Ne valja ti toBosanski_kralj wrote:Ono što je sigurno, da ako se sad ne plasiramo na SP, ja prestajem da pratim reprezentaciju.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne valja ti toBosanski_kralj wrote:Ono što je sigurno, da ako se sad ne plasiramo na SP, ja prestajem da pratim reprezentaciju.
hehe. ja ne ocekujem nista. navikao sam na poraze i razocarenja. nista me vise ne moze iznenaditi. osim plasmana.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Što je najgore, nisam teoretičar. Tješim se, ubjeđujem se da je tako, da tako mora bitiValja dogurati do 15.10
Ovako mi nekako lakše da se ubijedim da će to sve dobro proći. Jer mi smo u stanju sebi zabiti dva autogola protiv Litvanije, promašiti dva penala, pogoditi po dvije prečke i stative i na kraju odigrati 2:2
![]()
Svjesno sam izabrao ovu lakšu varijantuTeorija zavjere, teorija zavjere i rahat do utakmica
Teorija uvjere ti nedostajejeza u ledja wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Što je najgore, nisam teoretičar. Tješim se, ubjeđujem se da je tako, da tako mora bitiValja dogurati do 15.10
Ovako mi nekako lakše da se ubijedim da će to sve dobro proći. Jer mi smo u stanju sebi zabiti dva autogola protiv Litvanije, promašiti dva penala, pogoditi po dvije prečke i stative i na kraju odigrati 2:2
![]()
Svjesno sam izabrao ovu lakšu varijantuTeorija zavjere, teorija zavjere i rahat do utakmica
Da se i sa tobom jednom slozimjeza u ledja wrote:@ cvrcak, razocarao si me s tim postovima. nisam znao da si i ti jedan od teoreticara.
bice: dzeko iz latvijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeRomanista 101% wrote:nece znati sta ih je snaslo, ovaj put ni Kleiza im nece pomoci
Ili možda opet Izoinsaneinthebrain wrote:bice: dzeko iz latvijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeRomanista 101% wrote:nece znati sta ih je snaslo, ovaj put ni Kleiza im nece pomoci
Život je čudna pojava. Od riječi do riječi da se složim sa tobomcvrčak_na_hedonizmu wrote:Što je najgore, nisam teoretičar. Tješim se, ubjeđujem se da je tako, da tako mora bitiValja dogurati do 15.10
![]()
zaboravio si Kiparcyprus wrote:Ja sam po prvi put u životu optimist, vjerujem da idemo na SPValjda mi ovo prizemljavanje euforije ulijeva nadu
Čak mislim i da Grčka neće uzet Slovačku
![]()
Međutim, Lihtenštajn i pogotovo Litvanija se ne smiju potcijeniti i bodove ne treba upisivati unaprijedTo su ekipe koje mogu otrgnut bodove skoro svakome (uostalom, to važi za sve selekcije osim možda Andore i San Marina)... Meni će dvije minimalne pobjede biti dosta
igra pjana veceras odlicno, prvi go je 50% njegova zasluga jer je florenzi naletio na odbijenu pjaninu loptu... nadam se da ce ovako biti razigran i za reprezentacijuDonVitoSSCN wrote:Pjanic bolje da veceras ne igra za Rim.
Ne bi me cudilo da ovaj grk "Kone" ima zadatak od saveza da klepa Pjanica.
Nisamsimonese wrote:zaboravio si Kiparcyprus wrote:Ja sam po prvi put u životu optimist, vjerujem da idemo na SPValjda mi ovo prizemljavanje euforije ulijeva nadu
Čak mislim i da Grčka neće uzet Slovačku
![]()
Međutim, Lihtenštajn i pogotovo Litvanija se ne smiju potcijeniti i bodove ne treba upisivati unaprijedTo su ekipe koje mogu otrgnut bodove skoro svakome (uostalom, to važi za sve selekcije osim možda Andore i San Marina)... Meni će dvije minimalne pobjede biti dosta
da citiram sam sebe, pala i pjanina asistencija u 85. minuti... drzim fige da se ne povrijedi do utakmica reprezentacije, da se i tu pokaze...holowey wrote:igra pjana veceras odlicno, prvi go je 50% njegova zasluga jer je florenzi naletio na odbijenu pjaninu loptu... nadam se da ce ovako biti razigran i za reprezentacijuDonVitoSSCN wrote:Pjanic bolje da veceras ne igra za Rim.
Ne bi me cudilo da ovaj grk "Kone" ima zadatak od saveza da klepa Pjanica.
Tu poziciju l. beka, Salihovic dobro pokriva protiv L repki.szlava wrote:Dali je Zukanovic oporavio se od ozljede ili ga nema ni protiv Lihtenstajna
Šteta što nema Ogia i Mujdže da su oni dostupni Svršo i Šunjo bi otpaligringo1 wrote:Evo vam dar od Safeta diletanta Kvrzic na Harovica![]()
1. Asmir Begović GK Stoke City FC
2. Asmir Avdukić GK FK Borac Banja Luka
3. Jasmin Fejzić GK VfR Aalen
4. Ermin Bičakčić DF FC Eintracht Braunschweig
5. Emir Spahić DF FC Bayer 04 Leverkusen
6. Toni Šunjić DF FC Zorya Lugansk
7. Ervin Zukanović DF KAA Gent
8. Boris Pandža DF Gornik Zabrze
9. Senad Lulić MF SS Lazio Rome
10. Sejad Salihović MF TsG Hoffenheim
11. Adnan Zahirović MF VfL Bochum
12. Elvir Rahimić MF PFC CSKA Moskva