Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:...
Da se vratimo na mazdu ,koji si motor vozio i kako se tebi cini prica o izolaciji ,kad recimo uporedis sa a klasom,golfom tih godina ,prenapuhano ?
Isti motor kao kod tebe. Dizel, 1.6, 8v i 85 kW. Neposredno nakon redizajna, proizvodnja novembar 2011-e.
Tokom 2011-e i 2012-e sam promijenio puno službenih automobila iz C-segmenta, ali Golf nisam imao prilike voziti, tako da ti za njega ne mogu ništa reći.
Od svega što sam tada vozio, na mene je najbolji utisak ostavio Focus III. Jako se lijepo vozi. Doduše, vozio sam onaj sa motorom 1.6 EcoBoost, 134 kW (182 PS), što je svakako imalo pozitivan utjecaj na uživanje u vožnji.
Mazda 3 te generacije (2009 - 2013) je na platformi na kojoj je i Focus II, tako da ipak ne može držati korak sa Focus III.
Što se tiče izolacije, ne poklanjam puno pažnje tome, meni buka ne smeta. Kada vozim, pojačam muziku.
za muziku respekt
zanimljivo je da colioveri i amortizeri za focus 3 odgovaraju na ovu mazdu ..
konektovan wrote:
Predobro ovo izgleda da bi zavrsilo u seriji, usrace oni nju na kraju.
isto kosto su usrali BM/BN , drz se ti francuza
evo ti BM concept/crtez,tako su strucnjaci davno i za RX8 govorili pa je slicna izasla..Ova siva cak realno izgleda ko koncept osim lukova i ogromnih felUga.
Amare ba sta je sa ovom Mazdom .... noon stop neki koncepti , vizije , traileri cuda ... kad god procitam neku vijest uvijek "mazda prikazala koncep" ... kad ce nesto konkretno u salone
Bullet Tooth Tony wrote:Amare ba sta je sa ovom Mazdom .... noon stop neki koncepti , vizije , traileri cuda ... kad god procitam neku vijest uvijek "mazda prikazala koncep" ... kad ce nesto konkretno u salone
ovo je konkretno iz teasera,ove slike u tami,igraju se zivcima mazdaša
nece ni oni da predstave prije LA sajma,uvijek su tamo predstavljali auta,budu li razocarali idem na hondu