Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
Pa cinjenica jeste da nisi ni ti bez oraha u dzepu/masla na glavi, kako se vec kaze. Imas i ti bruku sovinistickih postova, ali su upakovani, nisu bas toliko ocigledni, kao matzanov odgovor.
Ali glumiti nevinasce, e jbg, nije uredu
je ne glumim nevinasce. nikad to ne radim.
ali meni se nekako cini da ste se vi vise upalili nego ja. ja sam samo odgovorila na matzanov prilicno uvredljiv i vulagarn post upucen direktno meni, u kojem komentira moj privatni zivot. a druga je stvar sto vas se dosta prepoznalo u tome.
_BataZiv_0809 wrote:Ne pada snijeg da pokrije brijeg
kao i u tvom slucaju recimo. no kod tebe je to latentno jos. upakirano u pseudo-intelektualizam.
U pravu si, cini ti se, jer sto je babi milo, to joj se i snilo. Ne bi ti to toliko puta ponovila da ti ne prija mogucnost da je to istina
I naravno, izreka bi trebala predstavljati univerzalnu istinu, stoga nemam problem da se i na mene odnosi, kao i da se moje pisanje smatra pseudo intelektualnim.
The One and Only wrote:Ovi što imaju tendenciju da se postave na žensku stranu da bi bili dobri samarićani, neka samo pročitaju Šejline postove. Još ona govori o šovinizmu hahaha ali dobro, može i ima pravo da razmišlja kako hoće. Isto tako momci, pamet u glavu, ne dirajte takve ni užarenom elektrodom.
A što se zakuhalo:-) ima li ko ideju za nóvu temu, pa da budemo parlamentarní:-) sheila će provocirati s visoka i kontrirati, bato je pomirljivi glas razuma, ramo glas godina i iskustva, matzan brutalno iskren će biti (bez brutalnosti):-D...kad svi neşto analíziraju;-)
palestinka wrote:A što se zakuhalo:-) ima li ko ideju za nóvu temu, pa da budemo parlamentarní:-) sheila će provocirati s visoka i kontrirati, bato je pomirljivi glas razuma, ramo glas godina i iskustva, matzan brutalno iskren će biti (bez brutalnosti):-D...kad svi neşto analíziraju;-)
A ja cu.metati u tebe ko izraelci sto mecu palestincima
palestinka wrote:A što se zakuhalo:-) ima li ko ideju za nóvu temu, pa da budemo parlamentarní:-) sheila će provocirati s visoka i kontrirati, bato je pomirljivi glas razuma, ramo glas godina i iskustva, matzan brutalno iskren će biti (bez brutalnosti):-D...kad svi neşto analíziraju;-)
A ja cu.metati u tebe ko izraelci sto mecu palestincima
The One and Only wrote:Ovi što imaju tendenciju da se postave na žensku stranu da bi bili dobri samarićani, neka samo pročitaju Šejline postove. Još ona govori o šovinizmu hahaha ali dobro, može i ima pravo da razmišlja kako hoće. Isto tako momci, pamet u glavu, ne dirajte takve ni užarenom elektrodom.