ElDzidziIbnDzo wrote:redovni troškovi održavanja ovakvog vozila su 500 kruna na godišnjem nivou(125KM-ova).
Laički mislim da su mu samo gume i kočnice 1000€
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ElDzidziIbnDzo wrote:redovni troškovi održavanja ovakvog vozila su 500 kruna na godišnjem nivou(125KM-ova).
Pa napisao sam par postova iznad.10 hiljada maraka komplet tockovaprobook wrote:ElDzidziIbnDzo wrote:redovni troškovi održavanja ovakvog vozila su 500 kruna na godišnjem nivou(125KM-ova).
Laički mislim da su mu samo gume i kočnice 1000€
Bosnjo bi rekao: taj u moju avliju nece ako nije tdi.ElDzidziIbnDzo wrote:Ovako kad vam čitam postove,ono baš ne mogu da vjerujem.Ali što je najgore u svemu tome,svi ste u pravu.Hoću reći svi ste u pravu donekle...A odnekle,ma Bože sačuvaj![]()
Ako voziš Alfu,kažu peder si.Ako voziš Audija,seljak si,ako voziš BMW-a,diler droge ili narkoman si.Ako voziš Golfa,papčina si da te nema nadaleko...Mercedesa-šošon ili firaun,i tako unedogled.Svi imaju para,svi hadžije teške,svako ganja samo nešto ''usko'' gledano,jer mu percepcija na dopušta da pogleda malo šire i da razmisli,pa dobro,šta je sa ostatkom svijeta???
Evo jedno pitanja za vas sve,ako nije problem,ali da se niko ne nađe uvrijeđen.Jel ok?
Ko vozi ovakva auta kao sa donje slike:
Pazite,radi se o modelu Tesla S(eventualno za one koji ne znaju).Auto na električni pogon.U državi gdje ja živim,redovni troškovi održavanja ovakvog vozila su 500 kruna na godišnjem nivou(125KM-ova).Znači sve besplatno,od parkinga,punjenja vozila energijom,posebna brza traka bez gužve,putarina itd...Jedino cijenu vozila možete provjeriti na netu,i nemojte da vam se zamanta kad vidite.
Znači da vas pitam:
-jel ovo vozilo kupuje i vozi,neki mentalni sklop ala Bošnjo,kao što neki ovde žele da prikažu,znači da lik se nategao i kupio ovo auto,a nema za hljeba
-ili neko ko zeli da ima dobro vozilo a da pri tome maksimalno uštedi(kao u BiH,kupiš npr.Audija RS6 i ugradiš mu plin)
-ili ovo kupuje teška gospoda?
-ili nešto Vama znano,cijenjeni forumaši???
Ti si iskompleksirani papcic i kao takav mene ne interesujes, ne znas ni na forumu cak razgovarati,a o necem drugom da ne govorim. Uzivaj u svojoj alfici k'o gospodin, je'o ove nafurane svaboljubce sa pastetom.Don Zivconi wrote:Moram priznati skroz ste mi nagazili, krenuli ste od manjka zareza u recenici preko "18" nadam se da si mislio na velicinu emko
pa do hadzica
. Elem drago mi je da ste se svi pronasli u prijasnjim postovima, al vidim imamo i novog bega sto se ne saginje za 100eurica
joj koji parmaci majko draga
. Krenem li od zadnjeg posta mogu ti reci probook da bi se vecina vas sagela i za cenera... kad bi vam ko ponudio
. E sad "lavicu moj"
(ja ovako oslovljavam malog zivcu) kad te neko otrese onda nisi ni zacet
ja jesam prigradski momak pobjegao u doba olimpijade sa carsije jer su nas okupirali istocnjaci
al kucu koju imam na carsiji ne prodajem sosonima za audija od 100k maraka
jos uvjek je ona stara i dobra cerpicara
. Za sve koje intersuje velicina, moje mjesto stanovanja i koje motore vozam neka se jave na PP
Uglavnom znam jako puno vlasnika firmi koji vozaju dobra auta na racun velikih dugova koje imaju kako privano tako i poslovno, znam jako puno radnika koji rade kod takvih hadzija i svakim danom im jebu majke jer ne uplacuju doprinose, plate, zdravstveno itd. a vozaju skupa auta na racun sirotinje. Ovakvi posljeratni stakori bi se jebali za marku a narocito se naguzili za 100 eura.
To auto vozi onaj ko godišnje zaradi par milinoa € i ko pored njega ima još 4 ili 5 auta.ElDzidziIbnDzo wrote:Ovako kad vam čitam postove,ono baš ne mogu da vjerujem.Ali što je najgore u svemu tome,svi ste u pravu.Hoću reći svi ste u pravu donekle...A odnekle,ma Bože sačuvaj![]()
Ako voziš Alfu,kažu peder si.Ako voziš Audija,seljak si,ako voziš BMW-a,diler droge ili narkoman si.Ako voziš Golfa,papčina si da te nema nadaleko...Mercedesa-šošon ili firaun,i tako unedogled.Svi imaju para,svi hadžije teške,svako ganja samo nešto ''usko'' gledano,jer mu percepcija na dopušta da pogleda malo šire i da razmisli,pa dobro,šta je sa ostatkom svijeta???
Evo jedno pitanja za vas sve,ako nije problem,ali da se niko ne nađe uvrijeđen.Jel ok?
Ko vozi ovakva auta kao sa donje slike:
Pazite,radi se o modelu Tesla S(eventualno za one koji ne znaju).Auto na električni pogon.U državi gdje ja živim,redovni troškovi održavanja ovakvog vozila su 500 kruna na godišnjem nivou(125KM-ova).Znači sve besplatno,od parkinga,punjenja vozila energijom,posebna brza traka bez gužve,putarina itd...Jedino cijenu vozila možete provjeriti na netu,i nemojte da vam se zamanta kad vidite.
Znači da vas pitam:
-jel ovo vozilo kupuje i vozi,neki mentalni sklop ala Bošnjo,kao što neki ovde žele da prikažu,znači da lik se nategao i kupio ovo auto,a nema za hljeba
-ili neko ko zeli da ima dobro vozilo a da pri tome maksimalno uštedi(kao u BiH,kupiš npr.Audija RS6 i ugradiš mu plin)
-ili ovo kupuje teška gospoda?
-ili nešto Vama znano,cijenjeni forumaši???
Ma neću, hvala ti...meni samo žao ovih što misle da je Audi nešto posebno i jedinstveno...GaRGa wrote: izvini sto sam te uvrijedi nije bilo najmenro aj sad popij nesto za smirenje
citroen xm wrote:Pa ne spavaju svakako zbog straha od krađe.
garantcitroen xm wrote:Pa ne spavaju svakako zbog straha od krađe.
Pitaj emka koliko kamera oko kuce ima?ElDzidziIbnDzo wrote:Sad će početi priče po forumu da emko ima podočnjake![]()
![]()
Što?
Vele forumaši VW/Audi mrsci,da čovjek ne spava.Čuva auto
TDI je TDI.... ok... moze i sportska verzija tj. SDIElDzidziIbnDzo wrote:A zasto bi rekao da nece ako nije TDI? Mozda bi rekao nece ako nije CDTI ili JTM? Ili HDI? A?
Poslano sa S4 Samsunga mi u mene...
mali_milojica wrote: Pitaj emka koliko kamera oko kuce ima?
Jbg.Neko ima i za Audija i za kamere i za kuće,a neko nema ni za kamere ni za Audija,a kuće pogotovo.Možda taj neko ima samo web kameru u stanu.A stan dobio u komunističkom sistemu.mali_milojica wrote:Pitaj emka koliko kamera oko kuce ima?ElDzidziIbnDzo wrote:Sad će početi priče po forumu da emko ima podočnjake![]()
![]()
Što?
Vele forumaši VW/Audi mrsci,da čovjek ne spava.Čuva auto