Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
AdoCka

#626 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Russki wrote:uh dobro je, već sam se sasrao
cuo sam da se i proliv dobija od pusenja trave :D
Russki

#627 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

AdoCka wrote:
Russki wrote:uh dobro je, već sam se sasrao
cuo sam da se i proliv dobija od pusenja trave :D
i to sam htio pitati..

ma sve je moguće, cim oni u sok stavljaju dzoingove :D
celava_dlaka

#628 Re: Legalizacija kanabisa

Post by celava_dlaka »

Image

bujrum :mrgreen:
Stjui

#630 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

The One and Only wrote:Uh jesam mnogima stao na žulj na ovoj temi, izvinjavam se ali ja sam samo iznio svoje mišljenje. Vi bi najradije voljeli da svi napišu da je trava zdrava, tu tezu mnogi od vas i zastupaju. Lažete sebe isto kao što pušač cigara laže sebe kako mu cigare ne škode a onda iskašlje brdo crnog šljama kada ustane. Ne bi trava bila zabranjena zakonski da nema neki razlog za to, budite svjesni toga. Očito da su u prošlosti mnogi prekardašili, pušilo se gdje god se moglo, dešavale su se razne negativne pojave i zbog toga je država morala uvesti restrikcije. To je bit svega a vi i dalje ubjeđujte sebe da nije tako, ja vas više neću gnjaviti. ;)
također sam pokušao ,bratskim savjetima da pomognem ovisnicima na forumu,ali nažalost,uzalud. preagresivni su zbog droge,tako da je komunikacija sa konzumentima veoma otežana.
ništa,ostaje nam samo da kad čujemo kreveljenje ispod balkona izlijemo šerpu vode na njih ili zovnemo policiju i nadat se da će kad-tad doći pameti.
Saian

#631 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Saian »

Stjui wrote:
The One and Only wrote:Uh jesam mnogima stao na žulj na ovoj temi, izvinjavam se ali ja sam samo iznio svoje mišljenje. Vi bi najradije voljeli da svi napišu da je trava zdrava, tu tezu mnogi od vas i zastupaju. Lažete sebe isto kao što pušač cigara laže sebe kako mu cigare ne škode a onda iskašlje brdo crnog šljama kada ustane. Ne bi trava bila zabranjena zakonski da nema neki razlog za to, budite svjesni toga. Očito da su u prošlosti mnogi prekardašili, pušilo se gdje god se moglo, dešavale su se razne negativne pojave i zbog toga je država morala uvesti restrikcije. To je bit svega a vi i dalje ubjeđujte sebe da nije tako, ja vas više neću gnjaviti. ;)
također sam pokušao ,bratskim savjetima da pomognem ovisnicima na forumu,ali nažalost,uzalud. preagresivni su zbog droge,tako da je komunikacija sa konzumentima veoma otežana.
ništa,ostaje nam samo da kad čujemo kreveljenje ispod balkona izlijemo šerpu vode na njih ili zovnemo policiju i nadat se da će kad-tad doći pameti.
:D
Stoner

#632 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stoner »

Stjui wrote:
Image
GaRGa

#633 Re: Legalizacija kanabisa

Post by GaRGa »

Stjui wrote:

i dunno what the fuck you are doing with your life :D

lua

#634 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Stjui wrote:
Image
Russki

#635 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

ovo je drot 100 %
AdoCka

#636 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Russki wrote:ovo je drot 100 %
Definitivno heheh...izgleda da su ga zajebali,nisu mu dali dio 'prihoda',pa sad mu krivo heheh :-D
salvatore paradise

#637 Re: Legalizacija kanabisa

Post by salvatore paradise »

AdoCka wrote:
salvatore paradise wrote:
Jack Be Nimble wrote:U Koloradu poceli sa legalnom prodajom u Januaru ove godine. U zadnjih pet mjeseci kriminal opao u Denveru a drzava nezna gdje da strpa pare koje je dobila putem poreza.
Ovo je toliko logicno da zaista ne postoji nikakav kontraargument. Jednim potezom oslabis kriminal, ustedis novac i jos zaradis... Da smo pametni (kao sto nismo) mogli bi napraviti loodnicu od drzave. Ali...
Ali,ali...halucinacije,dileri,djeca aa ?? ahahahahahaahah :D
Da, halucinacije su definitivno najgora stvar. Cuj halucinacije :lol: :lol: :lol:
pussysmoke

#638 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pussysmoke »

Stjui wrote:također sam pokušao ,bratskim savjetima da pomognem ovisnicima na forumu,ali nažalost,uzalud. preagresivni su zbog droge,tako da je komunikacija sa konzumentima veoma otežana.
Gdje je taj balkon?
pussysmoke

#639 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pussysmoke »

Image
AdoCka

#640 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

pussysmoke wrote:Image
Such deep,much filozofija,very travarski hehehehee :D
zlajapravaraja

#641 Re: Legalizacija kanabisa

Post by zlajapravaraja »

AdoCka wrote:
Russki wrote:ovo je drot 100 %
Definitivno heheh...izgleda da su ga zajebali,nisu mu dali dio 'prihoda',pa sad mu krivo heheh :-D

Ma kakav drot, k'o da bi se drot peglao ovdje s vama :lol:

Lik radi za farmaceutski lobi :wink: :evil:

Htjedoh ga citirati negdje prije 5-6 stranica, kad je se registrovao i krenuo u akciju, ali je lik nakon toga nalupao toliku gomilu lazi i gluposti da nisam znao gdje da pocnem :roll:

Ah, dvije statistike ipak moram spomenuti kao odgovor na jednu od njegovih nebuloza:

- Nakon sto je u Holandiji trava legalizovana, konzumacija je opala za 50%. Ponavljam - 50%!
- Nakon sto je u americkoj saveznoj drzavi Louisiani 1990-i-neke legalizovan alkohol za 18-godisnjake (prije toga od 21), konzumacija istog je u ovoj grupi opala za ------> pogadjate: 50%. Ponavljam - 50% :shock:

Hajde da vidimo ko je dovoljno pametan, pa da nam izvuce glavni zakljucak iz ovoga...
Russki

#642 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

ma joj e pusti gluposti ba, normalno da ce pasti

znate ono kad radite nesto sto je zabranjeno i odjednom kad to smijete onda prestanete jer nije vise car u tome=?

tako je i ovdje.

ja smijem dat svoju lijevu ruku koju sam davno ozbiljno ozlijedio da mi je odrezu do ramena ako pola pusaca nebi prestalo pusit kad bi se legaliziralo
zlajapravaraja

#643 Re: Legalizacija kanabisa

Post by zlajapravaraja »

Russki wrote:ma joj e pusti gluposti ba, normalno da ce pasti

znate ono kad radite nesto sto je zabranjeno i odjednom kad to smijete onda prestanete jer nije vise car u tome=?

tako je i ovdje.

ja smijem dat svoju lijevu ruku koju sam davno ozbiljno ozlijedio da mi je odrezu do ramena ako pola pusaca nebi prestalo pusit kad bi se legaliziralo
To je to :thumbup:

Covjek je cudna zivotinja :roll:
Russki

#644 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

veoma cudna :D
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#645 Re: Legalizacija kanabisa

Post by de facto. »

Oh my God kako volim citati sva ova sranja :sretan:
:lol: :lol: :D
S4mpion

#646 Re: Legalizacija kanabisa

Post by S4mpion »

zlajapravaraja wrote: Ma kakav drot, k'o da bi se drot peglao ovdje s vama :lol:

Htjedoh ga citirati negdje prije 5-6 stranica, kad je se registrovao i krenuo u akciju, ali je lik nakon toga nalupao toliku gomilu lazi i gluposti da nisam znao gdje da pocnem :roll:

Ah, dvije statistike ipak moram spomenuti kao odgovor na jednu od njegovih nebuloza:

- Nakon sto je u Holandiji trava legalizovana, konzumacija je opala za 50%. Ponavljam - 50%!
- Nakon sto je u americkoj saveznoj drzavi Louisiani 1990-i-neke legalizovan alkohol za 18-godisnjake (prije toga od 21), konzumacija istog je u ovoj grupi opala za ------> pogadjate: 50%. Ponavljam - 50% :shock:

Hajde da vidimo ko je dovoljno pametan, pa da nam izvuce glavni zakljucak iz ovoga...
Glavni zaključak iz ovoga kralju, je da ti nemaš pojma o uticaju politike, ekonomije, društvenog uređenja na sve odluke koje država donese. Drugim riječima, pokušavaš cipele broj 40 koje odlično stoje Holanđanima i Amerikancima prodati Bosancima koji nose broj 45, ne ide to tako, nemoj više :D
AdoCka

#647 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

S4mpion wrote:
zlajapravaraja wrote: Ma kakav drot, k'o da bi se drot peglao ovdje s vama :lol:

Glavni zaključak iz ovoga kralju, je da ti nemaš pojma o uticaju politike, ekonomije, društvenog uređenja na sve odluke koje država donese. Drugim riječima, pokušavaš cipele broj 40 koje odlično stoje Holanđanima i Amerikancima prodati Bosancima koji nose broj 45, ne ide to tako, nemoj više :D
Da foka did I just read...Zlaja izgleda si se zajebo,nije iz farmaceutskog lobija,meni se cini da je obucar sa carsije :D :D
Reisova

#648 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Reisova »

Za

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stjui

#649 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
...vaše dobro g.zlaja i dobro svih ovisnika.iako često prema meni na ovoj temi nastupate nesportski,ja vam svima iz sveg srca želim što skoriji izlazak iz pakla droge.jer,za one koji se ne iščupaju iz kanđi opijata,nema hepi enda.
AdoCka

#650 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Stjui wrote:
zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
...vaše dobro g.zlaja i dobro svih ovisnika.iako često prema meni na ovoj temi nastupate nesportski,ja vam svima iz sveg srca želim što skoriji izlazak iz pakla droge.jer,za one koji se ne iščupaju iz kanđi opijata,nema hepi enda.
Vidis mozda si upravu...u zadnje vrijeme vene su mi pravo nabubrile od spricanja trave :D
Post Reply