todd_smith wrote:
nejebica druze
Svega mi sam mislila da imaš 30+
Sad kontam da nemaš više od 23 godine.
Svaki post ti je "oprošten"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
todd_smith wrote:
nejebica druze
17 ako cemo preciznijebang and blame wrote:todd_smith wrote:
nejebica druze
todd_smith wrote:17 ako cemo preciznijebang and blame wrote:todd_smith wrote:
nejebica druze
nikada se sa ruznijom ne ljubim uvijek sa najboljom iz grupe, sta cuKPNCTNJAH wrote:Jaranicu prihvatam samo ako je bolja od te tvojesalim se, ja sam ozenjen
prog321 wrote:Ovako izgleda dr. Stefan Huan.Ramzess Veliki wrote:Da ne bude da samo stavljam slikice ... svidjeo mi se ovaj komentar:
____________________________________________________________________________________________
Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost.
"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.
____________________________________________________________________________________________
On sigurno zna o cemu prica![]()
Pa nije valjda da ima i takvih koji dozvole da zena donese diplomu kuciprog321 wrote:Jaka zena koja kvoca u svakom trenutku i autorativno podbada svoje misljenje. I kad sve to zapakuje nekom fakultetskom diplomom, neka vam je Bog na pomoci.
Haha, hebo diplomu, 'ta ce joj diploma?! Nece diploma razvit' burek, bolje su one bRez papira, sa 4 osnovne i mahalskim fakultetomspreca wrote:Pa nije valjda da ima i takvih koji dozvole da zena donese diplomu kuciprog321 wrote:Jaka zena koja kvoca u svakom trenutku i autorativno podbada svoje misljenje. I kad sve to zapakuje nekom fakultetskom diplomom, neka vam je Bog na pomoci.......moze samo do pred avliju ....pocijepa je i onda ima ulazak u avliju
spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci.......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati
![]()
Samo se ti tjesiArii wrote:spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci.......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati
![]()
ovo može zahtjevati pismena, da ne kažem dovoljno obrazovana osoba koja zna da se " ne zna" (ili ne bi) piše odvojeno!
svi ostali....neka se zadovolje onim daj šta daš, iliti daj koju daš
Pa i nije baš da imaš pravo Spreču osuđivati za (ne)pismenost.Arii wrote:spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci.......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati
![]()
ovo može zahtjevati pismena, da ne kažem dovoljno obrazovana osoba koja zna da se " ne zna" (ili ne bi) piše odvojeno!
svi ostali....neka se zadovolje onim daj šta daš, iliti daj koju daš
rekoh ja da su im diplome za potpalu vatrealmir90 wrote:
Pa i nije baš da imaš pravo Spreču osuđivati za (ne)pismenost.
Ubila ih demokratija, ili ti ga demokracija, umislile sebi ako nosaju hlače da automatski im nikne i prangija, pa da budu gazde u kući. E, pa neće moći to tako, zna se ko lupa šakom o sto, a ko pravi pitu.spreca wrote:rekoh ja da su im diplome za potpalu vatrealmir90 wrote:
Pa i nije baš da imaš pravo Spreču osuđivati za (ne)pismenost.
spreca wrote:Samo se ti tjesiArii wrote:spreca wrote:Doduse moRe diplomom vatru potpaliti u peci.......kakva je to fakultetsi obrazovana zena a nezna jufke sukati/razviti.....na bilo kojem fakultetu treba poloziti kuhanje a posle toga ima pravo nastaviti dalje studiranje......moram ovo predloziti da se unese u zakon o skolstvu.....i bez diplome o kuhanju se nebi mogla vjencati
![]()
svi ostali....neka se zadovolje onim daj šta daš, iliti daj koju daš.....kad hocu sastavim...kad hocu rastavim...uzimam sta hocu
Ko bi ko ima muda dozvolio nekoj tamo koja mase nekim papiricem da mu komanduje u njegovoj kucialmir90 wrote:
Ubila ih demokratija, ili ti ga demokracija, umislile sebi ako nosaju hlače da automatski im nikne i prangija, pa da budu gazde u kući. E, pa neće moći to tako, zna se ko lupa šakom o sto, a ko pravi pitu.