Da barem pokusa nesto kreirati, a ne da se uplasi i vraca loptu iza sebe.Dead Man Walking wrote:Ja ne znam stvarno sta su ljudi ocekivali od Stilica za 20ak minuta da uradi?
31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#626 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
- Mea_parvitas
#627 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Otišao je, hvala Bogu. Usrao je dovoljno ove kvalifikacije.leškarenje wrote:Odlicno,jebes djurica i Cimija ...prece je bilo pogledati sta imaju reci igraci Germanije...puu jebem ti narod,do juce se osipali na iste igrace koje sad guraju i hvale njihov nastup u prvom timu...PAPE ODLAZI
- Ludzak
#628 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Prvo poluvrijeme loše. Drugo poluvrijeme puno bolje, ali treba još puno korekcije u igri, posebno na sredini terena. Sredina nam je loša, a i jasno je to zato što je Pjanić u jako lošoj formi. Meša treba proraditi upravo koliko toliko na sredinu (bez sredine smo niko i ništa, ne samo mi, nego sve ekipe bez sredine), na brzinu jer su nam igrači relativno sporopokretni, i da ne srljaju bezveze jer puno grešimo.
Onaj Hadžić se nije ni vidio gotovo u cijeloj utakmici, osim jednog kontakta sa loptom i dobrog uklizavanja. Ostalo loše. Ja ne znam da li je uopšte on za repke.
Mujdža, loš na snazi, neprimjetan. Trebao bi biti na klupi.
Što se tiče Medunjanina, izgleda otkada je zapustao bradu i okrenuo se vjeri, fudbal mu više nije prioritet.
Vršajević, nešta trči, tandara. Pretrčao puno, a 90% od tih pretrčavanja su beskorisni.
Onaj Hadžić se nije ni vidio gotovo u cijeloj utakmici, osim jednog kontakta sa loptom i dobrog uklizavanja. Ostalo loše. Ja ne znam da li je uopšte on za repke.
Mujdža, loš na snazi, neprimjetan. Trebao bi biti na klupi.
Što se tiče Medunjanina, izgleda otkada je zapustao bradu i okrenuo se vjeri, fudbal mu više nije prioritet.
Vršajević, nešta trči, tandara. Pretrčao puno, a 90% od tih pretrčavanja su beskorisni.
Last edited by Ludzak on 31/03/2015 23:27, edited 1 time in total.
- Ludzak
#629 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
...
Last edited by Ludzak on 31/03/2015 23:27, edited 1 time in total.
- noiserr
#630 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Izo nezna ruzan gol dati.
Last edited by noiserr on 31/03/2015 23:26, edited 2 times in total.
- zecko_kupuz
#631 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Ovo je cunami slabe forme kod igrača, po riječima velikog fahraona.
To se dobro vidi. Ali ovo je meni čak super-anemično u odnosu na npr. utakmicu s Velsom (gdje su mnogi naši već uveliko kuburili s formom). Novi strateg, razumijem, ali nek' ih malo šutne nogom u guzicu, neka se trznu, ovdje jedino dobivaju šansu da pokažu nešto.
Gomilanja po tri naša igrača oko lopte su mi normalna pojava, ipak su još neuigrani. Ali mora biti kudikamo više dinamike u igri i brži protok lopte! Neka se poradi ili na kondiciji (pogotovo kod rezervista) ili na uigravanju smislenih akcija.
Gomilanja po tri naša igrača oko lopte su mi normalna pojava, ipak su još neuigrani. Ali mora biti kudikamo više dinamike u igri i brži protok lopte! Neka se poradi ili na kondiciji (pogotovo kod rezervista) ili na uigravanju smislenih akcija.
-
Dead Man Walking
#632 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Ja, i? Kad bude 3-4 puta po 60-90 minuta onda mozemo reci nista, a tih pola sata pred kraj se ni Zidan ne bi proslavio. Narocito ne u utakmici u kojoj cijeli vezn red nije napravio sansu, osim iz kontre.leškarenje wrote:Ovo mu je peti put po 20 minuta i nista...Dead Man Walking wrote:Ja ne znam stvarno sta su ljudi ocekivali od Stilica za 20ak minuta da uradi?
- Arteta
#633 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
---------------------------Dzeko-------------------------------------
--------------Lulic-------Pjanic----------Hajrovic-----------
-------------------Kolasinac------Besic-------------------------
----Zukanovic------Spahic-----Vranjes-----Martic--------
---------------------------Begovic-----------------------------
Raja, sta mislite o ovom timu.
-
Dead Man Walking
#634 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Treba Cimirota i Radovca, oni imaju.leškarenje wrote: Lik nema pojma,dobar je prema nasem golu
- ZonFon
#635 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Ne moze Mesa promjeniti nista puno u ovih par dana. Nemamo mi veliki fond kvalitetnih igraca, tako da ce sve zavisti od njihove forme u buducnosti.
Neka nam je sretno, pa valjda i mi nekad izborimo to EP.
Neka nam je sretno, pa valjda i mi nekad izborimo to EP.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#636 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Dead Man Walking wrote:Treba Cimirota i Radovca, oni imaju.leškarenje wrote: Lik nema pojma,dobar je prema nasem golu
- Logovan
#637 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Joj smor utakmice, šta je ono ljudi moji.
Prvo poluvrijeme mrtvo skroz. Nema se šta spomenuti, apsolutno ništa nisu uradili. Igrači k'o pjani jebo te, nigdje akcija, šuteva, ma ništa.
Drugo kao malo življe se odigralo, ali opet više za zaborav, nego za zapamtit. Sjebah se kada je Hajrović zabio gol.
Frajer zaboravio šta je fudbal, ali zabio je gol ipak. Džeko imao onu šansu, bila možda još jedna i to je to. Za čitavih 90. minuta mi nismo uputili 5 šuteva.
Džeko borben, ali odsječen je bio veći dio utakmice. Haman pa ništa nije uradio. Višća slab, Pjanić igra k'o Osmanagić, Vršajević niđe veze, kao i Hadžić, itd. I oni što su ušli nisu ništa posebno pokazali. Tino je imao dobrih poteza.
Zašto Đurića nije ubacio? Malo je glupo što ni Cimirotu nije dao šanse, ali eto hajde.
Prvo poluvrijeme mrtvo skroz. Nema se šta spomenuti, apsolutno ništa nisu uradili. Igrači k'o pjani jebo te, nigdje akcija, šuteva, ma ništa.
Drugo kao malo življe se odigralo, ali opet više za zaborav, nego za zapamtit. Sjebah se kada je Hajrović zabio gol.
Džeko borben, ali odsječen je bio veći dio utakmice. Haman pa ništa nije uradio. Višća slab, Pjanić igra k'o Osmanagić, Vršajević niđe veze, kao i Hadžić, itd. I oni što su ušli nisu ništa posebno pokazali. Tino je imao dobrih poteza.
Zašto Đurića nije ubacio? Malo je glupo što ni Cimirotu nije dao šanse, ali eto hajde.
- Mea_parvitas
#638 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Ne znam zasto, ali nekako imam osjecaj da iz ovih pitara izbija ljubomora zbog ogromne kolicine Željinih igraca u reprezentaciji.

-
Fudo387
#639 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Da bar jednom u tih dvadesetak minuta komentator kaze, Stilic.Dead Man Walking wrote:Ja ne znam stvarno sta su ljudi ocekivali od Stilica za 20ak minuta da uradi?
Ma bezze lik, daj boze da on bude kakvo pojacanje...tankosava.
-
Dead Man Walking
#640 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Ma jok, ne bi to oni.Mea_parvitas wrote:Ne znam zasto, ali nekako imam osjecaj da iz ovih pitara izbija ljubomora zbog ogromne kolicine Željinih igraca u reprezentaciji.![]()
- mO k3
#641 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Dobro smo prosli ... igrali smo pred domacom publikom 
-
-H-E-L-L-
#642 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Arteta wrote:---------------------------Dzeko-------------------------------------
Nezz za kolasinca dal on moze igrat u vezi.I kakav je ovaj martic vidim spominjete ga sad na zadnjim stranicama?
- agnostic_front
#643 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Logovan wrote:Joj smor utakmice, šta je ono ljudi moji.![]()
Drugo kao malo življe se odigralo, ali opet više za zaborav, nego za zapamtit. Sjebah se kada je Hajrović zabio gol.Frajer zaboravio šta je fudbal, ali zabio je gol ipak. Džeko imao onu šansu, bila možda još jedna i to je to. Za čitavih 90. minuta mi nismo uputili 5 šuteva.
![]()
- ganjeta
#644 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Mea_parvitas wrote:Ne znam zasto, ali nekako imam osjecaj da iz ovih pitara izbija ljubomora zbog ogromne kolicine Željinih igraca u reprezentaciji.![]()
To samo slijep ne vidi, ali dobro, izbaciće i oni igrača za jedno 30. godina
- Ludzak
#645 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Zar je Višća igrao ??Logovan wrote:Joj smor utakmice, šta je ono ljudi moji.![]()
Drugo kao malo življe se odigralo, ali opet više za zaborav, nego za zapamtit. Sjebah se kada je Hajrović zabio gol.Frajer zaboravio šta je fudbal, ali zabio je gol ipak. Džeko imao onu šansu, bila možda još jedna i to je to. Za čitavih 90. minuta mi nismo uputili 5 šuteva.
![]()
- Mea_parvitas
#646 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
To kazem iz razloga jer vidim da su se najvise okomili na Stilica koji je igrao toliko koliko je igrao, a ne npr. na Vrsajevica, Hadzica, Pjanica, Ibisevica, Medunjanina, koji su proveli jos vise vremena na terenu a pokazali su jednako ili jos manje od Stilica.Dead Man Walking wrote:Ma jok, ne bi to oni.Mea_parvitas wrote:Ne znam zasto, ali nekako imam osjecaj da iz ovih pitara izbija ljubomora zbog ogromne kolicine Željinih igraca u reprezentaciji.![]()
- shake69
#647 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Logovan wrote:Joj smor utakmice, šta je ono ljudi moji.![]()
![]()
Džeko borben, ali odsječen je bio veći dio utakmice. Haman pa ništa nije uradio. Višćaslab, Pjanić igra k'o Osmanagić, Vršajević niđe veze, kao i Hadžić, itd. I oni što su ušli nisu ništa posebno pokazali. Tino je imao dobrih poteza.
- SaNsEo
#648 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
neznam mozda se varam ali meni je Pjanic najslabije odigrao, ovo nije prvi put da je tako , pokupio je talijensku ljenost 
-
Dead Man Walking
#649 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Igrao, igrao, nekad u Zelji. Dovoljno da bude najgori.Ludzak wrote:Zar je Višća igrao ??Logovan wrote:Joj smor utakmice, šta je ono ljudi moji.![]()
![]()
-
LSD
#650 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina
Igrao je Višća...pasijans na klupi