da bi ovisila o tebi?Billy Ben Dover wrote:ja bih volio nezaposlenu partnericu ali da je intelektualka.plain vanilla wrote:Znas za slucajeve gdje je neko mastao da upozna nezaposlenog partenra/partnericu?
jesi li malo sadisticki nastrojen?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
da bi ovisila o tebi?Billy Ben Dover wrote:ja bih volio nezaposlenu partnericu ali da je intelektualka.plain vanilla wrote:Znas za slucajeve gdje je neko mastao da upozna nezaposlenog partenra/partnericu?
Pametno. Ja isto tako ne napuštam firmu dok ne nađem drugu sa boljim uslovima.Great Cornholio wrote:Tih 8 od 10 djevojaka se izgleda vode principom jedne djevojke od 24 godine koja jednom prilikom, mrtva hladna reče, " Ja ne napuštam jednog momka dok ne nađem boljeg".Sociolog wrote:Kralju Šveđanine, ako ti 8 od 10 djevojaka-žena trazi likove koji su samo na državnom buđetu, ili neki jaki It struka -ili slicno..sve ce ti biti jasno... djevojka 24 godine..ostavi momka od 26 koji radi u coca Coli... udala se za lika od 37 godina koji je strucni saradnik u nekom Ministarstvu..lik 120 kila..nema 2 dlake na sebi..(nerjetko agresivni i kreteni) moze li mi to neko objasniti???
Znam da se šališ, ali nemoj to činiti, ovaj forum je jako posjećen, pa zato treba paziti šta pišeš, jer teško će ti sutra neka povjerovati da je ona tebi najbolja ako se sazna da si ti ovo napisao, a ako ti ne vjeruje onda i ti vrlo brzo možeš biti zamijenjen boljimRamzess Veliki wrote:Pametno. Ja isto tako ne napuštam firmu dok ne nađem drugu sa boljim uslovima.Great Cornholio wrote:Tih 8 od 10 djevojaka se izgleda vode principom jedne djevojke od 24 godine koja jednom prilikom, mrtva hladna reče, " Ja ne napuštam jednog momka dok ne nađem boljeg".Sociolog wrote:Kralju Šveđanine, ako ti 8 od 10 djevojaka-žena trazi likove koji su samo na državnom buđetu, ili neki jaki It struka -ili slicno..sve ce ti biti jasno... djevojka 24 godine..ostavi momka od 26 koji radi u coca Coli... udala se za lika od 37 godina koji je strucni saradnik u nekom Ministarstvu..lik 120 kila..nema 2 dlake na sebi..(nerjetko agresivni i kreteni) moze li mi to neko objasniti???
Ocigledno nisi skontala sta sam napisao... Covjek je pitao, vas zene, zasto ostavljaju nekoga radi nekoga sa boljim materijalnim statusom, a ja sam rekao da takvo priznanje ovdje na forumu nece dobiti, jer su ovdje sve postene i cestite djevojke...ladyblue18 wrote:Haj boga ti ako bude srece mozda i tebe kakva ostavi zato sto ne budes imao posao.JOINT_1921 wrote:Ma ovdje na forumu su ti sve moralne, ne zanima ih to, bitno je da se vole a + je ako je obrazovan... Nikada ne bi ostavile svoju ljubav zato jer ona nema posla...
tačno, pomalo sam sadistički nastrojen ali nije to razlog. razlog je što želim da provodimo što više vremena skupa jer ne bih radio ni ja. čim neko ide na poso većinu vremena smo razdvojeni.plain vanilla wrote:da bi ovisila o tebi?Billy Ben Dover wrote:ja bih volio nezaposlenu partnericu ali da je intelektualka.plain vanilla wrote:Znas za slucajeve gdje je neko mastao da upozna nezaposlenog partenra/partnericu?
ma, da...to je prirodno urodjeno tako...zna se, a i potvrdio joint.JOINT_1921 wrote:
Bezveze je pricati da su muski jednaki sa zenama po tom pitanju, jer svi dobro znate da nije tako, zene su uglavnom te koje pazljivije gledaju kako ce se udati, to je prirodno urodjeno tako...
pa dobro, bilo bi lijepo zivjeti od ljubavi ili bar neke rente, ali ne moze seBilly Ben Dover wrote:tačno, pomalo sam sadistički nastrojen ali nije to razlog. razlog je što želim da provodimo što više vremena skupa jer ne bih radio ni ja. čim neko ide na poso većinu vremena smo razdvojeni.plain vanilla wrote:
da bi ovisila o tebi?
A i ona prijasnja vremena, (mislim na Jugoslaviju) su bila takva da su se ljudi vjencavali prvenstveno radi ljubavi.. tako da skoro pa nije bilo vazno ko sta ima, jer su, po mom nekom sudu, svi bili tu negdje, jednaki po svom materijalnom statusu... Titova radnicka klasa prednjacila, imalo se posla, pa i para, a danas ja bih rekao da nijedna zena ne bi htjela kokuza (bez obzira koliko taj kokuz lijep bio)...GaRGa wrote:takav je vakat da i zene i muskarci gledaju da se "udaju" sto bolje...
plain vanilla wrote:
pa dobro, bilo bi lijepo zivjeti od ljubavi ili bar neke rente, ali ne moze se
nije to toliko često, prije da ona njega ostavi zbog nekih drugih stvari.JOINT_1921 wrote:Pa vala X (gdje je X prirodan broj) puta ima vise slucajeva da zena ostavi momka (muza) radi nekog bogatog seoskog namjesnika...
sheilak wrote:nije to toliko često, prije da ona njega ostavi zbog nekih drugih stvari.JOINT_1921 wrote:Pa vala X (gdje je X prirodan broj) puta ima vise slucajeva da zena ostavi momka (muza) radi nekog bogatog seoskog namjesnika...
ironija je sto mnoge zene ne mogu ni da procjene materijalni status muskarca jer sude po autu, mobitelu, odjeci, suncanim naocalama a ne po imovinskom stanju, racunu u banci i potencijalnom bogatstvu.motorna_pila wrote:A i ona prijasnja vremena, (mislim na Jugoslaviju) su bila takva da su se ljudi vjencavali prvenstveno radi ljubavi.. tako da skoro pa nije bilo vazno ko sta ima, jer su, po mom nekom sudu, svi bili tu negdje, jednaki po svom materijalnom statusu... Titova radnicka klasa prednjacila, imalo se posla, pa i para, a danas ja bih rekao da nijedna zena ne bi htjela kokuza (bez obzira koliko taj kokuz lijep bio)...GaRGa wrote:takav je vakat da i zene i muskarci gledaju da se "udaju" sto bolje...![]()
Ako cemo iskreno, tesko da bi se moglo na prste jedne ruke nabrojati koliko djevojaka bi pristalo da krene od nule sa svojim izabranikom, (iako ce na forumu skoro svaka da kaze da je ljubav ta koja prevazilazi sve barijere) da ne prave pompezna vjencanja(citaj da se pokazuju ljudima), da pristanu zivjeti, hajmo to tako formulisati, u izvjesnoj oskudici, kao podstanari, sa malim primanjima, itd...
Tako da je tacno da djevojke, zene, prije samog izgleda, zaljubljenosti, spremnosti na pozrtvovanje, kriomice gledaju da li njihov partner ima stan, auto, vikendicu, gdje i sta radi, ima li para... Pa poslije toga dolazi ljubav...
Takav vakat dos'o.
sheilak wrote:nije to toliko često, prije da ona njega ostavi zbog nekih drugih stvari.JOINT_1921 wrote:Pa vala X (gdje je X prirodan broj) puta ima vise slucajeva da zena ostavi momka (muza) radi nekog bogatog seoskog namjesnika...
npr?sour cherry wrote:sheilak wrote:nije to toliko često, prije da ona njega ostavi zbog nekih drugih stvari.JOINT_1921 wrote:Pa vala X (gdje je X prirodan broj) puta ima vise slucajeva da zena ostavi momka (muza) radi nekog bogatog seoskog namjesnika...
onda ces zacas naci ljubav svog zivotaBilly Ben Dover wrote:plain vanilla wrote:
pa dobro, bilo bi lijepo zivjeti od ljubavi ili bar neke rente, ali ne moze se
e od toga ja živim, od rente. a sa parnericom bi volio da preselimo u prirodu i živimo svoj slobodni život. a ne ono standarno ona šljaka, ja šljakam, vraćamo se kući s posla... jebo to.
je li?MedenoSrce wrote:Npr. Provalila da je on forumas ramzes