Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i kod njih ne mogu smisliti Burninga. Sjecam se dobro na TI3 glavni storyline kako je to njegov zadnji turnir, odlazi "legenda", zadnji pokusaj da dostigne slavu bla bla bla
prodje TI burning igra, dodje TI4 opet prica samo manjeg intenziteta kako je definitivno odlucio da nece vise igrat iza turnira. prodje TI4 osnova burning Big God i nastavi igrat. poslije predje u iG. sad vise i ne prica o penziji
Iskreno, meni su najdraži C9 zbog notaila i Envya, momci su raja prava, na ESLu u Frankfurtu sam to i dozivio , al ispadoše. Sljedeci favorit mi je Secret naravno, ljudi igraju sa lakoćom velikom Puppey pravi strasne draftove, Kuroky je majstor nad majstorima, ostali su dokazani igrači. Treći favorit su mi CDEC, prošli kroz Wild Card, nešto kao Newbee prosle godine, mogli bi daleko dogurat s obzirom da su u upper bracketu...
Ma Envy je podbacio ovaj turnir. Lično meni najdraži igrač, valjda što voli animes kao ja
Sada Bigdaddy u studiju, ljudi i chatu spamaju BibleThump.
Ne drafta više Puppey, S4 je kapiten u Secret.
Većina tako retre, ali jednom no lifer, uvijek no lifer. Ja mislim ovaj Xiao8 je oženjen sa nekom manekenkom iz Kine. Burning najbolji Anti Mage, šta čovjek radi sa tim karakterom, ono wow.
Secret na kraju prolazi, Arteezy kaže da je rage nakon prvog meča (u chat spamali Babyrage )
Cdec vs Lgd, za Lgd sam čisto radi Maybe i Xiao8 koji bi mogao uzeti jo jedan TI.
Ma Rusi hladnokrvi satrali Secret. Secret podbacio i to par igrača, kao da su im drhtale ruke.
Ehome se dobro drži ali je evidentno da je VG bolji tim. Sve osim 2:0 bilo bi iznenađenje (trenutno je 1:0 i Ehome rezultatski vodi u drugom game iako bolje iteme ima VG).
VG, uz CDEC igra trenutno najbolju dotu, LGD je tu negdje, tu su samo nijanse u pitanju. EG drži korak s njima, dok su Rusi realno ispod nivoa svih četiri ekipa.
Po meni VG pokazuje ogroman kvalitet nakon pada u lower bracket gdje su sve "zgazili" pred sobom. 1:0 vs NAVI, pa ostalo sve 2:0. Rusi se vraćali nekoliko puta nakon gubitka 1:0. Secret razočarao, podbacili su kao C9, odigrali su neshvatljive teamfights što ih je koštalo poraza od Rusa, kojih su ranije dobijali.
Ma Zai se zacrvenio uobičajno. Odigrao je možda i najbolje u Secretu ovaj posljednji meč.
U Allstaru se desilo sljedeće. Igralo se 10 vs 10, 5vs5 pro igrača, i ostalih 10-tak igrača su uzimali sa tribina. Kaže sektor svi ustane i onda kapiteni biraju nekoga iz publike. Izabralo se 9 igrača, kaže ona ženska što daje intervjus, daj da ja biram last one, vidim favorite heroja. Kad tamo u kostimu, cosplayed Pudge. Kaže Pudge.
Počinje All star, svakoga pita ime, neke koliko dugo igrate dotu itd. Dolzi do Puppeya, kaže hows going Puppey, govori on "Like in old days, playing with Dendi". Ona "veli" "Could it be Dendi", skidaju masku kad Dendi, reakcija publike je bila epic.
nekad i u klijentu, al najcesce na twitchu. nekad mi je na monitoru twitch a na tv-u klijent, jer iz igre ne mogu gledat ove sto laprdaju
ko je rekao da ce se 2GD pojaviti na panelu u main eventu?
eh nisam nikad prokomentarisao kompendium, nekako mi je proslogodisnji puno bolji bio, vise se poena moglo zaraditi kroz igru. ovaj je fokusiran iskljucivo na uzimanje para
Raigor Stonehoof wrote:
ko je rekao da ce se 2GD pojaviti na panelu u main eventu?
Ja sam rekao da 2GD ima najbolju ulogu na turniru, ne sjecam se da je jos iko spominjao.
Samo mi jos nije jasno sto imate protiv kinezskih timova. Shvatam prije par godina kad je jedina strategija bila 4 protect 1 i varijacije da ljudi nisu voljeli gledati, ali ova agresija CDEC-a je prekucala i Vigosa.