Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mushkile chibira

#626 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mushkile chibira »

:run:
Last edited by mushkile chibira on 11/01/2015 12:08, edited 1 time in total.
ljevoruki

#627 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ljevoruki »

mushkile chibira wrote: Ja kontam da bi ona seka iz Chelsea (ispravite me ako grijesim) bila "djecija emisija' u poredjenju sa Emirom ukoliko ista dobije posao, garantujem vecu gledanost repke sa njom u strucnom stabu :D kao da ni jedan igrac ne bi odbio poziv.
Ne barchi mi doktorku! :D
pirmin

#628 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by pirmin »

On topic:
Sta ima novo kod Emire?
Lici mi na Severinu. :D
phillie

#629 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
phillie

#630 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

trcicu trceci wrote:Ne znam, nekako m bolje da je tako po nacionalnosti, opet zna se neki red, a moze se naci ljudi koji vrijede u svakoj od tri. Moze se desiti ovako da se prebacuje kako se forsiraju ovi ili oni, ili sta ja znam
Jest, tako mozemo serbes birati izmedju Tulica i Nikica. Nije problem nacionalni kljuc, kad bi nacionalne grupe u NSBIH zaista davale najbolje prijedloge i najkompetentnije strucnjake iz svojih "tabora", ali to ocigledno nije slucaj, vec daj da utrpamo svog nek bere na guzove platu, ionako nas boli klinac sta ce uraditi....
Stari

#631 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Stari »

Stari wrote:Ovaj prvi "premotati" i centrirati na 8-u minutu i 15 sekundi i gledati jedno minut.

https://www.youtube.com/watch?v=xrTNPTYkPDs

Ovaj drugi zaplet pocinje na 1min 53 sek - rasplet i "svrsetak" je oko 2 min . 05 sek

https://www.youtube.com/watch?v=RR3YlZA77Vg

Mislim ... 'vako ...znam... vjerovatno se izlazem riziku slanja na privremeni boravak u Banovicima zbog ....neprimjerenog ...citiranja samog sebe ...ali novogodisnje je vece ....sjedim ....i koliko mi starost to dozvoljava ....okrepljujem se uz razno-razne hemikalije .... i tako ...da ne kenjekam sad cudo .... nema mi u ovom casu veceg meraka nego gledati kako smo nekad imali Meshu i Papeta zajedno ...i kako je to sve zajedno bilo - ubitacno.

Sa vjerom u to da ce ...recimo ... Miralem preuzeti Papetovu a ....hm... hajd recimo Izet - Meshinu ...ulogu ....

pravo da vam kazem: ne znam ni sta bih vam rekao ...osim .... kantamo ih sviju ....do kraja.

Ono sto sam pokusao reci .... sretna nova godina momci .... i dabogda nam malo bolje krenulo na proljece.
...
AcaLukas

#632 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AcaLukas »

11. januara ide u posjetu Marticu. Pitanje jel safet uopste znao za Martica? Mada, i da je znao nebi ga zvao jer bi uzeo mjesto germancima...
luckylaka

#633 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

AcaLukas wrote:11. januara ide u posjetu Marticu. Pitanje jel safet uopste znao za Martica? Mada, i da je znao nebi ga zvao jer bi uzeo mjesto germancima...
Kada si ti prvi put cuo za ovoga igraca. ..ja danas
AcaLukas

#634 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AcaLukas »

luckylaka wrote:
AcaLukas wrote:11. januara ide u posjetu Marticu. Pitanje jel safet uopste znao za Martica? Mada, i da je znao nebi ga zvao jer bi uzeo mjesto germancima...
http://forum.klix.ba/bh-reprezentativci ... #p10559977

Pisano 20. septembra prosle godine.
luckylaka

#635 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

AcaLukas wrote:
luckylaka wrote:
http://forum.klix.ba/bh-reprezentativci ... #p10559977

Pisano 20. septembra prosle godine.
Aha ok :thumbup:
zetareticula

#636 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Mesa ce uraditi vise posla za jednu sedmicu nego bivsi za cijeli mandat :thumbup:
SkyLimit

#637 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by SkyLimit »

Savez je Baždareviću dao manju platu nego prethodnom selektoru, ali izgleda da su se preračunali. Sa ovim putovanjima da porazgovara sa igračima(Arslanagić, Martić, Đurić...) Baždarević će ispasti veći trošak. Sa prethodnim selektorom su barem znali na čemu su, on je višemjesečni period između dvije utakmice reprezentacije provodio u toploj fotelji skautirajući utakmice Barcelone i Paris SG.
__Phoenix__

#638 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by __Phoenix__ »

Halal mu svaka marka.
Logovan

#639 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

zetareticula wrote:Mesa ce uraditi vise posla za jednu sedmicu nego bivsi za cijeli mandat :thumbup:
:lol: :run:

Kako se lupaju gluposti.
zetareticula

#640 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Logovan wrote:
zetareticula wrote:Mesa ce uraditi vise posla za jednu sedmicu nego bivsi za cijeli mandat :thumbup:
:lol: :run:

Kako se lupaju gluposti.
Yes of skroz :lol: tri magicne rijeci :D :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#641 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

S tim da su ovdje pojedini pripadnici kulta ličnosti otjeranog amatera SS ubjeđivali druge forumaše kako haman nije posao selektora da ide da gleda potencijalne reprezentativce po Europi više me, skoro, ništa ne može iznenaditi.

Čuj Baždaravić ide da gleda Martića, Arslanagića, čuj ide im na noge, još ako kaže da će popričati sa njima :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Treba da se ugleda na našeg naj, naj selektora, čovjek fino naslijedio najjaču ekipu koju smo ikada imali u fudbalu, a ostale igrače su mu dovodili jal Juka, jal Sejo, jal novinari. Tako treba da se radi :D

Baždarević se, barem trenutno, ponaša kao selektor, za razliku od predhodnog levata. Baš me zanima dokle je sa tužbom. Mungosu treba zabraniti ulazak u zemlju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#642 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Gori su kriticari od papetoljubaca. Kako se to vec ranije kvalifikovalo, je li. Nikako da popuste sa Safetom. Nova tema, novi selektor, ali hajmo opet po starom selektoru. Bgm ja bih se zapitao da li mi je potrebna strucna pomoc.
Mesa obilazi potencijalne reprezentativce? :thumbup: Dobar potez za pocetak. Samo nek nastavi.
AcaLukas

#643 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AcaLukas »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:S tim da su ovdje pojedini pripadnici kulta ličnosti otjeranog amatera SS ubjeđivali druge forumaše kako haman nije posao selektora da ide da gleda potencijalne reprezentativce po Europi više me, skoro, ništa ne može iznenaditi.

Čuj Baždaravić ide da gleda Martića, Arslanagića, čuj ide im na noge, još ako kaže da će popričati sa njima :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Treba da se ugleda na našeg naj, naj selektora, čovjek fino naslijedio najjaču ekipu koju smo ikada imali u fudbalu, a ostale igrače su mu dovodili jal Juka, jal Sejo, jal novinari. Tako treba da se radi :D

Baždarević se, barem trenutno, ponaša kao selektor, za razliku od predhodnog levata. Baš me zanima dokle je sa tužbom. Mungosu treba zabraniti ulazak u zemlju.
Pratio je i safet, ali incognito. :oops:
cvrčak_na_hedonizmu

#644 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Kada promijeniš nešto u životu, bilo šta, da bi vidio šta se dešava i donio neki sud jel promjena dobra ili nije moraš da uporediš istu sa nečim. Ne treba biti kvantni fizičar pa to shvatiti. Valjda.

Dobro si, čuj inkognito :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#645 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kada promijeniš nešto u životu, bilo šta, da bi vidio šta se dešava i donio neki sud jel promjena dobra ili nije moraš da uporediš istu sa nečim. Ne treba biti kvantni fizičar pa to shvatiti. Valjda.

Dobro si, čuj inkognito :lol: :lol:
Ne slazem se. To da je pozitivno sto selektor ide traziti potencijalne reprezentativce je svakako plus. Poredio ti to s nekim ili ne poredio, je li tako?
S kim se poredio Safet? Ne sjecam se nesto da je poredjen sa Bakom, Muzurovicem, Cirom....ne treba ni Mesu, covjek je dobio tezak zadatak i odmah je poceo raditi ne bi li uspio bar do baraza dobaciti, a po mogucnosti i do direktnog plasmana.
luckylaka

#646 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

:lol: Mesa sve da mu ide po planu ne moze uraditi sto je uradio bivsi bar za sest godina :D
dulekrele

#647 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by dulekrele »

BHF_Manijak wrote:
HTI wrote:A sta 'vo njoj Mehmed pokazuje na cetvrtoj slici? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo je valjda peta slika

Image

:lol: :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#648 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

@tomahawk, d

a završim priču o SS. Čovjek je naslijedio reprezentaciju koja je u grupi sa Španijom, Turskom i Belgijom završila na drugom mjestu, a onda jedva ispala od Portugala. Znači, dobio je više-manje kostur ekipe i gotov proizvod. Po meni, da smo imali boljeg i agilnijeg selektora, sada, imali bi bolje rezultate i više igrača. Umjesto toga nam se desila situacija zvana "one day miracle" gdje smi se plasirali na SP, a onda smo peti u kvalifikacionoj grupi sa tendencijom nastavka slobodnog pada.Ista situacija se desila Latviji, samo, mi smo za Latviju Njemačka, a isto nam se dešava. Nije SS odveo na SP Albaniju pa da ga slavimo ko oslobodioca i velikog čovjeka.

Sve prežvakano, da ne davimo dalje.

LP
LSD

#649 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by LSD »

SkyLimit wrote:Savez je Baždareviću dao manju platu nego prethodnom selektoru, ali izgleda da su se preračunali. Sa ovim putovanjima da porazgovara sa igračima(Arslanagić, Martić, Đurić...) Baždarević će ispasti veći trošak. Sa prethodnim selektorom su barem znali na čemu su, on je višemjesečni period između dvije utakmice reprezentacije provodio u toploj fotelji skautirajući utakmice Barcelone i Paris SG.
to i jest posao selektora....pored te trojice, ima još momaka koje treba obici, vidjeti uživo par utakmica, popricati sa njima itd
Arslanagić se još uvijek može premuntati da igra za nas, za razliku od Halilovića
trcicu trceci

#650 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by trcicu trceci »

Hoce li ici Mesa da gleda naseg reprezentativca u najboljem klubu? Daleko mu Milano? :izet: :D
Locked