Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post Reply
Skijaš

#626 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

hrasno38 wrote:
Skijaš wrote:
hrasno38 wrote:U Svedskoj se moze bez ikakvih problema na autoputu zaustaviti kralj i radi prekoracenja brzine mu se oduzeti vozacka a protiv "BH Princa" ne smije se ni pomisliti reci nesto ili ne daj boze iskopati neke papire koji ga inkriminiraju
Nemoj petljati i reci šta je u tim dokumentima dokaz i protiv koga.
Ja sto ti postavljas pitanja to je cudo jedno........izvoli pa postavi pitanje tamo gdje treba
Pitam tebe, ti spominješ konkretna imena, nisam ja spomenuo Leutara i Ugljena nego ti. Dakle ?
shibonja

#627 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by shibonja »

Hebote ,popio sam nemogu da stignem ovog Klix Jure Franka,a kamoli Bojana Krizaja :D
Innovation

#628 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

parangal_ wrote:ali cinjenica da on toliko tangira je sumnjiva.
Koga? Avaz, Alfu, RS i njihove medije. Mislim da ga je Senad pozvao vise iz z....... i nas na ovoj temi.
Point.

#629 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Ne smije naravno, ali igra se sa opasnim stvarima. A znamo da u BiH i za manje te skrate za glavu.
Sto? Ne smije se dotaci osinje gnijezdo, nedodirljivi SDA cinovnici, moderni bogovi. U Svedskoj se moze bez ikakvih problema na autoputu zaustaviti kralj i radi prekoracenja brzine mu se oduzeti vozacka a protiv "BH Princa" ne smije se ni pomisliti reci nesto ili ne daj boze iskopati neke papire koji ga inkriminiraju jer oni su ti bez kojih "BiH ne bi ni postojala".
Znaci ako neko zaista jeste kriminalac ne smijes protiv njega nista poduzeti jer on ima one kojima moze reci da te skrate za glavu? Logika cista 10-tka u stvari to i jeste logika ovih koji su prozvani a koju su na zalosti izgleda okusli i Leutar i Ugljen i pitaj boga ko jos.
Jebe se meni i za Bakira i za komplet SDA, meni ide na qurac njegov pokusaj omlazavanja casne Armije BiH a posebno 5. Korpusa i generala Dudakovica. Pa jebemu majku zar su ti ljudi gore izdrzali 3 razlicite vojske i opsadu da ih sad diskreditira jedan uhljup i gnjida poput ovog Kebe?
shibonja

#630 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by shibonja »

Point. wrote:
hrasno38 wrote:
Point. wrote:Ne smije naravno, ali igra se sa opasnim stvarima. A znamo da u BiH i za manje te skrate za glavu.
Sto? Ne smije se dotaci osinje gnijezdo, nedodirljivi SDA cinovnici, moderni bogovi. U Svedskoj se moze bez ikakvih problema na autoputu zaustaviti kralj i radi prekoracenja brzine mu se oduzeti vozacka a protiv "BH Princa" ne smije se ni pomisliti reci nesto ili ne daj boze iskopati neke papire koji ga inkriminiraju jer oni su ti bez kojih "BiH ne bi ni postojala".
Znaci ako neko zaista jeste kriminalac ne smijes protiv njega nista poduzeti jer on ima one kojima moze reci da te skrate za glavu? Logika cista 10-tka u stvari to i jeste logika ovih koji su prozvani a koju su na zalosti izgleda okusli i Leutar i Ugljen i pitaj boga ko jos.
Jebe se meni i za Bakira i za komplet SDA, meni ide na qurac njegov pokusaj omlazavanja casne Armije BiH a posebno 5. Korpusa i generala Dudakovica. Pa jebemu majku zar su ti ljudi gore izdrzali 3 razlicite vojske i opsadu da ih sad diskreditira jedan uhljup i gnjida poput ovog Kebe?
Evo malo cinjenica :

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#631 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

relativno84 wrote:
hrasno38 wrote:
Previse te zaslijepila mrznja prema jednoj stranci da ne vidis sustinu price :roll: Ljudi ponovise milion puta, nije bitno ko je ali ako je kriv neka ide, samo ne na nacin rekla kazala kao sto Kebo radi s tim da te price prvo prenese na papir.

Ali kad toliko mrznje imas u sebi pojedincima poput tebe je svejedno, idemo odmah na streljanje sto trositi na sudjenje svakako su pokrali drzavu :D Slucajni prolaznik bi ti pozavidio na toj moci iskljucivanja iz stvarnosti zarad licnih interesa.
Zasljepila bi i tebe ta mrznja da si svoje guzove poturo 4 godine tamo gdje sam ja poturo dok su bogovi sticali enormno bogatstvo i usput dovodili potencijalne "svete ratnike" radi kojih sam se i sam u jednom trenutku upitao za sta se to borim. A sad nakon 20 i kusur godina svaki dan gledam svoje ratne drugove koji umiru u bijedi dok se Izetbegovici, Mahmuljini, Dzaferovici i slicni baskare u svom bogatstvu smatrajuci da ih ceka samo bozija kazna. E pa zajebali su se ipak na kraju i ponekad kazne stignu i prije boga. Pokusali su oni te "svete ratnike" proturiti i po Sarajevu al jebi ga, nije proslo jer tad su u Sarajevu jos uvijek bile Sarajlije. I zato podrzavam Kebu ako ima dokaze neka ih prezentuje a ta suplja prica o napadu na citavu A BiH ne moze doci ni sa jedne druge strane nego direktno iz osinjeg gnijezda jer ja sam borac A BiH i uopste me ne dotice ako se kazni neko ko je klao i cupao necije glave a jos manje ko je krao te sad "cupa" i nase glave smatrajuci da smo beskonacno glupi i slijepi kod vlastitih ociju.
Ja sam davno napisao SDS je ovu zemlju unistio, popalio, pobio, silovao, napravio genocid ali psoljeratni "genocid" nad vlastitim narodom je napravila iskljucivo SDA sa svojim vjernim satelitima. Ja ne priznajem bozije samo ovozemaljske zakone i ovozemaljske kazne.
Ako su krivi odgovarat ce a ako nisu odgovarat ce Kebo....matematika koja nije jasna samo neukima.
hrasno38

#632 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

Point. wrote:
hrasno38 wrote:
I u svoj toj prici i dan danas se traze posmrtni ostaci generala Vlade Santica....nestao kao da ga nikad nije bilo!!!!
Innovation

#633 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

hrasno38 wrote:Ako su krivi odgovarat ce a ako nisu odgovarat ce Kebo....matematika koja nije jasna samo neukima.
Upravo tako. :thumbup:
Point.

#634 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Point. »

I sta sad sa njim? Ako ces radi tvoje slijepe mrznje prema SDA i radi nekog pukovnika HVO da blatis citav jedan korpus i njegovog komadanta, onda tebi na cast vojnice.
shibonja

#635 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by shibonja »

[quote="hrasno38"
"]
hrasno38 wrote:
Previse te zaslijepila mrznja prema jednoj stranci da ne vidis sustinu price :roll: Ljudi ponovise milion puta, nije bitno ko je ali ako je kriv neka ide, samo ne na nacin rekla kazala kao sto Kebo radi s tim da te price prvo prenese na papir.

Ali kad toliko mrznje imas u sebi pojedincima poput tebe je svejedno, idemo odmah na streljanje sto trositi na sudjenje svakako su pokrali drzavu :D Slucajni prolaznik bi ti pozavidio na toj moci iskljucivanja iz stvarnosti zarad licnih interesa.[/quote]

Zasljepila bi i tebe ta mrznja da si svoje guzove poturo 4 godine tamo gdje sam ja poturo dok su bogovi sticali enormno bogatstvo i usput dovodili potencijalne "svete ratnike" radi kojih sam se i sam u jednom trenutku upitao za sta se to borim. A sad nakon 20 i kusur godina svaki dan gledam svoje ratne drugove koji umiru u bijedi dok se Izetbegovici, Mahmuljini, Dzaferovici i slicni baskare u svom bogatstvu smatrajuci da ih ceka samo bozija kazna. E pa zajebali su se ipak na kraju i ponekad kazne stignu i prije boga. Pokusali su oni te "svete ratnike" proturiti i po Sarajevu al jebi ga, nije proslo jer tad su u Sarajevu jos uvijek bile Sarajlije. I zato podrzavam Kebu ako ima dokaze neka ih prezentuje a ta suplja prica o napadu na citavu A BiH ne moze doci ni sa jedne druge strane nego direktno iz osinjeg gnijezda jer ja sam borac A BiH i uopste me ne dotice ako se kazni neko ko je klao i cupao necije glave a jos manje ko je krao te sad "cupa" i nase glave smatrajuci da smo beskonacno glupi i slijepi kod vlastitih ociju.
Ja sam davno napisao SDS je ovu zemlju unistio, popalio, pobio, silovao, napravio genocid ali psoljeratni "genocid" nad vlastitim narodom je napravila iskljucivo SDA sa svojim vjernim satelitima. Ja ne priznajem bozije samo ovozemaljske zakone i ovozemaljske kazne.
Ako su krivi odgovarat ce a ako nisu odgovarat ce Kebo....matematika koja nije jasna samo neukima.[/quote]

Hrasno ,hebem te ja ,kako se ti konektova na ovaj moj mozak i sve ovo ovako lijepo isprinta pizda ti materina bratska,slazem se sve 100 posto ,jebem ti zar u glavuchi,da mogu sad bih podero ove virtualne stranice,izmigoljio bih iz ove svoje tjesne koze,ko u onom filmu prijeratnom,jebem ti srchiku :bih: :thumbup:
jao_situacije

#636 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by jao_situacije »

I dokle je ovo došlo nisam pratio par dana šta se dešava, jesu išta rekli iz tužilaštva ?
parangal_

#637 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by parangal_ »

hrasno38 wrote:
relativno84 wrote:
hrasno38 wrote:

Ali kad toliko mrznje imas u sebi pojedincima poput tebe je svejedno, idemo odmah na streljanje sto trositi na sudjenje svakako su pokrali drzavu :D Slucajni prolaznik bi ti pozavidio na toj moci iskljucivanja iz stvarnosti zarad licnih interesa.
Ako su krivi odgovarat ce a ako nisu odgovarat ce Kebo....matematika koja nije jasna samo neukima.
:thumbup:
relativno84

#638 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

hrasno38 wrote:Zasljepila bi i tebe ta mrznja da si svoje guzove poturo 4 godine tamo gdje sam ja poturo dok su bogovi sticali enormno bogatstvo i usput dovodili potencijalne "svete ratnike" radi kojih sam se i sam u jednom trenutku upitao za sta se to borim. A sad nakon 20 i kusur godina svaki dan gledam svoje ratne drugove koji umiru u bijedi dok se Izetbegovici, Mahmuljini, Dzaferovici i slicni baskare u svom bogatstvu smatrajuci da ih ceka samo bozija kazna. E pa zajebali su se ipak na kraju i ponekad kazne stignu i prije boga. Pokusali su oni te "svete ratnike" proturiti i po Sarajevu al jebi ga, nije proslo jer tad su u Sarajevu jos uvijek bile Sarajlije. I zato podrzavam Kebu ako ima dokaze neka ih prezentuje a ta suplja prica o napadu na citavu A BiH ne moze doci ni sa jedne druge strane nego direktno iz osinjeg gnijezda jer ja sam borac A BiH i uopste me ne dotice ako se kazni neko ko je klao i cupao necije glave a jos manje ko je krao te sad "cupa" i nase glave smatrajuci da smo beskonacno glupi i slijepi kod vlastitih ociju.
Ne volim ih ni ja, ti si se borio za zivu glavu, mene i druge su prodali da se ti ne bi previse morao boriti u oslobadjanu povrsine danasnjeg kantona i sve je jasno, koga su vise zajebali tesko je reci. Tu si pises, ziv si, tvoje dijete ima il ce imati oca, na svom si, i jos dosta toga, da imas traume, imamo ih svi ali nemamo sve nabrojano. Ali na stranu sve to u istom smo sranju to je bar jasno, ali kad cemo doci pameti :-)

Cinjenica je ocito da imas najvise frustracija jer nisi uspio da otimas kao oni i da sebe obezbjedis, tako da sve drugo su samo nijanse.

Vrlo dobro znas da niko nece odgovarati, niti ovi sto ih Kebo spominje niti on, jer takav nam je sistem, jedino sto se postize ovim jeste blacenje uloge Armije BiH u ratu i to je sva sustina price. Evo dosli smo do Sirije i bojnih otrova, uskoro se ocekuje Kebina literatura o Markalama i bas me zanima sta ces onda reci ti i tebi slicni :roll:
hrasno38

#639 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

Point. wrote:I sta sad sa njim? Ako ces radi tvoje slijepe mrznje prema SDA i radi nekog pukovnika HVO da blatis citav jedan korpus i njegovog komadanta, onda tebi na cast vojnice.
To je upravo to razmisljanje i generalizovanje stvari. Gdje sam ja spomenuo A BiH? Pojedinci su krivi za smrt Vlade Santica, za smrt i otkidanja glava srba u Vozuci, za ubistva srba u Sarajevu (Caco) itd itd a ne A BiH. Ali na zalost ti pojedinci su isto tako bili u A BiH te su kivci za sve te gadosti. Jel sad malo jasnije. Svjesno generalizujes stvari i trpas jedan narod u tor krivnje sto je potpunio netacno. Tacno je da u tom toru je bilo zvijeri i te zvijeri ce morati izaci pred lice pravde da neki upravo ne bi generalizirali i govorili to je bila A BiH.
@Skijas zivota ti prestani filozofirati i ovdje postavljati retoricka pitanja ljudima koji nisu vidjeli dokumente ali koji znaju da su i otkidane glave, i ubijani iznenadno ljudi koje sam spomenuo u sred grada Sarajeva a nisu ih ubili cetnici, a jos bolje znaju ko su ti koji su prije rata bili fukare a sad su nedodirljivi milioneri.
hrasno38

#640 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

relativno84 wrote:
hrasno38 wrote:Zasljepila bi i tebe ta mrznja da si svoje guzove poturo 4 godine tamo gdje sam ja poturo dok su bogovi sticali enormno bogatstvo i usput dovodili potencijalne "svete ratnike" radi kojih sam se i sam u jednom trenutku upitao za sta se to borim. A sad nakon 20 i kusur godina svaki dan gledam svoje ratne drugove koji umiru u bijedi dok se Izetbegovici, Mahmuljini, Dzaferovici i slicni baskare u svom bogatstvu smatrajuci da ih ceka samo bozija kazna. E pa zajebali su se ipak na kraju i ponekad kazne stignu i prije boga. Pokusali su oni te "svete ratnike" proturiti i po Sarajevu al jebi ga, nije proslo jer tad su u Sarajevu jos uvijek bile Sarajlije. I zato podrzavam Kebu ako ima dokaze neka ih prezentuje a ta suplja prica o napadu na citavu A BiH ne moze doci ni sa jedne druge strane nego direktno iz osinjeg gnijezda jer ja sam borac A BiH i uopste me ne dotice ako se kazni neko ko je klao i cupao necije glave a jos manje ko je krao te sad "cupa" i nase glave smatrajuci da smo beskonacno glupi i slijepi kod vlastitih ociju.
Ne volim ih ni ja, ti si se borio za zivu glavu, mene i druge su prodali da se ti ne bi previse morao boriti u oslobadjanu povrsine danasnjeg kantona i sve je jasno, koga su vise zajebali tesko je reci. Tu si pises, ziv si, tvoje dijete ima il ce imati oca, na svom si, i jos dosta toga, da imas traume, imamo ih svi ali nemamo sve nabrojano. Ali na stranu sve to u istom smo sranju to je bar jasno, ali kad cemo doci pameti :-)

Cinjenica je ocito da imas najvise frustracija jer nisi uspio da otimas kao oni i da sebe obezbjedis, tako da sve drugo su samo nijanse.

Vrlo dobro znas da niko nece odgovarati, niti ovi sto ih Kebo spominje niti on, jer takav nam je sistem, jedino sto se postize ovim jeste blacenje uloge Armije BiH u ratu i to je sva sustina price. Evo dosli smo do Sirije i bojnih otrova, uskoro se ocekuje Kebina literatura o Markalama i bas me zanima sta ces onda reci ti i tebi slicni :roll:
A ko te je prodao?????? Prodali su te upravo ovi o kojima se i prica ane ja niti borci A BiH iz ovog kantona. O daaaa prijatelju imao sam na raspolaganju u ratu i te kako sirok repertoar za pljacku i vlastito obezbjedjivanje ali nema srece u tome....oteto prokleto....to dolazi iz kuce, odgoja a ne iz guzice.
Nemam ja tebi i slicnima tebi sta pricati o Markalama 1 i 2, o Miskinovoj i o mnogo cemu jer ja sam to gledao vlastitim ocima i odlicno znam ko su krivci. Ali to ne znaci da treba da aminujem i cerekam se na to sto su nekakve bradate spodobe kidale glave ljudima uz vjerovatno blagi ukor komadanata da to vise ne rade.
Nevjerovatno je kako okrecete pricu na A BiH....zaista nevjerovatno jer to je upravo prica Izetbegovica i njegovih ahbaba koji se kriju uvijek iza ovog casnog imena jedne vojske koja je branila svoju zemlju. Svaki napad na njih pretvaraju u napad na A BiH iako su danass borci sirotinja a Izetbegovic i ahbabi truli bogatuni.
Ja sam rekao sta sam imao a ostalo ce ili nece reci sud.
relativno84

#641 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

hrasno38 wrote:A ko te je prodao?????? Prodali su te upravo ovi o kojima se i prica ane ja niti borci A BiH iz ovog kantona. O daaaa prijatelju imao sam na raspolaganju u ratu i te kako sirok repertoar za pljacku i vlastito obezbjedjivanje ali nema srece u tome....oteto prokleto....to dolazi iz kuce, odgoja a ne iz guzice.
Nemam ja tebi i slicnima tebi sta pricati o Markalama 1 i 2, o Miskinovoj i o mnogo cemu jer ja sam to gledao vlastitim ocima i odlicno znam ko su krivci. Ali to ne znaci da treba da aminujem i cerekam se na to sto su nekakve bradate spodobe kidale glave ljudima uz vjerovatno blagi ukor komadanata da to vise ne rade.
Nevjerovatno je kako okrecete pricu na A BiH....zaista nevjerovatno jer to je upravo prica Izetbegovica i njegovih ahbaba koji se kriju uvijek iza ovog casnog imena jedne vojske koja je branila svoju zemlju. Svaki napad na njih pretvaraju u napad na A BiH iako su danass borci sirotinja a Izetbegovic i ahbabi truli bogatuni.
To ti i kazem, ne branim njih niti ih nesto vise gotivim od tebe, cak sta vise ali ti kao stariji i iskusniji zar ne vidis previse cudnih momenata u svemu ovome sto Kebo radi :-) Gdje je izrovio Sefika to samo bog zna, pa za ovoliko vremena od rata na ovam niko covjeka nije spomenuo u negativnom kontekstu ratnih desavanja, a sad kad Miletu smeta sto pusi na drzavnim jaslama sta Kebo radi pomaze, na koji naci :-) radi cega? Ne pricaj samo o savjesti i tim sranjima, koji politicar ima savjest to kod nas :roll:

OT
Cinis mi se u smjeru DF ljevicara kako god, i neka lijepo je to, ali jedan mali primjer kako su svi smece, zar nije njihov prvi uslov bio ukidanje "bijelog hljeba" da bi usli u vlast, i sta imamo ovih dana? Nikad vise zahtjeva za istim pravom, daj pusti se te price SDA kriminalci ostali zlato, u Sarajevu vise kineza nego srba i hrvata, svi su cinili zlocine, i na kraju svi smo krivi :roll: zajebi Kebo nismo :!:
wolf07

#642 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by wolf07 »

@hrasno 38
Hajde malo odmori jarane, ubi te prica. Pusti neka jos neko kaze koju pametnu, pa nisi ti popio pamet cijelog svijeta. A kad vec solis pamet cijelom forumu i iznosis neke primjere kako ste vi sarajlije natjerali "mundjose" kako onda objasnjavas cinjenicu da ih je Alija mogao instalirati u Zenici a nije u Sarajevu? Ili kako je moguce da je Sarajevo imalo komandante brigada koji su bili zlocinci (Caco, Celo, Juka...), sto njih ne natjeraste cim su ubili prvog Srbina koji nije ni kriv ni duzan za Radovanova sranja, kad ste tako zajebani! U ljeto 1995.g. se sva Bosna digla da se Sarajevo deblokira, bruka vojske izginula okolo, a sta ste vi radili? Jeste li makar pokusali da ozbiljno napadnete iznutra taj jebeni prsten koji vas je davio skoro 4 godine.
Sad ste najpametniji i najglasniji, a cetnici vam sisli na Miljacku 1992.g. i ostali tu do Dejtona! Zao mi one vase mladosti koja izgide bezveze jer su se neki mlatimudani igrali rata. U 1.Korpusu je bilo kulturno-umjetnickih nebuloza, borbe protiv agresije pjesmom, glumom, ljepotom, suncanim naocalama... pizdama materinama k'o sto nije u ostatku BiH zajedno. I sta ste oslobodili? Oslobodili ste Zuc!!! A ne bi ste ni to da ne bi rahmetli Safeta Zajke. Sta je jos vrijedno paznje? Ti imas pravo stavljati znak pitanja iznad imena Atifa Dudakovica?
I evo neki dan vam opet MUP RS-a pretresa Klix CIJELI DAN a vas nigdje. Ja to garantujem da ga ne bi pretresali tako kako su pretresali u Sarajevu da su dosli u Zenicu, Bihac, Gorazde ili Tesanj! Nije problem da se kazni zloceinac ma ko da je u pitanju ali vi nikako da se nagodite sami sa sobom, je li taj Bakir Izetbegovic k'o pickica sjedio u trezoru i pokrio se po usima dok padaju granate ili je donosio odluke. Nesto cisto sumnjam da je mogao oboje! O njegovom rahmetli ocu najlakse je prodati muda za bubrege vama sarajlijama, sto Damir Brkan ne dodje negdje drugo pa da trtlja o "zlatnim kasikama", pa zato sto zna da bi mu "neko iz mase" oko izvadio kasikom, i to hrdjavom! A taj isti Alija je mogao fino da pokupi svog sincica za ruku i da ode u Tursku u aprilu 1992.g., vjeruj da bi ga Srbi s cvijecem ispratili! Mogao je isto tako, kao sto bi vjerovatno svaki drugi predsjednik uradio, da se pokupi i da komanduje iz onog Titinog tunela u Konjicu. Ali nije, ostao je sa vama koji ste, cim su cetnici pokupili artiljeriju oko grada, poceli da kenjate da je pokupio neke milijarde, da je doveo mudzahedine, da je prodao Srebrenicu, da je... I uvijek ste spremni da nesto mudrujete svima drugima, vi znate bolje i kako je bilo u Gorazdu, i u Srebrenici, i u Tuzli, i u Vozucoj, i u Banja Luci. Samo se bojim da nece dugo vremena proci prije nego li nam se svima vrati neki drugi Radovan? E onda se vi borite na celu sa moralnim i prepostenim Kebom i Radoncicem, a nama van Sarajeva kako god bude!
klixo

#643 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by klixo »

Innovation wrote:
hrasno38 wrote:Ako su krivi odgovarat ce a ako nisu odgovarat ce Kebo....matematika koja nije jasna samo neukima.
Upravo tako. :thumbup:
Necu da se petljam jel ARBiH kriva ili ne,ali neka oni odgovaraju za svoja djela.
Kad im se oduzme nagrada za genocid tj. RS mozemo pricati o krivici ARBiH.
Neka svako bude kaznjavan za svoje, a ne nagradjivan.

Frapiran sam naivnoscu Bosnjaka
:run:
Hajvan

#644 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Hajvan »

ima ovdje il' puno Muja iz vica, il' puno onih što se prave da su Mujo iz vica..
helem, nijedni od opisanih nisu dobročinitelji zasigurno.
pumica

#645 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by pumica »

wolf07 wrote:@hrasno 38
Hajde malo odmori jarane, ubi te prica. Pusti neka jos neko kaze koju pametnu, pa nisi ti popio pamet cijelog svijeta. A kad vec solis pamet cijelom forumu i iznosis neke primjere kako ste vi sarajlije natjerali "mundjose" kako onda objasnjavas cinjenicu da ih je Alija mogao instalirati u Zenici a nije u Sarajevu? Ili kako je moguce da je Sarajevo imalo komandante brigada koji su bili zlocinci (Caco, Celo, Juka...), sto njih ne natjeraste cim su ubili prvog Srbina koji nije ni kriv ni duzan za Radovanova sranja, kad ste tako zajebani! U ljeto 1995.g. se sva Bosna digla da se Sarajevo deblokira, bruka vojske izginula okolo, a sta ste vi radili? Jeste li makar pokusali da ozbiljno napadnete iznutra taj jebeni prsten koji vas je davio skoro 4 godine.
Sad ste najpametniji i najglasniji, a cetnici vam sisli na Miljacku 1992.g. i ostali tu do Dejtona! Zao mi one vase mladosti koja izgide bezveze jer su se neki mlatimudani igrali rata. U 1.Korpusu je bilo kulturno-umjetnickih nebuloza, borbe protiv agresije pjesmom, glumom, ljepotom, suncanim naocalama... pizdama materinama k'o sto nije u ostatku BiH zajedno. I sta ste oslobodili? Oslobodili ste Zuc!!! A ne bi ste ni to da ne bi rahmetli Safeta Zajke. Sta je jos vrijedno paznje? Ti imas pravo stavljati znak pitanja iznad imena Atifa Dudakovica?
I evo neki dan vam opet MUP RS-a pretresa Klix CIJELI DAN a vas nigdje. Ja to garantujem da ga ne bi pretresali tako kako su pretresali u Sarajevu da su dosli u Zenicu, Bihac, Gorazde ili Tesanj! Nije problem da se kazni zloceinac ma ko da je u pitanju ali vi nikako da se nagodite sami sa sobom, je li taj Bakir Izetbegovic k'o pickica sjedio u trezoru i pokrio se po usima dok padaju granate ili je donosio odluke. Nesto cisto sumnjam da je mogao oboje! O njegovom rahmetli ocu najlakse je prodati muda za bubrege vama sarajlijama, sto Damir Brkan ne dodje negdje drugo pa da trtlja o "zlatnim kasikama", pa zato sto zna da bi mu "neko iz mase" oko izvadio kasikom, i to hrdjavom! A taj isti Alija je mogao fino da pokupi svog sincica za ruku i da ode u Tursku u aprilu 1992.g., vjeruj da bi ga Srbi s cvijecem ispratili! Mogao je isto tako, kao sto bi vjerovatno svaki drugi predsjednik uradio, da se pokupi i da komanduje iz onog Titinog tunela u Konjicu. Ali nije, ostao je sa vama koji ste, cim su cetnici pokupili artiljeriju oko grada, poceli da kenjate da je pokupio neke milijarde, da je doveo mudzahedine, da je prodao Srebrenicu, da je... I uvijek ste spremni da nesto mudrujete svima drugima, vi znate bolje i kako je bilo u Gorazdu, i u Srebrenici, i u Tuzli, i u Vozucoj, i u Banja Luci. Samo se bojim da nece dugo vremena proci prije nego li nam se svima vrati neki drugi Radovan? E onda se vi borite na celu sa moralnim i prepostenim Kebom i Radoncicem, a nama van Sarajeva kako god bude!
:thumbup: :bih:
saibaba

#646 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by saibaba »

Ako imas dokumentaciju predaj je tuzilastvu mirne duse i zavrseno.

Cemu ova lakrdija i reklamiranje po televiziji ?

Kaze da mu je neko dostavio tu dokumentaciju. Otkud zna da to nisu potureni falsifikati ?

I kao bas da se potrefi doturanje dokumentacije i prestanak funkcije ?

Nije mi ni Bakir drag ali ovaj Kebo je smjesan.
hrasno38

#647 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

wolf07 wrote:@hrasno 38
Vrlo vjerovatno ih Mahmuljin sirokih ruku docekao i jos im i napravio kasarnu u Nemili!!!! A i Cengic je bio tu negdje vrlo blizu da to ideoloski potpomogne. Ja nisam stavio nikakav znak iznad Atifa Dudakovica duduce jedan nego sam stavio znak iznad ubistva generala Vlade Santica a koliko znam tu se najvise spominju Hamdija Abdic Tigar i Atif Dudakovic.
A na zalost taj isti Alija i jeste pokupio svog vojno sposobnog sincica za ruku i nije mu dao mrdnuti od sebe i niko ne spori skrivanje u Trezoru Aliji Izetbegovicu nego njegovoj sviti. I sta velis mogao je Aljo otici u Tursku???? Mogao je vjerovatno kao i sto je svako od nas mogao negdje pobjeci samo sto tada sasvim sigurno ne bi imao hacijendu na Poljinama a u Turskoj ne bi imao nikada takvu nedodirljivost koju je imao u BiH ili da budem posten tu nedodirljivost je Alija ponajmanje koristio ali sve oko njega do beskonacnosti. A i onda ne bi bilo ni skupljanja vreca para po Turskoj i cijelom svijetu sa posebnim naglaskom "daj jednu za mog malog".
I nek ste nas vi sa strane oslobodili i mada jeste ruzno a zelim vam u buducnosti da imate onaku opsadu kakvu je imao Sarajevo i dabogda vas onda oslobadjali izvana.
I kako dani prolaze na zalost ce i ispasti da su Kebo i Radoncic moralni samo kad to vecina skonta i kontejneri ce biti prazni!!!!!
Mister Yes

#648 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Mister Yes »

hrasno38 wrote: Zasljepila bi i tebe ta mrznja da si svoje guzove poturo 4 godine tamo gdje sam ja poturo dok su bogovi sticali enormno bogatstvo i usput dovodili potencijalne "svete ratnike" radi kojih sam se i sam u jednom trenutku upitao za sta se to borim.
Trebao si se to pitati čim si čuo da poginule zovemo "šehidi" ;)
hrasno38 wrote: Ja sam davno napisao SDS je ovu zemlju unistio, popalio, pobio, silovao, napravio genocid ali psoljeratni "genocid" nad vlastitim narodom je napravila iskljucivo SDA sa svojim vjernim satelitima.
SDA redovno dobija glasove naroda. I neposredno nakon rata su dobili najviše glasova a i puno puta kasnije uključujući i prošle 2014-te godine. Dakle SDA je predstavnik bošnjačkog naroda. Legitiman i već 25 godina najomiljeniji kod Bošnjaka. Zato kada kažemo "SDA je uradio to i to" mi u stvari kažemo "Bošnjaci su uradili to i to". Vrijeme je da narod preuzme odgovornost za svoje odluke. Šta god da bude sa ovom zemljom Bošnjaci su sami krivi/zaslužni za to.
Hajvan

#649 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Hajvan »

Mister Yes wrote:Dakle SDA je predstavnik bošnjačkog naroda. Legitiman i već 25 godina najomiljeniji kod Bošnjaka. Zato kada kažemo "SDA je uradio to i to" mi u stvari kažemo "Bošnjaci su uradili to i to". Vrijeme je da narod preuzme odgovornost za svoje odluke. Šta god da bude sa ovom zemljom Bošnjaci su sami krivi/zaslužni za to.
Upravo. :thumbup:
hrasno38

#650 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

relativno84 wrote:
hrasno38 wrote:A ko te je prodao?????? Prodali su te upravo ovi o kojima se i prica ane ja niti borci A BiH iz ovog kantona. O daaaa prijatelju imao sam na raspolaganju u ratu i te kako sirok repertoar za pljacku i vlastito obezbjedjivanje ali nema srece u tome....oteto prokleto....to dolazi iz kuce, odgoja a ne iz guzice.
To ti i kazem, ne branim njih niti ih nesto vise gotivim od tebe, cak sta vise ali ti kao stariji i iskusniji zar ne vidis previse cudnih momenata u svemu ovome sto Kebo radi :-) Gdje je izrovio Sefika to samo bog zna, pa za ovoliko vremena od rata na ovam niko covjeka nije spomenuo u negativnom kontekstu ratnih desavanja, a sad kad Miletu smeta sto pusi na drzavnim jaslama sta Kebo radi pomaze, na koji naci :-) radi cega? Ne pricaj samo o savjesti i tim sranjima, koji politicar ima savjest to kod nas :roll:

OT
Cinis mi se u smjeru DF ljevicara kako god, i neka lijepo je to, ali jedan mali primjer kako su svi smece, zar nije njihov prvi uslov bio ukidanje "bijelog hljeba" da bi usli u vlast, i sta imamo ovih dana? Nikad vise zahtjeva za istim pravom, daj pusti se te price SDA kriminalci ostali zlato, u Sarajevu vise kineza nego srba i hrvata, svi su cinili zlocine, i na kraju svi smo krivi :roll: zajebi Kebo nismo :!:
Druze ovdje je jednostavna matematika i nemam apsolutno nista ni sa Kebom ni sa Radoncicem a ne daj boze ni sa Izetbegovicem. Niko od njih nije moj miljenik, moj favorit i da budem iskren tesko da trenutno takve i mogu naci u BiH ali upravo kao neko ko se borio za ovu drzavu smatram da bi se skinula ljaga sa imena A BiH i casnih ljudi u njoj neko ce morati odgovarati i za nedjela koja su pocinjena u njeno ime. Svi i jesu cinili zlocine ali su omjeri tih zlocina neuporedivi.
Post Reply