procitaj Rezoluciju, govori se o postovanju Dejtonskog sporazuma, nema nikakve veze sa ukidanjem entiteta.Grean wrote:Ako ne kontate cemu rezolucija skontajte da je danas nakon 50 godina i 8,2% pobijenih Bosnjaka u onom ratu ravnogorski pokret opran i ima pravo da vam skace i sakuplja se ispred nosa, imaju pravo da vjesaju njihove zastave i obiljezja.
Tih 8,2% pobijenih Bosnjaka je procentualno vise nego sto je pobijeno u ratu 92-95'. Ali koga zabole, niste se zalili na vrijeme i sad je to prosla prica, otprilike tako.
Znaci dobri Bosnjani, vi koji ne smatrate nista vrijedno ako u najmanju ruku ne ukine entitet preko noci, gledajte u zastave cetnickog pokreta i svirajte qurcu, eto da na najslikovitiji nacin prevedem zasto se Srbi toliko bune protiv toga.
BTW...dok u isto vrijeme Simunic ostane bez ucesca na SP-u zbog "Za dom premni". Nadam se da cete uspjeti prepoznati razliku
Jok, bice kako Mile Ronhill kaze... Zbog toga i tema....DoZeN wrote:Ok,ali opet nece biti po tvome u BIHULTRAK wrote:
Samo sanjaj. Za istinu postoji medjunarodni sud u Hagu a ne Srbi. Historija je napisana kroz presude haske i kroz stotine filmova, dokumentaraca, reportaza, dnevnih buletena u kojima ste prikazani kao zlocinci. Niko vas ne pita za nista ni kada vas je NATO bombardovao nije vas niko pitao jeste li za to.
Interes i sfera uticaja, nista vise. Isto ko i Turci sa nama Bosnjacima. Sto prije oni (a i mi) dodjemo tobe, bolje ce bit' za Bosnu generalno.Danguba wrote: sta se smijeskada ih je vecina porijeklom iz bih.
House wrote:rusija spremna razgovarati
to je dobar znak
Pa vi stvarno niste normalni. Ti negiras genocid. Citav svijet priznaje genicid jedino u vasim glava nije ili ne znateDoZeN wrote:Ne znam,jer i ono sto sam video svojim ocima hoce da me ubjede u suprotnoSpecialOffer wrote:
Walther wrote:House wrote:rusija spremna razgovarati
to je dobar znak
kako za kogaRusi ce svoj glas svakako konkretno naplatiti