Zhìxin wrote:Zašto je odjednom spala cijena ovoj Lumiji 920? Pa nedavno je bila oko 1000 KM![]()
gdje ima? u telecomu nije bilo, tj bilo i nestalo
Moderator: Benq
Zhìxin wrote:Zašto je odjednom spala cijena ovoj Lumiji 920? Pa nedavno je bila oko 1000 KM![]()
izasao novi model,., a cijena u nabavi je oko 170€,., ostalo je marza operatera,. prodavnica,., preprodavaca,.Zhìxin wrote:Zašto je odjednom spala cijena ovoj Lumiji 920? Pa nedavno je bila oko 1000 KM![]()
teta u telecomu kaze da ce oko prvog doci telefona,., medjutim nije sigurnaarudy81 wrote:Zhìxin wrote:Zašto je odjednom spala cijena ovoj Lumiji 920? Pa nedavno je bila oko 1000 KM![]()
sema911s wrote:teta u telecomu kaze da ce oko prvog doci telefona,., medjutim nije sigurnaarudy81 wrote:Zhìxin wrote:Zašto je odjednom spala cijena ovoj Lumiji 920? Pa nedavno je bila oko 1000 KM![]()
jok 170€ gledo fakture,.,., +pdvQler wrote:Telecomu je nabavna oko 600KM, ne uzmu puno na telefonu, ali te veze pretplatom...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Da li se isplati kupiti Tapatalk za wp, koliko ima opcija ako ga usporedimo sa androidom i ios?Qler wrote:Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
To jedino ako im je sam proizvođač dao ogroman rabat, u što čisto sumnjam. Cijena joj je oko 300 Eura u nabavi, pa dodaješ carinu, poreze i rabat na to. A telekom je na telefonima inače u minusu, ali te veže pretplatom pa kroz pretplatu namiri minus, a osigura sebi stabilne prihode...sema911s wrote:jok 170€ gledo fakture,.,., +pdvQler wrote:Telecomu je nabavna oko 600KM, ne uzmu puno na telefonu, ali te veze pretplatom...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Nefs-i Mulhima wrote:Da li se isplati kupiti Tapatalk za wp, koliko ima opcija ako ga usporedimo sa androidom i ios?Qler wrote:Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Drug, ako sam dobro shvatio ti si na paketu od 50 KM? Pa što se nisi uključio u akciju "do 200% više"? Potpišeš ugovor recimo na 24 mjeseca i dobiješ čini mi se 20% niže cijene poziva i sms-ova, i 500 MB besplatnog internet saobraćaja na tom paketu. A ovaj ugovor od 24 mjeseca nema veze i ne remeti one ugovore koje potpisuješ za opremu. Što ćeš bezveze plaćati 6 KM za duplo manje interneta?R2D2_SA wrote:Ja sam aktivirao i moblini internet, 6KM mjesecno, 250 MB, tako da moze biti upaljen mobilni internet svo vrijeme, kod kuce i kada negdje nesto skidam, imam svoj wi fi i to je to. Zaista, topla preporuka za telefon.