Jelaous boy hihi_BataZiv_0809 wrote:Prste k sebi
Jeste li varali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Fallen Angels
#626 Re: Jeste li varali?
- Fallen Angels
#627 Re: Jeste li varali?
Kao ne znaKvaziExpert wrote:Fallen Angels wrote:Haha tebe da ne cujem viseKvaziExpert wrote:meni to više djeluje kao pokušaj da se poturi![]()
doduše opet preko naših leđa![]()
što mene ba
![]()
- Ramzess Veliki
#628 Re: Jeste li varali?
Jasno. Još ako je malo manje pametna ... eh milineeee ...SSemir wrote:normalno. jel me sad razumijesRamzess Veliki wrote:Pusti da pogodim ... sisata plavuša, zar ne ???SSemir wrote:pa to jest, ali kontam da sam kad sam krenuo na fakultet da vec imam iskustva da prepoznam koja je prava za mene...
()
- HAVANA
#629 Re: Jeste li varali?
Našo on nešta fol priznavatradostan dan wrote:za kog ti navijaš , matere ti?Fallen Angels wrote: Najveca greska vas zena je sto trpite bez obzira na to o cemu se radilo. Trpit nesto lose u nekom odnosu u koji ulazes sve najbolje od sebe, njegujes ga kao cvijet, cuvas, hranis odanoscu i ljubavlju, nikako ne valja. To je kazna i prokletstvo samih vas. A Boga mi i nas, osim sto ste eto vi ljepotice u prednosti. Priznao sam uvijek, ljubav jedne zene jaca je i iskrenija od muskarceve puno puta. Zato je to valjda tako
šta to glumiš nekog ćirila i metodija po forumu...
našo si preko naših leđa da prosvjetljuješ...da mi žena tutne usisivač sad kad dođem kući.
jel to forumsko drugarstvo i solidarnost?
e moj fallen...
- Ramzess Veliki
#631 Re: Jeste li varali?
To je procenat onih koji su priznali.colt wrote:.
-
colt
#632 Re: Jeste li varali?
Malo sam se preračunao. Al i prava brojka je zabrinjavajuća (koji su priznali). Znači 33 % žena i 32 % muškaraca. Ko bi rekao . .Ramzess Veliki wrote:To je procenat onih koji su priznali.colt wrote:.![]()
![]()
-
nightvision
#633 Re: Jeste li varali?
Misli covjek, ako on usisava da se sad svi trebamo sageti. E nece da moze.radostan dan wrote: za kog ti navijaš , matere ti?
šta to glumiš nekog ćirila i metodija po forumu...
našo si preko naših leđa da prosvjetljuješ...da mi žena tutne usisivač sad kad dođem kući.
jel to forumsko drugarstvo i solidarnost?
e moj fallen...
- Ramzess Veliki
#634 Re: Jeste li varali?
E vala za takvo zadovoljstvo mi žuljevita koljena ne predstavljaju problem ...sherbett wrote:...izbaci sise i opla...svi na kolena
- Ramzess Veliki
#635 Re: Jeste li varali?
Bjež' tamo ... da me srce odalami ...sherbett wrote:Hoces da vidis?Ramzess Veliki wrote:E vala za takvo zadovoljstvo mi žuljevita koljena ne predstavljaju problem ...sherbett wrote:...izbaci sise i opla...svi na kolena
- trambusek88
- Euridika
- Globalna šefica
- Ommadawn
#638 Re: Jeste li varali?
Podsjeti me ovo na jednu moju vezu, naime djevojka je bila bolesno ljubomorna i sumnjičava iako je nisam varao. Jednu noć se naglo probudim iz sna a ona sjedi i gleda u mene, iskolačila oči i veli "ja mislim da ti mene varaš! Ustvari, ne mislim, ja to znam!". Hajd' zaspi poslije. Vrlo brzo smo nakon toga raskinuli. Ko zna šta bi se desilo...
- Fallen Angels
#639 Re: Jeste li varali?
Ommadawn wrote:Podsjeti me ovo na jednu moju vezu, naime djevojka je bila bolesno ljubomorna i sumnjičava iako je nisam varao. Jednu noć se naglo probudim iz sna a ona sjedi i gleda u mene, iskolačila oči i veli "ja mislim da ti mene varaš! Ustvari, ne mislim, ja to znam!". Hajd' zaspi poslije. Vrlo brzo smo nakon toga raskinuli. Ko zna šta bi se desilo...
Budalo gdje naleti na psihopatkinju?
Takve su spremne ubit i zaklat momka, u vecini slucajeva ni zbog cega. To je ta bolest psihe dodatno izazvana ljubomorom.
-
Only_4Kids
#640 Re: Jeste li varali?
Ista stvar. Meni mama otvoreno kaze :"U danasnjem vaktu , ne bi sine bila musku u kozi". Ali dzaba , sad ce krenuti "nije to zbog zena ,vec sto si mamin sin", kao da je prijateljski odnos sa rodjenom majkom pogresna stvar ,a ne to sto je ocigledno promiskuitet zenskog roda veci 3 do 4 puta od muskog...Salah ad-Din wrote:I onda kažu oženi se!
- Russki
#641 Re: Jeste li varali?
djelimičnoOtto_13 wrote:Mjestimicno
- Leo_alfa
#642 Re: Jeste li varali?
Kako citam ovu temu sve vise imam utisak da samo su*ci varaju.
- shady
#643 Re: Jeste li varali?
Muski ce to uglavnom priznati, ako je anonimno reci ce ili ako ih se uhvati. Djevojke ce poricati cak i kad ih uhvatis na djelu, ako postoji i najmanja mogucnost da pokusa da se izvuce, pa cak ce se i naljutiti na tebe sto si uopce pomislio to.Leo_alfa wrote:Kako citam ovu temu sve vise imam utisak da samo su*ci varaju.
- Fallen Angels
#644 Re: Jeste li varali?
Well said shady!shady wrote:Muski ce to uglavnom priznati, ako je anonimno reci ce ili ako ih se uhvati. Djevojke ce poricati cak i kad ih uhvatis na djelu, ako postoji i najmanja mogucnost da pokusa da se izvuce, pa cak ce se i naljutiti na tebe sto si uopce pomislio to.Leo_alfa wrote:Kako citam ovu temu sve vise imam utisak da samo su*ci varaju.
- Leo_alfa
#645 Re: Jeste li varali?
Ma kako god da se osoba ponasa kad vara, taman da niko nikad i ne sazna, opet ostaje na istom (ovo sto sam napisao prethodno), jos veci, ako se bez griznje savjesti moze pogledati u ogledalo...shady wrote:Muski ce to uglavnom priznati, ako je anonimno reci ce ili ako ih se uhvati. Djevojke ce poricati cak i kad ih uhvatis na djelu, ako postoji i najmanja mogucnost da pokusa da se izvuce, pa cak ce se i naljutiti na tebe sto si uopce pomislio to.Leo_alfa wrote:Kako citam ovu temu sve vise imam utisak da samo su*ci varaju.
- Ommadawn
#646 Re: Jeste li varali?
Ne pitaj. Imao bih ti sta pricat´ tri dana. Desava se...Fallen Angels wrote:
Budalo gdje naleti na psihopatkinju?![]()
![]()
Takve su spremne ubit i zaklat momka, u vecini slucajeva ni zbog cega. To je ta bolest psihe dodatno izazvana ljubomorom.
-
radostan dan
#647 Re: Jeste li varali?
naša ili šveca?
- muha_sa
- perfekcionista1
#649 Re: Jeste li varali?
hahahah da nismo imali posla sa istom curom. Takva je i moja bivsa bila. Kad sam bio posebno fin prema njoj veli ti ona meni "Allaha mi nesto si zeznuo, priznaj, znam da jesi"Ommadawn wrote:Podsjeti me ovo na jednu moju vezu, naime djevojka je bila bolesno ljubomorna i sumnjičava iako je nisam varao. Jednu noć se naglo probudim iz sna a ona sjedi i gleda u mene, iskolačila oči i veli "ja mislim da ti mene varaš! Ustvari, ne mislim, ja to znam!". Hajd' zaspi poslije. Vrlo brzo smo nakon toga raskinuli. Ko zna šta bi se desilo...
Steta, lijepa cura a luda.
- Ommadawn
#650 Re: Jeste li varali?
radostan dan wrote:naša ili šveca?