Što privlači nas muške

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bang and blame

#626 Re: Što privlači nas muške

Post by bang and blame »

todd_smith wrote:
nejebica druze :lol:

Svega mi sam mislila da imaš 30+
Sad kontam da nemaš više od 23 godine.
Svaki post ti je "oprošten" :mrgreen:
todd_smith

#627 Re: Što privlači nas muške

Post by todd_smith »

bang and blame wrote:
todd_smith wrote:

17 ako cemo preciznije :nosic:
zoomba

#628 Re: Što privlači nas muške

Post by zoomba »

mehke i tople grudi :oops:
bang and blame

#629 Re: Što privlači nas muške

Post by bang and blame »

todd_smith wrote:
bang and blame wrote:
todd_smith wrote:

17 ako cemo preciznije :nosic:

Ćopaj, ćopaj.. :skoljka:
Dr Kova

#630 Re: Što privlači nas muške

Post by Dr Kova »

opuštenost i jednostavnost
zlajapravaraja

#631 Re: Što privlači nas muške

Post by zlajapravaraja »

Prvo gledam ima li pitomu i bistru "njusku" :oops: , a onda mahinalno pogledam u gleznje :evil:

Od glave do pete, takoreci :oops:
KPNCTNJAH

#632 Re: Što privlači nas muške

Post by KPNCTNJAH »

Kad zna smotat' :gunjastajl:
todd_smith

#633 Re: Što privlači nas muške

Post by todd_smith »

kad ima zgodnu jaranicu koju mogu uvaliti kristi
KPNCTNJAH

#634 Re: Što privlači nas muške

Post by KPNCTNJAH »

Jaranicu prihvatam samo ako je bolja od te tvoje :mrgreen: salim se, ja sam ozenjen :stidljiv:
todd_smith

#635 Re: Što privlači nas muške

Post by todd_smith »

KPNCTNJAH wrote:Jaranicu prihvatam samo ako je bolja od te tvoje :mrgreen: salim se, ja sam ozenjen :stidljiv:
nikada se sa ruznijom ne ljubim uvijek sa najboljom iz grupe, sta cu :(
jao_situacije

#636 Re: Što privlači nas muške

Post by jao_situacije »

kad kaže da sam klon :oops:
zoomba

#637 Re: Što privlači nas muške

Post by zoomba »

koja zna da ,da ljubav
koja zna da osjeca

i da se stavi na atribute :D
sedma_7

#638 Re: Što privlači nas muške

Post by sedma_7 »

prog321 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Da ne bude da samo stavljam slikice ... svidjeo mi se ovaj komentar:
____________________________________________________________________________________________
Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost.

"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.
____________________________________________________________________________________________
Ovako izgleda dr. Stefan Huan.

Image

On sigurno zna o cemu prica :-D :lol:
:lol:
prog321

#639 Re: Što privlači nas muške

Post by prog321 »

Jaka zena koja kvoca u svakom trenutku i autorativno podbada svoje misljenje. I kad sve to zapakuje nekom fakultetskom diplomom, neka vam je Bog na pomoci. :-D
warna 1444

#640 Re: Što privlači nas muške

Post by warna 1444 »

Kad se bez pogovora skloni "s televizora" kad igra reprezentacija. :izet:
spreca

#641 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

prog321 wrote:Jaka zena koja kvoca u svakom trenutku i autorativno podbada svoje misljenje. I kad sve to zapakuje nekom fakultetskom diplomom, neka vam je Bog na pomoci. :-D
Pa nije valjda da ima i takvih koji dozvole da zena donese diplomu kuci :shock: ......moze samo do pred avliju ....pocijepa je i onda ima ulazak u avliju :mrgreen:
Sunny-7

#642 Re: Što privlači nas muške

Post by Sunny-7 »

spreca wrote:
prog321 wrote:Jaka zena koja kvoca u svakom trenutku i autorativno podbada svoje misljenje. I kad sve to zapakuje nekom fakultetskom diplomom, neka vam je Bog na pomoci. :-D
Pa nije valjda da ima i takvih koji dozvole da zena donese diplomu kuci :shock: ......moze samo do pred avliju ....pocijepa je i onda ima ulazak u avliju :mrgreen:
Haha, hebo diplomu, 'ta ce joj diploma?! Nece diploma razvit' burek, bolje su one bRez papira, sa 4 osnovne i mahalskim fakultetom ;) Eee, Ote sto znalacki znaju zednog preko vode prevest', Ote su praOve, ono sto privlaci muske :mrgreen:
spreca

#643 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci :mrgreen: .......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati :oops: :lol:
Arii

#644 Re: Što privlači nas muške

Post by Arii »

spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci :mrgreen: .......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati :oops: :lol:

ovo može zahtjevati pismena, da ne kažem dovoljno obrazovana osoba koja zna da se " ne zna" (ili ne bi) piše odvojeno!
svi ostali....neka se zadovolje onim daj šta daš, iliti daj koju daš :D
spreca

#645 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Arii wrote:
spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci :mrgreen: .......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati :oops: :lol:

ovo može zahtjevati pismena, da ne kažem dovoljno obrazovana osoba koja zna da se " ne zna" (ili ne bi) piše odvojeno!
Samo se ti tjesi :mrgreen: .....kad hocu sastavim...kad hocu rastavim...uzimam sta hocu :mrgreen:
almir90

#646 Re: Što privlači nas muške

Post by almir90 »

Arii wrote:

Pa i nije baš da imaš pravo Spreču osuđivati za (ne)pismenost. :lol:
spreca

#647 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

almir90 wrote:
rekoh ja da su im diplome za potpalu vatre :lol:
almir90

#648 Re: Što privlači nas muške

Post by almir90 »

spreca wrote:
almir90 wrote:
rekoh ja da su im diplome za potpalu vatre :lol:
Ubila ih demokratija, ili ti ga demokracija, umislile sebi ako nosaju hlače da automatski im nikne i prangija, pa da budu gazde u kući. E, pa neće moći to tako, zna se ko lupa šakom o sto, a ko pravi pitu. :D
Arii

#649 Re: Što privlači nas muške

Post by Arii »

spreca wrote:
Arii wrote:

Samo se ti tjesi :mrgreen: .....kad hocu sastavim...kad hocu rastavim...uzimam sta hocu :mrgreen:

komentar je bio u svrhu edukacije, ne u svrhu provokacije...

ti se tješi, jer si pretpostavljam svjestan da je to "šta" hoćeš u skladu s onim što ti možeš, sve mimo toga ne valja, ili je prepotentna, trvdoglava, kurva etc...
spreca

#650 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

almir90 wrote:
Ubila ih demokratija, ili ti ga demokracija, umislile sebi ako nosaju hlače da automatski im nikne i prangija, pa da budu gazde u kući. E, pa neće moći to tako, zna se ko lupa šakom o sto, a ko pravi pitu. :D
Ko bi ko ima muda dozvolio nekoj tamo koja mase nekim papiricem da mu komanduje u njegovoj kuci :mrgreen: ......tobe jarabi....treba im zabraniti nosati hlace...samo dimije pa kom pase nek uzme :mrgreen: :lol:
Post Reply