Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam sta da ti kazem.
Sve ove pomenute serije sam probao da gledam i odustao, nisam doziveo taj "fleš" koji su mnogi doziveli.
Sto se mene tice, mnogo tu parametra mora da se poklopi (meni su i boje bitne )
In general, ne volim nikakve komicne note (film/serija). Tek, nivo glume Bryan Cranston-a i Matthew McConaughey-a je neuporediv.
Bez obzira na sve, TD na prvom mestu, bez premca, zatim sledi "House Of Cards".
nema me tamo wrote:Odma smorovi došli da spojlerišu, a nije ni ponedjeljak prošao gdje se kod nas prikazuje odma dan kasnije..
gdje se to kod nas prikazuje?
hbo...bar je tako bilo kad je serija premijerno prikazivana... imao sam hbo paket tokom januara i ponedjeljkom navece je isla nova epizoda... nisam mogao docekati vece pa sam ponedjeljkom izjutra skidao preko torrenta
nema me tamo wrote:Odma smorovi došli da spojlerišu, a nije ni ponedjeljak prošao gdje se kod nas prikazuje odma dan kasnije..
gdje se to kod nas prikazuje?
hbo...bar je tako bilo kad je serija premijerno prikazivana... imao sam hbo paket tokom januara i ponedjeljkom navece je isla nova epizoda... nisam mogao docekati vece pa sam ponedjeljkom izjutra skidao preko torrenta
Pregledao sam seriju u komadu i stvarno imam sada neki čudan utisak. Tamo oko 4 ili 5 epizode sam mislio da ovo nije normalno kakva je ovo serija. Podotovo kad ja Rust na neki način dominirao serijom. Apsolutno briljantna serija do jednog momenta i onda neki, po mom mišljenu, natprosječan kraj. Tako su jednostavno na kraju uhvatili negativca, skoro pa se desio neki happy ending... Čudno!
pregledao 5 epizoda, plan mi je svrsiti veceras. zato necu da listam previse niti da komentarisem. vratim se ovdje sa utiscima kad pregledam. ali moram prokomentarisati one sise i dupe one male sto radi na sudu. fenomenalno!!! maestralno!!! s onog dupeta bi i doruchkovo i rucho i vechero.
karanana wrote:pregledao 5 epizoda, plan mi je svrsiti veceras. zato necu da listam previse niti da komentarisem. vratim se ovdje sa utiscima kad pregledam. ali moram prokomentarisati one sise i dupe one male sto radi na sudu. fenomenalno!!! maestralno!!! s onog dupeta bi i doruchkovo i rucho i vechero.
Ima još jedna dobra u zadnjoj epizodi Vidjet ćeš sve
karanana wrote:pregledao 5 epizoda, plan mi je svrsiti veceras. zato necu da listam previse niti da komentarisem. vratim se ovdje sa utiscima kad pregledam. ali moram prokomentarisati one sise i dupe one male sto radi na sudu. fenomenalno!!! maestralno!!! s onog dupeta bi i doruchkovo i rucho i vechero.
Ima još jedna dobra u zadnjoj epizodi Vidjet ćeš sve
evo kad su se sada utisci slegli da napisem par recenica. serija nije bila losa. mozda bih joj dao 8.
scena je odlicna, taj ruralni jug amerike. vidjeti onu mocvaru, one dimnjake nakvih rafinerija, prikolice i freakove koji tamo zive....ja ne mislim da su ista prevelicali po tom pitanju.
onda ona scena u 4. epizodi kad se islo kod onih nigera u pljacku droge....fenomenalno uradjena. da ti srce stane.
par dobrih koka, guzova i sisa. dobra mala daktilografkinja sa suda, dobra ona kurvica sa onog rancha sto je odradjuje u 6. epizodi cini mi se, a i zena mu je beton betona.
medjutim prica odnosno rasplet mi se i nisu nesto svidjeli. trebalo je ono biti bombasticnije i sa malo vise twista nekakvog. nije mi se svidjela ni scena gdje su odradili zavrsnu "bitku".
sve u svemu, vrlo dobra serija i odlicna gluma i mm-a i woodyja.