normalno, pogotovo kada imas preko 25 godina, nije kao da imas sta drugo raditi tipa planirati svadbu
Svadbu? Kad sam ja to "pregurala"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
gdje sam ja rekla da nemam momkatodd_smith wrote:ja imam komplekse sto si ti na forumu, bez momka i meni pripisujes komplekse sa vec kojeg profila? 2-3?ZenaZbrkovima wrote:jesi jesitodd_smith wrote:
jok ja valaal nema veze, ako je ovo nacin da se rijesis kompleksa koji te ubise u glavu, samo udri
nase godine to mogu podnijeti
![]()
Ali hajde eto upravu si, kako god ti kazes
koliko je fula do sad imO, tacno cu pomisliti da je fulio kad nam je objasnio kakvi nam se momci svidjajubang and blame wrote:todd_smith wrote:
normalno, pogotovo kada imas preko 25 godina, nije kao da imas sta drugo raditi tipa planirati svadbu[/
Svadbu? Kad sam ja to "pregurala"![]()
jesi se pocela dirati po brcinamaZenaZbrkovima wrote:koliko je fula do sad imO, tacno cu pomisliti da je fulio kad nam je objasnio kakvi nam se momci svidjajubang and blame wrote:todd_smith wrote:
normalno, pogotovo kada imas preko 25 godina, nije kao da imas sta drugo raditi tipa planirati svadbu[/
Svadbu? Kad sam ja to "pregurala"![]()
a ja se taman uzivila
tesko se njemu, samo cu reci toZenaZbrkovima wrote: gdje sam ja rekla da nemam momkavjerovao ili ne, pricas sa djevojkom koja se udaje za koji mjesec
zamisli, a ipak sam aktivna na forumu.
opet lupetas. jel te stid vise bolantodd_smith wrote:tesko se njemu, samo cu reci toZenaZbrkovima wrote: gdje sam ja rekla da nemam momkavjerovao ili ne, pricas sa djevojkom koja se udaje za koji mjesec
![]()
![]()
Svi koji su na forumu su sami i "nakucali" godina, jel' @todde?todd_smith wrote:tesko se njemu, samo cu reci toZenaZbrkovima wrote: gdje sam ja rekla da nemam momkavjerovao ili ne, pricas sa djevojkom koja se udaje za koji mjesec
![]()
![]()
ma ne popustam ih od sinoczoomba wrote:jesi se pocela dirati po brcinamaZenaZbrkovima wrote: koliko je fula do sad imO, tacno cu pomisliti da je fulio kad nam je objasnio kakvi nam se momci svidjajua ja se taman uzivila
Otprilike, ali vecinom zene. Nemam nista protiv toga, nego gledaj koliko vas ima.bang and blame wrote:Svi koji su na forumu su sami i "nakucali" godina, jel' @todde?todd_smith wrote:tesko se njemu, samo cu reci toZenaZbrkovima wrote: gdje sam ja rekla da nemam momkavjerovao ili ne, pricas sa djevojkom koja se udaje za koji mjesec
![]()
![]()
izvini, ali djevojka koja ima energije dovoljno da pravi profil nakon profila da bi mogla mlatiti praznu slamu po forumu, gdje ces to zeniti ba, sta ti jeZenaZbrkovima wrote:opet lupetas. jel te stid vise bolantodd_smith wrote:tesko se njemu, samo cu reci toZenaZbrkovima wrote: gdje sam ja rekla da nemam momkavjerovao ili ne, pricas sa djevojkom koja se udaje za koji mjesec
![]()
![]()
ako grijesim, bujrum obrazlozi svoje navode
samo uvrci sestro...ZenaZbrkovima wrote:ma ne popustam ih od sinoczoomba wrote:jesi se pocela dirati po brcinamaZenaZbrkovima wrote: koliko je fula do sad imO, tacno cu pomisliti da je fulio kad nam je objasnio kakvi nam se momci svidjajua ja se taman uzivila
![]()
nije ovo za tebe tema, ti imas 17ćiribiribela wrote:
Samo posmatram, da vidim sta me ceka kad predjem 25.Brkooo wrote:
nije ovo za tebe tema, ti imas 17![]()
Otprilike, ali vecinom zene. Nemam nista protiv toga, nego gledaj koliko vas ima.todd_smith wrote:
Svi koji su na forumu su sami i "nakucali" godina, jel' @todde?
a kad nemaju muskarca u svom zivotu, moraju po forumu frustracije da pustajuzoomba wrote:oprase te na ruke ove zene tode
ma jok, ja sam jos mladbang and blame wrote:Otprilike, ali vecinom zene. Nemam nista protiv toga, nego gledaj koliko vas ima.todd_smith wrote:
Svi koji su na forumu su sami i "nakucali" godina, jel' @todde?![]()
Nas?!![]()
Nego, u kojoj skupini si ti? Prekuca tri banke i ti.. Kam' ženica i dječica? Ne stižeš od forumanja, jel'?
znas li metlom rukovatEurosa wrote:ćiribiribela wrote:Samo posmatram, da vidim sta me ceka kad predjem 25.Brkooo wrote:
nije ovo za tebe tema, ti imas 17![]()
Ja sam se bogme upisala na pletenje a ti znas, jes ti briga
a ja kad sam im govorio da trebaju znati drva da cijepaju i da kuhaju pitu ispod saca, smijali mi semuha_sa wrote: znas li metlom rukovat![]()
nista usisivac i ove nove tehnologije..sve su to sejtanska posla