http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18986
„Izvinjavam se na kašnjenju. Mislio sam da je pres na Koševu, jer nisam znao da komšije imaju prostorije“
KOJI KRALJ!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
šeha majstortazmaniaBAN4 wrote:Šehić komšijama: Nisam znao da Sarajevo ima prostorije
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18986
„Izvinjavam se na kašnjenju. Mislio sam da je pres na Koševu, jer nisam znao da komšije imaju prostorije“
![]()
![]()
![]()
![]()
KOJI KRALJ!!!
gdje ces to ne znati, odmah si seljaktazmaniaBAN4 wrote:realno, bruku raje sad nezna gdje su prostorije sarajeva!
nisam ja od onih 100 hiljada, jedino onog s3dm5 pitam al sumnjam da ce mi iskreno odgovoritirashtiman wrote:Pitaj mirzu
Sedmica je europejac (jel se ovako pise molim njega da me ispravi) mirzin co'ek jedan od onih 100 000smoki_choko wrote:nisam ja od onih 100 hiljada, jedino onog s3dm5 pitam al sumnjam da ce mi iskreno odgovoritirashtiman wrote:Pitaj mirzu

Jašta je, šapnuo mu Amar na uho da se ne sekira jer će pustiti 3 bobesmoki_choko wrote:ovo je meni sumnjivo![]()
Topla voda wrote:mogli smo se iskupiti dzematile ovo forumasa pred derbi,oko trice,da se malo zezamo..pa svak svojim putem.a?
gdje, negdje na neutralnom terenu, na kafi i piviTopla voda wrote:Topla voda wrote:mogli smo se iskupiti dzematile ovo forumasa pred derbi,oko trice,da se malo zezamo..pa svak svojim putem.a?
Topla voda buraz, nemoj samo da bude kukanja poslije derbijaTopla voda wrote:Topla voda wrote:mogli smo se iskupiti dzematile ovo forumasa pred derbi,oko trice,da se malo zezamo..pa svak svojim putem.a?
pa naravno, vidi se taj kiseli osmijeh zadovoljstva na licu zalizanog. govori u sebi, sad ce onih 100 hiljada da jos vise polude zamnom. a mozda i neki od otpadnika takodjenorth wrote:Jašta je, šapnuo mu Amar na uho da se ne sekira jer će pustiti 3 bobesmoki_choko wrote:ovo je meni sumnjivo![]()
![]()
ma nije fora sta ce biti poslije...nego savrsena prilika za okupljanje muske ekipe sa foruma...suplja o fudbalu,par pica i svak na svoju tribinu..LSD wrote:Topla voda buraz, nemoj samo da bude kukanja poslije derbijaTopla voda wrote:Topla voda wrote:mogli smo se iskupiti dzematile ovo forumasa pred derbi,oko trice,da se malo zezamo..pa svak svojim putem.a?
nekako nebi bilo na tvom nivou
![]()
Popović nije dao gola vec godinu dana, a nekad mora - zakon brojeva...pa ti sad vidi
Jesi ziv basmurf wrote:Kako ba oko trice pa ja vec tada necu znati 'dje gonim... Ako ce biti sabahilden kafa pa onda sta bude tu sam/smo