B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

House

#626 Re: B&H vs Egipat

Post by House »

Herr Flick wrote:
House wrote:Šta je Džeko kriv ?! niđe veze ba , nije dobio loptu kako treba
Kriv je sto se na terenu ponasa ko Berbatov :D

Ali šta da radi ? kad gledaš vezni red koji ne može sastaviti jednu akciju onda kažeš "jebeš ovo" :D
palermo

#627 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

Ripicipi wrote:
Preseravanje, taj "gang govana" nas je i odveo na SP :roll:
Jebala vas prijateljska :run:
:thumbup: da nam je više takvih gangova u drugim sferama života
The 51st State

#628 Re: B&H vs Egipat

Post by The 51st State »

Preseravanje, taj "gang govana" nas je i odveo na SP :roll:
Jebala vas prijateljska :run:
za mene nas je odveo hajrovic svojim projektilom.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#629 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

popokatepetl_com wrote:Tino Sven Susic solidan :lol: :lol: svaki pas koji nije na metar od njega je pogresan i dva puta tijelom prevario igrace Egipta i to je to sto je napravio, Hadzic kloc, Visca limitiran krivac za drugi gol.
:thumbup:

Najtuznije od svega sto je TSS doveden kado DMF u reprezentaciju :roll:
Last edited by Picajzla on 05/03/2014 21:20, edited 1 time in total.
P.Starck

#630 Re: B&H vs Egipat

Post by P.Starck »

GORI FUDBAL DUGO NISAM GLEDAO!
sramota!
ko je kriv. svi zajedno. i tino rin tin susic i buljuk nikogovica kojima je reprezentacija jedini nacin da se prodaju i da uzmu pare od svoje fudbalske karijere. Pa ja znam konobara koji bolje igraju fudbal od ovih levata koje Susic za 10000 KM "proba".

SRAMOTA!
ja71

#631 Re: B&H vs Egipat

Post by ja71 »

Cudi mi da niko nije sledece primijetio:
Ljudi su nam prepustili sredinu i veci dio
vremena su se disciplinovano branili.
To me brine jer i Slovaci su nas tako dva puta
zamalo pobijedili (u onoj drugoj utakmici smo imali srece)
A i u zadnjoj protiv Latvije smo se isto posteno namucili.

Nasa "taktika" je provaljena. Ljudi nam sloze Catenaccio
i mi ga nismo u stanju probiti. Zato se dole previse otvorimo
i moramo bezveze primati golove. Nisu u pitanju samo ta 2 gola
problematicna (njihov drugi je bio sretan), problem je po
meni sto previse srljamo naprijed.

Naravno stoji da je falilo motivacije, da je izmijenjeno
previse igraca, da nismo imali Misimovica/Pjanica ...
soccerfan88

#632 Re: B&H vs Egipat

Post by soccerfan88 »

Jedna jedina stvar-nas vezni red bez Pjanica i Misketa ili bar jednog od ove dvojice je jedna ogromna, ali ogromna 0! Haris se trudio danas fakat ali momak ne moze sam. Ja Vedu i Dzeku fakat ne krivim za ovo danas jer nisu dobili jednu, ali jednu jedinu upotrebljivu loptu. Salihovic- ako taj momak nije ograjis'o negdje, ja sam najveca budala na svijetu. Pa taj momak nije odigrao tekmu da valja od one protiv Turske kad je zabio gol iz slobodnjaka. Mujdza- hajd za njega kontam da nema utakmica u nogama.Doci ce on na svoje. Ove novajlije vala i nisu pokazale da zaluzuju biti u repci, ali ne treba suditi na osnovu jedne tekme. KOLASINAC da Bog da ti za repku dso 40-e igro. Ne moras ti znati Bosanski i nikad sine rjec na Bosanskom progovoriti. Pricaju tvoje igre i borbenost na terenu. Kapa sine do poda. :-D :-D
miki.ba

#633 Re: B&H vs Egipat

Post by miki.ba »

:lol: e svasta, odveo nas Hajrovic jednim golom... nisam znao da je dovoljan jedan gol za SP.
Havatar

#634 Re: B&H vs Egipat

Post by Havatar »

Picajzla wrote:Pape je nasa najslabija karika
:thumbup:
klikerusa

#635 Re: B&H vs Egipat

Post by klikerusa »

P.Starck wrote:koje Susic za 10000 KM "proba".
nije valjda i od familije/obitelji uzimao 10,000?
vee-jay

#636 Re: B&H vs Egipat

Post by vee-jay »

prodana utakmica.
emigrazione

#637 Re: B&H vs Egipat

Post by emigrazione »

Šibicar wrote:
Woole Triwunovich wrote:
Ma znam da ne smije, al' zbog toga je obična pička, ne gradi se autoritet na ovaj način (autoritet kojeg on očigledno i nema). Ne znam koliko bi da novinari popljuvali da ih je izvadio, al' narod vjerovatno ne bi, po komentarima vidim da niko nije zadovoljan ovim 'ključnim' igračima.
Ne sumnjam da bi to odobrio odredjeni broj ljudi,ali velika,ma šta velika,ogromna većina ljudi u BiH Džeku i Spahića smatra bogovima na terenu,i dok je tako niko im se neće smjeti suprostaviti.Pa sjeti se samo šta je bilo kad je Misimovića(opravdano) stavio na klupu,pa poslije rafalanja Misimović će igrati svaku utakmicu i na štakama ako treba.
E to, a sad raja priziva Vahu, ko biva njemu nece rafalati...hoce burazeru, jos ce mu i majku jebavati i sprdati se s njim kao sa svakim do sad, jer znaju da im niko nista ne moze. Novinarska djubrad su na njihovoj strani jer ih ovi miluju po glavi, ponekad ih vodaju sa sobom u kurvaluke i to tako funkcionise...sirotinji doniraju koju hiljadu, otvore neku fondaciju i boli ih kurac...
It_is_a_Leclerc

#638 Re: B&H vs Egipat

Post by It_is_a_Leclerc »

Evo kaže Pape kako smo dobili dva nova igrača ns koje on računa :D :D
I naravno, i ovaj put je "vidio neke stvari u ovom porazu"...
K_nine

#639 B&H vs Egipat

Post by K_nine »

:D
miki.ba

#640 Re: B&H vs Egipat

Post by miki.ba »

Sto ste ba tako negativni?
Nemojte me nervirati pred spavanje. :-D
Capajebo

#641 Re: B&H vs Egipat

Post by Capajebo »

miki.ba wrote::lol: e svasta, odveo nas Hajrovic jednim golom... nisam znao da je dovoljan jedan gol za SP.
Da, Dzeko protiv Grcke u Zenici, i Hajrovic protiv Slovacke su nas odveli u Brazil.
The 51st State

#642 Re: B&H vs Egipat

Post by The 51st State »

miki.ba wrote::lol: e svasta, odveo nas Hajrovic jednim golom... nisam znao da je dovoljan jedan gol za SP.
da bi shvatio o cemu govorim moras pratiti hronologiju kvalifikacija i izmaci svoje razmisljanje van okvira bukvalnog.
Last edited by The 51st State on 05/03/2014 21:28, edited 1 time in total.
Capajebo

#643 Re: B&H vs Egipat

Post by Capajebo »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo kaže Pape kako smo dobili dva nova igrača ns koje on računa :D :D
Nemoj nas koji ne gledamo loziti da je fkt rek'o da smo dobili dva nova igraca? :shock: :shock: Image
popokatepetl_com

#644 Re: B&H vs Egipat

Post by popokatepetl_com »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo kaže Pape kako smo dobili dva nova igrača ns koje on računa :D :D
Kakvo iznenadjenje pa sta se drugo ocekivalo da su zabili po autogol obojica on bi racunao na njih pa Avdija Vrsajevic je jos uvijek dio reprezentacije i vjerovatni putnik u Brazil :lol: :-) Kakav cemo samo debakl doziviti tamo sa Papetom takticarom i njegovom selekcijom "kvalitetnih" igraca.
Last edited by popokatepetl_com on 05/03/2014 21:27, edited 1 time in total.
legenda reala

#645 Re: B&H vs Egipat

Post by legenda reala »

A nismo ni očekivali drugačiju izjavu, frajer šesti meč zaredom ponavlja istu grešku :roll:
IcedMFEarth

#646 Re: B&H vs Egipat

Post by IcedMFEarth »

purifier wrote:
Da, Dzeko protiv Grcke u Zenici, i Hajrovic protiv Slovacke su nas odveli u Brazil.
Jer fudbal sa 11 igrača je za pičkice :D
Ripicipi

#647 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

emigrazione wrote:
Šibicar wrote:
Woole Triwunovich wrote:
Ma znam da ne smije, al' zbog toga je obična pička, ne gradi se autoritet na ovaj način (autoritet kojeg on očigledno i nema). Ne znam koliko bi da novinari popljuvali da ih je izvadio, al' narod vjerovatno ne bi, po komentarima vidim da niko nije zadovoljan ovim 'ključnim' igračima.
Ne sumnjam da bi to odobrio odredjeni broj ljudi,ali velika,ma šta velika,ogromna većina ljudi u BiH Džeku i Spahića smatra bogovima na terenu,i dok je tako niko im se neće smjeti suprostaviti.Pa sjeti se samo šta je bilo kad je Misimovića(opravdano) stavio na klupu,pa poslije rafalanja Misimović će igrati svaku utakmicu i na štakama ako treba.
E to, a sad raja priziva Vahu, ko biva njemu nece rafalati...hoce burazeru, jos ce mu i majku jebavati i sprdati se s njim kao sa svakim do sad, jer znaju da im niko nista ne moze. Novinarska djubrad su na njihovoj strani jer ih ovi miluju po glavi, ponekad ih vodaju sa sobom u kurvaluke i to tako funkcionise...sirotinji doniraju koju hiljadu, otvore neku fondaciju i boli ih kurac...
Zar je moguce da ce ljudi popljuvati cijele kvalifikacije zbog jebene/ih prijateljskih utakmica :-?
Naivno je misliti da ce ovako "setati" na SP-u, niko ne zeli ni da se povrijedi ni nikoji qrac na nekoj u sustini nebitnoj utakmici. I Spanija je izgubila, Hrvatska gubi, Srbija, Grcka, Svedsk... big deal :-)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#648 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

Mustang1 wrote:
stari_rastafari wrote:
Mustang1 wrote:Cuj glavasa kaze "Igrali smo slabo,pobjedio nas je Egipat" Pa u pm koji strucnjak i koja dupinska analiza i zakljucak :D
Egipat koji ima oko 80M stanovnika ;)
Pa ? Sta bi onda Amerika trebala raditi ? Ovo bih preporucio za najgluplju konstataciju ove godine :D
A tek Kina :skoljka:
Capajebo

#649 Re: B&H vs Egipat

Post by Capajebo »

IcedMFEarth wrote:
purifier wrote:
Jer fudbal sa 11 igrača je za pičkice :D
Image
Havatar

#650 Re: B&H vs Egipat

Post by Havatar »

Cini lose pa se losem nadaj . Nakon sto je Safet ponizio momke koji su se nadali pozivu, nakon sto se onako ponio prema Rahimicu, nakon sto je umjesto Hajrovica koji ga je spasio da ne dobije otkaz golom protiv Slovaka uveo njegovog rodjaka Rin tin tina njemu se to vratilo tako sto je ponizen od strane njegovog kolege iz Egipta . Reprezentacija Bosne je medju kvalitetnijim na prvenstvu ali ce nas Susicev karakter kostati nekog dobrog rezultata.

p.s. Navijaci izvizdali Tina S. Susica kada je izlazio iz igre :thumbup:
Locked