Wizz air
-
Vidal89
#626 Re: Wizz air
U utorak ima let iz tuzle za goteburg u pola 7 ujutro.
Je li ima jos uvijek onaj prevoz busem direktno na aerodrom u TZ, moze li vise informacija ako neko zna. Hvala
Je li ima jos uvijek onaj prevoz busem direktno na aerodrom u TZ, moze li vise informacija ako neko zna. Hvala
-
Mentha_Piperita
#627 Re: Wizz air
Ako mislis na kombi prevoz iz Sarajeva za Tuzlu, ima - prilagodjen je letovima, sve informacije imas na stranici: http://www.hvala.dk/index.phpVidal89 wrote:U utorak ima let iz tuzle za goteburg u pola 7 ujutro.
Pouzdani su i sigurni, barem do sada.
Na temi je vec pisano o tome, mozes procitati...
-
Zabavljac
#628 Re: Wizz air
sta mogu ponijeti od hrane u Njemacku?Da li mogu kajmak,sudzuk,suho meso i baklavu?Cigarete vidim da mogu steku.Da li mogu ponijeti sebi sendvic koji cu jesti npr.,jer kada sletim idem dalje?Vodu mogu od 100ml ponijeti,da li misle na jednu flasicu ili mogh vise istih?Hvala
-
lajkujMe
#629 Re: Wizz air
Ja mislim da meso i mesne preradjevine i mljeko i mljecne proizvode ne smijes prenositiZabavljac wrote:sta mogu ponijeti od hrane u Njemacku?Da li mogu kajmak,sudzuk,suho meso i baklavu?Cigarete vidim da mogu steku.Da li mogu ponijeti sebi sendvic koji cu jesti npr.,jer kada sletim idem dalje?Vodu mogu od 100ml ponijeti,da li misle na jednu flasicu ili mogh vise istih?Hvala
- muha_sa
#630 Re: Wizz air
sve to možeš al u kofer--u rucni ni snedvicZabavljac wrote:sta mogu ponijeti od hrane u Njemacku?Da li mogu kajmak,sudzuk,suho meso i baklavu?Cigarete vidim da mogu steku.Da li mogu ponijeti sebi sendvic koji cu jesti npr.,jer kada sletim idem dalje?Vodu mogu od 100ml ponijeti,da li misle na jednu flasicu ili mogh vise istih?Hvala
- Maraschino
#631 Re: Wizz air
ili autobusom ici. moze zivu kozu utovariti.muha_sa wrote:sve to možeš al u kofer--u rucni ni snedvicZabavljac wrote:sta mogu ponijeti od hrane u Njemacku?Da li mogu kajmak,sudzuk,suho meso i baklavu?Cigarete vidim da mogu steku.Da li mogu ponijeti sebi sendvic koji cu jesti npr.,jer kada sletim idem dalje?Vodu mogu od 100ml ponijeti,da li misle na jednu flasicu ili mogh vise istih?Hvala
-
Zabavljac
#632 Re: Wizz air
i sada opet ne znam smijem li se usuditi da nosim to sve(naravno ne mislim na rucni prtljag)znam da nije dozvoljeno,ali mnogi prenose 
-
SSwfin20
#633 Re: Wizz air
Uzmi bus sa Halilovicem i mozes sve prevestiZabavljac wrote:i sada opet ne znam smijem li se usuditi da nosim to sve(naravno ne mislim na rucni prtljag)znam da nije dozvoljeno,ali mnogi prenose
- Edin H.
#635 Re: Wizz air
Pa eto sam si sebi odgovorio.
Vodu ne mozes nositi sa sobom, moraces na cesmu.
Vodu ne mozes nositi sa sobom, moraces na cesmu.
- muha_sa
#636 Re: Wizz air
ne zezajZabavljac wrote:i sada opet ne znam smijem li se usuditi da nosim to sve(naravno ne mislim na rucni prtljag)znam da nije dozvoljeno,ali mnogi prenose
- arzuhal
-
Zabavljac
#638 Re: Wizz air
ja vas najozbiljnije pitam,jer kazu da su rigorozni i da naplacuju velike kazne za kajmak,suho meso itd.Ne znam da li ima neko iskustvo da je nedavno isao i nosio to sve.
- muha_sa
#639 Re: Wizz air
ja ti ozbiljno kažem da nema šta nisam nosio u ŠveCku--Geteborg-Malme-ŠtokholmZabavljac wrote:ja vas najozbiljnije pitam,jer kazu da su rigorozni i da naplacuju velike kazne za kajmak,suho meso itd.Ne znam da li ima neko iskustvo da je nedavno isao i nosio to sve.
ozbiljno i kažem da bi mi se smijali i zajebavali me kad bih kreno nabrajat šta sam sve nosio
- vjesticanametli
#640 Re: Wizz air
+1 moj muha.....nema sta nije uslo u dansku i njemacku
sramota me i napisat

- vjesticanametli
#641 Re: Wizz air
nosila sam i sendvice u rucnom i steku cigara u predatom prtljagu a steku otvorim i sve kutije nacMeM i sve u ruSAK i nosila niko nista.....zadnji put sve tako nosila preko istanbula, spanije pa do njemackeZabavljac wrote:sta mogu ponijeti od hrane u Njemacku?Da li mogu kajmak,sudzuk,suho meso i baklavu?Cigarete vidim da mogu steku.Da li mogu ponijeti sebi sendvic koji cu jesti npr.,jer kada sletim idem dalje?Vodu mogu od 100ml ponijeti,da li misle na jednu flasicu ili mogh vise istih?Hvala
- muha_sa
#642 Re: Wizz air
vjesticanametli wrote:+1 moj muha.....nema sta nije uslo u dansku i njemackusramota me i napisat
![]()
rakiješina, suhovina na razne nacine, teletina-al friška
-
baja
#643 Re: Wizz air
Skoro letim, a ostala mi je najasnoca...Lijekovi u vidu bočice spreja od 10ml, mogu li se regularno nositi sa sobom, trebal pakovati i sl?
Ima li neko iskustvo...bilo je priče nešto u kesama al to su vjerovatno parfemi
- muha_sa
#644 Re: Wizz air
ne znam za to-fakatbaja wrote:Skoro letim, a ostala mi je najasnoca...Lijekovi u vidu bočice spreja od 10ml, mogu li se regularno nositi sa sobom, trebal pakovati i sl?
znam da su mi u Geteborgu kaladont izvadili iz rucnog i heknuli u kantu za smece
nikad him halalit necu
- vjesticanametli
#645 Re: Wizz air
ja cu izdat sarmu da sam nosila hahhahahahmuha_sa wrote:vjesticanametli wrote:+1 moj muha.....nema sta nije uslo u dansku i njemackusramota me i napisat
![]()
![]()
![]()
rakiješina, suhovina na razne nacine, teletina-al friškane smijem dalje-stid me
![]()
- muha_sa
#646 Re: Wizz air
dvije školjke domacih jajavjesticanametli wrote:ja cu izdat sarmu da sam nosila hahhahahahmuha_sa wrote:vjesticanametli wrote:+1 moj muha.....nema sta nije uslo u dansku i njemackusramota me i napisat
![]()
![]()
![]()
rakiješina, suhovina na razne nacine, teletina-al friškane smijem dalje-stid me
![]()
![]()
ne smijem vise necu prezivit forum
necu dalje
- TAFKAP
#647 Re: Wizz air
Moš ti njiha iz sela izvest, al selo iz njih nikad...
Dvije tegle meda, t.j. nečega što je bilo na etiketi deklarisano kao šumski i bagremov med i završilo u smeću.
Dvije tegle meda, t.j. nečega što je bilo na etiketi deklarisano kao šumski i bagremov med i završilo u smeću.
Last edited by TAFKAP on 16/05/2017 23:10, edited 1 time in total.
- vjesticanametli
#648 Re: Wizz air
Prekuco si mene s tim jajima....cuj jaja oooj DZamijoooo

- Maraschino
#649 Re: Wizz air
Za lijekove ti je najbolje izvaditi pasos u apoteci na kome stoje svi lijekovi koje koristis.baja wrote:Skoro letim, a ostala mi je najasnoca...Lijekovi u vidu bočice spreja od 10ml, mogu li se regularno nositi sa sobom, trebal pakovati i sl?
Na zadnjem letu jednog Svabu su pravo ispeglali pa su morali i doktora da zovu. Nije mu pomogao ni prevodilac pa cujem da zovu doktora da rascisti stvari. Tip nosi neke lijekove u ampulama sa razlicitim bojama poklopaca. Brdo tih nekih lijekova. Gledao sam ga kroz prozor kada je zadnji usao u avion.
Ovome sto pita za sir, kajmak, suho meso...ozbiljno kazem, neka utovari kozu pa ce tamo imati sve. Hoce je musti ili susiti, njegov problem.
Razumijem sve i svasta ali ne treba pretjerivati. Sve sto mogu kupiti tamo ili tamo ne ide sa mnom pa makar to bio pekmez od jabuka
-
baja
#650 Re: Wizz air
helem za lijekove pasos, a za meso i jaja nista...propasce i evropa garant