Nije mada ima njih koji i radena agregat, desno dodatak ide rucno sveO'zone wrote:Zar za Holmatro nije potreban agregat? Plus dodatne skalamerije?
I to sve iznijeli uz onaj šumarak?

Nije mada ima njih koji i radena agregat, desno dodatak ide rucno sveO'zone wrote:Zar za Holmatro nije potreban agregat? Plus dodatne skalamerije?

Nemoj da kradeš ideje Naše strankeAmADin_gospo wrote:ma ja bih na Mrkovičima il na Zmajevcu postavio jedan minus, da im kontrira
Ja koliko vidjeh ovo je điđa namjenjena za otvaranje vrata (razmiče štokove i gura vrata da se otvore)Hrasno_Rules wrote:Nije mada ima njih koji i radena agregat, desno dodatak ide rucno sveO'zone wrote:Zar za Holmatro nije potreban agregat? Plus dodatne skalamerije?

E jbg ti ko ovi pajkani sto cuvaju krst goreO'zone wrote:Ja koliko vidjeh ovo je điđa namjenjena za otvaranje vrata (razmiče štokove i gura vrata da se otvore)Hrasno_Rules wrote:Nije mada ima njih koji i radena agregat, desno dodatak ide rucno sveO'zone wrote:Zar za Holmatro nije potreban agregat? Plus dodatne skalamerije?
Kako sa ovime smrviti betonski stub?
sad će te još pitati gdje je pečatHrasno_Rules wrote:[
E jbg ti ko ovi pajkani sto cuvaju krst goreovo desno je dodatak koji montiras na svaki holmatro bilo rezac, sirac za sirenje stokova i vrata, podizac i sl., dakle primjerice uzmes makaze dodas ovaj dodatak i pumpas il pumpas, kontas ?
RahatHurmašica wrote:sad će te još pitati gdje je pečatHrasno_Rules wrote:[
E jbg ti ko ovi pajkani sto cuvaju krst goreovo desno je dodatak koji montiras na svaki holmatro bilo rezac, sirac za sirenje stokova i vrata, podizac i sl., dakle primjerice uzmes makaze dodas ovaj dodatak i pumpas il pumpas, kontas ?
jbga kad savjesni građani Sarajeva nisu se udostojili da ih se iskupi bar 5-6 do 10 hiljada i da prošetaju do krsta i sruše ga oni. imali bi potpuno i moralno i pravno pravo na to. pozvat novinare da sve snime, davati intervjue nešto u stilu kako ''krst i crkve nam ne smetaju što se pokazalo i u ratu u Sarajevu, ali ovaj ovdje na mjestu sa kojeg nas su ubijali, smeta nam, došli smo ga uklonuti i ne idemo odavde dok se ne ukloni''cyprus wrote:Znači BPNP-ovska gamad išla rušit šipke... Mislim da se ni sam Dodik nije nadao ovako 'dobrom' ishodu![]()
Nema se šta puno razvućiDaysleepeR wrote:počelo veličat BPNP... eto kako vam pamet razvlače
eto i ja pokusao cakijom, al necE mene niko. samo odglumim Medinu i kazem mrs, mrs, MRSdezurni_ucenik wrote:Zar tebi nije nedavno dosao poziv na sud od HaljevcaMatijevic_Vlado wrote:ja sam born for action, saljite mene gore
,sad hoces da te i oni anamo nji'ovi proganjaju.
Naravno, sram bilo Sarajlije što u jeku predizborne kampanje ne odoše u većem broju da obaraju armirane šipke na Trebeviću... Ako bi išta bilo racionalno u ovoj situaciji - to je...siponja wrote:jbga kad savjesni građani Sarajeva nisu se udostojili da ih se iskupi bar 5-6 do 10 hiljada i da prošetaju do krsta i sruše ga oni. imali bi potpuno i moralno i pravno pravo na to. pozvat novinare da sve snime, davati intervjue nešto u stilu kako ''krst i crkve nam ne smetaju što se pokazalo i u ratu u Sarajevu, ali ovaj ovdje na mjestu sa kojeg nas su ubijali, smeta nam, došli smo ga uklonuti i ne idemo odavde dok se ne ukloni''cyprus wrote:Znači BPNP-ovska gamad išla rušit šipke... Mislim da se ni sam Dodik nije nadao ovako 'dobrom' ishodu![]()
ali jok, ako bi sad napravili anketu po gradu 90% ljudi bi rekli ''šuplja, predizborona, ne treba obraćati pažnju'', dakle kao i početkom 1992 godine, kad je uljuljkana letargična i amorfna masa odmahivala rukom na prijeteće poruke dr Dabića da će jedan narod nestati u Bosni i smijala se budalama iz JNA koji kažu da ukopavaju artiljeriju oko grada radi sigurnosti grada a cijevi okrenute prema graduda nije bilo onih par stotina ljudi u samih prvih par mjeseci rata Sarajevo bi palo. jadno, od 300 hiljada Bošnjaka u Sarajevu, u prvih par mjeseci grad branilo par stotina ljudi.
To je očekivan ishod. Na ovakve idiotluke primaju se samo isti takvi idioti.cyprus wrote:Znači BPNP-ovska gamad išla rušit šipke... Mislim da se ni sam Dodik nije nadao ovako 'dobrom' ishodu![]()
Pa jel mislite ici to rusiti nakon izbora?cyprus wrote: Naravno, sram bilo Sarajlije što u jeku predizborne kampanje ne odoše u većem broju da obaraju armirane šipke na Trebeviću... Ako bi išta bilo racionalno u ovoj situaciji - to je...
Jedino što je racionalnije jeste porediti oružani otpor iz 1992. godine sa pokušajem rušenja dvije armirane šipke na Trebeviću... Pohvala autoru
Ne znam, čekamo plenum pa da se dogovorimoSezam wrote:Pa jel mislite ici to rusiti nakon izbora?cyprus wrote: Naravno, sram bilo Sarajlije što u jeku predizborne kampanje ne odoše u većem broju da obaraju armirane šipke na Trebeviću... Ako bi išta bilo racionalno u ovoj situaciji - to je...
Jedino što je racionalnije jeste porediti oružani otpor iz 1992. godine sa pokušajem rušenja dvije armirane šipke na Trebeviću... Pohvala autoru
i ja htjedoh pitati.dezurni_ucenik wrote:Da mi je znati po cemu su to crnci problem za Bosnu