Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wickerman wrote: Lignje su jeftinije, u Hrvatskoj su inace bile u rangu Skuse ili malo skuplje sad ne mozes naci ispod 70kn.
Ovo poređenje je sa Podgorom i Baskom vodom.
?
nasred glavne plaze u makarskoj, lignje od 45 kuna, nista ukusnije nisam u zivotu pojeo.
dobro vidi se da crna gora ali gdje je tacno. lijepo je. planina direkt ide u more
zar nisam napisao? orahovac, između perasta i kotora.
i ovdje sam samo djelimično uhvatio brdo/stjenčugu/planinicu, kao i na prethodnoj fotografiji... ali na ovoj ima plavušica, što je zalutala u penzionerski dio plaže.
07.08. idem opet, ali u budvu... i nema šanse da ću izaći iz stana i pržiti se ko ćevap. plus gužva...
ovo mjestašce je pak totalna suprotnost.
počeću post u stilu @mister yes-a...ja sam star i onemoćao... a i drugi mi je put na more ove godine.
dakle potpuno moralno i materijalno posrnuo.
svaka pomoć u vidu ture džabe dobro bi došla...
ne znam sto je 8 minuta hoda od centralne plaze predaleko al eto ima nas lijenih valjda
Znaš kako ono kažu, svako zna svoje
Ja sam u te visinske jeftine objekte išao kao studentarija, sad kad sam ozbiljniji i idem sa svojom ljepšom polovinom gledamo da uživamo što više, a ne da se po zvizdanu vucaramo uzbrdno nizbrdo po 10 min nekoliko puta dnevno. A pogotovo što nikad ne idemo na istu plažu svaki dan.
ne znam sto je 8 minuta hoda od centralne plaze predaleko al eto ima nas lijenih valjda
Ja sam u te visinske jeftine objekte išao kao studentarija, sad kad sam ozbiljniji i idem sa svojom ljepšom polovinom gledamo da uživamo što više, a ne da se po zvizdanu vucaramo uzbrdno nizbrdo po 10 min nekoliko puta dnevno. A pogotovo što nikad ne idemo na istu plažu svaki dan.
i ja idem sa svojom ljepsom polovinom (mada sam i ja lijep ), uzivamo nista manje nego vi, i ne vucaramo se nekoliko puta dnevno nego jednom
doduse za nas nije uzivanje zavalit se na plazu i ne micat odatle citav dan. makar u makarskoj imas kuda setati a da ni ne osjetis sunce a kad ti je vruce, skvasis se u moru, i nastavis svojim putem
i ja idem sa svojom ljepsom polovinom (mada sam i ja lijep ), uzivamo nista manje nego vi, i ne vucaramo se nekoliko puta dnevno nego jednom
doduse za nas nije uzivanje zavalit se na plazu i ne micat odatle citav dan. makar u makarskoj imas kuda setati a da ni ne osjetis sunce a kad ti je vruce, skvasis se u moru, i nastavis svojim putem
al eto ko sto rece, svakom svoje
Otišli smo od teme...
Uostalom i damirnc je potvrdio što sam napisao glede cijana, a činjenica je da nikad nisu bile više i nepravdano su ovako visoke. Za manje pare će se u grčkoj moći ljetovati.
damirc_sa wrote:Odem juce sa suprugom do Makarske na jedan dan i rekao sam nikad vise, koji je to lopvluk. Kada smo dosli haj znam parking je cijeli dan 40 Kn, to je OK, idemo dalje spustimo se na plažu uzmemo dvije ležaljke i suncobran cijena je "samo" 120 Kn. Poslije toga ode supruga da kupi dvije pive i vodu cijena je 56 Kn. Doslo je vrijeme ručka supruga uzme piletinu i limunadu ja Oradu i 2dcl bijelog vina cijena ukupna izadje 230 Kn. Nakon toga supruga uzme dvije kugle sladoleda cijena je 16 Kn. Kada sve saberete to Vam izadje 462 Kn i kada pretvorite u marke to je cca oko 130 KM. Dakle to je cijena bez goriva, bez putarine, i bez tunela Sv Ilija.
Poređenja radi bio sam na odmoru prije Bajrama u Vodicama cijena 2 ležaljke i suncobrana iznosi 60 Kn, parking cijeli dan je 20 Kn, kugla sladoleda 5 Kn, ručak u restoranu ni jedan nisam platio skuplje od 160 Kn.
Ono sto hoci da kažem jeste da je dosta jeftinije ici na srednji jadran. Dalmacija je preskupa jer i oni znaju da dosta nase raje tu dolazi i cijene su im paprene. Apartmani se u Makarskoj krecu od 60 Eura pa na vise. Ja sam u Vodicima plačao smjestaj po 110 Eura ali u hotelu sa 4 zvjezdice i polupansionom.
Jeste da je malo skuplje otici do Šibenika, Zadra ili Vodica sto se tice goriva ali opet kazem sigurno se jeftinije prodje nego kada se ljetuje na Makarskoj rivijeri
Nije to lopovluk nego ti očekuješ cijene kao da si u Semizovcu ili negdje slično...
E ovako, ja sam MA rivijeru obišao uzduž i porijeko zadnjih godina i mogu ti reći da su postali divljački skupa destinacija i čovjek gore je uglavnom u pravu. Prošle godine iako im je vrijeme malte ne sjebalo sezonu cijene hrane, pića i smještaja nisu skidali ni za kunu.....
Nasa Stvar wrote:Da i ovdje pitam
Ima li neko neku preporuku za neki fin (ne previse skup) smjestaj negdje na ulcinjskoj rivijeri,potrebno do subote,unaprijed hvala
Ima li neko neku preporuku za neki fin (ne previse skup) smjestaj negdje na ulcinjskoj rivijeri,potrebno do subote,unaprijed hvala
Pozdrav svima, nisam od početka pratio temu i nisam upratio da li ima nekih iskustava/preporuka s' mora crne gore.
Ako ima neko neki savjet za lokaciju ljetovanja, naravno da je cijena pristupacna za dvojicu momaka 20-tih godina, takdjer prisustvo mladeži zbog provoda, sve dolazi u obzir sem sutomora i budve
gradjevina wrote:Pozdrav! Kakva je situacija sa Sutomorem? Kakva su iskustva vezano za smjestaj,cijene,provod?Islo bi nas par jarana. Hvala unaprijed.
Zbog cijena, Sutomore je uvijek prebukirano. Na plazi bude duplo vise ljudi nego sto ona moze da primi, samim tim sve ti je jasno kakva je higijena i ostalo. Nekima to ne smeta, ja ne bih preporucio.
Turisti su uglavnom iz centralne Srbije, manjeg BH entiteta i Podgoricani. Ako cemo da generalizujemo, drustvo za izbjegavanje.
Last edited by ElRe on 30/07/2015 09:47, edited 1 time in total.
Denox wrote:Pozdrav svima, nisam od početka pratio temu i nisam upratio da li ima nekih iskustava/preporuka s' mora crne gore.
Ako ima neko neki savjet za lokaciju ljetovanja, naravno da je cijena pristupacna za dvojicu momaka 20-tih godina, takdjer prisustvo mladeži zbog provoda, sve dolazi u obzir sem sutomora i budve