FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

sumirprimus

#626 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by sumirprimus »

Bezveze frka.tih 148 dusa bi se vrlo brzo uvjerile da ovo nije ukrajina...ocu reci zaledjina je mnogo manja...tako da mi neozbiljno djeluje daa su oni tu nesto zaaozbiljno.izbori su blizu....
Ripicipi

#627 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

Lajavikrelac wrote: Litvanci i Rusi su ono jako slični ko kruška i brest :-) Kakve veze imaju sa ovim sad?m U Federaciji nema stranaca? Nema Turaka i Arapa? Čija je ono Zirat banka? Ili Turski kulturni centar?
Vas ili tvoj problem je od pocetka bio ismijavanje informacije da to mozda i nisu umjetnici.
Kazem, niko se ovdje ne boji tih Rusa, niti misli da ce izvrsiti neki napad, ili, ili. nego samo to da nismo djeca da vjerujemo da su to umjetnici, a na kraju se i dokazalo da nisu.
dezurni_ucenik

#628 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dezurni_ucenik »

Realno:

1.Da je doslo na hiljade i hiljade ruskih specijalaca u cetnitet,dosla bi ta informacija nekako do federalnih medija.
2.Dodik je mozda i znao da ce neko sabrati 2 i 2,pa naci poveznicu krimskim kozacima.Da bi se moglo napisati o clanak o "specijalcima iz Rusije".
3.I da se sprema neko sranje,eto bas ce njih 150 specijalaca biti u stanju da nesto urade.
4.Da dodje do mogucnosti ratnih situacija,cisto sumnjam da ce Vucic i Srbija biti oslonac Dodiku.A bas Dodik ce sa svojom vojskom i kozacima biti neka prijetnja drzavnom sistemu
5.Ukoliko i Dodik sprema neko sranje zbog eventualnog poraza,mozda je i tako najbolje da napokon svijet vidi sa kakvim mi majmunom deveramo skoro deceniju.
6.Sta god bilo,ide se na stetu Dodika.Traktordziju je vlast toliko zasljepila da misli da ce pokrenuti neki rat.Smijesno je pomisljati da je on neki drugi Slobo Milosevic koji ce zapoceti rat.Opasan je koliko i ptica kolibri.

I na kraju zakljucak:mirno spavajte rata nece biti.Sve je to dio predizborne igre.Krst,kozaci...Cisto onako da nas provocira.
Last edited by dezurni_ucenik on 03/10/2014 21:52, edited 1 time in total.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#629 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Domaci izdajnik »

Ložiona pred izbore da bi ovakvi što ih je pun forum mogli da se lože na gluposti političara, a sa druge strane da neki nacionalisti iz RS dožive orgazam :izet:
Ripicipi wrote:Vas ili tvoj problem je od pocetka bio ismijavanje informacije da to mozda i nisu umjetnici.
Kazem, niko se ovdje ne boji tih Rusa, niti misli da ce izvrsiti neki napad, ili, ili. nego samo to da nismo djeca da vjerujemo da su to umjetnici, a na kraju se i dokazalo da nisu.
Jes' jes' to ti je maskirani Specnaz :lol: došli maskirani kao KUD, a tenkove prefarbali u crveno i zaveli pod kombajne na granici za poplavljene ratare :-) pa će da pruže pomoć Mili da se odcijepi....daj bolan :run:
Ripicipi

#631 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

Lajavikrelac wrote:Ložiona pred izbore da bi ovakvi što ih je pun forum mogli da se lože na gluposti političara, a sa druge strane da neki nacionalisti iz RS dožive orgazam :izet:
Ripicipi wrote:Vas ili tvoj problem je od pocetka bio ismijavanje informacije da to mozda i nisu umjetnici.
Jes' jes' to ti je maskirani Specnaz :lol: došli maskirani kao KUD, a tenkove prefarbali u crveno i zaveli pod kombajne na granici za poplavljene ratare :-) pa će da pruže pomoć Mili da se odcijepi....daj bolan :run:
Ti opet tamburas po svom.
Svi mediji i izvjestaji lazu, samo ste vi upravu :roll:

Niko nije napisao da su dosli da bi se Mile odcjepio, citas li ti uopste?
Ako tebi nista nije sumnjivo vezano za to da su vozilima MUPa RS-a dovozeni preko granice, da su prijavljeni sluzbi za strance tek nakon sto se proculo za njih, da veze nemaju kad i gdje nastupaju, da hodaju kao gangsteri, a ne kao clanovi KUD-a, da im je vodja vezan za uniforme, barikade, rat, oruzje, da im je EU uskratila ulazak u EU i blokirala imovinu itd. itd.

Zanimljivo neko KUD :-)
dezurni_ucenik

#632 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dezurni_ucenik »

Jel neko ovaj pesmuljak postavio ranije :D

Image

https://www.youtube.com/watch?v=cr7dzzwqOu0
Last edited by dezurni_ucenik on 03/10/2014 22:12, edited 3 times in total.
Domaci izdajnik

#633 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Pola Rusije je na crnoj listi EU koja im je zavela sankcije ala je argument.... :-)

Jbg ne trebam vjerovati svojim očima vjerovaću eto tebi :mrgreen: Eto i oni Koreanci i Turci neki dan po Baščaršiji hodaju ko gangsteri sve sa naočalima i aparatima, ja se živ prepao presjeli mi ćevapi kod Mrkve, a tek kad sam vidio onoga sa bradom brrrrrr.... :run:
Ripicipi

#634 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

Lajavikrelac wrote:Pola Rusije je na crnoj listi EU koja im je zavela sankcije ala je argument.... :-)

Jbg ne trebam vjerovati svojim očima vjerovaću eto tebi :mrgreen: Eto i oni Koreanci i Turci neki dan po Baščaršiji hodaju ko gangsteri sve sa naočalima i aparatima, ja se živ prepao presjeli mi ćevapi kod Mrkve, a tek kad sam vidio onoga sa bradom brrrrrr.... :run:
Tek sada vidim da si ipak glup.
Ja ih se ne bojim nego postavljam normalna pitanja, to sto ti ne znas odgovoriti na njih, ne moras ni gluposti pisati.
Domaci izdajnik

#635 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Samo ti meni ostani pametan i loži se, ja odo da se smijem predizbornom cirkusu :kiss:
dalje

#636 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dalje »

Ko najbolje moze zastititi Bosnjake od Kozaka?
Domaci izdajnik

#637 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Vehabije :mrgreen: eh ti....
dezurni_ucenik

#638 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dezurni_ucenik »

Lajavikrelac wrote:Samo ti meni ostani pametan i loži se, ja odo da se smijem predizbornom cirkusu :kiss:
Naravno.Predizborni cirkus za one koji se primaju.Haj da je doslo nekoliko hiljada vec ni manje ni vise - 144.Usro sam se u gace. :-)
Domaci izdajnik

#639 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Nemaš ti pojma, glup si ko i ja, sad kad zajašu atove pa kad pojure sve sa sabljama na Sarajevo :mrgreen:
dezurni_ucenik

#640 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dezurni_ucenik »

dalje wrote:Ko najbolje moze zastititi Bosnjake od Kozaka?

Pa braca Turci.Sad je najbolje vrijeme da napokon vidimo hoce li nas neoosmanlije braniti od komrada.A mozda se opet udruze Turci,Britanci i Francuzi protiv Rusa kao nekad u Krimskom ratu.

:-)
Last edited by dezurni_ucenik on 03/10/2014 22:27, edited 1 time in total.
limeni

#641 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by limeni »

samo se vi zajebavajte ali sta ako zaista nekih 20-30.000 rusa tajno udje u BiH?
sta ako se kod nas priprema ukrajinski scenario, kako zastiti povratnike u podrinje, kozarac i ostale gradove?
meni je vec apsolutno neprihvatljivo da milorad dodik sa svojim govorom mrznje ostaje vec 10 godina na vlasti u rs-u.
ima li neki nas politicar koji ce sastaviti pismo na cistom engleskom jeziku nato snagama, sad-u i evropskoj uniji ako bi nekada doslo do nekog belaja?
naravno da je moguce da je izborna sema ovih politickih stranaka ali mi smo se vec 92. zajebavali glupostima ala top lista nadrealista pa su na nas napali?
red evil

#642 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by red evil »

Invazija Rusa, ja bih rek'o da su oni pogriješili državu. Nismo im mi braća, braća su im malo istočnije :D :D
Domaci izdajnik

#643 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

limeni wrote:samo se vi zajebavajte ali sta ako zaista nekih 20-30.000 rusa tajno udje u BiH?
sta ako se kod nas priprema ukrajinski scenario, kako zastiti povratnike u podrinje, kozarac i ostale gradove?
meni je vec apsolutno neprihvatljivo da milorad dodik sa svojim govorom mrznje ostaje vec 10 godina na vlasti u rs-u.
ima li neki nas politicar koji ce sastaviti pismo na cistom engleskom jeziku nato snagama, sad-u i evropskoj uniji ako bi nekada doslo do nekog belaja?
naravno da je moguce da je izborna sema ovih politickih stranaka ali mi smo se vec 92. zajebavali glupostima ala top lista nadrealista pa su na nas napali?
Mi smo veoma značajan faktor i tržište Rusima, ono komplet BIH :roll: više stanovnika imaju dvije moskovske ulice nego cijela BIH.....
radostan dan

#644 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by radostan dan »

brejking njuz

najnovije - rusi su nestali.

novije od najnovijeg - danas ušlo 40 rusa i to su članovi ansambla iliti kud-a.

iz prve ruke, a od vaskovića slobe.

ovo važi za večeras, a šta će sutra napisati, to niko ne može da skonta.
dalje

#645 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dalje »

dezurni_ucenik wrote:
dalje wrote:Ko najbolje moze zastititi Bosnjake od Kozaka?

Pa braca Turci.Sad je najbolje vrijeme da napokon vidimo hoce li nas neoosmanlije braniti od komrada.A mozda se opet udruze Turci,Britanci i Francuzi protiv Rusa kao nekad u Krimskom ratu.

:-)
Znaci gospodin...

Image
Ripicipi

#646 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

limeni wrote:samo se vi zajebavajte ali sta ako zaista nekih 20-30.000 rusa tajno udje u BiH?
Daj ba, smijesno je bojati se ovih likova, uopste nije poenta u tome, nego u tome sto pojedine pametnice kao ismijavaju i najobicnije pitanje vezano za njih, kao eto mi se usrali :-)
Pitas sto ih je MUP RS-a vozio preko granice - nista
Pitas kako to da se nisu prijavili uredu za strance sve dok se nije proculo za njih - nista
Pitas kako to da ne znaju gdje i kada nastupaju - nista
Pitas kako to da im je vodja organizator demonstracija na Krimu - nista
Pitas kako to da vodja KUD-a postrojava vojne formacije u Ukrajini - nista
Sve sto pitas nigdje odgovora, ali eto, vazno je ispasti pametan pa pisati gluposti :roll:
muzicar_iz_parka

#647 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by muzicar_iz_parka »

Zar se stranci ne prijavljuju u lokalnoj stanici policije tj. u slučaju manjeg entiteta u MUPu rs?
dalje

#648 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dalje »

A sta ako udje milion ili 10 miliona?
Sta onda?
Moze li Bakir dovuci 20 miliona Turaka?
Kozarac nije problem, Kozarci-Kozaci isti q. Mogu se kamuflirati.
ilkbahar

#649 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by ilkbahar »

It_is_a_Leclerc wrote:Izgleda kao nešto što bi SDA rado slagala svojim nestašnim glasačima.

Međutim, ne bih ni isključio da je možda istina. Ako Dodik izgubi izbore, vjerujte da neće mirno predati vlast, jer, ako je preda, završit će na robiji. Vjerujem da će pokušati da pokrade izbore, a onda će opozicija pozvati na demonstracije, i tuk na tuk, eto ti građanskih nemira. Ako bog da.
Ja ne znam zasto samo SDA misli da ce glasaci povjeravati da ce ih Bakir spasit ako bude nemira?! Ako dodje opet do rata BiH ce braniti ko ju je branio i 92. Bakir sigurno nije!
VjecitiStudent

#650 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by VjecitiStudent »

muzicar_iz_parka wrote:Zar se stranci ne prijavljuju u lokalnoj stanici policije tj. u slučaju manjeg entiteta u MUPu rs?
Lokalni mup ili Ured.
Post Reply