Žene pitaju žene
- šatirana_ljubičica
#626 Re: Žene pitaju žene
i kod mene je, plus stalno mijenjam izbore.
-
Googlerica
#627 Re: Žene pitaju žene
pa da, a oni stalno izabcuju novitete,ali mrzim kad ukinu nesto sto dugo koristimšatirana_ljubičica wrote:i kod mene je, plus stalno mijenjam izbore.
- šatirana_ljubičica
#628 Re: Žene pitaju žene
I maštam o onim njihovim sprejevima za tijelo, za ljetnu verziju....Imala sam jedan, bezveze neka marka, ali iz USA, i ono predivan je bio kao Cool water od Davidoffa -garant sam pogrešno napisala prezime čovjeka, ali ne mogu sad guglat
i vjeruj to je bilo tako divno mirisno čudo, da od tad gdje god naletim na neku mirisnu vodicu u spreju u takvom pakovanju, kupujem ali ni približan kvalitet i postojanost kao taj.pih.
-
Googlerica
#629 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:I maštam o onim njihovim sprejevima za tijelo, za ljetnu verziju....Imala sam jedan, bezveze neka marka, ali iz USA, i ono predivan je bio kao Cool water od Davidoffa -garant sam pogrešno napisala prezime čovjeka, ali ne mogu sad guglati vjeruj to je bilo tako divno mirisno čudo, da od tad gdje god naletim na neku mirisnu vodicu u spreju u takvom pakovanju, kupujem ali ni približan kvalitet i postojanost kao taj.pih.
- šatirana_ljubičica
#630 Re: Žene pitaju žene
šalim se, đe ću te mrzit, ušla si mi u sviđanje već
jao, jao, pa de malo podataka, imal igdje slika da ga makar vidim
-
Googlerica
#631 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:ne znam sad dal da kažem mrzim te ili volim te
![]()
![]()
![]()
![]()
šalim se, đe ću te mrzit, ušla si mi u sviđanje već![]()
jao, jao, pa de malo podataka, imal igdje slika da ga makar vidim)))))))) hihi
doboljno je reci,da su i zene i muksarci pozitivno komentarisali
svaki pogresan parfem,koji ne odogovara mojoj licnosti,predam dalje
- šatirana_ljubičica
#632 Re: Žene pitaju žene
i ja isto, ne mogu ni na polici da ga gledam 
pa de bona ne bila govori kako se zove, ko proizvodi da ga proguglam
pa de bona ne bila govori kako se zove, ko proizvodi da ga proguglam
-
Googlerica
#633 Re: Žene pitaju žene

http://www.zinodavidoff.com/fragrances/Story
Cool Water woman rides on the success of Cool Water for men, the highest selling men's perfume in Europe over the past several years.This Eau de Toilette instills a feeling of simple, natural well-being. This classic fragrance from the house of Davidoff is a crisp floral aquatic scent for women. Mixing citrus with waterlily, honeydew melon and pineapple presents a playful, irresistible attitude; a floral heart with a woodsy base mixed with soft peach is all sensual. A feminine and energetic scent. Cool Water for women was launched in 1996.
Description
Calm, aquatic notes mingle with the impalpability of ozone and the fruitiness of pineapple, melon, black currant and quince. Flowery touches of water lily, hawthorn, lily of the valley, and jasmine add airy transparency and merge with vetiver and sandalwood, enhanced with a warm hint of peach and blackberry.
top note
Ozone, Pineapple, Melon, Black Currant
middle note
Water Lily, hawthorn, Lily of the valley, Jasmine
base note
Vetiver, Sandal, Peach, Blackberry
Recommended Use
Evening wear
- WildRedRose
#634 Re: Žene pitaju žene
aa, imala sam i ja taj, doobar
googlerice, koliko para, gdje ima ? ako i ima kod nas 
-
Googlerica
#635 Re: Žene pitaju žene
kupujem u US , oko $35 srednja velicina,mogu poslati tebi i satiranoj ljubiciciWildRedRose wrote:aa, imala sam i ja taj, doobargooglerice, koliko para, gdje ima ? ako i ima kod nas
- šatirana_ljubičica
#636 Re: Žene pitaju žene
Googlerica wrote:
http://www.zinodavidoff.com/fragrances/Story
Cool Water woman rides on the success of Cool Water for men, the highest selling men's perfume in Europe over the past several years.This Eau de Toilette instills a feeling of simple, natural well-being. This classic fragrance from the house of Davidoff is a crisp floral aquatic scent for women. Mixing citrus with waterlily, honeydew melon and pineapple presents a playful, irresistible attitude; a floral heart with a woodsy base mixed with soft peach is all sensual. A feminine and energetic scent. Cool Water for women was launched in 1996.
Description
Calm, aquatic notes mingle with the impalpability of ozone and the fruitiness of pineapple, melon, black currant and quince. Flowery touches of water lily, hawthorn, lily of the valley, and jasmine add airy transparency and merge with vetiver and sandalwood, enhanced with a warm hint of peach and blackberry.
top note
Ozone, Pineapple, Melon, Black Currant
middle note
Water Lily, hawthorn, Lily of the valley, Jasmine
base note
Vetiver, Sandal, Peach, Blackberry
Recommended Use
Evening wear
- šatirana_ljubičica
#637 Re: Žene pitaju žene
Googlerica wrote:kupujem u US , oko $35 srednja velicina,mogu poslati tebi i satiranoj ljubiciciWildRedRose wrote:aa, imala sam i ja taj, doobargooglerice, koliko para, gdje ima ? ako i ima kod nas
ma draga moja
ja danas slabo havizam
a ima u cm-u rose, samo ne znam da li je isti kvalitet, ja sam nekako ubjedjena da ima tamo opasnih lažnjaka
- WildRedRose
#638 Re: Žene pitaju žene
Hajd vidjeti cu u cm-u, al znam da je bio bas dobar. helem, ja sam ga tad dobila iz austrije... 
googlerice, hvala ti
googlerice, hvala ti
Last edited by WildRedRose on 29/05/2014 15:24, edited 1 time in total.
- šatirana_ljubičica
#639 Re: Žene pitaju žene
ih znam to
nego neću da mi se kvari od nosanja po vrućini i mućkanja i to.... 
- manekenka u penziji
#640 Re: Odg: Žene pitaju žene
Da se i ja zahvalim na ovom odgovoru.Zovem se Zelena wrote:Kao da je to problemGooglerica wrote:
kuda se prsces termalnom vodom ako si na poslu,ozbiljno pitam
Ja sam se u troli redovno šprickala termalnom kad upekne onaj plus
Dobih tu termalnu vodu ali nisam znala gdje da se spricam sa njom.
Znaci može i po troli i po čitavom tijelu
- Ljuska_u_BaklaFi
#641 Re: Žene pitaju žene
Samo da znas, ako i meni ne posaljes necu ti lajkoVat nije'nu sliku na FBGooglerica wrote:kupujem u US , oko $35 srednja velicina,mogu poslati tebi i satiranoj ljubiciciWildRedRose wrote:aa, imala sam i ja taj, doobargooglerice, koliko para, gdje ima ? ako i ima kod nas
- Zovem se Zelena
#642 Re: Žene pitaju žene
Termalna voda u spreju generalno služi za hidriranje kože, prvenstveno lica, za ublažavanje crvenila, iritacije, osvježavanje... Ja je vala prsnem po vratu, dekolteu, rukama... Imam vichy i baš je štedim, mada ni avene nije loša a ni skupa.manekenka u penziji wrote:
Da se i ja zahvalim na ovom odgovoru.
- azurna_obala
#643 Re: Žene pitaju žene
Avene je fina, pravo osvježenje u onim sparnim ljetnim danima
- manekenka u penziji
#644 Re: Žene pitaju žene
Čuj smanjuje crvenilo?
Pa to se za mene ubilo, ovo je očito bio namjenski poklon
Da sam znala prije za to...
Hvala!
Pa to se za mene ubilo, ovo je očito bio namjenski poklon
Da sam znala prije za to...
Hvala!
-
Googlerica
#645 Re: Žene pitaju žene
uh uh uh ,moram pod hitno i tebi najvecu bocicuLjuska_u_BaklaFi wrote:Samo da znas, ako i meni ne posaljes necu ti lajkoVat nije'nu sliku na FBGooglerica wrote:kupujem u US , oko $35 srednja velicina,mogu poslati tebi i satiranoj ljubiciciWildRedRose wrote:aa, imala sam i ja taj, doobargooglerice, koliko para, gdje ima ? ako i ima kod nas
![]()
![]()
-
Googlerica
#646 Re: Žene pitaju žene
Zovem se Zelena wrote:Termalna voda u spreju generalno služi za hidriranje kože, prvenstveno lica, za ublažavanje crvenila, iritacije, osvježavanje... Ja je vala prsnem po vratu, dekolteu, rukama... Imam vichy i baš je štedim, mada ni avene nije loša a ni skupa.manekenka u penziji wrote:
Da se i ja zahvalim na ovom odgovoru.
kupujem termlanu vodu,i probat cu
-
Googlerica
#647 Re: Žene pitaju žene
zene,kako njegujete kozu od jutra do mraka,i od mraka do jutra 
- Bambi_na_kofeinu
#648 Re: Žene pitaju žene
Umivanje, krema sa zaštitom od sunca.Googlerica wrote:zene,kako njegujete kozu od jutra do mraka,i od mraka do jutra
Ništa ne popravljam tokom dana, ničim se ne prskam
Skidanje šminke odmah nakon skidanja grudnjaka i sata.
Pred spavanje umivanje, hranjivija krema.
Piling 1-2x sedmično, kad se sjetim.
Maske su mi meeh, tonici mi ne pašu, kozmetičarkama ne idem.
Nikada se nisam voljela pretjerano gnjaviti oko svega toga, dnevno nabaciti zaštiti od sunca i naveče nahraniti kožu mi spada skoro pa u higijenu za sve više od toga mi je život prekratak.
Šminku pak volim, mada mi iz nekog razloga stalno govore kako sam divno nenašminkana...a na meni svega, od pudera, sjene, maskare, rumenila...
-
Googlerica
#649 Re: Žene pitaju žene
hvalaBambi_na_kofeinu wrote:Umivanje, krema sa zaštitom od sunca.Googlerica wrote:zene,kako njegujete kozu od jutra do mraka,i od mraka do jutra
Ništa ne popravljam tokom dana, ničim se ne prskam![]()
Nikada se nisam voljela pretjerano gnjaviti oko svega toga, dnevno nabaciti zaštiti od sunca i naveče nahraniti kožu mi spada skoro pa u higijenu za sve više od toga mi je život prekratak.
Šminku pak volim, mada mi iz nekog razloga stalno govore kako sam divno nenašminkana...a na meni svega, od pudera, sjene, maskare, rumenila...
kozmeticari su smece
tonik je agresivan,tacno
maske,ne vidim svrhu stavljanja maski
perem lice sa dvije kreme,jedna je njezna,nakon pranja koza je mekana,a druga ,je sa piling kuglicama,za dubinsko ciscenje navece
kreme,nacever,i ujutro nakon tusiranja
pijem puno vode ,to je vrlo vazno za zdravlje koze
- šatirana_ljubičica
#650 Re: Žene pitaju žene
joj stvarno je voda najvažnija, ja nikako da se naviknem da nosim flašicu sa sobom i da istu držim na stolu tokom radnog vremena ...Googlerica wrote:hvalaBambi_na_kofeinu wrote:Umivanje, krema sa zaštitom od sunca.Googlerica wrote:zene,kako njegujete kozu od jutra do mraka,i od mraka do jutra
Ništa ne popravljam tokom dana, ničim se ne prskam![]()
kozmeticari su smece
tonik je agresivan,tacno
maske,ne vidim svrhu stavljanja maski
perem lice sa dvije kreme,jedna je njezna,nakon pranja koza je mekana,a druga ,je sa piling kuglicama,za dubinsko ciscenje navece
kreme,nacever,i ujutro nakon tusiranja
pijem puno vode ,to je vrlo vazno za zdravlje koze